Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 5 Martie 2025 sunt:
A citit cineva "Fortele raului absolut"? Cum e!?
Http://www.animekage.com/watch-online/naruto-shippuden-episode-96.html in acest episod, de la 19:30 la 20:14 se aude pe fundal o melodie. ce pare cantata la frunza sau la vioara. obiectul/instrumentul...? (mai mult)
Pot sa fac aparatul foto Nikon COOLPIX S300 ( roz) sa aiba macro functie. daca da de unde( din setari oftiuni.)... da ca nu ce pot sa cumpar si ce trebuie sa fac in continuare sau nu am nici o sanse sa-i? (mai mult)
Imi puteti zice noutati site-uri desprre lady gaga?
Cam ce carti mi-ati sugera sa citesc? Ca nu mai am nici o idee. Multumesc! P. S. Am aproape 18 ani si citesc in general carti psihologice, horror, aventuri. Gen : Copiii capitanului Grant...? (mai mult)
Recomandati-mi si mie niste carti bune cu vampiri, sau politiste! Thanks, o zi frumoasa!
Vreau sa fac un blog al fanilor lui Zac Efron, insa nu vrea nimeni sa participe la creerea lui. ofer funda
Buna TPU. Vreau si eu site-uri de pe care sa comand cartile lui John Saul. Dar sa fie preturi cat mai mici :D. Multumesc! Funda.
As vrea o prezentare generala a vietii private a lui Dali. A fost un "iubaret", sau nu a dat importanta acestui capitol in viata lui? Multumesc.
Creatie proprie.As dori doar sa stiu ce sentimente va trezeste aceasta poezie? "De cînd salcîmii…" Pe cînd trist s-a făcut pe pamînt, Spre lună sîngeraţi cînd urlă cîinii La margine...? (mai mult)
aratati-mi si mie video cum sa fac friendship bracelets(bratarile prieteniei)... ceva mai simplu...pentru cele mai multe Funda
Pot gasi cartea Lorelei de ionel teodoreanu sa o citesc online? Unde? Plss! dau fuuuuuunda :X
Cine poate sa imi modifice si mie asa prin photoshop? : http://maraya.sunphoto.ro/comics_x/43641024 Sa fie un peste mai impunator si culori dominante sa fie albastru/galben. Ms,
Hei TPU, vreau niste carti de aventura, interesante[dau funda!
Buna TPU. Dau fundita! Care este pluralul la 'PAI' ( de baut din pahar ). Dati-mi un site ca eu nu am gasit...sa ma conving. pup
Povestitim si mie Doi ani de vacanta de Jules Verne. (fara rezumate de pe net)
Care este cel mai bun aparat de fotografiat dslr macro functie?
Buna :x A vrea sa cumpar Vopsea pentru textile [Preferabil carioci. dar in fine ] Unde pot gasi? Fundaaa >:D< {In Focsani}
Servus. Care ma poate ajuta cu ceva? Am gasit imaginea aceasta http://konnstantinc.blogspot.com/2011/08/imagination.html Intrebarea e, cine imi poate face si mie una asemanatoare? :-? alt...? (mai mult)
Ce carti cu vampiri/vrajitoare recomandati unei fete de 13 ani? :D Multumesc, un weekend placut tuturor! ^^
Unde pot gasi rezumat la Păcat de I.L.Caragiale?
Cam pentru ce varsta e potrivita cartea "Vampirii din Morganville"? Multumesc, ofer funda primului raspuns corect ^^
Care este cel mai bun aparat de fotografiat dslr cu focalizare(adica nu stiu sigur cum se numeste. atunci cand vrei sa fotografiezi ceva de aproape si cei in spetele lui sa fie asa in ceata)?
Buna imi puteti spune si mie cel mai numele al celui mai bun aparat foto creeat vreo data sunt doar incepator ...deci nu-mi spuneti ca are nu stiu ce chesti ca doar va irositi timpul...si cel mai bun program? (mai mult)
Mai exista vreun alt document care sa vorbeasca despre viata lui Giacomo Casanova in afara de "Memorii"? Dar urmarind viata normala, nu fabulatii!
Cine poate sa imi modifice asta prin photoshop? :: http://maraya.sunphoto.ro/comics_x/43641024 in loc de movu ala sa fie albastru si in loc de alb un galben. Si daca se poate sa puneti un peste...? (mai mult)
Am 15 ani, 1, 52 m inaltime si 50 kg.Prietenii spun ca arat bine, dar mie chiar nu-mi place.As vrea sa fiu mai inalta.Credeti ca e bine asa cum sunt? Nu sunt medicamente pe care as putea sa le iau pentru...? (mai mult)
Cartea "Tunele" merita cumparata?
Va rog care imi zice niste intrebari despre zeii olimpului? pls!
Sall:d. Stye cineva site`uri online de editat poze gen www.picnik.com :D Fuuunda :o3
E urgent! Am nevoie sa citesc "Jurnalul unui pusti" online. Vreau si eu site-ul unde pot gasi cartea. Dau fundita. Multumesc.
Am sa public un scurt fragment din cartea scrisă de mine despre care v-am spus şi ieri. "Jurnalul unui călător: Drumul spre Infern" Fragmentul aparţine capitolului "Porţile Infernului" ...? (mai mult)
Astazi am vazut un comentariu despre Regina Maria pe programul Travel Mix, iar pe fundal se auzea o melodie la pian si o fata canta ceva in italiana. Daca stiti cumva cum se numeste melodia de pe fundal...? (mai mult)
Ce dans îmi recumandați ca să-l dansez cu un băiat? Menționez: "Pot să compun singură un dans după muzică!" aștept!
Hey, stiti cumva in ce mod mai usor cu putinta as putea sa invat greaca, fara sa stau in grecia, doar asa de distractie. E bine sa stii si alta limba in afara de eng. PS. Sunt din bucuresti
Ce inseamna apa vie?
Stiti cumva magazine online de `rame foto`? dau fundita va rog help!
Daca o busola este aruncata in spatiu, ce directie va arata?
Care stie despre ce este vorba in Luceafarul de Mihai Eminescu?
Cine raspunde primul si corect la intrebatre castiga fundita! Care sunt cele minuni ale lumii antice?
Buna:* va rog imi puteti spune niste carti interesante nu conteaza de ce gen dar cu putina aventura si suspans...ms anticipat:*
Care carte din colectia adevarul 101 carti de citit intr-o viata vi se pare cea mai interesanta ?
Salutare Mi-ar placea sa aud parerea voastra in legatura cu o carte pe care o scriu eu. Este un roman horror & thriller iar numele lui este "Jurnalul unui calator: Drumul spre Infern" Voi publica aici...? (mai mult)
Stie cineva unde as putea sa-mi prezint niste desene pentru a le putea vinde? Sau sa primesc niste sfaturi legat de desen?
Cei care ati citit Jurnalul unui mag de Paulo Coelho sa-si lase aici impresiile :)
:):):)! Care e visul tau care iti doresti sa se implineasca, dar este greu de realizat. Oare tu crezi in el? FunditSsa ca ma duc la nani:))=));))
Imi spuneti 3 derivate de la verbul a canta? va rog funda:>!
scoala se incepe pe 1 sau 15 septembrie mersi anticipat
Am o intrebare;;). Am laptop si as vrea sa va intreb. are ceva da pun boxe? Se poate strica sau asa ceva de genu :D?;;) Vreau raspunsuri va rog:*
Din ce volum face parte "Un om nacajit" de Mihail Sadoveanu? Multumesc :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
sabin89 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati