Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
as vrea sa va intreb: cati supravietuitori ai Titanicului sau ma exact naufragiul Titanicului mai traiasc in prezent?, si unde pot gasi imagini sau videoclipuri sau chiar poze cu obiecte de...? (mai mult)
Va place desenul meu? http://www.desenatori.ro/desen-1725343.htm funda daca "da".
Cum este liceul Eminescu din Cta?
Am o intrebare pentru cei care calatoresc mult prin romania si viziteaza multe. Am fost acum cativa ani intr-o excursie ( nu mai tin minte unde anume dar stiu ca in romania ) si am fost sa vedem...? (mai mult)
Hello, as vrea sa-mi dati o lista cu romane de dragoste :">. As prefera cu o fata timida, visatoare, care viseaza la un print, iar cand creste are un vis cu cel mai bun prieten al ei etc. Dar orice...? (mai mult)
Raspuns Rapid :D daca ati avea o planeta, cum s-ar numi si cum ar arata? Cea mai buna idee primeste VOT + fundita :X
Ce tip de scris este folosit pe Twitter? Nu e arial dar care?
stie careva de unde pot cumpara (de pe internet) cerneala pentru henna, sau echipamene de genul acesta :D multumesc mult!
Stie cineva video sau un site ceva in care sa arate si sa ma ajute sa desenez fete sau corpuri cat mai corect si in cat mai multe pozitii si frumos vreau sa imi iese foarte frumoase nu ma pricep...? (mai mult)
Cate numere are revista curs de pictura
Nu stiu cat poate valora un tablou de dimensiunile 75/110 cm, pictat in ulei pe panza. vechi de mai bine de 20 de ani acesta este tabloul: http://imageshack.us/photo/my-images/191/tablouq.jpg/ daca poate...? (mai mult)
Cum pot face desen in apa ca in videou asta http://www.youtube.com/watch?v=9UD2Px7lCDA
Daca Raul este nimic mai mult decat absenta binelui, iar Dumeezeu este binele. Putem sa-l numim pe Dumenzeu, omniprezent?
Merge cineva la Facultatea de Arta si Design din Cluj-Napoca, sectia pictura?
Frigul, exista?
Salut cum pot face o semnatura in photoshop ca asta? (aproximativ) http://img107.mytextgraphics.com/photolava/2007/11/08/oooo2-f8rg435u.jpg sau ca asta http://img208.imageshack.us/img208/8264/lineage2waj.jpg...? (mai mult)
Buna vrea cineva sa facem schimb de comturi ledy popular. cine vrea sa dea cont cu lvl peste 9. funda celui care a mers.
how to create bookmark in photoshop
Hey salut! Ce parere avetI? [IMG]http://img196.imageshack.us/img196/7803/img0167ki.jpg[/IMG] Mai am de facut cateva modificari+fundal...
Pe unde pot gasi (in Bucuresti) magazine de arta? Fondul plastic, ca sa-i zic asa, dar sa fie si ieftin
Care sunt poetii vostri preferati si ce volum de-al lor imi recomandati ca lectura relaxanta pe timpul vacantei?
Ce romane se studiaza in clasa a 9-a?
Buna TPU! Am o intrebare pentru cei care au citit cartea "Coliba unchiului Tom" : cum se pronunta numele oraselor si numele personajelor? :D
Salutare. Nu stie cineva ce toc-penita/stilou ar fi bun pentru desena manga(/comics)? PS:Am auzit eu in unele locuri de Stilou "G", dar nu stiu de unde as putea lua.
Sunt incepator si m-ar interesa un magazin in ploiesti de unde as putea sa cumpar o chitara acustica de calitate la un pret @ 700ron... ma interezeaza sa fie ceva de calitate :-? si da am nevoie si de ajutor? (mai mult)
Cum pot sa-mi iau pantera roz sau elefant verde pe barn buddy? Ma puteti ajuta?
TPU! Am nevoie de rezumat pentru opera,, Alexandru refuzind apa" de Stefan Augustin Doinas! Ofer funda! Mersi.
Cine este din Craiova : care este top-ul liceelor din acest oraş?
As vrea daca se poate cateva titluri de carti interesante pentru clasa a 8 va rog frumos, dau fundita raspunsurilor adecvate
Aveti ghidurile turistice care s-au dat cu ziarul Adevarul? De la National Geographic. Ce ghiduri aveti? Ce tari? Pentru cine nu stie de ele, se gasesc la librariile Adevarul din oras acum la pret de 14...? (mai mult)
Http://i410.odnoklassniki.ru/getImage?photoId=325947169513&photoType=0 unde pot face astfel de poze?
De ce se formeaza presiune mare in sistemul de racire cu aer conditionat(la masina) si se intrerupe circuitul, chiar daca radiatoarele sunt curate?
Argumentativa parerea, arhitectura modernista in raport cu edificiile de patrimoniu arhitectural.
buna tpu...imi puteti da exemple de poze artistice? vreau sa imi fac multe poze artistice si nu stiu cum.imi puteti da idei? va multumesc
Helloo TPU! Intrebare: ce carti imi recomandati? Carti de week-end, scurte, frumoase, de dragoste, clasice, fictiune, horror... Nu prea conteaza... Ceva idei?
Bucataria este o arta, voi ce parere aveti?^^
As vrea sa stiu ce licee de coregrafie sunt la noi in Romania, sau daca exista in Slatina!
Cine sa-mi faca si mie o descriere a unui trol? cel mai bun raspuns primeste funda:D:D:D:D:D:D:D:D:P
Buna! Sunt pasionata de arta. Imi puteti da idei de picturi?
Ce părere aveţi despre Martorii lui Iehova?
Cine vrea sa se inscrie la oriflame comisioanele cele mai mari de pe piata 23-40%. Ofertele fiecărei broşuri sunt valabile o perioadă de 3 săptămâni, timp în care poţi plasa una sau mai multe comenzi....? (mai mult)
Buna am facut sex cu prietenul meu aseara si el mi-a propus dai beau sperma! si eu tinand fff mult la el l-am ascultat.si azidimineata cand m-am trezit m-a durut ff rau burta.ar putea fii din cauza pentru...? (mai mult)
Am compus si eu o poezie, vreau pareri. "Mergem spre lumina, Spre locul fericit, Uitandu-ma in zare, Fiind mai fericit, Ca-ci stiu ca e cu mine,...? (mai mult)
Am niste carti rare de medicina si as vrea sa le dau la preturi accesibile pentru valoarea lor, este vorba de Progrese recente in endocrinologie de A.T.Cameron, editia VI Editura Jean Leon 1948 din...? (mai mult)
Conquiztador este un joc educativ, voua va place?
Ai odnoklassniki? spune-mi cum tge numesti
Cine este Nicola Formichetti? funda
Va rog, frumos! Ofer o gramada de melodii celui care ii dau fundita si trebuie sa'mi dea yahoo(id de messenger)! Puteti raspunde la intrebarea: Scrieti'mi ideile principale ale basmului "Fat-Frumos-cu-Mot-in-Frunte"...? (mai mult)
Cum vi se pare istoria tarii noastre, Romania? Pe cine apreciati din ea?
Cine ma ajuta si pe mine cu urmatoarea intrebare : Calin (file din poveste) de mihai eminescu este text epic sau liric? dau fundytzza!:X:>
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minunile lumii moderne
Cat de multe stii despre Colosseum? Dar despre Machu Picchu ori despre Orasul Trandafiriu? Afla acum!