Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Stiti ca sunt anumite desene pe care le poti face dupa niste pasi. Am vazut niste filmulete pe Youtube cum din anumite cifre puteai sa faci tot felul de desene (simple). Nu am mai gasit acel filmulet, ...? (mai mult)
Https://www.redbubble.com/shop/p/43262129.PM7U2.iphone-cases?ref=artist_shop_grid părere?
Dati-mi niste idei de colinde cu care aș putea să merg de Craciun!
Vreo aplicație bună care sa transforme pozele în stil cartoons?
Imi spuneti niste costumatii pentru ca sa merg la colindat ca nu vreau sa ma cunoasca lumea ca poate dau de niste colegi de clasa dau de profesori si nu vreau asta ca plus ca am 17 ani?
Cunoaste cineva siteul colete-online.ro Si sa imi spuneti daca e ok siteul
Recent, în viața mea au avut niște evenimente mai neplăcute iar în urma lor eu mi- am pierdut orice chef, pasiune sau idee pentru a desena. Desenez de aproape 5 ani. As vrea să repar cumva...? (mai mult)
Sunt un incepator in ale actoriei. Ar trebui sa ma incumet la roluri lungi sau ceva mai scurt pana prind experienta?
Ma poate ajuta cineva cu un nume la acest tip de "art splash", un link catre un tutorial ar fi de mare ajutor. Multumesc. https://imgur.com/a/LR5x0Fu
Doresc sa fac decoupage si tehnica servetelului. Spuneti si mie ce materiale imi trebuie pentru a realiza.
Vreau sa ii fac cadou iubitului meu, un disc de vinil cu melodiile nostre preferate. Insa nu stiu daca exista posibilitatea sa gasesc acest lucru. Adica sa pot sa- mi creez eu plyalistul si sa fac...? (mai mult)
Dau funda.Stie cineva care e melodia(din comunism) ce contine urmatoarele versuri : "Suntem copiii patriei iubita Si dorim sa- si vada visele implinite ..Calea ne- o arata un brav conducator un...? (mai mult)
Urmeaza sa am un concert de Craciun impreuna cu corul la care sunt. Ok, nu e problema concertul, insa vom avea si o interpretare a nasterii Mantuitorului. Cum ma pot pregati incat sa fiu sigur ca nu ...? (mai mult)
Https://www.redbubble.com/shop/p/43075427.NL9AC.unisex-tee-w?grid_pos=1&rbs=03878f51-44d5-49a8-b91b-1c9f346e35ff&ref=shop_grid&searchTerm=I%20am%20not%20being%20dramatic... părere?
Salut, imi doresc enorm de mult sa invat sa cant la chitara, nu am nicio cunostinta. In cat timp credeti ca voi invata sa cant la chitara singur deoarece la mine in oras nu este nimeni care sa imi dea...? (mai mult)
Care considerati ca sunt cele mai mari carti ale lumii, puteti da cateva titluri? Carti care ar avea o valoare foarte mare pentru umanitate. Dau funda. Multumesc.
Uratura pentru doamna de religie?
Va rog din toată inima dacă sunteți/ati fost la facultatea de grafică să răspundeți la postarea asta și va dau Facebookul meu ca să vă întreb câteva lucruri. Sau dacă știți pe altcineva...? (mai mult)
Un set de markere de minim 24 culori in jurul sumei de 100 lei?
Pot sa ma duc si singura la castinguri daca nu am un agent sa se ocupe de mine?
De unde provine si ce inseamna semnul pe care îl fac militarii cu mana la cap?
Cum e facultatea la distanță? Mergi doar la examene? Dar cea la fara frecventa cum este?
Credeti ca pot invata replicile dintr-o sceneta daca incep sa le scriu pe foi? Ma va ajuta aceasta metoda?
Știe cineva cum se numea povestea aceea? Era un autor care scria amintiri de la școală... De exemplu avea gașca lui cu care copia și la un moment dat profa de religie a întrebat cine era ateu...? (mai mult)
Agentii care se ocupa de vedetele muzicale, de actori etc....sunt inscrisi sau organizati in vreun corp, club sau ceva asemanator?
Ce îmi puteți spune de cultura și obiceiurile americane? Curiozitate.
