Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ce parere aveti? http://www.desenatori.ro/desen-1718622.htm
..Stie cineva cand va aparea volumul 2 din Pretty Little Liars (Micutele Mincinoase)? Dau funda!;)
Hello! Vreau si eu niste informatii si daca se poate site-uri despre cursuri de dans in Bucuresti (dar nu de vals, tanga, cha-cha) as vrea ca corevrafiile(scuze pentru kakofonie)pe melodii ritmate! si...? (mai mult)
Doresc sa download-ez cel mai tare Paint din prezent...Sunt o buna artista, dar nu am programul potrivit... Daca stiti cum se numeste programul ma-ti ajuta, iar daca mi-ati da si site-ul as fi recunoscatoare? (mai mult)
Voi pune cea mai stupida intrebare. am nevoie de majuscula lui sh (adica s cu virgula :D)
Cum imi pot petrece timpul daca afara ploua si toti prietenii sunt plecati? Dau Fundita!
Are cineva idee daca exista o continuare a cartii SOCUL de Robin Cook?
Deci...am gasit chestia asta interesanta pe net si ma gandeam sa v-o arat si voua http://www.youtube.com/watch?v=9UD2Px7lCDA Spuneti-mi ce credeti!:)
As vrea un site cu inf. in amanunt despre culori, combinatii posibile, ceva asemanator.Thanks!
As vrea si eu numarul de telefon al "Cimpoierilor din Transilvania". L-am cautat peste tot dar nu l-am gasit. Dau funda cui imi da numarul.Ms:*
Sall! :X va rog mult:imi puteti da un link sau ceva cu figurile de stil al operei "Popa Tanda"? va rog mult e urgent! mersi, anticipat! si app. funditaaa! :*
Ce alte site'uri gen Deviantart, WeHeartIt, PhotoBucket mai stiti? dau funda pentru cele mai interesante :3.
M-am gandit sa depun in vara aceasta juramant de tacere pentru o perioada nestabilita. Cine stie unde/cum se face, cu cine vorbesc, etc. il/ii rog sa ma ajute. Multumesc anticipat
De unde pot descarca/citi/copia(eventual) " Eu et al" de Alexandru Tocilescu?
Bună. Am foarte mult chef să desenez ceva, având în vedere că am talent la așa ceva, dar sunt în pană de idei și nu știu ce pot desena. Aștept părerile voastre. Dau fundă și voturi. Numai...? (mai mult)
Fac tablourile la comanda, suveniri, ulei, guasa, akril, pe lemn, pe sticla, pe ceramica, daruri pentru copii cu inscriptii, de la 80 de lei pretul. ostanina2@mail.ru
:D stiti careva unde pot vedea rezultatele de la examene? Am fost la scoala, dar vreau sa vad si al altora. :D:D dau funda, plsss. :o3
Stiti cand/si daca se afiseaza rezultatele finale de intrare la liceu, si daca stitit sigur daca mai scad...si daca spuneti ex: Da sigur se scad...doar de dragul de a lua funda eu nu mai dau nici o funda...? (mai mult)
Hello :D cum pot afla rezultatele la concursul o carte pentru fiecare elev va rog sa ma ajutati un link sau ceva
Am trecut de examene yeeeeeeeeey! a inceput vacantaaaaa (pentru mine) :X:X voi ce ati facut la examen?
Ce ati alege dintre A. S. E si Facultatea de Geografie? Care ar fi sansele de angajare in cele doua domenii?
Cum ati defini voi perfectiunea?
Cine a citit cartea "Circul Fantasia"? ce parere aveti de ea? Mie mi se pare ca autoarea ar mai fi putut adauga si alte lucruri si ar fi putut explica mai mult.
Cine stie dacaeste online cartea "Fiul Hamasului"?
Cum dau ignor la cineva funda+vot
Ce trebuie sa stiu despre literatura ca sa devin scriitoare?
Ce calitati imi trebuie ca sa devin scriitoare?
