Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna TPU...Am o intrebare cam grea dupa parerea mea.Eu fac un model din traforaj.Chestia e ca nu pot sa lucrez in camera mea pentru ca fac multa mizerie.De aceea eu as dori sa stiu cum sa lucrez cu traforaju? (mai mult)
Cum se vopsesc ouale in rosu aprins?
Va rog daca se poate dati-mi niste linkuri la niste poze...cu graffiti in creion(schite, desene)
Astept parerile voastre vis-a-vis de poezie Vino cand pasii grai ai noptii Imi calca tamplele obosite Nu cauta fericere in furtunile sterpe cu fatade de senin Sunt doar amagiri iluzii ce cheama spre haos...? (mai mult)
Unde pot gasi ceva modele de a broda pe un servetel?
Buna!; ; ) Vreau sa tin post o saptamana:D De la ce trebuie sa te abtii?; ; )adica. ce trebuie sa faci:)) in afara de: sa nu mananci carne si orice provine de la animale sau ce contine carne, lactate,...? (mai mult)
La voi in familie ce traditii sunt de Paste? Adica cum petreceti Pastele cu parintii vostri? Dau funda si scuze pentru categorie
A citit cineva cartea Ordinul Secret al Fetelor de pe Strada Caramel? Daca da, de unde ati cumparat-o, cat ati dat pe ea si cum este? (P. S-> raspundeti daca sunteti din Bucuresti)
Buna TPU... spuneti-mi si mie 4 gimnasti/gimnaste sau alti sportivi castigatori ai concursurilor international din sec -19-20 4 actori/actrite -sec 20 4 scriitori sec-20 4 compozitori de muzica usoara? (mai mult)
As dori sa imi spuneti niste chestii in legatura cu ora 3.00 noaptea. Nu de alta, dar toti ma enerveaza zicand ca e "Ora Diavolului". Oricum, in principal m-ar interesa sa stiu de unde vine...? (mai mult)
stie careva o adresa a criticului literar Mircea Handoca?
Ce parere aveti despre melodia asta... http://www.youtube.com/watch?v=nODHDxcOfq4&feature=related dau si funda pentru cel mai bun raspuns...
Http://www.youtube.com/watch?v=3Xq3c2sFGQM A aparut melodia The Dream, cantata de mine, puteti sa imi dati niste pareri?
Ce CARTI despre stil stiti? De genul, cum trebuie sa se poarte, sa se imbrace o fata/femeie? In principiu sa fie carti despre frumusete, nutritie si stil :)
Pe ce site pot sa vad miscarile principale la dansul turcesc?
Cine stie cum se fac foto acestea vanilate cu un aer romantic? X))
Sal dati msi mie u nsaite de metin calumea cu inteme +9 skiil p lvl pana in 130
Dati-mi si mie linkul de la nfs alery craked. sau cum so numi la alery.
Ce functie a indeplinit Spatarul Milescu in China? Nicolae Milescu Este de fapt numele lui :D
Cand sunt floriile anul acesta?
Vreau sa ma uit la un film si nu stiu la care asa ca va cer ajutorul ( imi plac comediile)
De unde vine "expresia" de >? Are vreo explicatie istorica sau ceva de genul acesta?
Ce trebuiea sa faca Vornicelul si Vornicika de onoare?
Ce carti gen "La raul Piedra am sezut si am plans" de Paulo Coelho mai stiti? Ofer funda pentru cele mai multe.
Care e deosebirea dintre conceptul realist si conceptul abstract?
Cine imi spune unde pot citi cartea Rapita la 12 ani Sabine de Dardene.`? Funda :* Multumesc anticipat.
Care sunt tehnicile de lucru in arta plastica?
Cine imi poate spune un site cu teme pentru windows XP?
Ce produse intra in alcatuirea unui meniu pentru ziua ta de nastere? [Dati-mi un raspuns complex, va rog!] Funda.
Legat de Apicultura, puteti sa imi spuneti si mie cam cum decurge si cum se desfasoara de fapt, de la cap la coada? Sau cel putin cei care aveti, sau ati avut sa imi spuneti parerile voartre...? (mai mult)
as vrea sa va pun o intrebare :::va veni sfarsitul lumii? cand? si de ce? va rog sa-mi spunetii sunt foarte curioasa!
Va veni sfarsitul lumii? cand?/? si de ce?
Imi spuneti si mie va rog ce semnifica culoarea mov/violet?
Ce ati alege intre meseria de avocat sau actor?
Hey vreau sa fac cunostinta cu fete si baieti cu virsta de la 12 ani pina la 14 ani daca sinteti interesati imi scrieti in privat descrierea vstr si eu ma descriu.deasemenea va pup
Care sunt cei mai mari pictori?
Mai sunt graffer mai incepator si nu am idei de unde sa fac bani de tuburi Dati-mi niste idei va rogggg... Trebuie sa intru intr-un crew si am nevoie de bani si am nevoie de o munca portivite pentru 11;? (mai mult)
As vrea sa devin profesoara de Spaniola in Spania. Ce profil credeti ca este necesar sa` urmez? Dar facultate? Multumesc.;;)
Cum pot sa creez un aspect de profil hi5? Tot timpu dupa ce-l creez imi apare alb niciodata nu vad poza pe care o pun, unde gresesc? dau funda la cel mai bun rasp...
Cum ma pot loga la moove
Am nevoie de un raspuns foarte rapid plec acum la 2 intr-o excursie la maramures imi poate spune cineva cum este vremea m-am uitat pe net si peste tot difera ajutati-ma va rog fundita cel mai rapid...? (mai mult)
Pentru cititori:caut carti online de la acest autor Anthony King, acele carti in serie, Politia criminala Cazuri speciale. daca ma puteti ajuta sa gasesc aceste carti online mi-ati fi de mare ajutor.sau,...? (mai mult)
Pot sa vand carti la anticariat?
Am auzit de la o colega ca la ziarul adevarul sau libertatea va aparea cartea "Interviu Cu Un Vampir", eu am vazut filmul chiar daca e vechi si este super si as vrea si cartea.Cine stie m-ar putea...? (mai mult)
Hiiii va rog sa imi spuneti ce pareri aveti depre blogul http://kathrinethoughts.blogspot.com nu il am de mult timp si daca va plac blogurile as fi fericita sa intrati si sa va lasati parerile.Va rogg :X:x...? (mai mult)
Imi puteti recomanda niste carti pentru clasa aVII-a? Va rog
Urgent, vreau si eu rezumatu la primele 15 capitole din Eneida :( Funda cel mai bun rezumat!
Buna TPU.Imi puteti da niste idei de poezii?
Care dintre poze e mai frumoasa? 1) http://i56.tinypic.com/mb0d9i.jpg 2) http://i55.tinypic.com/ji2f7p.jpg 3) http://i54.tinypic.com/2h51g1w.jpg
Vreu si eu niste nume de domnitori/conducatori tirani din istoria lumii in afara de istoria Romaniei. Adica Hitler prin ce sa remarcar el, ca a omorat multi oameni etc. Multumesc! Funda! ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Inchisoarea Ingerilor
Te numeri si tu printre fanii filmului de succes Inchisoarea ingerilor? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!