Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Pentru cei care au citit "Decameronul" de Boccaccio şi "Adam şi Eva" de L. Rebreanu, cum vi s-au părut?
Hei :] Vreau şi eu o listă cu cărţi drăguţe (cam orice, dar nu SF-uri şi cărţi cu vampiri -.-). Dacă s-ar putea ceva din litereatura clasică :o3 (Am 16 ani în caz că vă întrebaţi, dar...? (mai mult)
Cum ii cheama in realitate pe toti actorii din lemonade mouth? Ca niste prietene ma intraba pe mess si ele sunt mai mari si se supara daca nu le zic pana pe 20.06.2011.
Buna TPU :x Ce carti pot sa citesc vara asta am 14 ani :* >:d
Am o intrebare: Imi poate spune cineva cum se numeste acel stil de dans in care parterul "o arunca" pe partenera prima data la dreapta, apoi la stanga iar in final ea se rostogoleste pe spatele...? (mai mult)
Ati citit primul volum din Vampirii Sudului( Morti pana la apus)? Cum vi se pare?
Buna TPU credeti ca aceasta chitara e buna de ceva ca eu nu ma pricep la asa ceva http://aradcity.olx.ro/vand-chitara-electrica-live-iid-216494804 sau asta http://clujnapoca.olx.ro/vand-chitara-acustica-countryman-handcrafted-iid-82949913.dau...? (mai mult)
De unde pot sa imi iau program 3D? Daca se pote va rog ajutati-ma!
Cu ce medie ati terminat anul scolar?
Am un blog de literatura, incerc sa scriu o carte online dar nu apar in cautarile google si nu stiu cum as putea sa il fac mai cunoscut. Ce trebuie sa fac? www.atentiesescrie.blogspot.com
Dati-mi si mie niste video-uri cu cateva dansuri street dance, sau break dance pentru incepatori.Nu imi permit sa merg la dansuri, dar vreau sa invat singura sa dansez, acasa.Multumesc ofer...? (mai mult)
Ce ati desena in momentul acesta?
Tu care crezi ca e calitatea principala prin care te descurci in viata?
Ce meseri as putea urma pe baza desenului, cromatici, organizari, amenajari si decorari?
Imi puteti spune va rog lecturiile pentru clasa a VII-a? Multumesc anticipat!
Stie cineva site-uri de unde pot invata sa desenez, am ceva talent si vreau sa-l imbunatatesc.
cine ma poate ajuta dau funda si vot explica rolul virgulei din "Eram, incpuel, judecator de pace."
Cum ii cheama in realitate pe actorii din totul pentru dans?
Cat valoreaza o vedere(sau o carte postala) de acum 80-90 de ani cu timbru si stampila vremii? Daca sunteti interesati.mesaj personal
daca a aparut cartea breaking dawn si ati citi-o va rog sa-mi povestiti si mie. cel mai bun funda(am vazut mai multe articole din carte dar nu se leaga ) multumesc.
Am o itrebare de unde ma pot uita la ben 10 ultimate alien dar cu toate ep?
Stiti vreo carte frumoasa de aventuri pe care as putea sa o citesc pentru ca nu mai vreau sa stau atat la computer?
Cu ce medie se intra la Liceul de Arte din Galati?
MI se pare mie, sau cu trecerea anilor chiar ne dam seama ca tot ce se intampla in jurul nostru se rezuma la bani? Si oare banii sunt chiar mai importanti ca demnitatea si respectul de sine?
Buna/Salut TPU! Eu vreau sa ma fac arhitect si as vrea sa stiu pe ce ar trebui sa pun accent mai tare(materie)? Funda garantat:D!
Bna`! imi puteti face topul celor mai bune 10 carti pentru clasa a 6`a- 7`a?
Buna TPU :). Sunt din bucuresti si as vrea sa urmez niste cursuri de actorie, am 15 ani, stiti vreun cerc de actorie sau ceva de genu? help me please:D
Aş dori câteva titluri de cărţi în care să se vorbească despre ateism, agnosticism, care să nege oarecum ipotezele creaţioniste şi să pună în prim plan evoluţionismul, ştiinţa, raţiunea.(dar...? (mai mult)
Stiti unde pot gasi tablouri mai ieftine?
La ce e mai usor sa inveti a cinta, la acordeon sau la saxofon?
La ce e mai usor sa inveti sa cinti la acordeon, sau la saxofon?
Cochetez cu fotografia, amatoristic vorbind...cum pot sa-mi si"semnez"unele poze care mise par intr-adevar deosebite!? Multumesc
Am intrat pe diverta.ro si am vazut ca a aparut jurnalul unui pusti 3.Am dat mai jos si am vazut ca are doar 14 pagini. Chiar atatea pagini are sau este o graseala?
Stie cineva daca in bucuresti exista un loc unde sunt expuse tablouri facute de tineri artisti care sunt la un pret mai mic? Ca un fel de targ sau ceva de genul asta.
Cum fac o poza cu clasa a IV-a? In care sunt pusi colegii si invatatoare, directorul si profesorii si le scrie numele sub poza?
Buna; x.am o broasca testoasa si e baiat.problema e ca nu stiu ce nume sa-i pun.ma-ti putea ajuta? DAU FUNDA
De ce muzica clasica este considerata in ziua de astazi ca fiind o muzica plictisioare, prosteasca si multe alte lucruri? O zi buna!
Intrebare pentru chitaristi: Care sunt acordurile melodiei "price tag". funda raspunsului corect
Ce este alegoria?
Hei TPU voi stiti dc buzdugan nu mai face farse de 2 luni?
A citit cineva cartea Himera credinţei în Dumnezeu? În librării nu se găseşte (cel puţin la mine). Pe internet există în format pdf? Dacă nu, de unde de pe net aş putea comanda cartea? Dacă...? (mai mult)
Vreau sa fac o poezie despre doamna invatatoare pentru-ca a venit vremea sa ne despartim. Vreau sa ma ajutati...sa fie cat mai originala poezia multumesc! FUNDA SI VOT! :*
Hey TPU, Cum se fac bratarile prieteniei?
Cine a citit cartile twilight? ati vazut filmele? cum vi s-au parut? au fost mai bune cartile decat filmele?
Poza cu sirena aceasta este adearata?, mie mi se pare foarte reala dar ma cam sperie http://amuzament.bv-se.com/wp-content/uploads/2009/06/sirena_adevarata_20090612_1156502311.jpg
Hey! Stiti cumva unde pot sa ma inscriu la niste cursui de arta sau design in Bucuresti? (dau funda)
Melodia Preferata
Ce trebuie sa faca cineva ca sa poata sa aiba voce din moment ce nu are ce fel de exercitii?
Telefonul meu radiaza? Am telefonul:Samsung E2210B. PLS Raspunde daca citesti!
Cum credeti ca am putea, impreuna ca un colectiv, sa inlaturam incultura care s-a stabilit de-alungul anilor in Romania? In fond, o sa am si eu copii, si nu vreau sa creasca avand ca model o persoana...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CrisTinuta2020 întreabă:
Anonim20000000 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Replici din desene animate
Noi iti spunem replica, iar tu trebuie doar sa iti amintesti in ce desen animat ai auzit-o. Cat de multe ai retinut?