Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna tpu.Stiti careva un site gratis de partituri pentru incepatori? Da funda.
Vreau sa vad p net dansri facute d copii.adica copi care danseaza hip hop... funda scuze de categorie
In cartea Cronicile martiene de Ray Bradbury, nu am inteles de ce la sfarsit le-a zis william copiilor ca ei erau martienii. Imi explica cineva?
de curand am descoperit si eu genul de desen artistic numit Manga, am incercat si am descoperit ca imi ies foarte bine desenele, cu o singura exceptie... Cand fac umbre si alte nuante, creioanele? (mai mult)
Am nevoie de un Antrenor, Coach al seductiei sau niste colegi care vor sa/sau invete/a seductie (bodylanguege, npl, pshihologie ). invitatia e pentru cei din Timisoara sau din alta localite si...? (mai mult)
DE ce ar trebui sa ne cunoastem neamul si radacinele?
Cum sterg o intrebare fundita
Sall e vb despre sc(am si eu pe primul sem un 3, 4, 10 si pe al doilea 2 de 4 si vine 5.62 adica 6 si pe al doilea 4 si vine(6+4/2)si asta inseamna ca trec nu?
eu am o intrebare care este cel mai frumos oras?
Imi ziceti niste compozitori foarte buni(care au murit si au avut cantece foarte frumoase( de exemplu : Dunarea albastra )?
Buna TPU as vrea si eu sa invat sa fac Grafitti cum as putea sa invat? Daca aveti si linkuri dati-mi-le va rog multumesc.
Hei! Dati-mi si mie o idee pentru un grafitti pe perete pentru orange cu albine muncitoare si cu un stup si cum fac ele vanzari :D dau funda:>
Masinile care sunt imatriculate in strainatate (UK) cum pot plati rovineta? fundita+voot Ms mult:)
Cum pot sa scot prostia dintr-o fata?
cine stie sa imi spuna si mie exemple de titluri de romane de istorie sau politiste pe care lea citit si care sunt interesante? la istorie vreau ceva care sa ma si ajute, cele doua razboaie mondiale...? (mai mult)
Va rog, la varsta de 10 ani ai mei, e bine sa fac compuneri putin CIUDATE? Gen ma teleportez si etc, ? Aproape toate compunerile mele narative sunt putin... SF :)). De exemplu in compunere m-am trezit? (mai mult)
Care ii diferenta dintre chitara acustica si clasica? sunt incepatoare si as vrea sa-mi cumpar o chitara, cele Dimavery sunt bune? dau FUNDA plz.
Cuum mama naibii se numeste simbolul astaA? sau semn sau ce dracu o fi x( Am si un pandantiv asa :x Da' nu stiu km se numm x( =) file://localhost/D:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Desktop/cats.jpg dati...? (mai mult)
N-am mai vb de mult, iar acum chiar am nevoie de ajutor: vreau sa ma inscriu la Liceul Tonitza, incepand din toamna. Imi puteti spune de ce am nevoie, pe langa dosar? Va multumesc
Heeei TPU :** Stie careva unde pot gasi ata de goblen in Braila?!; ; ) . Dar nu vreau raspunsuri gen; aa, pe la mercerii.in piatsa.etc! Adica as vrea sa imi ziceti pe unde vine acea mercerie.sau daca...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta cu tabulatura la Copilita fara minte sau Praf de stele Sa fie tab nu acord Ex:0-2--3-7>9-1
Dati-mi idei de niste tag-uri pentru graff si cum sa le fac... poze ca sa imi fie mai usor. Cel mai smecher TAG primeste funda! P.S.nu stiu daca am nimerit categoria.
Buna tuturor.Am pus intrebarea la aceasta categorie mai ales pentru arta. mi-ar placea sa fac poze artistice profesioniste(pe post de model). Cum as putea? La cine as putea sa apelez?
