Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
as vrea si eu niste carti mai interesante pentru adolescenti...de dragoste, amuzante... dar mai noi, ma refer cu povesti mai din zilele noastre :d multumesc!
Care ma ajuta cu gta valcea sa mi-l bage si mie pe wind 7 ii dau 3 fundite +1 daca imi plc;) orosz_ica2000 id meu
Care este diferenta intre dans modern si dans contemporan? Dati exemple pentru fiecare dans si spuneti un gen! Va rog!
Este vreo superstitie in legatura cu faptul ca atunci cand te uiti la ceas este ora la fel cu minutul? De exemplu e 09:09, 18:18, 16:16, 21:21.
Am nevoie de nuvela,, Delfinul" de George Meniuc. Ofer fundita! Mersi!
Buna TPU.As vrea sa personalizez fotografii ex:sa pun numele meu pe o fotografie.Ma puteti ajuta, va rog? Multumesc anticipat.
As vrea sa i fac cadou iubitului meu de ziua lui un tablou pe Canvas cu o poza cu noi doi pentru al pune in dormitor deoarcere lui i plac tablourile.insa il voi comanda pe net si nu stiu exact din...? (mai mult)
Din ce e suprafata pe care modelati voi fimo? in locul unde modelez eu se lipeste. ce adeziv folositi? ca marker pot folosi? si pentru luciu ca folositi?
Care stiti germana imi spuneti si mie va rog la verbele spielen antworten lernen fragen rechnen turnen sagen horen danken haben vortragen vorspielen vorfuhren forma de imperfekt(prateritum)....? (mai mult)
Cum se lucreaza in Deviant Art? E gratis sa iti faci cont si ce program folosesti
Am nevoie de opera,, Alexandru refuzind apa" de Stefan Augustin Doinas. Ofer fundita! Mersi!
Buna TPU imi poate da cineva niste idei de desen mie nu imi mai merg ``rotitele de imaginatie,,. dau funda
Cum se traduc acestea? :"> If I never met you, I wouldn't like you. If I didn't like you, I wouldn't love you. If I didn't love you, I wouldn't miss you. But I did, I do, and I will. Love isn't...? (mai mult)
:) Ziceti-mi si mie trupe de metal cu vocalista, va rog. Multumesc anticipat!
Stie cineva unde pot gasi o carte a poetului cubanez jose angel buesa? fie ea si netradusa in romana si sa fie in limba spaniola
Hei-TPU!-as-vrea-sa-am-un-nou-id-dar-nu-stiu-cum-sa-l-fac-ceva-cu-numele-Stefi-sai-Stefania-sau-ceva-si-un-nume-tare-dau funda promit!
Ce inseamna fictiv?
Cata durere poate suporta un suflet omenesc?
Spuneti-mi sih mie niste nume super pentru sunphoto
Cine a mai scris ULTIMA Noapte de dragoste(...) Camil Petrescu, stiu ca pare absurd ca e vina noastra insa parca si subiectul a fost destul de delicat?
Care poate sa imi zica cel mai greu cuvant din lb romana eu am gasit unu da i usor "incloscotorizatoriabila" puneti si altele va rog!
Salut, am si eu o problema... cand dau la photoshop pe T-ul acela ca sa scriu un text imi zice urmatoarea eroare: " Could not complete your request because something prevented the text engine from being? (mai mult)
Buna dragilor! Ador forumul asta. De drag intru sa intreb si sa raspund. M-am saturat sa stau in calculator (avand in vedere ca am probleme cu ochii) si vreau sa imi omor timpul cu altceva : desenat, ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre rasism? Fie el fata de orice etnie.
Ultima noapte de dragoste prima noapte de razboi de Camil petresc este drama?
Cine imi poate zice cum pot pune semne d alea la numele d la skype fundita
Stie cineva rezumatul pentru Romanul adolescentului Miop? Am nevoie de ajutor! Ofer fundita! Mersi!
Buna>:D< vreau si eu idei artistice pentru poze de fb sau hi5 :x funda pentru cele mai creative :* popz>:D
Ce hobby-uri ave`ti?
"Intr-o zi mi' sa-ntamplat ceva ciudat S-au mutat langa mine o fata si-un baiat Ea avea putin peste 17 ani El avea 80 dar avea si bani" Asa incepe o melodie/poezie (nu stiu ce) pe care o canta o colega...? (mai mult)
Buna all:( TPU azi nu va pun o intrebare doar auziti si voi http://www.youtube.com/watch?v=bQ68U56DxCU :( si asta http://www.youtube.com/watch?v=86llkmPyKrA deci mie mi-au dat lacimile :( e ff frumos...? (mai mult)
Buna tuturor:)! As vrea sa-mi recomandati site-uri de desenare online. Daca se poate si niste marci de tablete grafice.
Cum se face fotoshopul unei fotografii si cu ce programa?
Ce este "rema" unui text literar?
Buna cum pot face patratele la 11 ani am 1.52 si 53 kg? dau funda
Se mai tine vreo piesa de teatru sau ceva la Teatrul de Vara din Eforie Nord? si daca da, sunt spectacole in fiecare zi?
Este cineva din Botosani, interesat de desene pe pereti de orice fel [chiar personaje din desene]?
In sezonul 3 TVD Tyler o sa fie cu Caroline?
Cum pot desena atat de bine cei de pe desenatori.ro, adica incerc sa fac niste desene si mai bine ma abtin decat sa zic cat de bine au iesit, unde t invata cum sa desenezi?
Nu stiti cand apare volumul 3(PUTEREA) din "Cercul Secret"?
De ce toata lumea se lupta pentru o viata eterna, in timp ce tot acea lume se plange ca e prea grea si ca sunt prea multe sacrificii de facut.
Cum pot verifica daca ceva e din argint, dar acasa?
Cine are gimp 5? care vrea sa mi-l dea si mie? fundaaaaa
Se apropie ziua mamei si nu stiu ce cadou lucrat de mana (de mine bine inteles :)) )si nu stiu ce cadou sa ii fac ma puteti ajuta! fundita :D
Ce romane recomandati din literatura universala contemporana?
As dori un site cu muuuulte poze cu animale(ex:catelusi, pisicute, iepulasi etc.)Pentru desktop(adica mari) Si inca un site cu poze faine pentru avatere:) Acord funda la cel? (mai mult)
Hei artisti TPU; ; )...Am si eu o mica problema: Am pe vacanta tema la desen sa facem pe un caiet de 48 file cu foaie velina ca un fel de "jurnal al artistului" in care sa ne alegem o tema si sa facem acel? (mai mult)
Hey... ce credeti, am talent sau imi pierd timpul desenand? http://mihaihen.deviantart.com/#/d3jtl31
Sunt eleva la liceul de arta- sectiunea arta plastica si am auzit multa lume spunand ca nu voi avea niciun viitor, mai ales in Romania. Credeti ca designul/grafica mai au vreo sansa?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Notebook
Ai urmarit cu sufletul la gura povestea incredibila de dragoste dintre Noah si Allie? Afla acum cat de multe stii despre acest film!