Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Stie cineva cum se face oja de unghi, adica procesul prin care trece ingrediente si toate cele?
Ce anume urca si coboara dar sta in acelasi loc?
Unde pot asi o poza cu pictorul si cea mai celebra opera a lui? Funtita regala!
Stie cineva cum se rezolva exercitul:Fie f:R->R, f(x)=(m-2)x*x+mx+1, m diferit de 2.sa se determine m apartine R astfel incat imf inclusa (-3/;+infinit.
Buna sunt clasa a 3a as vrea sa stiu cum se desparte in silabe cuvantul intr-o! in-tr-o =3 silabe in-tro=2 silabe pe urma as vrea sa stiu cum se desparte in silabe cuvantul obiect! va rog sa imi spuneti...? (mai mult)
Buna imi aratati si mie imagini cu paturi in forma de inima?:D si de unde se comanda asa ceva funda :X:X:X
Stiti cumva ce proprietati benefice are chihlimbarul(ambra)?
Eu nu ma pricep la povestiri si as vrea si eu povestirea din pupaza din tei
Hey Hey! Ce parere aveti depre desenul meu? FunditssSSa http://www.desenatori.ro/desen-1690394.htm
Http://fripta.com/pag.php?user=sc0rpy0n/ voooooooot
:) Am o intrebare din limba engleza: Ce se foloseste pentru a evita repetarea him/her? Nu imi pot da seama... Multumesc! :*
Buna:) Am de facut un proiect mai amplu despre istoria cinematografiei romanesti. Va rog ajutati-ma cu idei si materiale. Funda:)
Vrei să vezi Odiseea cu ochii creatorilor de artă? Dă click aici http://9abordare.blogspot.com/2011/05/odiseea-1.html şi aici http://9abordare.blogspot.com/2011/05/odiseea-2.html
nu pricep ce inseamna asta http://revolutiaiubirii.files.wordpress.com/2010/11/illuminati6wq.jpg adica ce reprezinta ochiul ala eu nu pricep
Va rog din suflet puteti vota o fetita talentata care are nevoie de ajutorul vostru?(dati linkul mai departe si veti indeplini un vis, multumesc... http://www.rytm.sindcultura.ro/bratosin-andreea
Am un desen de facut cu tema"9 mai"si nu am idei.Cine are idei? Dau fundita
zicetim legende si cea mai buna primeste fund
E buna o Cagiva Canyon? Ca as vrea una si nu stiu daca e buna pentru ca nu prea am auzit de ea. Funda
Am de facut un proiect pentru la scoala despre apa.cine imi spune cateceva dsp apa?
Vreau si eu niste detalii despre masoni. Daca stiti si cunoasteti ceva de la voi, ca m-am interesat si eu asa pe net. Dar daca imi poate da cineva detalii mai clare, alte informatii interesante, sau...? (mai mult)
Nu inteleg de ce nu imi mai merge yahoo messengeru. IEri l-am dezinstalat deoarece facea ceva figuri si l-am instalat din nou si nu stiu de ce nu imi apare lista :(( nu stiu ce are help me:((
Stiti careva o piesa DE TEATRU, comedie, cu cel putin 8 personaje si nu foarte lunga? Va rog ajutati-ma.
trebuie sa fac la desen un afis. Deci, ca si un banner cum ar veni, pentru concerte, cauze nobile, vanzari etc. si, trebuie sa fie schitat pe foaie A4, si apoi refacut pe foaie mare de bloc,...? (mai mult)
Http://www.rytm.sindcultura.ro/bratosin-andreea va rog sa votati o steluta a muzicii usoare pe adresa de mai jos: http://www.rytm.sindcultura.ro/bratosin-andreea
:*! poate cineva sa imi zica cum se numeste tabloul care apare la "19th century" in poza http://30.media.tumblr.com/tumblr_lkmd8lfdC61qb6i6bo1_500.jpg ? :D
Buna vreau si eu niste id-uri daca se poate care apreciaza cinematografia coreeana :X... pentru a ma informa de mai multe chestii:d...:D
Cine poate sa imi dea si mie un site in care sa ma invete sa desenez pas cu pas? funda si vott pentru cel mai bun raspuns.:*:*:*:*:X:X
Puteti sa imi spuneti un nume de oras ecologic? Dar nu gen " green town". Sa fie mai original.
Dau funda pentru cine imi da relatarea subiectului din floarea lacrimilor de emil garleanu
Unde pot vededea filmul "Narcisa salbatica" inainte de a fi defuzat...Multumesc!
Cum pot sa imi fac galerie pe dezsenatori.ro? Funda si voturi multe
va rog sa ma ajutati plz. Demontrati ca Ardealul De Nicolae Balcescu este o opera literara in proza :) Va rog Ajutor cat mai repede
Ce inseamna kitsch?
Pe ce site sunt Institutiile subordonate presedintelui.
Am nevoie urgenta de un traducator bun la lb. engleza adica de unul dintre voi dau fundita ma gasiti la id sabrinutza_the_best@yahoo.com
Vizitati-ma pe stradoll la deea20miss si spuneti-mi cum vi se pare va pup pe toti
Heei! Am un cont pe weheartit.com... Cum as putea sa bag si eu poze pe acel site? :] Fundăă!
Apare si Casa noptii Burned la Bookfest?
Salut, nu stiu cum sa va spun cea ce doresc, deci as vrea un program in care atunci cand pun o voce sa o modeleze sa spuna altceva adica cea ce doresc eu, daca se poate, mersi anticipat.
Cine poate sa mi dea si mie o poza in care sa fie prezente o mare parte din cele mai frumoase constructii din lume (ex :turnu eiffel, statuia libertatii.etc)?
Ajutati-ma va rog mult cu caracterizarea a2a personaje din Maestrussi Margarita de M. Bulgakov?
Vreo parere despre UAUIM? Cum e pe acolo atmosfera?
Buna utilizatori TPU! Ce parere aveti despre scriitorul Jordan Sonnenblick, respectiv despre prima sa carte publicata: Tobe, fete si placinta periculoasa? Le-ati citit si pe celelalte... cel mai concret? (mai mult)
Vreau si eu un site de unde pot dawnloada o povestire foarte pe scurt la Dumbrava minunata de Mihail Sadoveanu Dau fundita cel mai scurt :))
Hei, tuturor! Cine a auzit de cartea "Teutanatorii:Exploratorii mortii"? Am auzit ca este foarte interesanta si as vrea neaparat sa o citesc. Oricare are vreo informatie utile de unde as putea sa o achizitionez...? (mai mult)
Cum se face mai exact o linogravura policroma? Stiu ca intai trebuie sa incep cu cea mai deschisa culoare ce e in lucrare, iar apoi cum pun celelalte culori? Pt ca nu pot sa mai gravez in lucrare ca sa...? (mai mult)
Cine stie sa faca grffiti si face pe pereti sau macar pe foaie dar a ii iasa bine pai faza e ca eu am ramas fara idei nu mai stiu ce fel de stil sa fac vreau si eu sa vad cum scrieti RAL asa cum e cu litere...? (mai mult)
Caut un program de trucat poze care sa ajusteze singur poza cam ce au fotografii profesionisti de exemplu capul unei papusi pus la un om sa se adapteze singur. marime culoare ec.
Care aparat foto imi recomandati dintre Nikon L110 si Fuji S1600? Din punct de vedere a calitatii imaginii, durabilitatii si a firmei producatoare. Multumesc.
"Ca Joe rade de amantii sperjuli" - "Romeo si Julieta". Cine este Joe?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!