Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Emily the strange - Zilele pierdute Cine imi spune daca mai sunt si alte parti si cine a scris cartea?
Ce inseamna pentru voi simbolurile Craciunului? Orice raspuns poate fii oricat de lung sau de scurt...Va multumesc si va rog sa raspundeti cu sinceritate!
Am si eu o intrebare de cultura generala : voi (TPU) va auto-cenzurati sau va cenzureaza CINEVA?
Buna tuturor. :) As vrea sa stiu si eu daca Magazinul Muzica din Bucuresti, de pe Calea Victoriei este deschis sambata. Am nevoie sa imi schimb o coarda la chitara. :)
Am auzit ca a avut loc premiera piesei de teatru,, Crinutza, KGB-istul si Prostanacul "... Este adevatat ca saptamana viitoare va avea loc lansarea nuvelei,, Securistul Antenelor si Pontanacul "?
Daca iau de pe google o imagine cu animatii, cum pot sa o pun in power point tot cu animatii? tot incerc si nu reusesc:( Va rog sa ma ajutati, am de facut un proiect si trebuie sa il termin cat...? (mai mult)
Cine are cont pe webkinz va rog frumos spune-timi username si un cod folosit de webkinz.ca sa devenim prieteni
Daca la scola ai o prezentare de personaje din povesti, adica spectacol, si eu sunt prezentator cu ce m-as putea inbreca? Dar nu cu rochii ca n-am bani! Dau funda, dar vreau sa-mi ziceti ce sa port!
Spuneti-mi si mie care e cea mai buna carte thriller pe care ati citit-o. FUNDA+VOT
Imi trebuie ceva experiment la fizica si sa fie destul de comlicat.Ma puteti ajuta?
Ce carti din seria winnetou mai stiti. in afara de winnetou romanul si winnetou si piratii?
Heiii ^.^ daca urmez un liceu de arte ce profesie sau facultate pot urma apoi? Multumesc!
Ce sa desenez alb negru : trebuie sa fie ceva legat de moneda Europei ori imnul Europei ori steagul Europei.
Cine stie cand sunt alexandriile primul raspuns primeste funda! Am Sups ca Primeste FUNDA!
Hey cum e la liceul de arhitectura din bucuresti? cine e acolo, la ce ati dat probele de aptitudini? adica ce v-a pus sa desenati?
FUNDAAA! imi puteti spune in ce librari din Bucuresti gasesc cartea "Vand kilometri" a lui Mihai Barbu? multumesc:X funda+vot!
Va rog vizitati acest blog si ziceti-mi cum vi se pare!
Buna TPU... profesoara de civica ne-a dat o tema care se numeste jurnalul micului cetatean, si am nevoie de subiecte pe care sa le comentez... de exemplu despre cersetori, saracie etc. daca imi puteti? (mai mult)
Daca aveti blog copiati acest scris pe blogul dvs! Si dati-mi site-ul sa vad co ochii mei daca la-ti pus! Funda! P.S.Acetsa este scrisul
Credeti in superioritatea barbatului? Este femeia inferioara acestuia? De-a lungul anilor aceasta a fost considerata a fi slaba (din punct de vedere fizic cat si moral), voi ce parere aveti?
Buna Vizitati cel mai tare site Victoria http://www.vbbi.yolasite.com Ce lipseste la acest site?
TPU! As avea nevoie de putin ajutor.La geografie, profesoara ne-a spus sa facem cate un referat avand legatura cu America (continentul America), dandu-ne posibilitatea de a alege un stat.Eu as...? (mai mult)
cine imi poate trimite o melodie de fundal ca sa o pun pe power point ceva nu prea zgomotos si pana vinerea viitoare(27 mai)
La Universitatea Petre Andrei din Iasi exista clase pentru liceu?
Care este artistul vostru preferat la muzica sau la literatura la mine la muzica este nimeni si la literatura este Mihai Eminescu(Eminovici).
Care e treaba cu imaginile artistice ( imi trebuie pentru teza)? Eu le-am inteles pe cele auditive si vizuale. Dar, mai sunt altele? Daca da va rog si un exemplu. fundita celui mai bun raspuns>>
:) Am de facut un proiect la muzica despre regiunea moldova ( dans si muzica ) si nu gasesc nicaieri informatii despre sarba moldoveneasca. Cine poate sa-mi dea un site unde pot gasi informatii sau...? (mai mult)
Hei.am voce buna insa nu prea stiu ce sa cant in timpul liber.sunt incepatoare deci ati putea sa imi recomandati cateva melodii mai soft? Dau fundita.Multumesc!
Ai blog, si sti te pricepi? Lasa adresa de mess aici!
Ce presupune un contract semnat in exclusivitate cu o anumita emisiune TV?
De unde pot descarca un filmulet despre alcool cu o melodie? funda, va rog :o3
Pentru cei care stiu de seria Twilight...intrebare:Midnight sun se publica?
stie cumva cineva cum se numeste melodia aceea din coloana sonora a Eurovisionului, semana melodia cu ceva asa clasic/sau de unde o pot downloada / DAU FUNDITA
Heyy! CIne stie cum pot sa fac un desen de genul acesta? http://www.desenatori.ro/desen-50052.htm Funda...
Cum se numea chelnerul ala din iubire si onoare? ala care a fost cu cici cand lucra.va rog, spuneti-mi... FUNDA, FUNDA, FUNDA.
Am de facut o fotografie reprezentativa pentru orice piesa(sa exprime ceva). Ceva sugestii? thanks a lot.
Nu stiti un site in care sa fie origami facut din foi subtiri care se indoiesc?:)daca stiti imi puteti da site-ul?
Vas ruga sa-mi zica fiecare blogul sau. Funda si vot.
As vrea niste siteuri cu desene in creion sau desene desenate chiar de voi. Ms anticipat. Funda cele mai multe
Ce puteti spune despre politica agresiva a statelor totalitare si manifestari are revizionismului in preajma celui de-al 2-lea razboi mondial?
Hello...cine imi zice si mie cum se numeste acea pictura in care sunt reprezentati un sot si o sotie unde el tine o furca in mana si in spate e un peisaj rural iar cei doi stau unul langa celalalt. E celebra? (mai mult)
Manifestarile revizioniste au reprezentat cauze pentru al 2 lea razboi mondial?
Care sunt mijloacele folosite de comunism pentru a tine sub control societatea?
Cat iti ia sa inveti chitara?
Vreau multe bancuri cu doctori cele mai amuzante, FUNDA
Deci pentru. cei ce stiu mai multe. sau citesc mai mult (carti filozofice sau ceva de genu:D.). deci sunt niste tipe care se dau mari ca vai de mine cine is ele, care se cred mai presus de cat toti, care...? (mai mult)
Salut! Ce puteti sa imi spuneti despre casele din Chinon(oras in Franta)? Multumesc.
A citit cumva cineva vreun roman de Vasile Todi, aparut in 2003 sau 2004, in care, la un moment dat sa apara si propozitia: " ea, cu sanii voluptosi, primavaratici, a caror adieri cerseau mangaieri...? (mai mult)
Am terminat profil uman, am studiat la lb straine germana si a2a limba franceza. as vrea sa fac facultatea in austria... exista cumva la universitatea din viena sectiunea arta fotografica?! cine stie doresc? (mai mult)
Buna am si eu o intrebare. unde gasesc (online) concursuri de poezii?{FUNDA}
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!