Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Bună, sunt in clasa a8- a, mai am puțin si trebuie sa imi aleg liceul si profilul la care vreau sa ma duc... M- am gandit să dau la "Ciprian Porumbescu" actorie, cine stie in ce constă probele ...? (mai mult)
Cum îl cheamă pe regele României în realitate și de ce își scrie "abi" în loc de "Abi"?
Acum cateva saptamani am dat de acest videoclip: https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=xED0Fu5_NJA Stiti cumva cine este omul din videoclip?
Aveti idee daca exista un site unde as putea vinde versuri rap?
Cat de bune sunt vopselele acrilice pentru vopsirea papucilor?
Https://youtu.be/JCWm3Oo2wiA Parcă zici nu au mai mâncat așa ceva sau au trăit în junglă minutul 2:00. E pericol cu Englezii.
Buna, ma puteti ajuta in legatura cu Liceul Dinu Lipatti... as vrea foarte mult sa dau pe profilulu actorie... Ma fascineaza actoria. Este o alegere buna? Daca da ...cum ma pot inscrie? Se fac inscriile...? (mai mult)
visul meu cel mai mare e sa devin o actrita cunoscuta in USA dar nu stiu cum pot face asta... Am doar 10 ani aproape 11, dar am vazut multi actori copii, sunt foarte modesta si as face orice...? (mai mult)
Ce este acela desen tehnic? In ce consta? Scuzati daca este o intrebare proasta
Salut, stie cineva cat cere Vladuta Lupau sa iti cante la nunta? Multumesc!
Vreau să știu și eu cam ce trebuie să învăț ca să intru la facultatea de artă, la secțiunea grafică. Ce tehnici ar trebui să știu, cât de greu e de intrat etc. V- as fi recunoscător...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de fotografie, insa am o nelamurire in privinta camerei(DSLR). Sa imi iau un Nikon d5600 cu un obiectiv mai bun sau un Nikon d7500 cu un obiectiv nu la fel de bun? Ce parere aveti?...? (mai mult)
Unde pot gasi scenariul complet si gratuit al scenetei "In Gara" jucata de Puiu Calinescu si Florin Tanase?
dețin aceste monezi https://imgur.com/a/OwsSUTH, nu știu dacă se încadrează secțiunea cu ce întreb eu aici, dar cum ziceam am aceste monezi și nu știu absolut nimic despre ele, ...? (mai mult)
Stau in Bucuresti si vreau sa ascult mai multe radiouri. Cand eram copil erau piese de teatru radiofonic, mai exista asa ceva? Ce radio mai difuzeaza asa ceva? Dati-mi frecventa lui, multumesc.
Hei! Asa cum stiti, urmeaza Mica Unire pe 24 ianuarie. Inainte de a intra in vacanta s- a stabilit sa facem o sceneta. Avem un scenariu, cateva personaje. Ce se intampla daca uit scenariul acasa in ...? (mai mult)
Este cineva pe aici care are cunostinte in VFX si 3D design in Blender/unity sau unreal engine? Mi- ar placea sa invat si sa lucrez serios alaturi de cineva, sa facem diferite proiecte si cine ...? (mai mult)
Imi place sa scriu gânduri. Nu stiu cum sa denumesc aceste scrieri pentru ca in mod clar nu sunt poezii dar nici povești, nici citate. Am sa las cateva randuri sa va faceti o idee si poate ma ajutati...? (mai mult)
Unde pot gasi scenariul complet al piesei de teatru "Treapta a noua" de Tom Ziegler?
Vreau sa dau la Unarte pe sculptura. Ideea este urmatoarea, exista o proba in care ti se evalueaza portofoliu si nu prea inteleg cum sta treaba.
Exista cursuri de fotografie acreditate? Să poată echivala o facultate sau macar sa fie o dovadă bună că ai cunoștințe în domeniu?
Ce cartela prepaid oferă in Ungaria cele mai bune servicii? Voi care ați folosit? Mă îngrijorez că nu o sa pot vorbi acasă, sau ca nu o sa am internet si nu o sa pot intra puțin pe net. Am văzut...? (mai mult)
Cate pagini trebuie sa invete pe semestru un student la medicina? Unii spun ca peste 800, altii spun 2-300, nu stiu ce sa cred.
