Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
As avea nevoie pentru mulaje din ghips ale lui Moise sau David.sau oricare alta, pentru a putea desena. Nu stiti unde gasesc de cumparat aceste mulaje ( pe internet)?
Hei TPU Doresc sa aflu un Site in care imi pot traduce numele in simboluri Chinezesti.Merci
Cum si cu ce pot sa fac modele manual pe oua? Aveti vreo experienta? Fara google va rog, doar ce stiti dumneavoastra. Orice informatie conteaza.
Cine imi poate recomanda un sport sau ceva ce as putea sa il paracticex volei sau lectii de ceva nu stiu?(o ocupatie)
Puteti sa ma ajutati si pe mine? :D Pe ce melodie as putea sa fac o coregrafie tip majorete... putin mai provocatoare? Idei...:)?
Ce credeti despre cartea "Cei 3 muschetari" Vol.1? Vreau sa ma apuc sa o citesc, credeti ca merita?
Eternitate " Focul arde, cerul etern… Riul plinge, pietrele pling… As vrea sa pling, cu suflet sa astern Pe cer cite o stea, dar sa o string… Tacere in padure si farmec peste tot… ...? (mai mult)
Ce carti ati citit :)?
Bai stie candva cand apare ultima parte din twilight?(dau funda):P
Hey... voi cum ati descrie tabloul perfect?
Funda la cel mai bun raspuns :D. vreau sa citesc :). nu sunt tocilara >:p.chiar nu prea citesc de felul meu! dar vreau ceva gen Amurg, Printesa Gheturilor sau Legiunea Blestematilor. un mic roman :)) interesant...? (mai mult)
Cine imi poate da rezumatul cartii "Ziduri misterioase" de Susan Howatch? Exista si o ecranizare?
Vreau sa ofer un cadou frumos unui membru de pe TPU dar asta depinde si de el.Cine stie sa imi zica cea mai frumoasa definitie a Pastelui. Cea mai frumosa primeste funda +vot:*
vreau si eu cateva pareri. :D iubita mea. este crestina.- religioasa. merge la biserica. tine post. toate cele. si acum vrea ca si eu sa tin post si sa ma duc la biserica. mie unul nu prea...? (mai mult)
Heiii!:x am o intrebare pentru fete cum pot scapa de cearcane?:-?
Ce parere aveti. e pacat sa te tatuezi? astept raspunsuri. daca scrie prin biblie vreau exact citat de la versetu cu pricina. :) sunt curios.
Vreau sa aflu care sunt cele mai bune sabii din lume in afara de katana.
Buna tuturor. Am o orga de 2 ani la care am cantat destul de mult insa melodii simple. De la un timp ma bate gandul sa invat mel river flows in you insa nu reusesc sa ma coordonez a. i sa pot canta cu ambele...? (mai mult)
Buna ai vrea si eu niste status de fite de frumusete va rog mult de tot este urgent! :-w cele mai frumoase si multe primisc funtissa;;) P. S > Ma chema Madalina;)
Cum vi se par versurile astea? There are moments so heavy And happiness came quickly No one understands, but keep quiet And it hurts so much... I want to enjoy life But the knife... ? (mai mult)
In tarile vecine ateii sunt mai multi decat crestinii?
Cine ma ajuta cu un referat despre tehnologie?:D Funda celui mai bun! :x
Salut.sunte-ti de acord cu afirmatia asta ca:"Bunul-gust nu exista! Lucrurile frumoase se fac instinctiv". Cine imi da cel mai frumos raspuns ii dau funda.
Imi place sa desenez, va rog o idee cu ce sa desenez. Cel mai realistic raspuns va fi premiat PREMIUL I, si vot, indiferent ca e primul sau ultimul. Astept raspuns! FUNDA :D
Ce simbolizeaza numele de familie Arușilor? Dar prenumele Diana? Fundita si vot :*
mi-am cumparat recent o panza pentru pictura de 40x40 cm si nu stiu ce as putea sa pictez pe ea(nu prea vreau sa pictez flori sau ceva abstract). si... pictura asta vreau sa i'o fac cadou mamei mele. aveti? (mai mult)
De unde pot lua si eu melodia Gheorghe Rosoga - Pupati-as coama balan dar vreau sa fie negativ, nu vreau originala, ma intereseaza pentru karaoke
Era o poezie despre femeie in care spunea ceva de genu:ce facem noi? nimic, mancare si uneori copii.asta e tot ce stiu ca am auzit-o la tv
Cum spui unui baiat ca nu-l placi? Dar delicat... Funda.
