Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ce parere aveti despre desenul asta? http://706588.deviantart.com/art/Pure-beauty-216663109
Imi spune si mie cineva cum sa devii cantaret daca ai voce dar nimeni sa o cunoascanici macar prietenii?
Dragostea la prima vedere e de fapt o dragoste baza pe aspectul fizic?
Cum creez un server de metin2 dau funda.
La ce varsta ajungi la capacitate maxima din punct de vedere intelectual? Tocmai am dat un Test IQ si mi-a iesit 115, eu avand 16 ani as vrea sa stiu daca as da acelasi test peste 5 ani de exemplu as...? (mai mult)
Exista cineva pe aici care sa stie sa lucreze (bine) in photoshop, ilustration etc? Am inceput cu o intrebare ca sa respect politica TPU. Vreau sa fac sigla formatiei. Pe hartie e desenata. Insa vreau...? (mai mult)
La ce profil trebuie sa dai ca sa te poti duce la facultatea de medicina? Stiinte ale naturii este un profil potrivit pentru asa ceva? Ce mi-ati recomanda? funda!:)
As vrea sa imi cumpar un aparat foto si as opta intre Nikon S3100 si S5100.Care e mai bun sau ce altceva mi-ati recomanda? Ceva nu prea scump... dau fundita :)
Bhaa daca e candva pe aici care s`a drogat cu tussin forte imi poate zice si mie dk tremuri atat de rau cand esti sub efect? ca eu tot nu m`am prins :)))
Ce carti cu vampiri mi-ati recomanda sa citesc?[ma fascineaza aceste carti]cele mai multe funda!
A citit cineva cartea "Secrete unei femei atragatoare"? ce parere aveti despre ea?
^^ Imi poate spune cineva cum se numea autorul ala care zicea ca toate lucrurile ce ne fac fericiti incep cu F sau asa ceva.:-?(nu stiu sigur dar cred ca era roman)
Care este ordinea studiului speciilor literare?[stiu ca prima specie studiata a fost opera lirica, insa nu mai tin minte in ce ordine le-am studiat si pe celelalte:basm, nuvela, schita:) ] dau funda!:*...? (mai mult)
imi poate spune cineva ce cuvinte incep cu lapt si mai sunt 2 litere
A citit cineva Venus in intimitate de Al. Dumas? V-a placut?
^^Imi place mult sa desenez si sa ma uit la animeuri...vara asta mo~oor de plictiseala, are cineva chef sa deseneze cu mine(ma gandeam sa alegem o tema in fiecare saptamana apoi sa ne trimitem? (mai mult)
-Buna, stie cineva niste coduri in afara de f1 f2 f3 f4 f5 f6 f7 f8 f9 f10 f11 si f12 nu merg da de ce am facut totul creca este lag(error). Ok care ma ajuta dau funda mare de tot plzzzzz! Mersi mult...? (mai mult)
Cum pot face http://www.youtube.com/watch?v=v8tYAM7sm5Y? Ma ajutati? Dau Fundaaa:D
Care sunt cele mai bune acoarele sau vopsele pentru pictura si care sunt cele mai bune pensule dau funda
Cine deține Hollywood-ul?
Cine sau ce este Dilematix?
Vreau si eu niste tutoriale bune de graffiti. Cum sa combini culori? Ce efecte? Litere? Charactere? Totul pentru a iesii un graff bun dau funda la cele mai multe si bune tutoriale PS: As prefera...? (mai mult)
Vreau si eu niste tutoriale bune de graffiti. Cum sa combini culori? Ce efecte? Litere? Charactere? Totul pentru a iesii un graff bun dau funda la cele mai multe si bune tutoriale PS: As prefera tutoriale...? (mai mult)
Buna TPU. Ce faceti voi toata ziua pe net. dati-mi si mie idei.Ma cam plictisesc toata ziua:(. funda+vot. Ceao:*.
