Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ce credeti despre liceul de arte Tonitza?
Cine imi poate zice si mie neste massuri amuzante...pls dau funda...
Unde sa caut buline pentru photoscape?! Va rog, am nevoie de ajutor!
Vi s-a intamplat vreodata sa vreti sa desenati dar nu aveati ce si va enervati din cauza lipsei de inspiratie? Ce faceti in asemenea situatii?
Am o intrebare. am vazut o fotografie cu un efect care mi-a placut si nu stiu cu ce program este facut.am CS5 si ma invart prin el si nu inteleg nimic. iata fotografia http://funkyimg.com/u2/577/434/qkfg50o0.png...? (mai mult)
De ce nimanui nu-i pasa de arta mea? Toti imi zic numai: Aha. Super :| sau: Tare :| De ce se comporta asa? TT^TT eu nu le-am facut nimic. Daca vreti uitati cateva desene: http://wildgirlwerewolf.deviantart.com/#/d3jkya6 http://wildgirlwerewolf.deviantart.com/art/Mary-214131428 http://wil
de data asta nu voi adauga o intrebare, ci va voi impartasi o poezie, care pe mine una chiar m-a rascolit si m-a emotionat :) "Aş vrea să fiu mereu copil, Să mă-nvârtesc fără sfială,...? (mai mult)
Maine examenu la maaaate :(( Sunteti pregatiti? Eh, mai asta si gata, nu? Bafta multa la toti. Cum v-ati pregatit?
1.Am chef de desenat si nu stiu ce sa dezenez. 2.Nu vreau idei de desene in stil emo. 3.Nu vreau nici vesel nici trist. 4. Ceva dichisit(greu). 5. Funda la cele mai bune idei!
Cine stie un site de pe care pot invata trucuri magice? Va rog. Dau funda
Care sunt primele 3 cele mai scurte carti dintre : Mandrie si prejudecata, Jane eyre, Marile Sperante, Micuta Dorrit, Mizerabilii si Batranul si Marea?
Stiti cumva un magazin specializat in ustensile de pictura sau desen? Ps: In focsani :X
Salut, am nevoie de o fabula glumeata cu dialog sau un monolog pentru a participa la un concurs de teatru. Daca stiti va rog sa imi spuneti.
Stiti cumva cum se numeste melodia aceea de te tine in suspans care era la romani au talent cand arata ce urmeaza dupa publicitate! cum se numeste va rog am nevoie neaparat de ea fac un film si imi trebuie...? (mai mult)
Buna sunt eu claudia si vreau sa mi fac si eu un cont pe imvu dar nu imi da voie ce sa fac dati-mi si mie unul va rog
Imi puteti da subiecte asemanatoare celor de la examenele din clasa a 8a? la toamna voi fi a 8a si vreau sa mai invat, exersez... sa-mi fac cam o idee despre cum ar fi. vreau sa iau o nota mare:D.
Buna ziua in aceasta vacanta am de citit la alegere o carte SF. Ce-mi recomandati?
Cartile de la Adevarul se distribuie acum prin magazinele Mic.ro. Totuşi, trebuie să recunosc, am cumpărat câteva cărţi în vremea în care era bătaie la tarabe, dar am nimerit unele plictisitoare...? (mai mult)
Cum senumeste semnul acela cu un A intr-un cerc.si ce reprezinta?
Buna lume! Am un concurs foto la care doresc sa particip. Tema este urmatoarea ~ Suntem toti liberi si egali ~ M-am gandit la cateva idei... dar oricum, nu cred ca merita. Nu puteti sa-mi sugerati careva? (mai mult)
Buna seara, oficial de maine incep practica, sunt la liceu economic si am nevoie urgent de :normele de protectie si securitatea muncii specfice profilului economic. am cautat pe net dar nu am gasit... need? (mai mult)
Pentu toti ATEII uitati raspunsul la intebarea "De ce credem in Dumnezeu?" Intr-o sala de clasa a unui colegiu, un profesor tine cursul de filozofie. Sa va explic care e conflictul intre stiinta si religie… Profesorul...? (mai mult)
Sall...cunoaste cineva niste programe de facut filmulete adica sa pun poza muzicaa si sa am niste modele de ales. dau findita
Hey stiti niste siteuri super de unde sa iei poze super cu animeuri sau cu emo, dar ceva mai special nu de pe google. Vreau site-uri Dau funda si vot
Cine ma poate ajuta si pe mine cu ceva la bacalaureat la romana? Deci sa-mi spuneti la partea a3a la fiecare autor ce opere au.( Ion Creanga-Harap Alb-basm) Dau fundita! Va multumesc!
