Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
SE mai MeRgE cU cOlInDa Pe 25 dec?
Am o întrebare. Vă rog să îmi dați un rol pentru anul nou cu capra sau ursul sau orice altă trupă, doar că suntem doar doi oameni și nu găsim nimic pe internet. Vă rog să îmi dați...? (mai mult)
Unde pot gasi versurile colindului'Gazde mari deschideti poarta"
Buna, eu acum stau in Germania, mai exact de un an, acum fac liceul si o sa l termin aici, intrebarea mea este daca pot face facultatea in Romania dupa ce termin liceul aici? Facultatea unarte? Va ...? (mai mult)
Daca merg cu plugul cu 7 baieti si ne îmbrăcăm în costum popular si luam buhai si telenci ne da lumea bani multi?
Azi mi- a sosit un stilou Faber- Castell Grip 2011 si efectiv stiloul asta nu functioneaza corect... scriu 2 cuvinte dupa nu mai scrie si tot asa, l- am curat tragand apa dintr- un pahar dar ...? (mai mult)
Care credeti ca este filmul/actorul ce merita un oscar anul acesta? Funda.
Am 2 luni de repetat si am de invatat 95 de linii de replici dintr-o piesa, divizata in 3 parti. Credeti ca e suficient timp? Sa ma apuc de pe acum sau credeti ca o luna e suficienta?
Îmi puteți da niște versuri din colindul,, Steaua sus răsare" pentru că de mâine în colo încep colindele şi da?
Scrieti-mi si mie versurile de la redoamne redomnului va rog... urgent
Ce se colindă luni plsss rapid (23)
Ce colinde se cântă pe 24 dimineața și 24 seara?
Pentru vacanta avem de ales un personaj traditional romanesc care poate fi interpretat intr-o mini piesa de teatru. Poate fi chiar si un monolog. Pe cine sa aleg?
Ma poate ajuta cineva? Am de facut la scoala o sceneta- Floarea şi Gheorghe: „Gheorghe s- a indragosti". https://www.youtube.com/watch?v=Kp4EwrchWac Insa nu gasesc nicaieri replicile.Mi le...? (mai mult)
Caut o trusă de pictură cu 174 de piese. A fost in oferta lidl de curând. Stie cineva de unde o pot cumpara? Asta este trusa. https://www.maniamall.ro/mega- set- pentru- pictura- si- desen-...? (mai mult)
Buna, am o intrebare pentru cei care picteaza.Ce as putea sa folosesc ca sa curat pensulele daca pictez cu ulei? Eu folosesc diluant dar deja m- am saturat de el pentru ca miroase prea tare.Stiti alte...? (mai mult)
Merita sa inveti vioara, ar mai merita la 28 ani? Din ce vad pe net este cel mai greu instrument dar imi pare mult mai interesant si mai versatil decat o chitara pe care o gasesti peste tot. Merita...? (mai mult)
Ce se intampla daca uiti niste replici din piesea de teatru? Cine te ajuta?
Unde sa caut o persoana care sa ma ajute cu cartea mea? Sa imi dea niste sfaturi, ceva...Am un material si as vrea sa se uite pe el.
Stiti ca sunt anumite desene pe care le poti face dupa niste pasi. Am vazut niste filmulete pe Youtube cum din anumite cifre puteai sa faci tot felul de desene (simple). Nu am mai gasit acel filmulet, ...? (mai mult)
Https://www.redbubble.com/shop/p/43262129.PM7U2.iphone-cases?ref=artist_shop_grid părere?
Dati-mi niste idei de colinde cu care aș putea să merg de Craciun!
Vreo aplicație bună care sa transforme pozele în stil cartoons?
Imi spuneti niste costumatii pentru ca sa merg la colindat ca nu vreau sa ma cunoasca lumea ca poate dau de niste colegi de clasa dau de profesori si nu vreau asta ca plus ca am 17 ani?