Dupa Impartasanie se poate manca/bea?
Stiti vreun site care sa-ti arate modele de animeuri bune de desenat in creion? Funda cel mai bun site.
Am visat azi noapte ca cica imi erau doi dinti cariati{cei din fata} si miau picat si trebuia sa sarut o fata... poate unii vor rade, dar m-am simtit super naspa! am plans in somn, Is foarte curios ce? (mai mult)
Daca n-am imaginatie nici sa visez, trebuie sa fiu sincer si sa va zic ca nu am visat nimic de 3 ani. Ce ar trebui sa fac pentru a-mi imbunatati aceasta imaginatie?
Dupa parerea voastra care sunt cele mai frumoase 5 poezii(pasteluri, adica in care se descrie natura) ale literaturii romanesti?
Ce tipuri de acuarele ar trebui sa folosesc pentru o pictura incarcata fara spatiu intre lucruri: sunt flori, cranii, anime, ingeri, fluturi etc... Nu sunt sigura dintre cele Acrylice sau cele cu ulei? (mai mult)
Buana! as vrea si eu rime pentru madalina ceva de genul " SUNT DULCE SI RAFINATA... madalina e unikata ceva de genul va rog dau funtissa pe cele mai frumoase :P
Vreau mult un oracol si plz daca puteti dati-mi intrebari da asa in ordine si sa fie interesante...si frumoase deci va rog. mersi cel mai buna funditzzzzaaaa:*:* va pwwp
Buna :) Ce carti imi recomandati? :* Descrieti-le putin, sa imi dau seama despre ce este vorba! Multumesc anticipat! ( Fundita >:D< )
Hey TPU! Care stie cum au facut stelutele alea: http://weheartit.com/entry/8988275 http://weheartit.com/entry/8988069 http://weheartit.com/entry/8936097 http://weheartit.com/entry/8862098 Am vazut...? (mai mult)
Cum se deseneaza un octogon regulat?
De ce oamenii sunt rai? nu inteleg. asta le face rau! credeti-ma chiar n-o inteleg
Stiti cumva vreun site unde sa gasesc un video cu piesa de teatru "nu puneti dragostea la incercare" de Basilio Locatelli?
Buna am si eu o intrebare sucul cola e de post sau de dulce? (cine rs dau funda)
De unde pot lua(site-ul)imagine care se schimba pentru ecranul calculatorului meu... Imagini schimbat-oare doresc
Ce trebuie sa faca o nasa la botez, atunci cand merge cu bebelusul la biserica dar si cand il scalda? ( voi fi nasa si nu stiu) multumesc... dau fundita:*
BoONAA...eu degraba plec in Brazilia si as dori sa imi dati niste informatii suplimentare despre brazilieni. P. S Funda:*
Catre totii fanii anime, vreau sa desenez pe perete cateva personaje din toate aimeurile pe cre le cunosc, ma puteti ajuta sa gasesc. o combinatie, cum sa le asez sau daca imi puteati trimite linkul...? (mai mult)
Au inceput deniile din Saptamana Mare? Din ce zi pot merge copii la Biserica seara? De miercuri? Sau marti? Si apropo deci miercuri ce slujba e? Ca joi e 12 evangheli si vineri : Prohodul Deci miercuri...? (mai mult)
Vreau si eu sa fac niste activitati de paste gen felicitari, etc(daca se poate sa imi ziceti si cum se fac)Dau fundita si vot celui mai bun raspuns!
La airbrush(aerografe), , ca sa fac flames am nevoie de o "hartie", ma rog nu stiu cum se numeste, asta vreau sa intreb si unde as putea gasi chestia aia care ma ajuta sa fac flames si alte desene care...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geometrie clasa a VII-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VII-a