Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Care este mesajul poeziei "Amurg in delta" de Ion Pillat?
Stie cineva unde gasesc rezumate la orpere de shakespeare si alte carti mai lungi pe care le credeti voi intresente(dati niste exemple de romane va rog)
Hei. Am si eu o intrebare dar mai intai, scuzati categoria.Stie cineva in ce cred japonezi, au nu Dumnezeu al lor sau un zeu, sau o divinitate? Si cum se numeste? feunda la raspuns complet+VOT.
Undepot gasi un site de unde pot descarca jurnalele vampirilor 1 dar sa fie gratis.
Cum credeti piesa Tatti R. A. P. feat. Lynna - Doamne de ce?, facuta in memoria tinerilor impuscati in cap intr-un orasel din Republica Moldova, a fost facuta din suflet sau pentru promovare, daca nu...? (mai mult)
Iti dati si mie linkuri cu cartidespre fotografie orice pana la programe de editare fotografi de calitate:Xpt cel mai bun fundita:X:X
Vreau si eu un roman de dragoste pe care il pot citi pe net (pe un site ceva) Cel mai bun raspuns primeste fundita.
Salut, imi poate spune si mie cineva unde pot traduce niste texte din romana/engleza in sumeriana/persana/araba/ebraica? Ms fain.
Am de pregatit o piesa de sebare pentru o verisoara si ea in clasa are 15 colegi dar eu nu gasesc o piesa cu 15 ci doar cu 12-13. daca stiti vre una.Va rog spunet-o plizzzz
Care stie un sait de img calumea
Cine cauta obiecte vechi si de valoare, in special obiecte vechi de 100 de ani, preturi rezonabile dar cu valoare mult mai mare pe piata de afara pentru colectionari. Un car de boi, 1 razboi de tesut,...? (mai mult)
Ai un blog educativ? Daca da lasa link!
Hei!` Cei care sunt a Va. aVI a nu conteaza :D, daca au facut Basmul toamnei de Ionel Teodoreanu, spuneti-mi si mie carui gen apartine liric sau epic? e pastel sau basm? *cum scrie in manualul vostru? p....? (mai mult)
Dati-mi si mie niste citate interesante legate de orce vreti voi, dati si autorul.
Am nevoie de puţină inspiraţie.:) Sunt ff. pasionată de turnu Eiffel, e visu meu să ajung să'l vizitez. Deci fac multe desene cu el.:X Şi nu mai am inspiraţie. Vă rog, daţi-mi nişte...? (mai mult)
Pt cei din Cluj dar si ceilalti(din cate stiu licee pedagogice sunt in toate orasele mari) as avea niste curiozitati legat de profilul stiinte sociale, vreau sa ma duc in colegiul nat. Gheorghe Lazar(stiut...? (mai mult)
A fost un serial TV (comedie) pe TVR1 cu vreo 10 ani în urmă, despre o familie de inventatori (cu 2 copii: o fată şi-un băiat) care intrau mereu în belele. Mai ştie cineva cum se numea?
Cine imi poate spune niste versuri foarte frumoase de dragoste compuse de tine? Cele mai frumoase fundita+vot.
Stiti cumva cum pot continua sa impletesc parul cu ata, chiar daca mi se termina suvita de par, adica sa o fac ca un fel de extensie
Cine stie mai multe lucruri folositoare despre Wicca...imi poate da add pe id-ul wiccan_earth_nymph va rog?
Cine vrea sa-mi deie si mie niste poze emo sau ghotice de 160x220, eu nu gsc funda
Buna:) am cateva desene, astept parerea voastra:)!
Ce credeti despre arta moderna?
Va rog ajutati-ma! Dau funda! Maine (11 iunie 2011) e olimpiada de desen la Iasi, la ce ora e? VA ROOG, AJUTOOOR!
Termin clasa a-VIII a si m-am gandit sa urmez profilul stiinte socio-umane. As vrea sa stiu ce implica acest profil, si ce poti deveni daca il urmezi.
Ce credeti despre operele lui Hieronimus Bosch? Cel mai complex rasp primeste fundita :x
Care stiti cum se face : Daca: f = X^6+X^3+1 cu radacinile x1, x2,. x6 si : g = X^2+X+1 Sa se arate ca S = g(x1)+g(x2)+. g(x6) = 6 Dau funda
Cum pot mânca şi bea fără să fac zgomot şi fără ca gura mea să se mişte urât? Atunci când mănânc am senzaţia că toţi se uită la mine.
Pentru sfarsit de ana profesoara de muzica nea spus ca trebuie sa fac un imn al claselor de a 8 si mi-a spus ca trebuie sa fie ceva amuzant si m-am gandit ceva de genu: La angleza parca vorbim chineza...? (mai mult)
Ce parere aveti despre carti? Si nu ma refer aici la cele de joc. Ce rol joaca o carte azi, in viata omului?
Cum se calculeaza cat la suta?
Nu am calendar crestin ortodox si as vrea sa stiu si eu daca maine ca sunt Mosii ( asa am auzit ) e pacat sa fac treaba? funda si voturi
E cineva student la Universitatea de Arta si Design din Cluj-Napoca, sectia pictura? Help pls, am cateva intrebari :)
Cum se pun fotografii pe deviantART?
Buna seara, am nevoie urgent de un rezumat sau niste date despre Influentele Orientale in Europa, pentru Istorie :) Dau funda, repede va rog.
Ce carti de aventura imi recomandati?
Spn-mi si mie cum se numeste desenul asta sau ceva? http://www.scenicreflections.com/media/293691/nice_ass_Wallpaper/
Cine stie site-uri pentru modele de rochii dans sportiv, copii, clasa de la D in sus?(nu neaparat sa comand de pe net)dau funda
Care e ultima carte pe care ai citit-o?
Ce carti imi recomandati?[Imi plac cartile politiste]. Ca as dori sa citesc in vacanta, dar nu stiu ce.
Salut, tocmai lucrez la un portofoliu de poezii pentru mine, insa nu am nici o iedee, poate ma puteti ajuta! DAU FUNDA!
Buna am scris si eu cateva poezii si as vrea sa va exprimati parerea despre ele: http//justifylove.blogspot.com
Vreau sa ıntru la uneversitate anul acesta, dar nuştiu unde n-am nic o parere, stau pa gınduri, poate ma va ajuta sfatul vostru.
De unde pot cumpara catea "Cum m-am vindecat de nefericire?" de Gigi Ghinea din Piatra Neamt?
Cine imi poate da si mie niste definitii artistice ale verii?
Ce facultate ar fi bine sa urmez daca termin liceul cu program sportiv, avand in vedere ca nu am o buna pregatire in invatatura (ca na, asa e sportivul)? Vreau sa scrieti si dc e buna acea facultate...? (mai mult)
Ati fost la Muzeul Luvru? Cum vi s-a parut?
As vrea sa stiu ce carti vor mai aparea de acum inainte in seria The Vampire Diaries.Eu le am pe toate 4 si as dori sa sa stiu daca vor mai aparea si altele
Vreau sa pictez un tablou, dar nu mai am imaginatie. vreo idee? Dau funda:*:X
Ai vrea sa te faci Actor la teatru? De Ce?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Delia65delia întreabă:
Sara2 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii?
Care e cel mai lung fluviu? Cat poate sari un cangur? Ce-ti poti rupe daca stranuti prea tare? Tu stii?