Vorbeam zilele astea cu niște persoane despre facultatea de medicină, și una din ele mi- a spus că are un verișor (la medicină generală, anul I) care nu are la niciun examen mai mult de 80- 100...? (mai mult)
Doresc sa cumpar markere Ohuhu, stau in Romania.Va rog sa imi spuneti de unde le pot cumpara
Am nevoie de ajutor! Caut o carte pe care nu o găsesc nicăieri. Poate mă puteți ajuta voi. (Enciclopedia Egiptului Antic Editura: Aquila `93)
Hei TPU Am nevoie f repede de cântecul la berbeci de anul nou Nu l mai știu. L am cautat pe yt dar nu se înțelege Dau fundă Mulțumesc.
As vrea sa imi cumpar un eboom reader kindle new glare 6, 8th generation. Ce parere aveti? Merita? Si altceva, cum se procura cartile? Pot sa iau carti in romana? As vrea sa imi explice cineva...? (mai mult)
Salut,sunt pasionat de desen de obicei desenez cu creionul si evit pictura vreau sa achizitionez markere pentru a desena cu ele.Imi puteti recomanda ceva calitativ?
Sunt taletat la desen, deci ce as putea sa fac cu talentul meu? Aștept sfaturi, dau fundă!
Salutare! As vrea sa fac un documentar independent non- profit, mai mult ca un exercitiu, am nevoie de un subiect, ma puteti ajuta? Subiectul nu as vrea sa fie politic, poate fii despre o persoana...? (mai mult)
SE mai MeRgE cU cOlInDa Pe 25 dec?
Am o întrebare. Vă rog să îmi dați un rol pentru anul nou cu capra sau ursul sau orice altă trupă, doar că suntem doar doi oameni și nu găsim nimic pe internet. Vă rog să îmi dați...? (mai mult)
Unde pot gasi versurile colindului'Gazde mari deschideti poarta"
Buna, eu acum stau in Germania, mai exact de un an, acum fac liceul si o sa l termin aici, intrebarea mea este daca pot face facultatea in Romania dupa ce termin liceul aici? Facultatea unarte? Va ...? (mai mult)
Daca merg cu plugul cu 7 baieti si ne îmbrăcăm în costum popular si luam buhai si telenci ne da lumea bani multi?
Azi mi- a sosit un stilou Faber- Castell Grip 2011 si efectiv stiloul asta nu functioneaza corect... scriu 2 cuvinte dupa nu mai scrie si tot asa, l- am curat tragand apa dintr- un pahar dar ...? (mai mult)
Care credeti ca este filmul/actorul ce merita un oscar anul acesta? Funda.
Am 2 luni de repetat si am de invatat 95 de linii de replici dintr-o piesa, divizata in 3 parti. Credeti ca e suficient timp? Sa ma apuc de pe acum sau credeti ca o luna e suficienta?
Îmi puteți da niște versuri din colindul,, Steaua sus răsare" pentru că de mâine în colo încep colindele şi da?
Scrieti-mi si mie versurile de la redoamne redomnului va rog... urgent
Ce se colindă luni plsss rapid (23)
Ce colinde se cântă pe 24 dimineața și 24 seara?
Pentru vacanta avem de ales un personaj traditional romanesc care poate fi interpretat intr-o mini piesa de teatru. Poate fi chiar si un monolog. Pe cine sa aleg?
Ma poate ajuta cineva? Am de facut la scoala o sceneta- Floarea şi Gheorghe: „Gheorghe s- a indragosti". https://www.youtube.com/watch?v=Kp4EwrchWac Insa nu gasesc nicaieri replicile.Mi le...? (mai mult)
Caut o trusă de pictură cu 174 de piese. A fost in oferta lidl de curând. Stie cineva de unde o pot cumpara? Asta este trusa. https://www.maniamall.ro/mega- set- pentru- pictura- si- desen-...? (mai mult)
Buna, am o intrebare pentru cei care picteaza.Ce as putea sa folosesc ca sa curat pensulele daca pictez cu ulei? Eu folosesc diluant dar deja m- am saturat de el pentru ca miroase prea tare.Stiti alte...? (mai mult)
Merita sa inveti vioara, ar mai merita la 28 ani? Din ce vad pe net este cel mai greu instrument dar imi pare mult mai interesant si mai versatil decat o chitara pe care o gasesti peste tot. Merita...? (mai mult)
Ce se intampla daca uiti niste replici din piesea de teatru? Cine te ajuta?
Unde sa caut o persoana care sa ma ajute cu cartea mea? Sa imi dea niste sfaturi, ceva...Am un material si as vrea sa se uite pe el.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Ariana Grande
Esti un fan adevarat al Arianei? Cat de multe stii despre ea?