Hey! As vrea să mă dau la Școala de Arte și nu știu la care, ce probe se dau etc. Stie cineva o Școală de Arte din sectorul 6? Daca dă va rog sa imi dați câteva detalii.Multumesc :D!
Ce inseamna in limbajul nonverbal cand o persoana isi trece mana prin par? Rusine?
Care este etimologia cuvântului "teorie"?
TPU, am un document de 100 de pagini si trebuie sa incerc sa il invat pana maine. Cum as putea retine? Si sa nu ma luati ca l-ai lasat pe ultima suta de metri. Acum l-am primit si eu :(
Cea mai mare librărie din Constanta? Locul unde gasesc cele mai multe produse legate de arta?
Hey! Voi ce ați face dacă ați fi Albert Einstein?
1. Mi- a venit o idee de proiect de lege acum. Mulți copii săraci au lipsă de calculatoare și de educație pe lângă altele din cauza faptului că nu și le permit sau au părinți care nu le cumpără...? (mai mult)
îmi puteți recomanda o carte despre mitologie? Nu ma prea pricep, dar as vrea ceva cu mitologia nordica. Mulțumesc anticipat.
Vad in foarte multe melodii grecesti cum ca femeile domina si mai vad ca ele incearca sa para mai masculine, chiar si vocea o fac mult mai groasa in general. Imi explica cineva cum e cu cultura lor? ...? (mai mult)
Stie cineva in ce episod din intre showuri zice Costel de melodia tata de la timpuri noi?
Salut. Vreau sa ma apuc de desenat dar nu stiu de ce nu ma pot concentra, tot incerc dar nu imi iese, daca vreau sa fac o schiță nu imi iese de fel. Sunt o fire mai perfecționista si de asta cred,...? (mai mult)
BUNA TPU. Vreau si eu vreo 10 intrebari INTELIGENTE pe care sa le adresez ghidului de la muzeul de istorie, intamplarile trebuie sa fie legate de Boieri si țarani, adica gen sa puna in dificultate ghidul....? (mai mult)
Sunt mama unui baiat si imi doresc sa il inscriu pentru a participa la diverse emisiuni sau reclame. Mai mult sa il introduc in aceasta lume media. Cum gasesc pe cineva care sa il ia si sa se...? (mai mult)
Salut, azi dimineata m-am trezit cu o cotofana pe grilajul de la geam care a venit de 2 ori, stie cineva ce prevestesc?
Urmeaza o sceneta la scoala, ca tot vin sarbatorile de iarna. Am inceput sa imi invat replicile, dar imi e greu sa o fac fara ceilalti participanti la sceneta. Adica retin mult mai usor cand repetam ...? (mai mult)
Am jucat in mai multe piese de teatru, iar acum s- a ivit ocazia de juca intr- un film si nu stiu ce sa fac. Bineinteles ca e diferit fata de teatru. Sa ma duc la auditie sau nu? Am incredere ...? (mai mult)
Ce înseamnă pe țigănește palal?
Stiti de unde as putea cumpara trandafiri de sapun en gros? Nu as vrea de pe aliexpres, wish.
Clasa 7 Dau teza la engleza. Ce părere aveți?
Vreau să cumpăr nişte carioci să colorez pentru relaxare. Îmi puteţi recomanda nişte carioci bune (prin bune mă refer să se vadă acceptabil şi să nu iasă pe partea cealaltă a paginii)?...? (mai mult)
Salut, nu- mi gasesc poezia dar stiu ultimele 3 strofe iar acestea sunt: Am facut apoi unirea Prin alegerea lui Cuza Legile ce le- a gandit Stat modern au pregatit Carol a luptat la Plevna Obtinand...? (mai mult)
Puteți să-mi recomandați o tableta grafica pentru începători[dacă se poate pana în 5 milioane]! Și un program în care sa desenez!
Gastronomia si fotografia sunt pasiunile tale? Atunci nu rata evenimentul „Bucătăria Hoinară se întoarce"!
Nu am facut pana acum, as vrea sa pun o hartie laminata pe un borcan oare merge si cu aracet?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Ariana Grande
Esti un fan adevarat al Arianei? Cat de multe stii despre ea?