Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ajutati-ma va rog! Am nevoie de scenarii artistice pe tema "Ziua Independentei" si "Ziua Limbii Române". Merci mult!
Cine imi da si mie un site cu o poza care sa se potriveasca cu asta : " El s-a desprins brus din maineile ie lungi, apoi a ridicat mana plesnind-o cu putere. "
Buna TPU. am o intrebare p-tru cei care cinta la vioara sau pian. la 14 ani se poate incepe practicarea acestor lectii? sau e prea tirziu la aceasta virsta. mrs
Cine imi spune sfarsitul la INgerul Alb de Constatin Chirita, ca eu nu l-am inteles, dau FUNDA
E adevarat ca vine sfarsitul lumii. eu nu cred dar stiu pe cineva care crede si nu stiu ce explicatii sa-i dau. dati-mi va rog cateva. mersi. dau fundoi celui mai bun raspuns
(funda)cand incepe scoala pana la urma?
Ma simt asa scarbita de lumea in care traim...in ziua de azi o familie tipic romaneasca arata c-am asa: "O fiica materialista, care in anii de liceu si-a umplut lista de barbati/baieti cu care s-a culcat;? (mai mult)
puteti sa imi spuneti in cartea Contele de Monte Cristo, care sunt cele trei denumiri sub care este cunoscut de-a lungul actiunii personajul principal?
Pot sa fac aparatul foto Nikon COOLPIX S300 ( roz) sa aiba macro functie. daca da de unde( din setari oftiuni.)... da ca nu ce pot sa cumpar si ce trebuie sa fac in continuare sau nu am nici o sanse sa-i? (mai mult)
Cum invat limba engleza. nu stiu o boaba :(?
Cate romane de Philipa Gregory despre Dinastia Tudorilor exista si cate dintre ele sunt traduse in limba romana?
Voi cum explicati cuiva semtimentul atunci cand iubiti o carte si cu fiecare cuvant o devorati? funda:*
Vreau si eu niste statusuri scurte. triste. Dar scurte.Va rog!:(
Cine stie site-uri unde poti desena? si cui ii place?
Unde pot invata limba chineza in Brasov?
Dati-mi si mie va rog un site de pe care pot comanda seria de carti Vampire Diaries in Engleza pentru ca eu nu am gasit-o nici la Carturesti nici la Diverta sau alte librarii (sunt din Buc)...
Este cineva interesat de yamadori bonsai?
Exista o carte jules verne mai scurta de 100 pagini? si cum se numeste? funda :D :D :D :D :D :D;)
Ce parere aveti despre caretea Numele trandafirului scrisa de Umberto Eco? Merita citita?
Cum se numeste cea mai scurata carte julverne? dau funda :d;)
Fundita :-) Cine stie poezii de dragoste+poze! Dar sa nu fie poezii de Mihai Eminescu, poezii momoasee! FUNDA+VOT :x :X
TPU cum as putea sa sterg toate pozele si cautarile despre mine? Nu mai vreau sa fiu gasit pe google! Multumesc...(skz de categorie dar am nevoie urgent!)
Ce carti de aventura imi puteti sugera? Sunt in clasa a IX-a. As vrea ceva care sa nu ma plictiseasca. Funda
Imi puteti da si mie niste imagini cu " ainime girls " pentru ale desena cele mai frumoase primesc funda iar resul vot
Care credeții că aste cea mai frumOasă culoare? Eu am o atracțiie spre turcoaz :P `.
(funda)urgent! am nevoie de rezumat la aventurile lui huckleberry finn in romana
Cine stie care e cea mai buna trupa de dans modern? Va dau funda!
Ajutati-ma va rog! Sa zic de la inceput...Am respectat un tutorial pentru. fotoshop sa creez effect fisheye si reusec sa fac imaginea dar ramane alb in spate si vreau sa-l fac negru(fundalu)...imi ziceti? (mai mult)
Mie imi place foarte mult engleza si as vrea sa mai repet cate ceva pentru cand o sa inceapa scoala, doar ca pe net gasesc numai lucruri foarte simple. As vrea site-uri cu lectii in engleza si exercitii....? (mai mult)
Am si eu de citit "Tiganiada - Ion Budai Deleanu"; "Patul lui Procust - Camil Petrescu" si " Maitreyi - Mircea Eliade"... Unde le gasesc? (Vreau sa le citesc on-line) mersi
Ce lipseste de fapt in literatura romana ca sa-ti placa?
Spuneti-mi va rog niste filme interesante? dar cind scriti filmu scrieti fa rog si categoria, mersy mult
Am o bratara din aur si platina veche de sute de ani cum aflu si eu valoarea ei.
Cine imi poate spune ce personalitate si-a pastrat averea intacta in timpul crizei din 1929-1933 pentru ca si-a transformat averea in aur? FUNDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.VA ROG DACA NU SUNTETI SIGURI NU RASPUNDETI...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot downloada o carte in franceza?(pentru citit)
aveti idee din ce ata se fac bratarile prieteniei (cele din ata :) ) Vreau numele atei/sforii dar de preferat sa fie mai subtirica. Dau fundita pentru cel mai bun raspuns.
Va rog sa imi spuneti cu ce Program fac PNGurile.Multumesc:)
Cine a vazut filmul - No Country For Old Man -? As vrea sa stiu ce legatura are numele filmului cu scenariul, pentru ca oricat ma chinui, nu-mi dau seama! Dau funda! P. S. Ce parere aveti despre film?...? (mai mult)
Sono inna di Italia.Non so rumeno.Chi mi può aiutare?
Ce credeti ca as putea sa pictez? ceva mai interesant...:-P au fundita :)
Ce desene uşor de desenat pot desena? Puteţi sa-mi daţi: imagini, video sau link-uri. Sa fie usor de desenat şi in creion :)
Dau funda! -celor care va place sa pictati si sa desenatiam o intrebare si eu iubesc sa desenez si sa pictez dar parca am rams fara inspiratie...:( am chef sa pictez oare ce aspute? ? (mai mult)
De ce credeti ca, pentru filme, se foloseste muzica clasica cel mai des?
De pe ce site pot sa citesc asa nopţii de P. C Cast Kristin Cast Funda:d
Dati va rog un site(care sa mearga) de unde sa pot sa citesc Vampirii din Morganville de Reachel Caine Funda:D
Era un colaj de poze facut de un artist cu fata ei in aceeasi rochie de cand era de o schioapa pana cand a ramas insarcinata. Puteti sa imi dati un link cu poza aceea?
Imi puteti recomanda niste carti despre cel de al II-lea razboi mondial? Nu vreau manuale de istorie. Nu vreau sa studiez acest eveniment neplacut din istoria umanitatii, pentru a formula cine...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste un film in care o fata era babysitter si avea grija de doi copii intr-o casa mare cu multe ferestre si parca o gradina botanica sau ceva de genul. Si parintii lor erau...? (mai mult)
Heey. Stiti cumva care sunt formele de plural ale cuvintelor : banda, cot, bun, data, cap, corp, cristal, glob? :)
A citit cineva "Fortele raului absolut"? Cum e!?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
sabin89 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?