Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
TPU, am si eu o rugaminte! Sunt in criza de timp:(. Am de citit Omul invizibil de H. G. Wells si Spartacus de Raffaello Giovagnoli. Le-am luat pe amandoua de la biblioteca dar nu pot sa le tin...? (mai mult)
Hey everyone :)postez aici ca am nevoie de ajutor/sprijin.treaba sta cam asa :)) as vrea sa fac o melodie de hip hop. gen nane sau alti rapperi underground.problema este ca nu stiu ce programe sa folosesc,...? (mai mult)
Cum se fac bratarile prieteniei cu litere? Stiu sa fac multe feluri de bratari si vreau sa invat si modelul acesta.
Stie cineva site-uri ale fotografilor romani? bloguri unde sa puna si making of de pe platouri or shits like that?
Imi puteti da schite alb-negru de pe net pe care le-as putea desena? Va rog mult. Desigur, dau funda si voturi.
As vrea si eu niste idei sau chiar poze cu pozitii artistice pentru poze. cele mai multe si frumoase funda restul' vot! Da' va rog frumos fara mistouri ca nu am chef! Mersii, Byeeee!
Iubesc mult sa fotografiez, imi puteti da vreo idee de a poza(la natura sau cupluri)? Mersi anticipat.
Care sunt citatele voastre preferate? (Va rog sa precizati si numele autorului)
Ce stil arhitectural are clădirea operei din Sydney, care este şi emblematică pentru oraş?
Va rog sa ma ajutati! Spuneti-mi nume de imparatese sau printese antice din asia:Coreea, China. Japonia, care a murit, sau au murit fiind ucise de cineva. Voot la toti!
As vrea sa ma ajutati ca nu gasesc deloc pe net! Va rog sa imi spuneti numele imparateselor asiatice, alea din correa, japonia, china. Dau funda si la toti vot!
Hei vreau si eu sa-mi spuneti imaginile artistice din poezia zi de vara george toparceanu + semnificatia! Liniste. Caldura. Soare. Salciile plângatoare Stau în aer, dormitând. Un vitel în râu...? (mai mult)
Ce spune-ţi despre Marile Speranţe de Charles Dickens? merita de citit?
Cine imi poate da si mie exemplu inrun cuvant de hiat, diftond sau trifong? Am mare nevoie. Dau funda
ma numesc caitlin si am 12 ani fac 13 in noiembrie. Sunt foarte talentata la desen fac tot felul de chesti. Si mai am clasa a 7 si a 8 si la liceu nu prea ma descurc pentru ca nu ma pot hotaraa....? (mai mult)
Buna, TPU. :) Popa Tanda incepe : "Ierte-l Dumnezeu pe dascălul Pintilie! Era cântăreț vestit. Și murăturile foarte mult îi plăceau."... Si se termina cu : "Un om din sat? (mai mult)
Buna sunt foarte talentata la desen si caut de lucru mentionez ca am 19 ani si as dori sa lucrez in domeniului dizain stiu sa desenez corpuri si haine orice dar ori unde este bine dar sa fie cava cu desen...? (mai mult)
dati-mi cat mai multe verbe de grupa intai grupa a-2-a si a-3-a la trecut si la prezent si la viitor!
dati-mi si mie verbele Etre si Avoir cum se scriu dar si cum se pronuta!
Buna Ziua! Va rog dati-mi tote animale domestice si salbatice in franceza! Cel mai bun raspuns primeste fundata P. S animalele sa fie la singular
Http://psihopixiac.blogspot.com/2011/08/eu-cred-in-stele-cazatoare.html New post!
Vreau ceva pareri despre Colegiul National A.T.Laurean din Botosani.Astept rs voastre cu nerabdare...
De unde pot sa iau microvolts si sa mearga
La ce sunteti buni?(ex.sa faceti poezii, cantece, povestiri de diferite feluri, sa cantati bine etc.)as vrea sa stiu... funda si multe voturi
Unde sau ce as putea citi despre stilul gotic?
Cine imi da si mie un site sau sa-mi apuna ce desene as putea face din plastilina?
Care este cel mai neadevarat lucru de pe pamant? fundita
Va rog frumos dati-mi si mie imagini pentru facebook din alea de etichetat! dau funda la cele mai bune:X. Multumesc
Cine poate sa-mi dea si mi niste avatare super cool pentru messenger? dau funda :d
De ce urasc barbati asa mult femeile? Ia sa vad motive.
Cum ajungi un star de cinema
Care stie un site in care sa gasesc carti in format electronic *pdf* gratuite?:D
Cont farmerama lvl mare daca nu mai intrati scuze categ
In ce an a fost pictata Mona lisa si in ce an a fost terminata?
In ce an s-a nascut si in ce an a decedat Leonardo Da Vinci?
Care va pricepeti la versuri poezii povestirithinking si ati dorii sa postati una din creastiile voastre pe blogul meu vas rugaa sa imi scrieti:X as dori sa am postari pe blog cu creatiilevoastre deoarece...? (mai mult)
Sunt la zi la facultate si vreau sa trec la fara frecventa. E posibil asa ceva? Ce se intampla cu restantele? Sunt la cu taxa.
Cine imi spune si mie ce desene as putea face? dar sa exprime ceva.pate deosebit...sau macar sa exprime orice. funda+vot cel mai misto desen spus.
Transform litere in 27 de modele! cine dorreste lasati un com si va dau cu ce model doriti facuta! vA multumesc!:X
Vreau sa descarc multe melodii dar am cateva probleme: 1.Sora mea nu ma lasa. 2.Nu paot sa dau la chestia corecta dupa ce scriu pe google:Downald si melodia. 3.Nu functioneaza fisierullmeu.ro
Care este faza cu 27 august cu Marte care va aparea pe cer? am citit si eu dar nu vreau raspunsuri copiate de pe site-uri, vreau opinia voastra
Ce ar trebui sa fac daca mie nu imi place sa citesc desi am 3 carti de citit pentru.la scoala? dau fundita pentru. cel mai bun raspuns
Cine imi spune si mie statusuri scurte de prietenie, de viata, de aventura...etc.dau funda+vot...
de cateva zile as vrea sa citesc o carte.in aceasta carte sa fie vorba despre o printesa care se indragosteste de un tip simplu. ceva recomandarii?;;)
Aveti sa imi dati si mie niste programe de editat pozee?! [ dar bune.][ dauu funda!]
As vrea si eu sa stiu, daca te faci actrita trebuie sa stii multa romana?
Ce parere aveti despre cartea "De veghe in lanul de secara" de J.D.Sallinger? Eu am citit-o si imi place la nebunie. Vreau sa aud si parere voastra :)
Buna^^. Am gasit in biblioteca 2 carti care aveau un titlu destul de dragut =)). Daca le'ati citit, imi puteti spune ce parere aveti :o3. Sa stiu daca sa le citesc si eu sau nu :)). Deci, se numesc :...? (mai mult)
Am o intrebare am inceput sa citesc MARA de Ioan Slavici inceputul e cam plictisitor merita s-o citesc pina la sfirsit?
Un nou desen:D pareri. http://img193.imageshack.us/img193/9768/dscf3006g.jpg
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
sabin89 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?