Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Bună,aș vrea să intru la liceul de arte Dinu Lipatti din Pitești pe profilul arta actorului, ce fel de probe se dau acolo?
Cum pot sa pictez permanent o husa de telefon din silicon mat cu culori acrilice? Am incercat cu culoare acrilica direct pe husa si dupa cu cateva straturi de vernis insa la colturi se desprinde
Salut you. Sunt in clasa a 11. a si vreau să mă pregătesc să intru la facultatea de grafică. As merge ori la București- Unarte ori la Cluj- UAD. In ce constă proba de admitere? Cam cât de ...? (mai mult)
Foloseste cineva Foap? Cum va vindeti poze aici? Vreau sfaturi....sau vreau sa aflu daca cineva cumpara poze? Ce site-uri vand pozele indata
Am incercat de curand un creion cu mină, scria super usor si nu se rupea mina deloc. Mina buna si pentru desene si pentru a scrie. E un creion simplu, alb dar nu mai stiu ce marcă era si nici...? (mai mult)
Trebuie sa reprezint intr-un desen/poza, succesul sau ce inseamna pentru mine succesul. Dati-mi idei, va rog. Voi ce ati desena? Sunt clasa a 11-a, apropo -.-
Vreau sa urmez niste cursuri de fotografie și nu stiu unde sa gasesc, as dori pe lângă județul Suceava sau chiar in Suceava daca se poate, caut de ceva vreme si nu gasesc! Multumesc anticipat,...? (mai mult)
Concert gratuit – Battements de l’orient și Orchestra Matias
Mai cunoasteti site- uri sau fraze, citate de geunul, nu neaparat subiectul acesta? O sa dau doar un exemplu: Unii se cred de neînlocuit. În același timp, sunt convinsi ca pot înlocui oricând,...? (mai mult)
Ce repezinta culorile caramiziu,magenta, gri si purpuriu?
Am pictat cu vopsele acrilice pe un tricou si dupa ce s- a uscat am dat cu calcatorul cateva minute, dupa aceea l- am bagat la spalat si s- a dus putin culoarea. Ce trebuie sa fac ca, culoarea sa ramana...? (mai mult)
Cum se realizează florile din sapun?
Emisiunea "Sala de asteptare" de pe Smart FM se mai difuzeaza?
as vrea sa devin un desenator bun dar nu știu ce sa fac.Nu am fost la școala de arte însă vreau sa devin buna la desen fără profesor. Ce mi-ati recomanda sa devin buna la desen?
Am incercat tot timpul sa traduc graffiti-urile dar nu am reusit. Cineva care ma poate ajuta cu asta? https://imgur.com/a/DQhz1LO
Cum pot sa fac un Slime fără activator sau borax sau bicarbonat de sodiu?
Daca stiti careva cum se scrie un scenariu de film? Adica elementele, reguli etc. Multumesc.
Dacă sunteți din Timisoara, aveti cumva idee unde pot sa gasesc haine traditionale BANAȚESTI locale? Nu facute la contrabanda si netraditionale. Am intrebat multi batrani si din sate dar nimeni nu ...? (mai mult)
Aș vrea să merg la un grup de teatru, dar am câteva nedumeriri. Am 16 ani și locuiesc în Buzău. De mic am o pasiune pentru actorie și vreau să văd dacă chiar mă pricep sau e doar în mintea...? (mai mult)
As avea nevoie de ceva idee de sceneta de halloween pentru aproximativ 33 de persoane. Dau funda clar!
Salut, as vrea sa incep sa invat sa desenez, dar habar nu am de unde incep, mi-ati putea da niste sfaturi? Multumesc!
Am si eu nevoie de niste exemple de scenete! sa fie amuzante ca publicul sa innebuneasca daca se poate si cu o durata de vreo 3-6 minute. va rog foarte frumos! DAU FUNDA!
Am și eu o dilema, dilemă este că mi-e îmi este mai ușor să scriu de tipar mic în loc de scris de mână este vreo o problemă?
Pentru admiterea la Facultatea de Litere din Craiova, sectiunea actorie/teatru, ce repertoriu imi recomandati si cate poezii/monologuri si povestiri trebuie sa invat? Am inteles ca inscrierile ...? (mai mult)
Mi- am făcut un tatuaj acum aproximativ o luna și încă mai este umflat. După o săptămână a început sa mi se ia coaja dar nu de tot, iar acum a rămas asa. Pe margini este umflat. M- am...? (mai mult)
Sighișoara este singura cetate din Europa locuita?