Cunoaste cineva siteul colete-online.ro Si sa imi spuneti daca e ok siteul
Recent, în viața mea au avut niște evenimente mai neplăcute iar în urma lor eu mi- am pierdut orice chef, pasiune sau idee pentru a desena. Desenez de aproape 5 ani. As vrea să repar cumva...? (mai mult)
Sunt un incepator in ale actoriei. Ar trebui sa ma incumet la roluri lungi sau ceva mai scurt pana prind experienta?
Ma poate ajuta cineva cu un nume la acest tip de "art splash", un link catre un tutorial ar fi de mare ajutor. Multumesc. https://imgur.com/a/LR5x0Fu
Doresc sa fac decoupage si tehnica servetelului. Spuneti si mie ce materiale imi trebuie pentru a realiza.
Vreau sa ii fac cadou iubitului meu, un disc de vinil cu melodiile nostre preferate. Insa nu stiu daca exista posibilitatea sa gasesc acest lucru. Adica sa pot sa- mi creez eu plyalistul si sa fac...? (mai mult)
Dau funda.Stie cineva care e melodia(din comunism) ce contine urmatoarele versuri : "Suntem copiii patriei iubita Si dorim sa- si vada visele implinite ..Calea ne- o arata un brav conducator un...? (mai mult)
Urmeaza sa am un concert de Craciun impreuna cu corul la care sunt. Ok, nu e problema concertul, insa vom avea si o interpretare a nasterii Mantuitorului. Cum ma pot pregati incat sa fiu sigur ca nu ...? (mai mult)
Https://www.redbubble.com/shop/p/43075427.NL9AC.unisex-tee-w?grid_pos=1&rbs=03878f51-44d5-49a8-b91b-1c9f346e35ff&ref=shop_grid&searchTerm=I%20am%20not%20being%20dramatic... părere?
Salut, imi doresc enorm de mult sa invat sa cant la chitara, nu am nicio cunostinta. In cat timp credeti ca voi invata sa cant la chitara singur deoarece la mine in oras nu este nimeni care sa imi dea...? (mai mult)
Care considerati ca sunt cele mai mari carti ale lumii, puteti da cateva titluri? Carti care ar avea o valoare foarte mare pentru umanitate. Dau funda. Multumesc.
Uratura pentru doamna de religie?
Va rog din toată inima dacă sunteți/ati fost la facultatea de grafică să răspundeți la postarea asta și va dau Facebookul meu ca să vă întreb câteva lucruri. Sau dacă știți pe altcineva...? (mai mult)
Un set de markere de minim 24 culori in jurul sumei de 100 lei?
Pot sa ma duc si singura la castinguri daca nu am un agent sa se ocupe de mine?
De unde provine si ce inseamna semnul pe care îl fac militarii cu mana la cap?
Cum e facultatea la distanță? Mergi doar la examene? Dar cea la fara frecventa cum este?
Credeti ca pot invata replicile dintr-o sceneta daca incep sa le scriu pe foi? Ma va ajuta aceasta metoda?
Știe cineva cum se numea povestea aceea? Era un autor care scria amintiri de la școală... De exemplu avea gașca lui cu care copia și la un moment dat profa de religie a întrebat cine era ateu...? (mai mult)
Agentii care se ocupa de vedetele muzicale, de actori etc....sunt inscrisi sau organizati in vreun corp, club sau ceva asemanator?
Ce îmi puteți spune de cultura și obiceiurile americane? Curiozitate.
Hey! As vrea să mă dau la Școala de Arte și nu știu la care, ce probe se dau etc. Stie cineva o Școală de Arte din sectorul 6? Daca dă va rog sa imi dați câteva detalii.Multumesc :D!
Ce inseamna in limbajul nonverbal cand o persoana isi trece mana prin par? Rusine?
Care este etimologia cuvântului "teorie"?
TPU, am un document de 100 de pagini si trebuie sa incerc sa il invat pana maine. Cum as putea retine? Si sa nu ma luati ca l-ai lasat pe ultima suta de metri. Acum l-am primit si eu :(
Cea mai mare librărie din Constanta? Locul unde gasesc cele mai multe produse legate de arta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre ciocolata
Cat de multe stii despre (probabil) cel mai iubit aliment din intreaga lume?