Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
dau fundita pentru cei care imi spun cum pot sa imi creez un desen animat farasa descarc ceva!(funda+vot)
TPU! Unde pot afla totul despre Ovidiu Liteanu e in cantaret de muzica crestian?
am o masina de cusut singer de prin anii 1914 sau 19XX si am inteles ca se da foarte scump dar nu inteleg de ce? am vazut preturi de 10 000 euro:)), dar eu daca asa putea asa da-o si cu 300 ron, ...? (mai mult)
Daca doreste cineva piese de teatru radiofonic in format mp3 sa ma contacteze, am foarte multe pe 2 DVD-uri. Toate sunt in limba romana.
Asi cam avea nevoie despre poezii originale despre VARA Dau funda
Cate capitole are "Budulea Taichii"?
Buna :*. caut site-uri. desene in creion cu fetite care au un ursulet in mana cum ar fi.sau copilarie desene in creion orice desen despre copilarie. exemplu: http://www.desenatori.ro/desen-1367294.htm imi...? (mai mult)
Buna! Ce parere aveti?! Iubirea mea e luna noua ce straluce-n plina zi, E oscilatia fiintei intre a fi si a nu fi, E norul ce se zbate infipt in varf de munte, E gura-mi tremuranda ce-ti lasa...? (mai mult)
Cine stie de cine a fost pictata,, Strada din Buzau`` plz am nevoie neaparat! Primul primeste
Imi ziceti niste animale mai ciudate?
Imi puteti da numele unor domnitori romani care au facut fapte deosebite pentru credinta noastra(tema la religie)? Dau fundita:x Va rog foarte mult este o tema importanta!
Va rog frumos sa-mi spuneti niste titluri de carti. As vrea sa cumpar o carte unei doamne culte. Multumesc.
Cine stie niste amintiri pentru oracol? mersi:X
Stie cineva o opera care are un personaj pe nume Ana Maria? imi trebuie neaparat...va rog promit ca dau funda
as vrea sa scriu o compunere haioasa, poate imi dati o melodie sau un film sa ma inspir, sau un desen (adica link de la un desen, mrg...). Multumesc mult, salutari.
Salut tuturor.Am nevoie de putin ajutor.De anul trecut am ajuns redactor la ziarul liceului.Anul acesta am pus mai multa seriozitate pe aceasta ocupatie.As vrea sa-mi dati niste idei cum ar putea fi schimbat?...? (mai mult)
Buna, Trebuie sa fac un voal de mireasa, dar nu prea stiu de unde sa cumpar cele necesare(piaptan, voal/tul, accesoriile-pietricele, bilute etc)...imi puteti da cateva sugestii, indicatii pentru? (mai mult)
Hello TPU. I have a question.:) Cum fac intr-o poza sa am culorile mai deschise(asa spre verde) si luminozitate mai mare? Intreb si eu ca am mai vazut la altii si is curioasa. Exemple: http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://3.bp.blogspot.com/-rD90p2-YNnU/Taw14QT3zPI/AAAAAAAAACo/2ZPJ1SAcJEo/s760
Am 20 de ani! Spuneti-mi va rog denumiri de romane care vi se par interesante! Mersi mult! Funda!
Am o tema la desen sa desenez o inventie traznita (sunt in clasa a 9 a)dar nu mi vine nimic in cap. Ce as putea desena?
FreeRunnul este o arta dar si o cultura urbana asa ca m-am decis sa practic acest sport insa am hotarat sa trec la pasul urmator acela fiind backflipul unde nu stiu cum sa-mi dau rotatie daca miar putea...? (mai mult)
Credeti ca i-ar mai trebuii ceva? http://wildgirlwerewolf.deviantart.com/#/d3h8xx1
Am auzit o melodie suna cam asa:"hey hey spune`mi ce vrei sa fi o zi cu mine sau ramai cu banii tai...hey hey spune`mi ce vrei eu nu ma vand ca tine si raman cu ai mei"... o stie cineva? va rogg`? (mai mult)
Userul maidanez Doar doua fundite eu pot cara in spate, Imi trebuie reni ca mos craciun sa merg mai departe. Ma opresc la popas pe sub luna, ce nu-i langa marte Inchid ochii si votez, elucubratii...? (mai mult)
Salutare! Cine stie niste programe de mixat bune si free Orice am incercat e trial/demo Help me(imi trebuie la scoala) Funda
Cine stie desene cu numele deea?
