Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
imi spuneti si mie cateva citate de dragoste? funda*(scuze categoria, nu stiam pe care so aleg)
Exprimati-va parerea referitor la acest articol :http://ecaterinaradovna.blogspot.com/2011/07/tattoosx.html?
Un micut blog despre fotografie! Dau FUNDA pentru cine imi spune ce ar mai trebui (teme pentru poze)! http://valentinlaurentiu.blogspot.com/
Ziceti`mi sh mie va rog frumos niste manele 2011:*:X fundita:X
De ce milioane de oameni isi sustin religia fara ca macar sa fi citit biblia o singura data.Biblia propriei religii, bine inteles.
Poti numi un lucru care iti place la tara asta?
Stiati ca Romania e o tara extrem de frumoasa? Pacat de unii conducatori si de unii locuitori dar in mare Romania este o tara extraordinara. Avem numeroase si iar numeroase lucruri si locuri frumoase aici.De...? (mai mult)
Imi puteti recomanda cateva carti interesante? Lista lunga...
Ce tara adori? Exista o tara pe care o adori, stii totul despre ea sau stii multe, iti place cultura ei si tot ce tine de ea? A mea e Franta. Dar mai e si Romania(tara mea bineinteles). Sa nu exceptam...? (mai mult)
Nu stiti unde pot gasi scoli in Italia Verona de hip -hop, pleasee spune'ti am mare nevoie +
Ati auzit de o grafica ( desen cu creion), numita " Serpii din Marsilia"? unde pot gasi o imagine? ce semnificatie are?
Deci, eu am scris citeva poezii si as vrea sa va aflu parerea. Iata una dintre ele: Inger Traieste undeva departe o copila, Ea e micuta, e naiva si e fina. Cu...? (mai mult)
Ca care ar fi cei mai importanti pasi cand scrii un roman(ca sa il scrii bine). fundita si la restul voturi.
Cine a luat locul 1 la eurovision anul acesta?
Vreau niste povesti frumoase de iubire "Fundaa"
Deosebirile dintre ce stiluri sunt explicate pentru prima data in tratatul lui Dimitrie Cantemir, "Tratat de muzica turceasca"?
Imi spune si mie cineva daca este interesanta cartea "Razboiul Lumilor" de H. G. Wells?
Cand apare volumul 3 din Jurnalele Vampirilor (Revista Bravo)?
Ajutor! sunt foarte amatoare la cantatul la chitara, am reusit doar sa-mi acordez chitara, ajutati-ma cu ceva tutoriale ca nu prea nteleg smecheria cu degetele! FUndaaaa
Cine imi poate oferi un link, unde pot invata engleza oline? Sa fac exercitii, teste, la o anumita ora sa mi se, , predea" Sa fie ceva gen ca ora de engleza de la scoala! Plz, mi-ar placea simi-ar...? (mai mult)
Caut cartea "Calea luptatorului pasnic" de Dan Millman si n-o gasesc in stoc niciunde. Va rog, in caz de cineva o are si vrea s-o vanda sunt dispus s-o cumpar. Doar sa-mi scrieti in raspuns, ori...? (mai mult)
Care stie un stie unde pot invata limba maghiara, audio? :* dau fundiţă;)). mersiii :*
:)... Daca dau la profilul economica la ce dau teza? De ce materii scap? Si la ce o sa dau bac? :D (cel mai explicit raspuns dau fundita)
Sall as vrea sa stiu daca stiti mai multe magazine (skate shop) in care pot sa imi cumpar graffiti eu stiu doar RULEZ. Va rog mentionati si adresa
Pe data de 24 februarie 2011 a fost organizat un concert la Sala Radio numit "Army in concert". As dori daca cineva poate sa imi spuna numele pieselor care au fost interpretate in acea seara de orchestra...? (mai mult)
Va rog din inima sa-mi spuneti unde as putea sa gasesc Volumul 1 din Artemis Fowl de Eoin Colifer online Sunt disperat caut de cateva zile bune v rog ajutati-ma :D Dau FUNDAAAAAAAA
Funda! Cum pot sa gasesc toate Free File de pe http://graphicriver.net/?
Daca vreau sa ajung jurnalista, ce studii trebuie sa fac? Sunt in clasa a 8-a.
Imi recomanda-ti si mie niste carti de la care am ce invata, nu prostiile astea noi gen twilight fantezismele astea ca ma doare capu, ceva care sa ma ajute in viata daca nu doresc prea mult :D ( 18 ani...? (mai mult)
Ce se face la jurnalism?
Hey TPU:D Pentru cei din Suceava:D Ce magazin de arta stiti/:)? Daca nu este de arta macar unu din care se pot cumpara sevalete, pasteluri, etc. Merssi:x Fundita:x
Cine imi spune cu ce program(in afara de photoshop) pot decupa o persoana de pe o poza si sa o bag in alt fundal. Dau funda
Cine imi poate da programul acela pentru telefon se face reclama la tv ca cica pui camera pe o fata si o vezi dezbracata? Chiar exista? Il are cineva si mi-l poate da?
Cu ce medie se intra la liceul Pedagogic?! Funda:*
Cine imi poate da un site in care sa pot vedea rezultatele la bac 2011? Funda pentru cel mai bun rasp:)
Heyp! spuneti-mi shimie programe de editat poze.plzzzzzzzz.dau funda la primul' care imi spune.la restul' dau like
...Cum imi fac otel pe metin2 united? dau 4 sute de mii
Cam cat costa photoinstrument?:D
Imi puteti spune cum e photoshop'ul?:D![bun sau varza;)]Si de unde il pot descarca;)?
Care dintre voi ați citit William Shakespeare - Romea & Juliet? Cât timp va luat? Aș vrea să mă apuc de ea :).
dupa cum ati vazut din intrebarile anterioare, caut informatii despre Morihei Ueshiba. trebuie sa fac un referat.Cine vine cu cele mai multe informatii ii dau funda:D! asa ca va rog sa ma ajutati!...? (mai mult)
Daca Dumenezeu poate creea orice si poate misca orice, poate el creea o piatra atat de grea, incat nici el sa nu o poata misca?
Cine imi poate spune cum se spune te urasc in toate limbile pamantului?
Primele 4 volume din seria Jurnalele Vampirilor au legatura cu urmatoarele doua pe care se afla imaginea cu actorii din serial?
FUNDA! Imi puteti spune cam despre ce este vorba in cartea Les Caves du Vatican (Pivnițele Vaticanului) (1914) ?
Cate carti cititi in medie intr-o luna?:D:D
Care este dupa parerea voastra cel mai dezamagitor artist?
Vrei si tu un poster bine facut sau o imagine modificata foarte spectaculos? vino aici http://adore-to-design.blogspot.com/
nu am intrat la arta asa ca am ales bio chimia. ce materii se fac la profilul ala? adica cate ore de chimie si bio o sa am? si apoi ce facultate trebuie sa urmez daca vreau sa lucrez la o farmacie?...? (mai mult)
Ma cam plictisesc in vacanta asta, insa as avea chef sa citesc:)Ce carti mi-ati recomanda?[funda pentru cele mai multe carti:)]
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Na’vi, Toruk si Omaticaya!