As vrea o carte care sa fie mai speciala.cu puteri paranormale cu ingeri cazuti sau vampiri sau varcolaci.cu locuri intunecate. ceva sa te fascineze. o carte mai gotica. da funda
Este cineva de aici la orice liceu de arte din tara? As vrea sa iau legatura sa ma transfer, dar nu stiu cum e printr-un astfel de liceu.Mama e profesoara, am fost toata viata in licee, dar nu in cele...? (mai mult)
Imi puteti da niste sfaturi? as vrea sa invat foarte bine limba engleza(poate chiar la perfectie). am vazut ca cu ce invat la scoala parca nu-mi e de ajuns. stiu foarte bine timpurile... sa traduc... dar? (mai mult)
Cre sunt cele mai cunoscute 10 pietre pretioase din lume? puteti da si mai multe.
Am mult talent la desen dar nu stiu cum sa fac sa mi-l perfectionez cine spune primeste FUNDA si vot
Imi puteti da si mie exemplu de carti gen horor ceva asemanator cu Intunericul de Jhon saul?
Vo rog repedee care ii bun la mate :D intr-un magazin sunt sticle de 1 litru 2 litri si 1, 5 litri. sticlele de 1.5 l sunt 25% mai multe decat sticlele de 1 l iar sticlele de 2 l sunt cu 25 % mai multe...? (mai mult)
Cine poate sa mi dea fise sau ceva cu evaluarea nationala din anii precedenti si cateva sfaturi daca se poate. Anul viitor si eu trebuie sa dau capacitatea si sunt destul de stresata. Va rog, la...? (mai mult)
Cum se numeşte noua rubrică culturală a emisiunii "Maraton de duminică" de la Radio România Actualităţi şi cine o susţine?
Care este cea mai noua melodie a lui Rihanna mersic!:xfunda
Cine a citit ciresarii? Daca da imi spuneti daca are rost sa imi cumpar volumele? Dar sa nu spuneti ca as putea sa imprumut de la biblioteca ca nu vreaau :)) Dau fundita :*
as vrea sa stiu care este cel mai interesant roman scris de Jeules Verne... dau funda cine imi zice!
Ce parere aveti despre liceul Draganesti-Vlasca? plzz.
Am observat in filme dese ori expresia : zona crepusculara sau (ENG) Twilight Zone, as dori sa stiu la ce se refera?
Ce filme gen Freedom writers stiti?
DAU FUNDA + VOT la primul care imi da imaginea asta needitata! va rog rapid;] http://i54.tinypic.com/jzv7t3.png
Imi poate recomanda cineva trupe/artisti care canta reggae romanesc? (gen El Negro) Multumesc!
Aveti ceva idei interesante de desene? :D
Buna! Sunt o utilizatoare noua si am o intrebare (pentru cele mai bune raspunsuri dau vot), vreau sa citesc o carte, dar nu ma pot decide, stie cineva o carte potrivita pentru o fata de 12 ani? Va...? (mai mult)
Salut, dati-mi si me ex de nume de id cu numele sergiu ~SeRgYu~...
Aş vrea şi eu o listă cu cărţile potrivite vârstei mele. P. S.:Am 12 ani. Mulţumesc! Fundăăă.
Unde pot vinde un acordeon vechi de 100 de ani original din germania?
Buna pe timpul vacantei m-am gandit sa-mi fac un Blog cei care sunt interesati de fotografie si nu numai de tot ce vreti in special foto si unghii va rog da-ti click pe http://foto-damy.blogspot.com/ si...? (mai mult)
Care e diferenta dintre "socot" si "socotesc"?(ambele cu sens de consider, cred) Si care varianta e mai corecta? Pina acum atilizam in limbaj prima varianata, dar de la un timp o aud foarte...? (mai mult)
Ce muzica asculti in acest moment?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CrisTinuta2020 întreabă:
Anonim20000000 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?