Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna cine imi zice si mie cum sa activez minutele pe telefon? Sunt pe Cosmote;) fundita! :! Scz de categorie :D
Am un aparat foto nikon coolpix L21 si mi l'am cumaparat de o saptamana cand il deschid baraie ce ar putea avea... funda si va rog e urgent:((
Imi puteti da site-uri cu poze cu lupi desenati in creion adica cu creion de ala gri creion normal? Funda
Am nevoie de un raspuns. Cam cat ar costa un bilet la un concert de opera?
Buna! Stie cineva, un site(in afara de:desenatori, sumo paint, rmd)de desenat? Dau funda si vot!
Stiti unde gasesc o chitara buna de preferat in suceava? La Bucovina eu am auzit ca sunt. E adevarat?
In Fratii Jderi, si Alexandrei era indragostit de Nastra?
Ce credeti? K se nasc mai multi baieti decat fete sau invers?
Ce parere aveti despre U. S. A? Dar despre tarile europene gen Franta, Italia si Spania? Cum vedeti voi viata lor si ce impresie v-au lasat, asa din carti, din discutii, din intamplari etc
TPU! Ma intereseaza sa imprim un orar. Are cineva sa-mi dea un link. Va multumesc pentru raspunsuri.
Stie cineva daca numele "Corina"este din mitologie?
De unde imi pot lua bratari raggae?
"Masca de fier a Regelui - Soare" al autorului Alexandr Trubca, stie cineva unde as putea sa o gasesc? dau funde multe pentru un raspuns veridic, multumesc
Vreau si eu niste desene in creion daca se poate.:). Fundita cele mai multe.
TPU: A comandat careva pe aici de pe librarie.net? Vreau sa dau comanda de niste carti si nu stiu daca sunt seriosi, nu prea stiu de fapt nici in ce consta aceasta seriozitate pentru ca nu m-a facut niciodata...? (mai mult)
Stie cineva unde pot invata tiganeasca in craiova? sunt rrom, dar am facut liceul si facultatea in alta tara, m-am intors de curand si spre rusinea mea, am uitat limba:( as vrea sa stiu daca sunt cursuri...? (mai mult)
Ceau, copii! Ati auzit de Juergen Teller? fotografiaza nebuneste personalitati sau situatii misto cu un Contax G2, combina instantaneele crude cu poza comerciala voit cliseistica(cautati-i lucrarile...? (mai mult)
Buna TPU :D Dati-mi si kie niste idei cum as putea face un colier adica anumite forme;) Multumesc fundita! Sa aveti o zi buna;)
imi ziceti va rog niste licee de actorie din bucuresti? mersi anticipat...
Cand va aparaea s03 din The vampire diaries?:x
Ce parere aveti despre 'the korean wave'?
Speuntimi tot ce stiti despre Liceul de Arte din Timisoara! Adica : ce materi iti trebuie, Cate locuri sunt, Daca is camine pentru liceeni. Etc Plss
Imi puteti spune niste carti cu vampiri sau mistere ceva de genul "Legiunea Vampirilor" din seria Legendeer. Ma impresioneaza foarte mult cartile thriller, care te sperie si te tine in suspans...? (mai mult)
Cum ansamblez un robot din pachete de tigari? cine imi da link cu poza ia funda
Stie cineva din Iasi vreun curs de franceza care sa inceapa dupa 20 iulie? funda pentru cine ma ajuta ^_^
Hey TPU:D Pe panza se picteaza cu anumite tipuri de culori? Sau se poate si cu culori simple(Tempera)? mersi:x fundita:X
Ce imi poate traduce si mie prop aceasta? Am tot ce imi doresc, o am pe ea langa mine, ce altceva sa-mi doresc? da, ea! cea mai buna prietena, e ca o stea, nimeni n`o poate avea. Din romana in engleza.:)funda....? (mai mult)
Mi-as dori sa va spuneti parerea despre o poezie scrisa de mine xD ( atat criticile cat si laudele ) O scrisoare Aceste vorbe rasar din suflet, de la mine, Catre o persoana la care tin, dar...? (mai mult)
Vand manuale pentru cls a 9 a si a 11 a : -manual de franceza Belleville cls a 11 a si manual cls. A 9 a editura ministerul aducatiei si cercetarii si manual franceza Reflets editura Hachette 25lei/buc -manual...? (mai mult)
La fiecare Facultate, pentru inscriere, trebuiesc printre multe altele si o adeverinta din care sa rezulte ca am trecut cu brio bacul+ adeverinta medicala.Intrebarea mea este urmatoarea:La fiecare Facultate...? (mai mult)
Cine imi da un link, site, pagina in care pot sa desenez, bine, sa am si un model dupa care sa desenez profesionist si respectiv amator=FUNDA! 9cel mai rapid si bun raspuns):)
Hi:*. vreau niste amintiri pentru caietul meu si de amintiri si niste linkuri de desene. vreau sa fie cat mai special.si ce as mai putea face in caiet:x Dau funda celui mai bun raspuns:x
:D Este cineva care merge anul acesta la festivalul Artmania de la Sibiu? :)
Sunt clasa a V-a. trec a V|-a, va rog imi spuneti in ce clasa am sa invat Luceafarul? Dau Funda.; x Plzz; x
De ce romanilor nu le place limba rusa? Mai mult, unii chiar o urask, dar sincer nu inteleg de ce!?
Hey, eu o sa ma mut la brasov si vreau sa stiu daca la liceu de arta din brasov are si sectia coregrafie.eu sunt din galati si sunt la liceu de arta sectia coregrafie (balet). as vrea informatii. funda...? (mai mult)
va rog sa-mi scrieti poezia "Veche intamplare" de Nichita Stanescu.
as vrea si eu va rog, un site cu poze artistice, deosebite
Ce carti gen thriller sau horror imi recomandati?
Care sunt cărţile pe care le consideraţi fundamentale," de citit într-o viaţă " în domeniul politologiei şi filozofiei?
Concurs : Funda pentru ce mai frumoasa poezie de dragoste pe care o stiti / gasiti. TERMEN 5 iulie-10 iulie.
Ce carti interesante imi recomandati sa citesc?:>:>:)
Stiti cumva cam cum se desfasoara cursurile la o facultate de design vestimentar?(ma refer, la ce ne va invata, sau ce va trevui sa facem);)
Ce carti imi mai recomandati sa citesc? P. S-Trec intr-a 6-a
Ce credeti despre cartea "Elevul Dima dintr-a saptea"? Poate fi citita la clasa a 6-a?
cine are sa imi dea si mie un program de editat poze? :o3:o3 Funda
Servus TPU! Vreau si eu sa stiu cum sa fac la Word sa scriu cu virgula la t, cu caciula pe a.Am invatat la tic, dar am uitat! :))
Buna as vrea si eu niste video-ri ca acesta de exemplu: http://www.youtube.com/watch?v=KUM_278UKOo funda
puteti sa-mi ziceti si mie licee de actorie din constanta?
Stiti cumva un site de unde imi pot cumpara noul album a lui sel when the sun goes down. Fundaa
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minunile lumii moderne
Cat de multe stii despre Colosseum? Dar despre Machu Picchu ori despre Orasul Trandafiriu? Afla acum!