Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am o intrebare interesanta. Sa spunem ca un om e surd de cand se naste. Nu conteaza nationalitatea sau chestii d-astea. In ce limba gandeste?
Oare vedetele(in special actori, mari actori :Ex.johny depp)au ceva liceu, facultate de actorie, cum sa ajungi ca ei, cum sa fac sa dovedesc ca vreau, imi place, si cu asta vreau sa ma ocup tot restul...? (mai mult)
Ce părere aveți de Gg64NoU http://gg64nou.blogspot.com/ ce ar trebui sa fac sa fie pe placu tuturor
Daca la capacitate iti iasa media 9, ceva la ce liceu te trimite pc-ul adica profilul :S
Cine este din Craiova și stie un loc pentru teatru, mai mult pentru jucat în filme :). Adică, aș vrea să ajung populară. De ce îmi trebuie? (vă rog să-mi dați și mie adrese unde se practică...? (mai mult)
Dati si mie subiecte de teza matematica clasa a5a semestru 2.In subiecte sa se afle doar ex cu: nr zecimale[transformare, adunare, scadere, inmultire, impartire, ridicarea la putere], media artimetica,...? (mai mult)
Cum imi aleg o fotografie la profil?
Cum se face un cont webkinz de proba? Sau daca aveti un cont pe care nu-l mai folositi imi spuneti va rog numele si parola? Dau funda
A trecut ceva timp de la ultima carte citita, sa fie vreo 3-4 luni, asta deoarece am fost prea ocupat cu pregatirea pentru Bac, iar acest fapt ma cam deranjeaza intr-o oarecare masura...doresc sa citesc? (mai mult)
Are cineva cont pe facebook casa ne inprietenim va rog spuneti-mi sauloatima de prietena daca vreti pe popescu daria asa ma cheama pe cont
Dati-mi si mie ex cu nr zecimale[ridicarea la putere, adunare, scadere, transformare, inmultire, impartire], media aritmetica si ecuatii si inecunatii. [pentru clasa a5a semestru 2] Fundaaaa!
Ce-i trebuie unei carti ca sa fie considerata "buna"?
Dati-mi si mie niste subiecte de teza matematica semestru 2 clasa a5a. Funda
Cineva pasionat de versuri ce doareste sa isi publice creatiile pe un sit? Pun situl meu la dispozitie. Contact (legolas_stef)
Ce parere aveti despre profilul stiinte sociale? Funda :x
Intrebare pentru cei care urmaresc pictorialele vedetelor/fotomodelelor.Am gasit o poza intr-un pictorial, o poza destul destul de simpluta. Tipa isi aprindea tigarea intre dinti cu o figura mai rea si...? (mai mult)
Am nevoie de un fel de biografie artistica[ aproape ca, caracterizarea unui artist. ] Funda pentru cea mai buna;;).
Am d făcut un desen pentru la școală și îmitrebuie modee. Îmi putți a niște siteuri de unde să mă inspir? FUNDIȚĂ!
Cine imi poate recomanda o carte pentru a invata spaniola please funda la cea mai buna sugestie
Cum se cheama prima melodie de aici adica pana la 0:47- funda http://dansezpentrutine.protv.ro/perechi/roxana-ionescu-si-stefan-rebeja/video/14619
Stie cineva unde pot gasi The Bronze Horseman de Paullina Simons in limba romana?
Salut as avea nevoie de puitn ajutor. cine se pricepe in PhotoShop aici imaginea - http://img546.imageshack.us/i/farcry2gamewallpaper.jpg/ - vreau ca is stanga sus in loc de FARCRY2 sa scrie DaN! eL^...? (mai mult)
Stiti vreun site unde pot comanda carti?:d nu scumpe :)
Care era viteza medie a titanicului?
Stie cineva daca in Maitreyi de mircea eliade, maitreyi ramene insarcinata sau are vreun copil cu allan sau cu alt personaj? funda
Cum se deseneaza natura statica?
Salut. Cum se ajunge de la Obor in Parcul Herastrau? Vreau explicatii detaliate...Multumesc!
as vrea sa stiu ce este cu pata Picturala, pe interenet nu gasesc nimic.cine imi explica cel mai bine... Funda!;;) mersi
Cine se pricepe la photoshop sau la alte programe? pliz am nevoie de ajutor!
Http://myrevelation5.wordpress.com/ vreau pareri, va rog. nu ma supar daca voi primi comenturi negative atata timp cat vor fi pertinente.
Stiu ca va rog ceva cam imposibil, dar am nevoie urgent de o analiza plastica si eu nu ma prea pricep. Imi pot alege opera, deci poate fi orice pictura. Nu dati copy paste de pe net, asta stiu si eu...? (mai mult)
Va rog frumos dati-mi si mie niste date despre balada "Alexandru refuzand apa" ca fiind o opera epica sau un linc de unde pot lua niste idei pentru un eseu argumentativ.imi trebuie cat mai urgent, dau...? (mai mult)
Ma puteti ajuta si pe mine cu un site unde pot gasi cartea "Memoriile unei Gheise"? Am vazut filmul si este superb...Va rog frumos! Dau fundita :-*
As dori parerea voastra desprea Phoenix. Ce parere aveti despre ea?
Sunt creator de versuri ar fi prea mult sa ma numesc scriitor si am nevoie de cineva priceput la gramaticace sa ma ajute cu corectarea acestora. Daca e cineva interesat il rog sa ma contacteze am chiar...? (mai mult)
In ce volum este inclusa nuvela 'Budulea Taichii"de Ioan Slavici?
Cum este in clasa a 5 a (sunt in a patra si la toamna intru in a 5 a )?
Care este diferenta dintre un atribut si un adjectiv?
Cum se mai numeste "corabia desretului"?
Cine credeti ca este Monalisa? vreau parerea voastra. Funda
Merita sa dau banii pe cartea " Biblia Diavolului" de Robert Dubell?
as vrea sa stiu daca stiti cumva niste site-uri cu trucuri de iluzionism, ca cele facute de Lorenzo Cristian, sau daca stiti cumva daca preda ore de magie... dau fundita;)
Ce diferenta e intre polistirenul alb cu picatele negre si cel negru? Caramida porotherm 30 PENTRU EXTERIOR
A aparut la noi cartea The bronze horseman de Paullina Simons? Am cautat-o pe net, dar n-o gasesc!
As vrea sa imi fac un blog cu de toate si nu am idee ce titlu sa ii dau? Multumesc (cel mai bun funda)mersi...
As vrea sa stiu de ce s-a jertfit mantuitorul. Ma puteti ajuta?
Cine stie cum se numeste o melodie. canta o tipa ceva de genu " loca loca, eu soi loca un poca " si mai este un tip care canta. e o mel de club :-? dau fundita>:D
Cine imi da si mie va rog un site pe care pot deveni model.va rog dau funda promit!
am nev de un program de desing adica ceva mai 3D unde pot sa fac modeluri de haine plz funda! nu conteaza ca e vechi sau ca nu e 3D adica sa fie pus pe un manechin sa pot sa fac niste modele pe...? (mai mult)
Cum pot pune backroundul unui rpc?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lie to me
Te consideri un fan adevarat al serialului Lie to me? Hai sa vedem cat de multe stii!