Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Hey! Voi ce ați face dacă ați fi Albert Einstein?
1. Mi- a venit o idee de proiect de lege acum. Mulți copii săraci au lipsă de calculatoare și de educație pe lângă altele din cauza faptului că nu și le permit sau au părinți care nu le cumpără...? (mai mult)
îmi puteți recomanda o carte despre mitologie? Nu ma prea pricep, dar as vrea ceva cu mitologia nordica. Mulțumesc anticipat.
Vad in foarte multe melodii grecesti cum ca femeile domina si mai vad ca ele incearca sa para mai masculine, chiar si vocea o fac mult mai groasa in general. Imi explica cineva cum e cu cultura lor? ...? (mai mult)
Stie cineva in ce episod din intre showuri zice Costel de melodia tata de la timpuri noi?
Salut. Vreau sa ma apuc de desenat dar nu stiu de ce nu ma pot concentra, tot incerc dar nu imi iese, daca vreau sa fac o schiță nu imi iese de fel. Sunt o fire mai perfecționista si de asta cred,...? (mai mult)
BUNA TPU. Vreau si eu vreo 10 intrebari INTELIGENTE pe care sa le adresez ghidului de la muzeul de istorie, intamplarile trebuie sa fie legate de Boieri si țarani, adica gen sa puna in dificultate ghidul....? (mai mult)
Sunt mama unui baiat si imi doresc sa il inscriu pentru a participa la diverse emisiuni sau reclame. Mai mult sa il introduc in aceasta lume media. Cum gasesc pe cineva care sa il ia si sa se...? (mai mult)
Salut, azi dimineata m-am trezit cu o cotofana pe grilajul de la geam care a venit de 2 ori, stie cineva ce prevestesc?
Urmeaza o sceneta la scoala, ca tot vin sarbatorile de iarna. Am inceput sa imi invat replicile, dar imi e greu sa o fac fara ceilalti participanti la sceneta. Adica retin mult mai usor cand repetam ...? (mai mult)
Am jucat in mai multe piese de teatru, iar acum s- a ivit ocazia de juca intr- un film si nu stiu ce sa fac. Bineinteles ca e diferit fata de teatru. Sa ma duc la auditie sau nu? Am incredere ...? (mai mult)
Ce înseamnă pe țigănește palal?
Stiti de unde as putea cumpara trandafiri de sapun en gros? Nu as vrea de pe aliexpres, wish.
Clasa 7 Dau teza la engleza. Ce părere aveți?
Vreau să cumpăr nişte carioci să colorez pentru relaxare. Îmi puteţi recomanda nişte carioci bune (prin bune mă refer să se vadă acceptabil şi să nu iasă pe partea cealaltă a paginii)?...? (mai mult)
Salut, nu- mi gasesc poezia dar stiu ultimele 3 strofe iar acestea sunt: Am facut apoi unirea Prin alegerea lui Cuza Legile ce le- a gandit Stat modern au pregatit Carol a luptat la Plevna Obtinand...? (mai mult)
Puteți să-mi recomandați o tableta grafica pentru începători[dacă se poate pana în 5 milioane]! Și un program în care sa desenez!
Gastronomia si fotografia sunt pasiunile tale? Atunci nu rata evenimentul „Bucătăria Hoinară se întoarce"!
Nu am facut pana acum, as vrea sa pun o hartie laminata pe un borcan oare merge si cu aracet?
Bună tuturor, am nevoie de un profesor de pictura online, va rog eu sunt în scaun cu rotile și nu pot merge la cursuri. Nu e problemă de ban, i poate fi si foarte scump dar sa merite.
Bună, vreau si eu sa învăț sa pictez in ulei, stie cineva vreun site in care se explică cateva indicatii macar?
Salutare! Mi- am cumpărat un pistol cu silicon din dorința de a realiza niște litere, cifre și mini- desene (umbrelă, casă, pisică). Ideea e că mi se lipește siliconul de materialul pe care...? (mai mult)
Cum era in vremea comunismului? In special a lui Ceausescu.
Stie cineva ce tip de arhitectura sau ce stil are cladirea Colegiului National Carol I din Craiova?