Cine se pricepe la desen-in stil manga ma intereseaza-dar cat mai realist, nu, , caricaturi, , ! sa imi faca si mie unul si sa mi-l trim pe mail! pentru cei interesati dati mes privat sa va explic ce...? (mai mult)
Daca te-ai putea transforma pentru o perioada intr-un personaj literar, pe cine ai alege si de ce?
Salutare. Mi-am luat de la biblioteca cartea "Viata la tara" de Duiliu Zamfirescu. Are trei parti: Viata la tara, Tanase Scatiu si In razboi. Deja am citit Viata la tara dar nu stiu daca si restul are...? (mai mult)
Am si eu nevoie de un cod webkinz, nu conteaza ce cod, numai sa nu fie folosit, multumesc mult!
Buna astazi no sa va dau nicio intrebare da un fel de raspuns la unele intrebari cum arf i (despre poze frumoase de baground)bine: http://www.picget.net/background.htm este pentru un fel de photo editor...? (mai mult)
cine imi poate explica cele 2 cuvinte va rog frumos: deci tureci(de arama) si sicli(de fier) cam ce ar insemna :-? ca in dex eu n`am gasit :-? cred ca sunt cuvinte vechi
Damiti si mie va rog frumos trei titluri de texte citite in care apar personaje animale? msss
Cine stie basme care incep cu litera "B" si litera "M"?
Hei. Pentru ca majoritatea stiti sau v-ati dat seama ca scriu o carte, datorita intrebarilor pe care le-am pus. Am terminat-o. Multi m-ati intrebat cand o public pentru ca vreti sa o cumparati, asa ca...? (mai mult)
Stie careva unde pot sa gasesc textul piesei de teatru "Ultima ora de mihail sebastian? eventual uneva pe net sau daca il aveti in pc v-as fi recunoscatoare daca mi l-ati trimite si mie pe mess merci
Scriitorul meu preferat este unul roman, scrieti-l pe al vostru, daca e acelasi fundita!(E romancier:X)
:* as vrea o lista cu toate cartile, operele sau scriitorii ce ar trebui sa ii cunosc... ceva in genul colectie de la ziarul ala, cu toate operele ce trebuie sa le ai sau asa ceva:P, oricum? (mai mult)
Ce parere aveti despre cartea "calea luptatorului pasnic"? :) mi-o recomandati?:D
Imi da-ti si mie o tema de desenat va rog? Ca sunt in lipsa de inspiratie in seara asta :D merci
Hey people! I am new to this website... I don't know any of your guys' language, it's so funny :)) a friend told me where to click; so... what can you tell me about this website?
"Pentru a posta acest raspuns, te rugam sa confirmi adresa de e-mail folosita pentru contul TPU.ro Pentru a retrimite e-mailul de confirmare click aici" asa apare cand dau rasp, cu ce gresesc plz ziceti-mi...? (mai mult)
Stiti unde pot invata suedeza online? Daca da, dati link va rog! (fara Google Translate) Multumesc anticipat!
Fundita:*:*:*__ieri la happy hour la maruta femeia ceea ca cu sinii de fier inainte de a face ceva incepea o muzicaa pe care ea o cinta si sfarma pepeni etc__spuneti-mi va rog cum se numeste piesa si de...? (mai mult)
Ati citit cartea Jurnalele vampirilor volumul 1? Va place? De ce? cel mai bun raspuns primeste fundita
eu am cont pe www.desenatori.ro si nu mai am idei ce sa desenez cine da cele mai multe idei primedte funda:D
Cum sa desenez corpuriile de fata cat mai frumos si mai bine? vreau sa fac schitele si ca haine ca tot! help me :x funda
Unde pot gasi un site cu teste de limba franceza, clasa a 8-a? am nevoie de un raspuns urgent, dau fundita:)
De unde pot cumpara si eu cartea Andreei Esca,"Buna seara Romania, buna seara Bucuresti!"? vreau site de librarie on`line sau librarie din Buc.Mersi!
Sunteti fani a muzici ca-pop? Daca da dati-mi id vostru ca sa vb
Stiti un sait de rezumate? nu vreau sa fie clopotel, referate.ro...si cele cunoscute////
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.