Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Hey ya! deci am o intrebare ft importanta. is in clasa a 8 a si trebuie sa aleg liceu la care sa merg am ales liceul de arte plastice si vreau sa va intreb cu ce medie se intra la liceul de arte plastice...? (mai mult)
Vreau sa imi fac o pictura pe perete la mine in camera, care stiti ce fel de culori am nevoie? cineva mi-a zis ca tempera pe ulei (care se folosesc la biserici) astept raspunsuri :)
Opriti-va putin din ce faceti si observati ceea ce va inconjoara. Doar stati in tacere si fiti atenti la sunete, la culori, la forme, la detalii. Abia cand ni se intampla ceva ‘rău’ suntem efectiv...? (mai mult)
Hey:) imi puteti face niste propuneri pentru nume pentru trupe de teatru? merci FUNDA
Ziceti-mi un site de unde pot sa iau ceva despre revolutia din '89(nu wikipedia) si sa fie ceva mai amanuntit.
Doresc sa imi spuneti un site cu desene, la fel cum e www.dragoart.com!
Suzuki, Yamaha sau Honda? De ce?
Cum se mai spune la isoniazida, medicament pentru tbc, pentru indepartarea bacteriilor?
Ce rezulta din -amerindieni cu albi? -amerindieni cu negrii? pls raspundeti cat mai repede; fundita
Trebuie sa fac o poezie Calatorie in lumea cartilor si nu stiu ce sa fac!
Buna dimineata TpU! am si eu 2 intrebari :D : 1. Ce mancaruri traditionale pot savura in Germania? 2. Daca as dori sa asist la o munca traditionala, la care as asista? FunDa! :*
Eu am 11 webkinz stiti cumva care e reteta de rochie Beautiful Blue Ball Gown. Daca cineva stie si nu are cont pe TPU pe webkinz scrietim la adresa de emai :agache_ruxi@yahoo.com.
De unde pot descarca carti in format electronic scrise de autorii:Sidney Sheldon, Danielle Steel, Sandra Brown, Terry Lawrence, Jude Devereaux? Multumesc si dau funda.
ma gandeam si eu sa'mi fac niste haine.:)creeati de ale mele, le am oarecum cu desenul.si pentru asta am le dispozitie cateva tricouri si maieuri care mi'au ramas mici si sunt dragute.nu le'as arunca:)) Ceva...? (mai mult)
Credeti in rencarnare?
Buna:) Stiu ca nu este voie cu teme pe TPU dar am nevoie de un referat despre ANEMIA HIPOFIZARA...cine ma poate ajuta?:D funda+voturi la toate raspunsurile
Hey :* Vreau si eu niste informatii despre clima din canada :-< Dau fundita :x
Boabele de piper expira?
RAS URGENT! cand a murit carol 1?
Buna TPU am si eu nevoie de ajutor, am de facut pentru limba romana un text in care sa-mi exprim opinia despre urmatorul fragment "Europa s-a incredintat astazi nu numai de adevarata noastra nationalitate,...? (mai mult)
Sallz TPU!:-h ce stiti despre localitatea din franta"touraine", va rog ziceti-mi niste orase, traditii, mancaruri, cat de repede se poate, plz pana joi:o3
Buna TPU am si eu un proiect si trebuie sa scriu despre piramide am cautat pe google si nu am gasit ce este piramida egipteana cine imi zice ce este piramida egipteana are fundoi:*
Sallut! Dau fundita+vot cum pot sa imi fac galerie pe desenatori.ro? Plzzzzzzzzz raspunsuri urgente! Scuze de categorie:D
Ce facultati pot sa urmez dk l liceu o sa merg pe stiinte sociale? Funda
Care sunt cele 8 reguli la lb romana? Alea cu o consoana intre 2 vocale trece la slb urmatoare etc.