Nu vreti sa imi ziceti niste site-uri sau sa imi ziceti voi ce superstitii horror stiti? Sau macar niste videoclipuri horror, sau mai bine zis scary? Cine imi de videoclipuri scary si superstitii...? (mai mult)
De ce nu mai merg aplicatiile pe facebook? Alea cu adevar sau provocare si pentru prieteni? dau fundita:*
Care stie un site in care oamenii isi pun creatile literare si dau sfaturi.Adica un loc unde autorii isi pun munca si afla chesti interesante?
Cand se afiseaza rezultatele la evaluare natioanala 2011(capaciate) plz vreau un link daca se poate;);)
Fund si vot:D cine are lista cu admisii la octav bancila arte plastice 2011(iasi)? Daca am luat probele am intrat sau se tine cont si de examene? multumesc anticipat
care este romanul vostru preferat, de cine este scris si de ce, ce anume va impresionat! astept cat mai multe pareri sper sa am ce sa aleg pentru a citi:* funda mersi:*
Ceao :) Daca vrei sa-ti faci un tatuaj [litera chinezeasca] p picior, cat doare? :D Sh'km cat costa un tatuaj?;;)
Draga TPU as dori sa stiu care sunt cei mai buni pianisti dupa parerea voastra si ce piese va plac de la ei, ador piesele cantate la pian.si as vrea sa stiu daca ii mai plac cuiva.cu drag andru
Dau funda aluia care imi arata o poza misto cu inghetata/e dar sa se vada mare sau oceanu ceva de genu:))
Oare este posibil ca dupa ce ai fost dezamagit de persoanele care ar fi trebuit sa te sustina si ai ajuns la concluzia solemna ca fericirea nu a fost facuta pentru tine, sa cunosti o persoana care in cateva...? (mai mult)
Ma scuzati, imi poate recomanda si mie cineva un roman de dragoste.Eu nu sunt romantica, dar ne-a cerut la scoala si vreau sa va rog, dulce ca o savarina, sa nu fie prea siropos. Unul in care iubitul...? (mai mult)
Saall am pierdut episodul din numai iubirea atunci can a rapit-o pe alina si a violat-o puteti ceva rog sa imi puna linkul de pe youtube sa il vad pplz
Recomandati-mi si mie niste carti bune(romane), avand in vedere ca sunt pasionata de cele cu vampiri, cele de dragoste si cele politiste cu tenta SF. Dau funda! :*
Vreau sa scriu o poveste... sa fie si romantic si horror sa aiba toate temele... titlul l-am pus "Dans sub clar de luna" dar nu stiu cum sa fie continutul. Dau vot pentru ideile bune:-*
Incerc si eu sa ma lamuresc ce pasi trebuie urmati, in situatia mea, pentru a putea preda Teatru. Termin Litere anul acesta, si vreau sa urmez un master in Teatrologie... Trebuie sa fac si Master in? (mai mult)
Imi poate da cineva un site cu colectionari de instrumente muzicale vechi?
As vrea si eu sa imi creez un avatar miscator. Cine imi poate spune cum se face. Sau o poza in care sunt eu de 2 ori. Plz help ( dau papionul )
Omul fantomă apăruse şi dintr-o dată din coasă sa de vreo 3 metri lungime ţâşnise sângele... Pe cine tăiase? (fundă)
Ce carti v-au placut foarte mult? Cat mai multe sugestii...va rog!
Caut un site gratis cu curs de fotografie. dar sa fie pe intelesul tuturor! help!
Ce s-a intamplat cu pagina www.aeroart.ro?
Examenu la mate...Greu sau usor? Cat luati?
Va rog sa imi rasp repede caci am nevoie sa stiu urgent!:(( Baieti! Daca v-a placut de o fata si ea locuia la 6-7 km distanta de voi, invatati la scoli diferite dar va mai intalniti cateodata(dar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CrisTinuta2020 întreabă:
Anonim20000000 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?