Am o intrebare de facut... Eu acum trebuie sa ma gandesc la ce liceu sa dau... si m-am gandit sa dau la liceu de arte... eu as vrea sa ma fac arhitect. dar ca sa ma fac arhitect la ce materii trebuie sa? (mai mult)
Cine stie sa imi povesteasca si mie se scurt o parte din cartea Barbati care urasc femeile? Am citit pana la partea cand Mikael se imprieteneste cu Salander. Din anumite motive am ramas fara carte...? (mai mult)
Copila draga Sa nu plangi Din ochii de carbune Tu lasa stralucirea lor in noapte sa ma-ndrume Sa nu regreti ca a pierit In urma noastr-o lume Se vor mai naste alte zeci de lumi pe asta lume Noi insa suntem...? (mai mult)
Care este cel mai bun producator de aparate foto? Funda;)
Sunt inceptator in ale chitarei :) Vreau si eu cateva tabulaturi usoare sau putin avansate Cele mai bune primesc funda si voturi
Am si eu o problema. Am samsung si 700, si l-am dus la decodat, si acum imi este decodat dar nu inteleg de ce nu pot sa activez bluetoothul:(. Cand intru ca sa il activez dau la on ( limba imi...? (mai mult)
Unde pot gasi informatii despre evolutionism si mai ales poze?
stie cineva ce ar trebui sa fac daca vreau sa ma transfer la liceul de arta cuclin din gl la desen? am dat probele pentru a intra in a9a si am picat si vreau sa ma transfer in a 10a, trebuie sa...? (mai mult)
Ajutati-ma va rog cu citeva idei.am examen la pictura si am desenat vreo citeva desene si trebuie sa le comentez, unul dintre ele e pictat o veverita in padure oare ce as pute zice despre acest desen,...? (mai mult)
Care din domnisoarele de pe acest sait e mai frumushika: http://www.randrate.com/11099--->?
Sa presupunem ca o ruda a presedintelui doreste sa ocupe una dintre urmatoarele functii:prim-ministru, ambasador al Romaniei, avocat al poporului. ...? (mai mult)
Sa presupunem ca un presedinte s-a dovedit foarte bun. El a indeplinit functia timp de doua mandate. Vin noi alegeri. Discutati cum ar trebui procedat in continuare intr-o tara democrata: ...? (mai mult)
Am o tema la civica si as vrea sa ma ajutati. Ministerul public apara drepturile si libertatile cetatenilor.Atunci cand acestea sunt totusi incalcate, intervine institutia numita Avocatul Poporului. Acesta...? (mai mult)
Ce limba se vorbeste in Tunisia?/
Http://listeningasong.blogspot.com/2011/05/rascal-flatts.html. Va rog sa ascultati melodia asta. E foarte tare! Si apropo, LIFE IS A HIGHWAY!
Ce parere aveti de arta spiralarii hartiei numita QUILLING (daca ati auzit de ea)?
Http://valentinlaurentiu.blogspot.com/ am nevioe ca voi sa intrati pe link. multumesc
Cine imi poate spune din ce anime este poza? http://quizilla.teennick.com/user_images/L/LI/LIB/Libra-forever/1132004984_tinyChains.jpg
Cum as putea sa cant mai sus? Imi plac mezzo-sopranele si imi doresc sa cant si eu asa. Eu ma descurc cat de cat dar as vrea mai bine. Precizez ca nu am facut lectii d canto. Cunoaste-ti anumite tehnici,...? (mai mult)
Chitara de pe site-ul care il voi posta e buna pentru. incepatori? ca eu zic asa ca-i faina/nu ma prea stiu cu marci de instrumente : http://www.esound.ro/Dimavery---Chitara-acustica-AW-300-Western-Guitar-4-4,...? (mai mult)
Ce credeti va veni in noapta asta apocalipsa? D-na mea de religie a zis ca va veni in anul in care nu se va mai aprinde flacara la Ierusalim...
-Ştie cineva din Arad, unde să-mi comand un poster color mai mare de jumătate de metru? mulţumesc!
As vrea sa cant pop, insa... nu am o voce excelenta. ce sa fac? ( nu as vrea un raspuns de genul : du-te la casa de cultura )!
Cine stie cand este concursul Pitagora 2011?
Cum se gatesc csoasantele cu ciocolata?
As vrea sa cumpar o chitara Jackson...nu conteaza ce model, dar sa fie in stare buna si, daca se poate, si ieftin...pana in 900 lei. Sau daca nu aveti de vanzare dati-mi niste siteuri prin care pot? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!