Cine ma ajuta si pe mine cu un link unde gasesc ceva despre " Rolul Statelor Unite ale Americii in contextul geopolitic actual "?! Am nevoie urganta... Dau FuNda :P:P
Unde gasesc caracterizarea Irinei din Matca de Marin Sorescu plzzz... ajutati-ma
Am tot cautat pe Internet despre cartile lui Anne Rice, , Cronicile VAmpirilor" m vrut si eu sa le cumpar dar vreau sa stiu de la cineva care pune pret pe crti daca merita pentru ca nu vreau sa arunc banii...? (mai mult)
sunt Alexandra, as vrea sa va propun o oferta inedita: DESENE! Sunt unele dintre cele mai frumoase cadouri, pot fi oferite oricui, incepand cu sora, fratele si terminand cu un prieten drag....? (mai mult)
vreau sa intru si eu la liceul dinu lipatti din pitesti imi puteti spune care este media de admitere? si in ce consta probele! multumesc anticipat! :* dau funda!
Hristos a inviat :din cauza unei colege am intrat intr-un concurs la biblioteca scoolii cu compuneri biblioteca ne-a dat o tema impusa care e sau mai bine titlu care este:potop de flori si miresmesi nu...? (mai mult)
Yoooy Salutaree... Ppl Care Fac DnB Ce Skateri aveti? dar cum faceti x outing? Eu am skateri Vty dar x outingul il fac cam asa si asa... As vrea si eu sa ajung ca pl1ash sau sa am un band si sa ajungem? (mai mult)
Priviti si voi la ceva frumos, ca de porcarii cred ca sunteti satui http://www.youtube.com/watch?v=e1r9juJfkcc&feature=youtu.be
puteti sa imi dati si mie o schema dupa care sa ma ghidez cand dem ca un text este epic, liric, memorialistic etc. cat de multe demonstratii pls
Maine am teza la romana si stiu ca unul dintre exercitii va fi cu exprimarea opiniei. Sunt clasa a 8-a. A-ti putea sa ma ajutati dandu-mi exemple si cum trebuie sa scriu, adica cu ce sa incep, ce sa am...? (mai mult)
Dati-mi si mie un exemplu de opinie!
am si eu nevoie de un prg de modificat desene facute de mine le am scanate in pc... eu fac desene in creion si cred ca stiti si voi cum se ia creionul p mana si se insira p toata pagina as vrea? (mai mult)
Buna TPU am revenit :D... deci vreau cat mai multe comedii une baza fiind negrii si drogurile. :);;)
Hi TPU! Vreau in cateva randuri sa-mi spuneti despre ce este vorba in romanul--> "Romanul adolescentului Miop". As vrea sa o citesc da` vreau sa stiu daca merita banii si timpu`:):D.Merci:*:*--->Mwuuuahh...? (mai mult)
Imi puteti spune va rog un site cu teste de matematica romana etc. pentru clasa a 3a? Sa il descarc poate sau sa scriu raspunul pe loc daca stiti vreun site va rog sa imi ziceti! funda!
Crdeti in fantome si in fenomene paranormale?
Luni am test la romana si stiu ca un exercitiu va fi cu exprimarea opiniei despre ceva. Mi-ati putea da un exemplu de cateva randuri? Eu sunt clasa a 8-a.
Ce carti imi recomandati sa citesc? (am 12 ani, sunt in clasa a 5-a)
Cine stie unde se pot momiji dolls?
Cine stie un site cu diagrame la origami 3d (lebede, pauni etc.) dau funda la cel mai bun :D
Exista vreun film dupa carte "Interpretarea Crimei " de Jed Rubenfeld? Daca da spune'ti'mi cum se numeste :x;;) Fundita :D
Va rog mult. Cine ma poate ajuta? Am de facut un proiect la Limba romana, care cuprinde materia tuturor claselor 5-8 pana maine. M-am blocat, insa, la semnificatia titlului basmului "Praslea cel Voinic...? (mai mult)
Daca esti intreresat de o scoala de dans cu profesori tineri si talentati te poti inscrie pe site-ul www.magis-artis.com. Scoala de dans este in Ploiesti. (dansuri grecesti, bollywood, street dance, ...? (mai mult)
Cine imi poate da niste exemple de rase de porci? dau funda
Este adevarat ca la romano-catolici persoanele decedate se ingroapa fara incaltari? daca da, de ce?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia