Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cum se numeste actorul si cantaretul care a murit acum vreo doi ani si a cantat cu Monica Anghel si Gh Dinica! Va multumesc anticipat!
Ai fost vreodata pasionat de Pian? De ce?
Sa-mi dea cineva un referat despre zona de desert :). dau vot si steluta :D
Ce liceu, facultate trebuie sa urmez ca sa devin arhitect? Ce ar trebui facut pentru a fi un arhitect de succes si cat castigi in asta?
Va rog ajutati-ma, e urgent! Ce personaje stiti din Venetia, sau personaje care au participat la balurile venetiene? Va rog din suflet ajutati-ma! Dau funda si voturi!
Vreau si eu poezia (versurile in sine) "Basmul toamnei" de Ionel Teodoreanu. Poate parea imposibil. dar eu nu am gasit-o pe nici un site. o. O dau funda! :)
Stie cineva unde pot gasi rezumatul nuvelei,, O faclie de paste,, de i-l.caragiale? P. S. este urgent
Sunt din ploisti mama mea spune sa ma duc la liceul de arta deoarece sunt talentata si imi place desenul, dar eu vreau sa raman la sf.vineri deoarece aici am colegi, aici m-am obisnuit si multe altele.Sunt...? (mai mult)
Doresc si eu cateva chestii care sa le invat, si primul care m-i le da are funda!: -intemeierea Atenei: a.)secolul b.)regiunea c.)intemeietorii d.)prima forma de guvernare e.)categoriile sociale -Democratizarea...? (mai mult)
Buna TPU. Sunt la Liceul de Coregrafie. Maine am examen si am emotii. Trebuie sa fac exercitiile de balet in fata unei comisii. Ce as putea sa fac ca sa nu mai am asa mari emotii si sa am incredere in mine?...? (mai mult)
Pentru cei care sunt la profil artistic, arhitectura si design, as vrea va rog sa stiu ce materii se fac in primul an de liceu
am o problema cu telefonul meu.Imi scrie mereu : Procesul android.process. media s-a oprit in mod neaşteptat mereu imi apare chestia asta de cand mi-am descarcat de pe Market jocuri ce sa fac?...? (mai mult)
Coloana vie - 1.08.2010 Urc in sus pe vertebre, Coloana de funebre, Ating albul lor, Boarea zorilor Craniul rotund si fin, Patimi din osemintele de vin, Arde sangle in giulgiu, Credinte...? (mai mult)
Vreau si eu niste melodii care sa contina ceva. gen melodia mariah carey -santa claus is coming to town la inceput...acea parte in care se aude ceva ca si cum ai dormi:x, mersi mult de tot:-*FUNDA!? (mai mult)
Buna all.; x am nevoie urgent de rezumatul nuvelei,, O faclie de paste" de I.L.Caragiale;;) va rog frum :o3 dau fundita maree :*:*
Nu știu ce cadou i-as putea face profesorului meu cu ocazia zile sale de nastere. imi dati vreo idee?
Imi spuneti va rog o orga buna (pian electric) care sa coste sub 500 lei... Apropo: Am gasit una dar nu stiu cat este de buna, sincer chiar nu ma pricep :D: http://www.eson.ro/products/5343-orla_orga_kx1_tm.mbs keyboard? (mai mult)
Este adevarat ca esmeralda este ghicitoare?
as vrea sa am un nou id dar nu stiu cum sa-l fac... ceva cu numele giulia _.> sai julya sau ceva si un nume tare dupa dar nu's cum sa-l fac :( daca ma ajutati sa cumpun un id ...primiti funda :? (mai mult)
Ziceti-mi si mie nume de carti cu vampiri? fundita
Ce romane, pe care le-ati citit, v-au placut ce-l mai mult?
Ce muzica cunoasteti? Funda la cel care zice cat mai multe genuri de muzica!
Stie cineva cat de mare a fost concurenta in 2010 la Facultatea de Arta si Design, sectia pictura din Cluj-Napoca?
Cine stie poezi vechi sau povesti sa nu fie scrisa de poetii sa fie de la sezatori.
