Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Este cineva interesat de obiecte decorative unicat, hand made, din colectia Arta Naturii?
Cine a fost la Sighisoara la ultima editie "Reunirea Cavalerilor" stie cumva formatiile care au cantat sau macar formatia care a cantat in a doua zi era o tipa sper ca imi amintesc bine imbracata...? (mai mult)
Unde pot gasi gama muzicala in format audio; do, re mi...
Are cineva idee in cat timp parcurgi cu un cal 2000 de km? in timp ce ma intorceam de la servici impreuna cu un coleg in cele 3ore petrecute in masina cu el la un moment dat vorbeam noi despre diverse...? (mai mult)
Stie cineva ce reviste moto sunt? care se pot gasi la chioscurile de ziare/reviste;;)
Buna TPU.Am o intrebare.As dori cat mai multe informatii despre cum as putea sa intru dupa liceu la conservator.Multumesc:) Dau funda
Ce este compozitia in pictura? Dau funda
Sunt cativa morti in oras, iubito, Chiar pentru asta am venit sa-ti spun; Pe catafalc, de caldura-n oras, Incet, cadavrele se descompun. Bacovia. Multi il considera sociopat, psihopat, etc.Pentru...? (mai mult)
Unde pe hi5 imi apare sa sterg contul? dau fundita imi explicati? va rog si multumesc anticipat
Cum poate dobandi cineva calitatea de proprietar?
Daca raportul a doua numere este 2/3, iar suma dintre dublul numarului mai mic si numarul mai mare este 140, atunci numerele au valorile egale cu? Cine ma poate ajuta s`o inteleg si s`o rezolv? x_x
Buna cum se sterge de tot un hi5? numai ca am uitat parola dau fundita va multumesc anticipat
Salut, imi dati si mie niste partituri de pian mai usoare?
Prin ce era cunoscut Imperiul Roman?
am de facut pentru cursul festiv de sfarsitul clasei a8a niste ganduri asa de sfarsit de drum de despartire! va rog mult sa ma ajutati nu am nici o idee dau funditsaaaa:X
Imi place sa citesc si as vrea sa-mi recomandati carti de dragoste(tragice daca stiti), politiste, mister siu horror dar care chiar sa te sperie caci am citit de groaza dar nu au fost foarte infricosatoare...? (mai mult)
Trebuie sa fac un referat la istorie despre programul tv in timpul comunismului ce fel de seriale ce fel de desene etc. Var og mai multe informatii
Am de facut un desen liber si nu stiu ce sa fac... Idei?
Buna imi putedi da si mie numarul de la internet romtelecom! astept respunsurile! mersi! si sa-mi sp cu cat descarc pe /s la romtelecom! pa-pa
Unde pot gasi niste desene despre copilarie?
Buna! Cum vi se pare?! the clock stroke twelve the midnight fantasies are born again from nothingness to make us ask questions that have no answers and dream an endless dream about lonely dancers on...? (mai mult)
Puteti critica sau puteti aprecia. Decizia va apartine :D http://narkys-undercover.weebly.com/index.html
eu merg la o scoala normala, dar mi-as dori sa dau la liceul de arte. doar ca nu am facut niciun curs specific si nu am cunostinte despre aproape nimic din acest domeniu. stiu doar sa desenez, sa...? (mai mult)
Buna am fost astazi la un concurs sub semnul lui florar din batesti comuna barzi si caut rezultatele dar nu gaesc zic sub semnul lui florar si nu imi da nimic stiti voi siteul imi trebuie azi pe data de...? (mai mult)
:D Dati-mi si mie va rog niste site-uri in care invat sa desenez. Ceva, cursuri de desen-ma intelegeti voi. Talent am, dar nu stiu sa il practic, si cursurile de desen cu pictori adevarati sunt...? (mai mult)
Stiti cumva cum imi fac un blog... dar din ala mare.si cu reclame bancuri etc... funda sczd categorie!
Inca o poezie postata. Astept parerile voastre. Cand soarele dispare-n infinit, Cand stelele se regasesc cu spaima, Ce-mi mai ramane oare de facut? Decat sa-mi chem incetisor iubirea-n taina! Cand...? (mai mult)
Am nevoie de rezumate la nuvele X_X nu conteaza ce nuvela, dar rezumatu sa fie de macar 1 pagina alba.
imi dati va rog un site de genul desenatori.ro? Funda+vot la primul si vot la ceilalti! mersi anticipat!
As vrea sa infiintez o trupa folk si nu am nici o idee de nume.As vrea ceva poetic, dar scurt.Multimesc.Ofer funda; P
Deci am o colega care tot editeaza si imi tot povesteste cum sa editez, asa ca m-am apucat si au azi.Am innceput cu paint si am ajuns pana la etapa aia cand trebuie sa stergi poza originala, adica am...? (mai mult)
Da Vinci sau Motzard? Care va place?
Buna tuturor! Fudnitza si vot! Cine imi poate spune si mie ce se deseneaza/face prima data. Eu am de facut un desen cu niste grupuri de oameni. Si nu stiu ce sa fac prima data, oamenii sau fundalul si...? (mai mult)
Caut niste nume de melodii clasice cantate la chitara. voi ce titluri stiti? ceva gen romanta anonima sau greensleeves, daca se poate nu foarte grele :). mersi anticipat :) :*
Cine era Ion Cetatianu? funda!
Stie cineva cum se numeste melodia de la finalul Documentarului in minutul 4:35 spre final... http://www.youtube.com/watch?v=GCKRfZMmh7E&feature=related
Ce inseamna la chitari acustice dimensiunea 4/4? adica, cam cati cm?
Niste poze cu Gaius Julius Fedru? fabulistul latin...am cautat peste tot si numai 1 am gasit.
Creatie proprie.Si vreau doar sa intreb, ati incercat careva din voi sa lasati pe foaie ceea ce zace in "adancul" vostru? Rece Flori galbene şi melodie,...? (mai mult)
Ce insemneste [inseamna] culori complementare? [+ ex.] funda :>:>
Cum se numeste cutia aceea draguta din poze ( cu fata, nas triunghiular etc )? funda:D
Hey ce inseamna sa fi dislexica? ca am vazut la Tv si is curioasa
Buna! Inca o poezie, cum vi se pare?! Iubito, rapeste-mi notiunea timpului, si lasa-ma sa ratacesc, la brat, c-un dor prin ochii tai... Inneaca-mi focul vesnic ce ma arde, cu lacrimile tale,? (mai mult)
Va rog sa imi spuneti si mie ordinea volumelor din Odiseea Dragonului! Este urgent! Dau funda! D:
Mama mea face de ceva ani incoace goblenuri si acum ar dori sa le vanda.Stiti cateva site-uri unde ar putea sa le vanda? In afara de Okazii?
Salut, la desenatori.ro, cum sa votez un desen care-mi plac mie? fundita+VOT!
Ce parere aveti?! De ce e verde iarba cand totul mi-este trist, Si lumea ma priveste cu ochi de anticrist! De ce nu pica frunza cand fruntea mea s-a innourat, Iar sufletul mi-e chinuit de un concert...? (mai mult)
BUna. am vazut o intrebare de genu :cumm pot face un portret. EI bine m-am uitat pe raspunsuri si am gasit un site sperb care te invata toate secretele unui portret. AS dori si eu cat mai multe siteuri...? (mai mult)
Imi zice-ti si mie niste tag-uri misto si nefolosite? Multumesc:):D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?