Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Stie cineva un site unde poti urmari documentare despre spatiul cosmic streaming(online)?
Caut urgent o persoana sau mai multe inzestrata\e cu rabdare. Tocmai am inceput un roman si sunt curioasa cum prinde tema. p. s; mai mult fete, romanul este despre barbatii care inseala. Multumesc....? (mai mult)
Dati-mi un link sau un site cu Bancuri audio cu Bula. dar numai cu Bula! Funda!;)
Merita sa cumpar cartea Mihaelei Radulescu "Intreaba-ma orice"? Unii spun ca este o carte frumoasa si merita citita, altii spun ca nu este in mod special deosebita.Asta depinde de gusturile fiecaruia,...? (mai mult)
care sunt principalele caracteristici ale zodiei balanta?(in ce semn etc.)multumesc anticipat:*
Cine merge/este la Colegiul National Mihai Eminescu din Botosani?
Cum poate un om sa publice o carte? Am inteles ca la diferite edituri dar stie cineva care sunt pasii? Si care sunt editurile? Multumesc.
La care din voi va place sa scrieti poezii si despre ce?
... funda cui imi spune cate puncte am scris :)))
Ce sa fac ca sa pot sa ma abtin sa nu bat un coleg? Funda!;)
cunoaste cineva niste siteuri online de editat pozee?
Buna care este pictorul vostru preferat si pictura voastra preferata? Mie imi plac Leonardo da Vinci si pictura lui celebra "Mona Lisa"
Am o moneda de 2000 lei din anul 1946 cu Mihai I Regele Romanilor. Pentru colectionari, care sunteti interesati id yo_sss! Ms anticipat.
Crezi ca teatrul mai are vreo sansa in Romania? Argumenteaza.
Am un prieten care este pictor, cauta eventuale colaborari. stie sa picteze pe sticla, foite de aur etc. are un talent extraordinar! ajuta`ti`ma va rog sa-i gasesc pe cineva cu care sa faca colaborari...? (mai mult)
Oare exista Sfanta Ramona vreau raspunsuri cat mai urgente va rog
De unde descarc eXtream cs?
Buna cine imi spune cum sa-mi fac un delux la webkinz primul raspuns si folositor multe voturi+funda
Dau fundita Cum este cartea :Cum sa vorbim dragoneza vreau s astiu deoarece trebuie sa aleg dintre adela de garabet ibraileanu si cum sa vorbbim dragoneza Care mi-o recomandati si de ce?
Unde pot cumpara carti in limba engleza in orasul Cluj Napoca? Se poate sa-mi trimiteti adresa unei librarii specializate? mersi in avans
pe siteul eurocor.ro spune ca daca vrei iti trimit prin posta lectii demo gratuite.acum vreau sa stiu daca intr-adevar sunt gratuie sa nu ma trezesc cu ceva de platit dupa ce iau pachetul.astept...? (mai mult)
Buna ^^ Am si eu o problema. Care stie ceva sit/bog de unde pot sa gasesc idei pentru ceva poze? Adica, nu vreau sa fie poze de pitzi^^ vreau in mare parte sa fie artistice. thanks everyone!:*
Salut cine imi spune numele sau de utilizator pe webkinz primul primeste funa
Blestem Albul dezolant domneste strapuns de-o mantie cernita, Clavirul plange sobru intr-o nota infinita… Printre fulgi de nea ce cad greoi, necontenit Isi fac loc note sumbre cu al lor...? (mai mult)
Ce parere aveti despre aceasta poezie? Agonie… Pe terase pustiite, viori sobre plang zadarnic, Ochii negri se perinda, lacrimi scurse, plans amarnic. Si o ultima dorinta se destrama-n...? (mai mult)
Stiti cumva cand va aparea volumul 3 din "micutele mincinoase" pana acum au aparut primul si al doilea. M-am interesat si dincate am auzit in total sunt 8 iar autoarea mai scrie 2:D. Si as vrea sa stiu...? (mai mult)
Am si eu o problema sper sa mi-o rezolvati!:D Daca 25% din X este 35, atunci 35% din X este egal cu...
Cine ma poate ajuta cu un site (daca exista) cu lectii de canto? Imi doresc foarte mult. Va multumesc!
Tara voastra preferata este Japonia? De ce? FUNDA!:X
Pentru cei ce au terminat acum clasa a 5-a sau a 6-a. Ce opere literare indiferent de gen ati studiat anul acesta? Am nevoie urgent!
stie cineva un program ca cel FHOJOE? Am cautat dar nu am gasit niciunul free.AS vrea un program asemanator.Stie cineva. Funda + vot fiecare raspuns :X
Pe cine ati alege intre Chuck Palahniuk si John Saul? Argumentati.
Hey TPU.Am nevoie de oi idee pentru a construi ceva de ex:Scoala, Spital de astea. Pt ca este un concurs si trebuie sa construiesti ceva si vreau sa nu mai faca nimeni nu chiar nimeni numai ca vreau ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre revolutia din 1989? As dori sa aflu mai multe despre aceasta revolutie.(scuzati categoria daca nu e pusa corect dar nu am stiut unde sa o pun)
Salutare TPU am o intrebare pentru voi toti: Credeti in Dumnezeu? Daca da de ce? iar daca nu de ce?
Am 17 ani si sunt o amatoare a cititului, spuneti-mi va rog ce carti as putea sa citesc ca sa-mi dezvolt mai bine limbajul, si modul de perceptie. Multumesc mult
Stiti personaje din Venetia care au participat la balurile venetiene? Dar sa fie femei, va rog. Funda+ vot.
Ce simtiti cand cititi Luceafarul?
Daca ai in mana un pistol cu un glont si in fata ta sunt 2 oameni, un alb, respectiv un negru.Pe care l-ai impusca?
Intrebare domeniul muzicii: De ce aparatura am nevoie pentru a-mi putea inregistra cantecele? Am incerat cu o camera video dar calitatea sunetului lasa de dorit. Sunt incepator deci nu e necesar ceva profesional...? (mai mult)
Buna! Ce parere aveti?! Thoughts of darkness, words of light, I shout out into the night. Unspoken thoughts, so many fears Soon will fill a lake of tears. Out comes the sorrow, out comes...? (mai mult)
CIne poate sa imi faca si mie un graffiti pe o foaie ca sa fie cat de cat mare scris.
Vreau si eu sfaturi pentru incepatori fotografi si linkuri cu carti despre foto online:) fundita pentru cel mai bun
Care este citatul vostru preferat despre viata?
Salut, am si eu un blog si as vrea sa stiu ce parere aveti si voi despre el http://iluszie.blogspot.com poate lasati si niste comm p acolo:*:*:* va besck>:D
Recomandati-mi niste romane de dragoste in care sa fie exprimata fff bine sentimentele si poveste sa fie din sec XIX-sec XX.
Care a fost ultimul roman sau orice fel de carte citita de tine recent?
Cum se face o imagine de acest gen? daca e pe photoshop care sunt pasii.http://weheartit.com/entry/10720656 fundaaaaa.
Imi puteti recomanda un roman romanesc? Daca da, care? Multumesc anticipat!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CrisTinuta2020 întreabă:
Anonim20000000 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Jocuri
GTA 5? League of Legends? CS? FNAF? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru!