Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
am o imagine pe calculator, si as dori sa i-mi fac un poster sau un print mai mare pentru perete. Unde găsesc asa ceva în Arad?
Cum se fac trucurile alea de magie care cineva intra intr-o cutie si baga sabii in cutia aia si apoi cand omul iese din cutie iese si cu o alta costumatie?
Vreau sa invat spaniola cat mai repede posibil.De inteles inteleg tot ce se vorbeste dar nu pot sa vorbesc in spaniola. Ceva metode? Fra tv, si carti ca am incercat deja dar fara folos.
Ce se face la sectia design la liceu? Va rog ajutor nu stiu la ce sa dau! Dati mi site uri cu lucrari de la design! ajutor! multumesc!
Stie cineva unde pot gasi cartea lui Theophile Gautier, "Spirite"? As prefera traducerea de Dorina Donea. Sau, stie cineva la ce editura a aparut? Nu am gasit-o in librarii, sau cel putin la cele la...? (mai mult)
Va place sa cititi
Ce este monalisa? dar tipatul?
Am o problema cu aparatul digital, este kodak 4.0 mega pixels si am facut cateva fotografi fara a avea cardul de memorie in el, iar acestea s-au salvat pe memoria interna a acestuia.Cum pot sa le copiez...? (mai mult)
Postez o noua poezie.Cum vi se pare?! copacii se speriau in parc de propriile umbre, sinistre, goale, scheletice... si, de frica, se luau in brate descarnate unul pe celalalt... vantul? (mai mult)
Vreau niste pareri...Pe acest site: http://mynodora12.sunphoto.ro/Desenele_mele mi-am pus unele poze cu desenele facute de mine. Ce parere aveti? Desenez frumos sau urat? Sau ce cariera as putea? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi cartea Mein Kampf de Hitler si cat costa?
Care este legatura dintre pantalonii de piele si comunitatea gay?(privind stereotipic, nu dpdv. al realitatii neaparat)
Ce se face la sectia de design la liceu? de exemplu se deseneaza camere cu pat, mobila si de astea la design sau asta se face la arhitectura? Va rrog! nu stiu la ce sa dau? sau puteti sa mi da ti un site...? (mai mult)
Cand ati fost ultima oara la teatru?
vreau sa cumpar carti bune de pe internet. imi puteti spune si mie niste edituri? va rog astept raspuns repede. multumesc
Am si eu o rugaminte la voi... E urgent, pls... Cum se zice la 14 in spaniola?
Doresc un program cu licenta cu tot de readus fisere sterse din cosul de gunoi, dau funda, mersi anticipat.
Cunoaşteţi basme, sau mici povestioare englezeşti-medievale? Spuneţi-mi şi mie câteva, vă rog. Sau un link cu acestea, dar de preferat în engleză. Mulţumesc >; d
Imi place sa citesc foarte mult.Ma intrebad daca exista cineva care imi poate darui carti din domeniul istorie, psihologie, stiinta, it, geografie, desen tehnic si nu numai.Rog seriozitateAre cineva...? (mai mult)
Poate sa imi dea cineva sfaturi despre compozitia plastica deschisa in culoare? Rapid am probele la 14. Multumesc:x
Am scrie o poezie (Rime hip hop) cam deep, sper sa va placa ECOUL EGOULUI: Totul este fals, toti oamenii din jur, toate femeile frumoase si tot ce crezi...? (mai mult)
Cum pot incarca imagimi pe Google?
Va rog seriozitate. am nevoie urgenta de ajutor. stie cineva daca festivalul international de flaut de la timisoara se mai tine? si daca se mai tine de unde pot face rost de regulament? va rog ajutor:*...? (mai mult)
Care este cea mai buna carte pe care a'ti citit'o pana in prezent?:)
Buna TPU... am febra mare:( nu stiu ce sa mai fac:(( am tot 39 37 40 grade C febra. ma dor toate incheieturile sh mainile nu mai am putere sh ma doare gatul is ametit ma doare capul dar nu stranut si nu? (mai mult)
-Dau Funda- In natura statica, as putea sa desenez o foaie cu un om, sau un personaj din desene animate desenat pe ea? :D( pe foaia din desen)
Puteti sa puneti niste poze cu: 1. apeductele, 2.conductele magistrale de titei si gaze naturale, 3.saleductele si chimioductele.