Buna, fiti amabili. Tatal meu s- a stins din viata din cauza unei boli cumplite (cancer galopant) din pacate nu s- a mai putut face nimic, durerea e mare :( Vreau sa ii aduc un omagiu, niste versuri. ...? (mai mult)
Se apropie targul de Toamna unde sunt intr- o sceneta. Trebuie sa retin 50 de randuri de replici, cum sa le memorez mai repede? Mai sunt 2 zile. Am repetat, dar tot greu imi e. Sau e doar de la emotii...nici...? (mai mult)
Cum sa ma pregatesc pentru o auditie? Ce sfaturi aveti pentru mine, astfel incat sa nu dau gres, sa am vreun trac sau mai stiu eu ce ma mai apuca pe acolo? De la emotii am si dureri de burta si simt ...? (mai mult)
Hei, hei! Incerc sa imi imbogatesc vocabularul, asa ca iau cuvintele grele si mai lungi pe care le gasesc in ceea ce citesc, le caut sensul si incerc sa le memorez. Dar nu prea reusesc...cum fac sa...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie va rog din ce poezie fac parte versurile:"Chiar de-oi fi inmormantata/Intr-o straina tarana/Eu tot inviav-oi odata/In limba romana"
Eu sunt Crestin Ortodox! Este bine să sărbătoresc halloween?
Aveți idee cum pot transfera modelul de pictat pe pânză?
Credeti ca o persoana dupa 40 de ani mai poate sa se apuce de actorie?
Am primit o invitație la un salon de creație și m- am gândit să abordez ca temă un liliac. Chestia e că nu știu ce elemente se mai potrivesc cu el. Voi ce elemente ați vedea alături de...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune firme de creioane de colorat in afara de faber castel și prismacolor? As vrea ceva sa fie soft la desenare. Sau măcar ce set de la faber castel îmi recomandați sa aibă aceasta...? (mai mult)
Mai sunt artisti pe aici?
Atunci cand cea care se casatoreste cu printul mostenitor, primeste titlul de "printesa" se numeste incoronare? Sau are alt nume?
Cum as putea sa fac poze mai bune cu telefonul? Am un s10+ si l-am luat doar pentru camera.
Cât de greu e să intri la unarte la grafică?
Am 17 ani sunt la profesională, vreau că după ce termin profesionala să dau la liceu și după la fac de actorie. Dar totuși as vrea sa joc intr- un film sa fiu personaj mai bine zis. O...? (mai mult)
Salut, vreau sa ma apuc de studiat filosofia, pentru că mi- am dat seama că ajută in viața, problema e ca nu știu cum și de unde să incep, ați putea sa îmi oferiți niște sfaturi cu ce cărți...? (mai mult)
Profesoara mea de fizica vrea sa-i pictez husa deoarece a văzut că fac lucrul acesta si la alti colegi.Ce as putea sa-i pictez pe acea husa? As vrea sa fie ceva legat de fizica.
Va rog sa imi spuna si mie niste citate faine in engleza si traduse in română. Va rog cine stie si cine vrea sa imi scrie aici
E greu să intri la facultatea de grafică?
Magical Spanish Night Concert Extraordinar de Anul Nou 2020
Am 16 ani, credeti ca e tarziu sa merg la cursuri de teatru?
Vreau sa merg cu capra la urat si as vrea un cantec al caprii "unicat" si sa inceapa asa: "ta ta ta caprita ta te- am adus cu Dacia te- am adus de la Vaslui... Si continuati voi, sa fie...? (mai mult)
Buna, stiti cumva pictori romani care au abordat tematica animalelor domestice? Orice informatie legata de acest subiect mi- ar fi folositoare, am de facut un fel de referat despre cai si taurine in ...? (mai mult)
Cum sa trec peste tracul de moment sau frica de a canta in fata oamenilor?
Sunt intr-o trupa de teatru si am probleme cu memorarea replicilor. Cum fac sa le retin mai bine si pentru mai mult timp?
Pot găsi ARTEZA 72 set water pencils pe un site din Romania?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?