Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Hei, TPU :) Am ca proiect la romana de scris o "schita de roman" (pentru ca noi nu am reusi performanta de a scrie un roman in adevaratul sens al cuvantului, cel putin nu la varsta asta...). Eu m-am gandit? (mai mult)
Actoria de 2 ani este o pasiune de-a mea. Mi-ar placea sa devin actrita, nu pentru bani sau faima, ci doar pentru ca imi place. Eu nu stiu daca am talent si sigur daca am nu o sa mi-l perfectionez...? (mai mult)
Postare noua pe blog:D "Povestea unui baiat care iubeste cu adevarat" http://aleksuta-alexa-justme.blogspot.com/2011/07/un-baiat-ce-iubeste-cu-adevarat.html
Imi puteti supune site-uri cu poze miscatoare (fara prosti :D) imi plac foarte mult dar nu prea le gasesc asa usor. FUNDA!
La ce sc invatati... Orasul?
Am si eu o intrebare cu ce e mai folositoare in desen guma plastica fata de una normala? Ce face in plus in afara ca se modeleaza.Cum se foloseste ...Va rogg raspunsurii
Sall! da-ti-mi si mie niste poze/link-uri cu diverse opere de arta de diversi pictori. :D Cat mai multe pls. mersi funda
Stie cineva de undre pot sa iau poezi din cartea,, Zgomotocicleta" de Constanta Buzea? Va rog.
Curiozitatea este o calitate?
5 citate care v-au impresionat. :D Fara link-uri si google.
imi ziceti va rog cle mai buna lice din timisiara si cu ce medii pot sa intru? dau funda
Buna ziua celor de la TPU. Am nevoie mare de ajutorul vostru. Stiti cumva daca exista in Iasi trupe de teatru particulare? Daca da, unde? Multumesc pentru intelegere.
Stie cineva un site cu rame pentru poze, fara inregistrare? :)
Ce sa desenez? n-am nici o inspiratie...
Stie careva un site cu strategi pentru sah daca se poate cu poze multumesc!
Care este piatra voastra preferata din colectia Comorile Pamntului?
De la ce ora punem A. M? De la ce ore punem P. M? Care este intervalul acestora?
TPU! Vreau sa invat tabla inmultiri cu 3 mai usor.Stiu ca cele mai usoare sunt cu 1 si cu 10. FUNDOAIA!
Eu sun talentat la desen stiti cumva un sait unde pot sa-mi arat talentul?
Vreau parerea voastra despre aceasta melodie http://www.youtube.com/watch?v=h6tnIzS0kjk&feature=channel_video_title
Cine dintre voi a cum parat cartea fetelor glamour cum sa stralucesti in orice situatie?
Ce parere aveti despre chitara http://www.fly-music.ro/seturi-chitare-electrice/1282-washburn-paul-stanley-collector-set.html? Funda pentru detaliere
vreau si eu site-uri cu imagini, desene facute de mana interesante cu nume ( de preferat numele catalin, daniela) sau orice site cu desene facute de mana cu un anumit mesaj... dau funda
Ce parere aveti despre acest desen? http://706588.deviantart.com/#/d3kqiqj
-Care stie melodiiii Hip-Hop de:dragoste, despartire etc...Va rog! FunditsSa`Promint!;))
Spuneti-mi si mie va rog o programa cu care as putea schimba fundalul la poze! cel mai bun raspuns primeste funda! dar va rog sa fie gratis!
Stie cineva niste modele de camasi populare(din moldova)?
Daca am facut un desen pe desenatori.ro si mai tarziu vreau sa-l vad unde dau? daca vreti dati-mi raspunsul pe id-ul :scumpik_deea006
Cand fostul zice pe mess mai bine decat sa ne certam toti 3 inseamna ca a vrut sa se desparta de mine? dau fundahappy sau mai exact ce a vrut sa spuna? in ziua de 8 ianuarie eu cu el vorbeam pe mess si...? (mai mult)
Unde pot gasi in Romania markere touch twins? P. S: stau in iasi. Sau macar sa imi ziceti cum ar trebui sa cer in limba romana.
Vreau sa o cinstesc pe autoarea Tanith Lee si sa-i dedic un fanclub in care sa discutam despre cartile ei, mai ales despre, , PIRATICA" volumul unu si doi si care m-au facut sa le devorez fara sa clipesc...? (mai mult)
Ajutor va rog! Am nevoie de un site ce sa ma invete detaliat sa lucrez cu photoshop...doar azi l-am luat si vreau sa invat cat mai repede.
Umbre Doar umbre vor ramine, umbre, Doar umbre singuratice si sumbre. Atunci cind lumea va muri, Pentru ca n-a putut iubi. Doar umbra soarelui ce adineaori lumina, Doar...? (mai mult)
Caut o reclama foarte veche care se difuza pe tvr 1, despre un taraf, stiu ca-si facuse si pagina www.taraf.ro, dar acum e taraf tv. In reclama mergeau cu instrumentele pe strada si cantau, funda
Am participat la un concurs pe port.ro si am fost anuntata pe e-mail ca am castigat o carte.Am trm. adresa, dar as dori sa stiu in cat timp voi primi cartea respectiva si cum? Prin postas sau imi vine...? (mai mult)
Stiti careva programe cu care poti pune efecte pe voce cand canti? va rog! FUNDA
Unde pot descarca melodi cu album pe tel
De unde as putea lua masina ca sa ajung la Palatul Peles?
am o dilema pe cap! ce forma ar avea scaunele daca genunchii s ar indoii altfel?
Ce actor roman de teatru va place?
Care sunt avatantajele dar si dezavantajele care ti le ofera darul INTELEPCIUNII?
Sunt pe DeviantART de vreo 3 ani (bine, cu diferite conturi) şi orice desen aş fi pus acolo, fie c-am lucrat la el 8 ore sau 30 de minute, n-a făcut mai mult de 7 view-uri în prima zi. Bag un afurisit...? (mai mult)
Imi puteti da un tutorial pentru graffiti cum sa fac sa curga picaturi ca aici va rog dau funda : http://2.bp.blogspot.com/_36SFFFDlygA/TUYIF_g6e6I/AAAAAA AALdg/SJYrOAXKzys/s1600/graffiti_font_16.gif ...? (mai mult)
Imi puteti da un tutorial pentru graffiti cum sa fac sa curga picaturi ca aici va rog dau funda : http://2.bp.blogspot.com/_36SFFFDlygA/TUYIF_g6e6I/AAAAAAAALdg/SJYrOAXKzys/s1600/graffiti_font_16.gif...? (mai mult)
O aparut Vampiratii vol5. sau o carte noua, dau FUNDA
Eu iubesc cartile, , Piratica" de Tanith Lee. Mama mea mi lea cumparat acum 5 zile pe primele doua si le-am devorat fara sa rasuflu. Le ador! Nu cred chiar daca par dramatica ca nu mai pot sa stau doua...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie va rog o programa cu care as putea schimba fundalul la poze! cel mai bun raspuns primeste funda!
Marturisiri despre intalniri cu fantome, fenomene stranii. cel mai creepy funda.
Vreti sa cititi Ingeri si Demoni de Dan Brow? Am solutia. dati clik: http://www.wattpad.com/1772650-%C3%AEngeri-%C5%9Fi-demoni-de-dan-brown in fiecare zi voi pune cate un capitol nou.pe la...? (mai mult)
Deci vand cont la talisman online nivel 70 pe sky around water arma 60-70 + 6 in rest eqipament + 6 de 50-60 si pe soaring pheonix cont lvl 68 asemanator cu asta. Dar cumpar cont nivelu 75 pe soaring...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.