de la cine se poate sa adopt si eu un bichon sau de pe un site
stie careva ceva program (nu foarte complicat) in care pot face un fundal pentru invitatie sau daca stiti careva site-uri cu sabloane in care pui direct textu. dau funda
Salutare fratilor! Acum cateva zile am dat peste site-ul acesta, mai mult din intamplare, si mi s-a parut interesant, pot spune, si am decis sa-l mai vizionez. Astazi dupa cateva raspunsuri, m-am decis...? (mai mult)
[ Intrebare numai pentru cei din Constanta! ] Stie careva cum este Colegiul National de Arte "Regina Maria" din Constanta? Planuiesc sa ma duc acolo dupa ce termin a 8-a la anul' si vreau...? (mai mult)
Vreau muzica romaneasca (fara manele ) din 1990-2011(pana azi)! Imi puteti face o lista mare cu muzica>
Spuneti-mi si mie niste carti interesante, momentan citesc jurnalele vampirilor si nu stiu ce sa incep dupa, imi faceti o lista va rog?
Salutare! Cine stie un program cu care sa pot sa editez melodii, adica in loc sa spuna "I really wanna say: yeee eee e e e /I really wanna say: yeee eee e e e" sa spuna "Cu dedicatie pentru..." fundita+? (mai mult)
Imi dati niste poze amuzante?
Imi ziceti niste nume de dinozauri?
Cum era pe timpul comunismului cu scoala? Explictimi si mie va rog! Dau fundita! :)
Dati-mi si mie o poezie despre nazism si un cantec(doar versurile lui). am nevoie de ele cat mai urgent. ofer funda si 3 voturi.
Imi ziceti plante pe cale de disparitie?
Cum il cheama pe povestitorul ala care a murit de ieri sau alalta ieri?
am si eu nevoie de ajutor :D am de facut la istorie un referat cu bibliografie cu note de subsol cu tot ce trebuieee cine imi poate lasa un exemplu dauu fundita`:)
Imi ziceti animale pe cale de disparitie?
Sall spuneti-mi si mie ce semifica in gradina in care scriu pls dau fundita in maxim o ora raspunsul pls Dau fundita+vot plspls
Priviti aceste minunatii... http://cdb.designerdebijuterii.com/viewtopic.php?t=1359&sid=c0a20c4d1eacf172b34ed8b53e50e46f
Cum vă alegeţi cărţile pe care le citiţi?
Imi poate spune cineva daca la Universitatea de Arte (G. Enescu-Iasi), sectia Design Vestimentar, se da admitere (examen) sau e pe baza de concurs de dosare? Stiu ca la unele specializari se da admitere,...? (mai mult)
Imi spune cine va cum ies la metin2 hemoragie din locul de la inceput mail :andreyc.tony@yahoo.com
Are cineva nevoie de cartile de la colectia Adevarul? Am absolut toate cartile si sunt dispus sa dau o parte din ele(la cerere). PM daca sunteti interesati! P. S.:Sunt din Ploiesti.
Ce inseamna stefan?
Poate cineva sa-mi spuna ce materii se studiaza la Liceul de arta din buzau, la profilul arte vizuale:tehnician pentru tehnici artistice? Hmmm...si se invata multa teorie sau se pune accent pe practica?:\ ? (mai mult)
Ma apucat o sete de cultura si simt nevoia sa citesc o carte buna. Recomandati-mi una atractiva, va rog. (am 19 ani deci sa nu fie cu vampiri; chestii SF. s. a.)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?