Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 5 Martie 2025 sunt:
Transfagarasanul este deschis? daca da de cand si poate puteti sa-mi dati mai multe informatii de acest gen. Va rog dau funda!
Sunt deja clasa a IX si nu stiu ce carti sa citesc. Spuneti-mi va rog niste carti interesante adica ceva nuvele, romane.Multumesc mult!
Sall. Cine poate sa faca un logo asemanator cu asta prin photoshop? : http://imageshack.us/photo/my-images/713/siglawallpaper.jpg/ In loc de AS Vulturii Maxut sa scrie Viitorul Fulga si in loc de vultur...? (mai mult)
Imi poate da cineva un rezumat al cartii Micul Print? Multumesc. fundita
Unde pot gasit povestea ...trandafirul disparut?
Urgent-fundita:-*unde pot citi online memoriile unei fiice de gangster?
Cum se joaca sarba in 2? vreau sa imi spuneti exact sau un video. multumesc. ma intereseaza pe melodii rapide... multumesc anticipat.
Imi poate da si mie cineva subiecte de bac 2011 la mate m1 care pot fi trase la imprimanta va rog?
Ce ar trebui sa citesc(romane) ca sa ma pregatesc klumea pentru bac trec in a 12
va rog sa imi recomandati un aparat foto profesional care sa faca pozele clare atunci cand e intuneric si miscare! funda; x
Poeziile au idei principale? sau pot sa fac comentariu pe momente ale subiectului (intriga, expozitiune, si astea...)?
Salll TPU! Ce mai faceti? Am nevoie de un sfat, sper sa ma ajutati, e foarte important pentru mine. De cand eram in generala am vrut sa dau la un liceu de arta la actorie. dar la inscriere nu am ales...? (mai mult)
Vreu si eu ( am uitat cum se numeste cum e melodia cu andra telefhone dar fara voce) a mi-am amintit vreau negativul la melodia honey trupa senzual plz funda!
Care este cartea voastra preferata? :D
FUNDA! Dati-mi cateva citate despre martisoare!
Dati'mi niste carti bune de citit.Imi plcc' foarte mult.Credeti ca cititu`i demodat? Funda la cel mai bunn :*
Vreau sa aud parerile voastre. http://funny-witch.blogspot.com/2011/06/am-fostdar-nu-mai-sunt-cursul-unei.html Multumesc. Funda celui mai sincer raspuns si vot celorlalte.
Ce cati bune cu vampiri cunosteti? :) Dau funda pentru lista lunga:x
? ce este thor
Am nevoie de ajutor. Stie cineva un site de unde sa pot cumpara hartie origami colorata si/sau cu modele? Dau funda:D!
Buna TpU...Stiti si voi site-uri cu imagini frumoase gen:weheartit daca intelegeti si cam atat ca altele nu prea stiu;))dau fundita de-aia:>
Cat timp trebuie lasat un tablou in acrilic inainte de a fi vernisat?
Am fost de curand la Slanic Prahova si mi-am luat un pandantiv cu piatra semipretioasa. Problema e ca nu stiu ce fel de piatra e, cum se numeste. Este neagra si are pete sub forma unor aburi de fum albi-galbui....? (mai mult)
Ce carte psihologica recomandati?
Ce carte sa citesc la 16 ani
Ce faci cu libertatea, odata ce o obtii?
Ce pensiuni/vile/hoteluri de 2-3 stele stiti in statiunea calimanesti-caciulata, jud valcea? la un pret accesibil.
Cum ti se par aceste versuri? ce sentimente iti trezeste emotia poeziei? Creatie proprie. "Rece" Flori galbene şi melodie, Visez rar, şi amar prin sînge-mi...? (mai mult)
imi place mult sa fotografiez si am observat ca multi se semneaza pe poze, si as vrea si eu sa fac asta... dar nu prea nu stiu ce semnatura sa imi fac, puteti sa ma ajutati cu asta? Va rog din? (mai mult)
am o panza si vreau sa pictez ceva pe ea si nu stiu ce(de preferat ceva mai usor pentru incepatori). Are cineva vreo idee? va rog mult!
Maine o sa trebuiasca sa recit o poezie in rusa(pentru. un concurs foarte important) si am mari emotii.Cum sa scap de ele? Ma incurajez ca voi lua un premiu, dar nu merge, incerc sa gandesc pozitiv, ...? (mai mult)
Buna sper sa ma puteti ajuta. Am vazut poze pe deviantART ma puteti invata cum si unde sunt editate acele poze?
Nu stie cineva o melodie house in care canta o fata si zice je t'aime en plus plus plus encore. e ritmata.va rog frumos!
Ce site'uri interesante despre arta, crafts, si alte obiecte handmade cu tutoriale cunoasteti?
Cine a fost in Zakyntos Grecia in statiunea Laganas? E ceva de vizitat pe timp de noapte? Plec pe 22 august.
Eu si cu familia mea ne-am hotarat sa mergem in Santorini in concediu, dar nu prea stim ce sa vizitam! Ma puteti ajuta? Dau funda! Grabiti-va! Plec pe 2 august adica marti!
Puteti sa imi sugerati si mie niste carti cu vampiri sau cu supernatural?[gen The Vampire Diaries pe care le citesc acum]sau carti cu adolescenti?
Cum pot sa fac si eu vopsea pentru un marker molotow... adica, aici la noi e scumpa rau de la shop, poate stie careva un mod usor de a face vopseaua. Fundaaa :P!
Cine imi da si mie un dictionar ro-eng compatibil cu nokia 5800
Care stie ceva cursuri de actorie prin suceava?:D:>:P va roooog...contactati-ma la nastasaroxy98 :P sper sa gasesc ceva
Vreau sa imi pun o noua poza pe desktop despre vara sau un peisaj de vara.Am cautat pe net dar majoritate nu sunt prea bune sau nu sunt pentru. desktop. Mi-ati putea da un site unde gasesc imagini...? (mai mult)
Cu media de 9.04 ma pot inscrie usor la liceu?
Ma gandesc serios sa scriu o carte. despre viata celor din jur. Imi spuneti si mie cum as putea sa o scriu? dau fuunda :*
Care stiti strigaturi pentru dansuri populare... Imi spuneti cateva pls. Dau funda cine imi zice mai multe :D
Eu stiu bine sa pictez, dar nu stiu ce.Imi puteti da niste idei? Va rog!
Postare noua si referotiare la toate acele persoane care au pierdut pe cineva drag:http://aleksuta-alexa-justme.blogspot.com/2011/07/adio.html
Cam cate pagini are Popa Tanda? :) Funda[primul raspuns] vot[restul].
Buna cine imi da si mie o idee de desene alb negru schite anime-uri... daca se poate cu link
De unde invat sa fac graffiti spuneti-mi va rog frumos
ca stiti un site unde ma pot uita la spongebob in germana?=)). Sau orice alte desene ^^. Multumesc, fundita; 3 [scuuze de categorie =]] ]
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!