Ce este sonda petroliera?
am o imagine pe calculator, si as dori sa i-mi fac un poster sau un print mai mare pentru perete. Unde găsesc asa ceva în Arad? dau funda
Salut, cati km sint de la Iasi la Cheile Dambovitei?
Doreste cineva icoane ortodoxe unicat noi?
cum sterg Mozila Firefox din calculator? Funda:X
Am pus la aceasta categ. deoarece mate e o cultura :o3 stiu ca pe acest site nu avem voie sa ne facem temele dar...sa incepem cu inceputul: Hey T P U":)! am mare nev de ajutor sa fie numai cu + , -,? (mai mult)
Cine stie ce o sa se dea la proba de creativitate din cadrul Liceului de Arta "Sabin Dragoi" Arad, adica sunt doua variante: ori desen ori sa se descrie in maxim 3 pagini un edificiu sau un ansamblu...? (mai mult)
Salut la toata lumea! Uitati cred ca este foarte ciudat ce va spun dar, ieri eram cu fratele meu mai mic in dormitor si ne uitam la un film, Dintr-o data am vazut pe cineva langa usa. Credeam ca este...? (mai mult)
Sall! Da-ti-mi si mie va rog frumos, niste teme pe care le-as putea comenta, adica sa le fac o argumentare, gen sfarsitul lumii sau criza financiara, sper sa intelegeti c va cer. Dau funda, promit!:) ...? (mai mult)
De ce nu`mi permite sa merg mai departe cu instalarea photoshopului, imi spune. imi spune ca nu poate continua :|.
Buna! Cum vi se pare?! mă-nspăimântă ceasul când crucile se întâlnesc la căpătâi vântul îşi trece palmele prin părul meu şi abia apoi mă izbeşte în piept ce noapte, ce gură de...? (mai mult)
Ce este cultura "Illuminatti"?
Buna ziua! As vrea sa stiu daca mi-as deschide un club si daca as preda un curs de pictura imi puteti va rog a-mi spune cat le-as putea sa le i-au(in lei). Va multumesc! aa. fundita:X::X:X:X:X...? (mai mult)
Scz categoria! Dar din greseala am dat pix cu gel pe bluza mea noua si acum nu stiu cum sa fac sa se curete? Ce pot sa fac:((:?
Hello! Vreau sa stiu si eu, daca dau la un liceu de arte, ce materii facem? Si ce licee de arta sunt in Bucuresti? Scz categoria
Aveti niste videoclipuri cu pasi ce trebuie urmati cand desenezi fete sau baieti anime? Din cap pana in picioare.Sau daca ati facut voi un videoclip cand desenati animeuri.PLSSSS am nevoie, eu ma pricep...? (mai mult)
Stiti niste replici dar care sa fie in franceza din " Cei trei muschetari " pentru o sceneta?
Unde pot gasi textul memorialistic pe internet? Urgent!
Ma ajutati si pe mine? va rog frumos! Am si eu sa pictez la un concurs cu numele :Gradina-O poveste Va rog sa imi dati idei si imagini ca sa ma pot inspira! Cel care imi va da multe articole,...? (mai mult)
Am vazut ca o colega si-a decorat carcasa telefonului mobil folosind oja, apa(acetona-nu sunt sigura) si apoi a facut diverse modele folosind scobitoarea.Stie cineva cum a facut? P. S.:dau funda. ...? (mai mult)
Buna ma poate ajuta si pe mine cineva? am nevoi urgenta de un site cu exercitii de Lb.romana pentru clasa a 7a sem 2 :)):* funda:X
Daca imi place desenul si ma descurc bine ar trebi sa fac sa am ceva profesor sau nmka? dau funda...
Vand chitara acustica noua (de fapt am folostito decat 3 ori) e neagra mai multe detalii pe privat! Multumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Andreea201329cu întreabă:
Sara2 întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Harry Potter
Alohomora sau Expelliarmus iti suna cunoscut? Hai in Lumea magica de la Hogwarts!