Voua va place sa cititi carti?
Cum se face un referat mai deosebit, am sa fac referat pentru doamna de fizica(directoarea) am sa fac referat despre "eclipse" De exemplu: Cuprins: 1.Imagini 2.etc...? (mai mult)
Unde pot vedea plante ocrotite de lege si plante ornamentale pe net?
Unde pot gasi subiectele pentru claselele intensive la examenul national?
ce parere aveti despre cariera de grafician? (ma refer la desenatul cu creionul) funda+VoT!
As vrea si eu sa imi spuneti ce va inspira poezia "Ti-am impletit " de Ion Barbu. sau la ce credeti ca se refera scriitorul.
Sunteti de acord ca Bucuresti sa nu mai fie capitala Romaniei? Urmatoarele propuneri de orase ar fi : -Timisoara -Sibiu -Brasov -Cluj-Napoca
In Romania exista creeatori de manga? Daca da Cine-s... dati nume pls
Saluuut! Imi puteti da un sait unde pot gasi rezumat la Elevul Dima Dintr-a Saptea? Va rooog! Imi trebuie urgent si rapid!
Vreau sa stiu titlul unei melodii si artistul. Era ceva de genul I don`t like the raggae i love it si era ceva mai... stilul lui pittbul nu melodia aia veche... Ma poate ajuta cineva?
Bad weather! This is a bad weather It rains and storms and hails I sit at the window and gaze Outside into the darkness There a lonely rose gleams That changes slowly away; A pale rose ...? (mai mult)
Deci mai multi colegi din clasa mea fac graffiti si fac destul de bine (toti sau luat dupa mine ) dar eu m-am lasat vreo luna parca si acum mau intrecut sunt buni fac graffuri la alte persoane ( Pe bani...? (mai mult)
Cine imi da proiecte de casa simpla gen : baie, bucatarie, un dormitor si living. Si fatada. FUNDA
Imi place foarte tare sa fac poze artisice. am cautat pe net ceva concurs unde sa nu fie cu plata dar sa si primesti ceva premiu ( nu neaparat bani... ci sa fi cunva mai " popular? (mai mult)
Am vazut ieri pe Kanal D o reclama/spot publicitar cu o femeie intr-un corset alb. Mesajul spunea ceva asemanator: "Niciodata nu vei putea face treaba unui barbat. Niciodata nu vei fi la fel de bine platita...? (mai mult)
Deci voi cum va imaginati viitorul? In jurul anului 2100? Ex: S-a zic masini zburatare,... PLZ dau funda :D
Buna ai un blog cu care de mandresti? Daca da lasa adresa URL.
De ce anume pot atasa o curea care se leaga, la chitara acustica?
Natura sălbatică! Natura sălbatică incită imaginaţia oamenilor Prin atitudinea plină de viaţă, de primăvară Şi maturitatea de mai târziu, din care rezultă fructul iubirii. Vântul,...? (mai mult)
Vorbeste cineva portugheza de aici?
Unde pot sa gasesc variantele oficiale de la evaluarea nationala 2010 2011?
Cum ar trebui sa fie o satira. Incerc sa ma inscriu la concursul Satire SRL de pe www.tzteam.com si nu am idei. Va rog sa ma ajutati deoarece vreau un bilet la Amy!
Pentru cei din Moldova! http://www.youtube.com/watch?v=r6lE9vIZC2g
Sunt mic. Sunt foarte mic. Cateodata simt ca trebuie sa ma ascund - sa ma ascund de propria fiinta. Nu mai am incredere in mine. Odata cu increderea, si cea pe care o iubeam m-a parasit. Nu mai pot fara...? (mai mult)
Cum imi pot da seama daca am ureche muzicala sau nu? :D
Urgent! "Poeme intr-un vers" de Ion Pillat este un volum de poezii sau o poezie in sine? :-? Daca e un volum de poezii imi puteti da lista cu poeziile din aceasta? fundita! Plus vot "folositor" si "inteligent"!:o3...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Delia65delia întreabă:
Sara2 întreabă:
___iAho întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?