Hey, cine imi poate da o invitatie pe clape.ro dau funda?
Un site cu materiale de ata care sa livreze si sub 50 lei Dau funda?
Vreau si eu niste actori care au jucat rolul de bad boy adolescent maxim pana la 20 ani /cantareti care au un aspect de bad boy.Am nevoie de ajuroor, va rog!
Grüße liebe Kameraden auf der TPU! Am incercat sa public intrebarea in germana, dar, mi- a fost stearsa de un editor.Desi, nu era nimic ce sa incalce regulamentul.Revenind la intrebare: Vreau sa imi...? (mai mult)
am o problema, vreau sa învăț sa desenezi însă după imaginație cum as putea sa desenez după imaginație
Vreau si eu niste nume de persoane gotice reale,cantareti, vedete etc. Ajutor va rog!
mereu ma intreb pe ce deget se poarta ghiulul? Ma pote ajuta cineva?
daca eu am intrat la un liceu! si daca vreau sa ma transfer la liceul de arte Carmen Sylva (la profilul muzica/canto) ce diferente se mai dau? ce materii? sau nu se dau diferente la materii,...? (mai mult)
Ce emisiuni românești cunoașteți în care diverși intelectuali/experți/doctori sunt invitați pentru a dezbate anumite subiecte politice, culturale, stiințifice?
Salut, vreau să- mi fac un tatuaj cu textul următor: You can fire your arrows from the Tower of Babel, but you can never strike God!: Imi puteti spune o aplicatie in care l- as putea introduce ca...? (mai mult)
Cat timp i-a luat lui Genghis Khan sa construiasca imperiul mongol de la 0 doar cu tribul sau?
Armata de teracota din China cam cat de mare e? cu ce scop a fost construita? cand a fost construita? Ofer funda pentru cel mai bun raspuns.
1. Cam cat de lunga este istoria Egiptului? 2. Care a fost cel mai puternic faraon din istorie? 3. Cati faraoni a avut Egiptul si care sunt aceia? 4. Cate dinasti (familii regale) au fost in Egipt?...? (mai mult)
Cum era organizată armata romană in antichitate si cam cat de mare era, adică cat de numeroasă era?
As vrea sa ma apuc sa pictez pe sticla prin tehnica punctului, insa nu imi dau seama de unde sa cumpar si ce acuarele/culori sa folosesc. M- am tot interesat pe net dar mi se par foarte vagi informatiile...? (mai mult)
Vreau sa fac graffiti la mine in camera si nu prea stiu daca se mentine vopseaua pe perete..deoarece am auzit niste lucruri ca este o problema intre vopseaua din can si cea de pe perete. Stie cineva...? (mai mult)
Vreau sa devin mai interesant, sa am ce vorbi cand ma intalnesc cu o fata sau cu prietenii, o cultura mai bogata. Ce pot sa citesc si mai important ce sa fac ca sa imi intre in cap ce citesc, de multe...? (mai mult)
Salutare.Traiesc in strainatate de aproape doua decenii, dar raman pasionat si atras de cultura din Romania, in toate domeniile.Cititor inrait fiind, aveti pentru mine o lista de carti, filme, siteu-...? (mai mult)
Am o mica problema. As avea nevoie de sfaturi pentru va imi doresc sa desenez in stil anime. Forma fetei si alte lucruri nu le desenez corect. Fata e mereu mai mere ca corpul. Cum as putea sa...? (mai mult)
Salut, am o intrebare, care este varsta minima pentru a vinde ceva pe Fine art America sau daca dumneavoastra stiti alt site va rog sa-mi spuneti, multumesc anticipat.
Peste câteva zile, mai exact joi, trebuie sa merg la o cumetrie si va trebui să dansez pe muzica populara. In hora stiu sa dansez, dar in doi, nu. Eu de mult tot incerc sa învăț dar nu ...? (mai mult)
Am un negativ karaoke și vreau sa-l cânt cu un ton mai sus. Se poate modifica de pe telefon? Este descărcat de pe Youtube.
"Scornici" este un nume de familie românesc sau nu?
La nunti, la cununii civile, mai vin invitatii cu vreun cadou? Ceva idei?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
nemur88 întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a