Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ce fel de mitologie vi se pare mai fascinanta, cea greaca, cea egipteana sau cea scandinava? Dau funda pentru argumentarea inteligenta (sau amuzanta) nu pentru cine crede ca mine(eu sincer nu ma pot...? (mai mult)
Care ar fi unul din citatele tale favorite?
Ceva sugestii de carti bune? Cea mai inadecvata intrebare pe care puteam sa o pun avand in vedere ca e vacanta, dar imi asum riscul.
Ce a-ti schimba la tara asta?
Dau fundita cui imi da si mie niste imagini(alb negru) pe care sa le pot desena pe sticla sa le pictez :) de preferat : - Sf Mihail si Gavril - imagini simple ( animalute, flori, desene simple, ...? (mai mult)
Am 13 ani si 9 luni. As vrea sa fac cursuri de chitara clasica dar nu stiu unde...Sunt din Focsani. Avti ceva idei? Va multumesc!
Peste cateva zile urmeaza sa dau testul pentru clasa de intensiv la mate info. Vroiam sa stiu in ce consta testul asta si cam la ce nivel ar trebui sa ma ridic. Cei care l-au dat in anii trecuti...? (mai mult)
Stie cineva daca exista cursuri de DNB dance in Brasov? Daca da, unde? Multumesc!
va rog dati-mi si mie site-uri online de cursuri de desenat in creion portrete, fundaaaaaa.
Concurs! http://munecachucky.blogspot.com/2011/07/cea-mai-interes anta-carteconcurs.html
Exista cuvinte ce nu au sinonime?
Heyy, everybody! Asi vrea sa-mi cumpar mult carte Rosu de Rubin. Dar in toate magazinele costa 40 de lei. stiti undeva (in sectorul 6, spre Moghiorisi) un magazin sau o librarie in care cartea e mai ieftina?...? (mai mult)
Ce credeti despre cartea,, Viata ca o prada,, de Marin Preda? Am citit jumatate din carte si, sincer, nu ma fascineaza absolut deloc. Fundaa!
Cine poate sa-mi faca rost de hack la Conquiztador?
Caut si eu aici pe site daca este vreun avatar-maker am si eu nevoie de unul daca se poate!
Imi puteti spune ce reprezinta punctul rosu pe care il poarta indiencele?
Nu stiti, casele de amanet cumpara bancnote si monede vechi?
Vreau si eu o lista cu toti marii pictori. :D Funda
Ce va place mai mult: -> Sa alergati 1 km? -> Sau sa mergeti (incetisor) 1 km? :)
Concurs! http://munecachucky.blogspot.com/2011/07/cea-mai-interesanta-carteconcurs.html
Este un citat :"I could give up chocolate, but i'm not a quitter". Se traduce "As putea sa renunt la ciocolata, dar eu nu sunt un quitter". Cuvantul "quitter" Nu s. a tradus. Ce inseamna acest cuvant?...? (mai mult)
Stie cineva cam cat ar costa daca as comanda Dictionarul Explicativ al Limbii Romane de pe internet( DEX) si Dictionar Ortografic, ortoepic si morfologic al Limbii Romane ( DOOM2)? Ar fi mult mai? (mai mult)
Imi puteti da un rezumat la Jucarii pentru Lili de ionel teodoreanu? Funa si
Postare noua pe blog"sSentimente":http://aleksuta-alexa-justme.blogspot.com/2011/07/sentimente.html Stiu ca e cam lunga. sper ca aveti/o sa aveti rabdare la citit(daca doriti)Astept pareri! Enjoi!...? (mai mult)
Pentru cei care au mai facut comenzi in librarii online, mai precis grupulcorint.ro, vi se pare ok ca pentru o comanda sa ti se ceara CNP? Nu stiu ce sa cred in legatura cu asta avand in vedere ca pe...? (mai mult)
Am dat testul Ielts pe 9 iulie si pe 22 iulie trebuia sa vad rezultatele online dar nu reusesc. Imi apare "no matches found. try again". Am introdus corect toate datele de sute de ori si am incercat...? (mai mult)
Am auzit de la cineva, ca in Bucuresti la Palatul Copiiilor se pot face cursuri de arte? Daca stiti ceva detalii, va rog sa imi spuneti :D. FUNDAAA!
Care este citatul vostru favorit?[dati si numele scriitorului]
Unde pot citi carti online? fundita:-*
Imi spune-ti si mie un site de teste iq? fundita...
Vreau sa fac o prezentare in power point despre peisaje, imagini artistice dar nu stiu ce melodie ar fi potrivita ma puteti ajuta?
As vrea sa creez o poezie insa sunt in pana de idei:|... mi-ati putea da vreo idee? Daca da, care ar fi aceea? funda:-*[cer seriozitate!]
Se poate copia poze de pe un CD pe alt CD?
Heii TPU. Am nevoie de idei pentru niste poze mai "artistice".:o3 Dau fundita pentru cele mai inspirate ideii.:x Multuumesc.>:D
Cum pot sa imi fac bine autoportetul?(dau vot la raspunsuri)
In ce librarie pot gasi cartea Rosu de rubin de Kerstin Gier si cat costa?
Spuneti-mi si mie carti de comedie sau aventura
Care e diferenta( la desenat) dintre un creion de grafit si unul normal?
Vinde cineva unul din volumele 1, 5 sau 6 din seria Harry Potter? Contactati-ma pe mess filip_the_beast@yahoo.com sau pe tel 0767907534. Aceasta intrebare a fost pusa pe toate categoriile.
"Poezia este cantecul sufletului, glasul sentimentelor scris pe o foaie" Ce parere aveti?
Hey.Acuma de cateva minute am terminat de desenat si vreau sa va cer parerea. http://706588.deviantart.com/art/Loveand-peace-243888335 Deci?
Cel mai bun prieten al meu e pus intr-o situatie dilematica: trebuie sa aleaga intre facultatea de Drept si cea de Stiinte Economice. Voi ce ati alege? Eu nu stiu ce sa-l sfatuiesc.Help PLS!:*
Imi puteti spune ceva despre cartea "Regina Margot" de Al. Dumas? Este frumoasa? Are "happy end"?
Pentru fete:Ce metode de crestere a sanilor exista? Fara chirurgie:-s
Cine imi trimite photo instrument pe mess id:brumacosmin
Intrebare pentru cei din zalau:unde as putea face teatru? imi doresc foarte mult asta si nu stiu unde. Va rog ajutati-ma... Funda
am vrut sa va intreb. la caietu de vacanta de cls a 6-aa la pg. 40 ce este? dau funda :>
odata m-am uitat cu google earth undeva in zona braziliei unde face granita cu bolivia sau nu mai stiu sigur da pe acolo in zona.si am vazut un lucru foarte ciudat.am dat la zoom pana unde se putea...? (mai mult)
1. Despre care razboi vorbea Ion Luca Caragiale la inceputul nuvelei lui "In vreme de Razboi"? va rog muuuuuuuuuuult sa ma ajutati. dau fundita si vot.
Vreau si eu niste dictoane latine. :D Cu traducere daca se poate si nu link-uri. Cele mai multe = Funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lie to me
Te consideri un fan adevarat al serialului Lie to me? Hai sa vedem cat de multe stii!