Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Stie cineva la ce ora este teatrul din Babadag cu Prostia Omeneasca?
am o intrebare curioasa.romania este singura tara unde se scrie si se pronunta la fel cuvintele de pe glob?
Care sunt vecinii Rusiei?
Ce parere aveti despre arhitectura Egiptului antic?
Buna TPU. as dori si eu un program ca sa pot urmari programele tv pe pc. cine ma poate ajuta?
Cand lom vacanta de pasti? Sunt in clasa 7.
Care vrea sa facem asa: va dau funda si imi dati si voi tot asa vreti? scuze de categorie si fara cocalari si injuraturi
Stie din ce poveste/basm/naratiune vine asta:-pentru a scapa de o primejdie eroul, arunca un pieptene, care se preface intr-o padure;
De ce pe pieptul statuii Budda ese semn german (fasist)
Imi ziceti cativa mari pictori? Romani dar si din alte ari, funda la raspunsul cu cati mai multi picori.
Stiti cumva cand se foloseste "la" si cand se foloseste "le" in franceza? Multumesc anticipat!
vad prin orase emo isi taie vene dar cum de nu li se intampla ceva:( mie imi plac emo imi place stilul lor si frezele :) funda scuze de categorie
BUna TPU :) De ce iluminati au ales simbolul cu piramida si cu ochiul ala in varf? dc o piramida? si ce semnifica acel simbol?
Eu am o carte cu poezii de ale mele dar nu stiu cum sa fac ca cineva sa-mi observe talentul si sa ma ajute sa imi public cartile, cea mai mare poezie compusa de mine este una de 49 de strofe. Daca m-ati...? (mai mult)
Hey TPU:) Nu vreau sa fac balet sau ceva de genu:)) dar sunt foarte curioasa de tot ceea ce inseamna acesta arta. vreau opinii, linkuri, stiati ca, a practicat cineva dintre voi, exista o academie de...? (mai mult)
Sunt greu de citit cartile lui E.Cioran? La cati ani ati citit prima carte de Cioran si in caz ca ati citit si altele de el, care v-a placut in mod deosebit?
Hey! Buna! Sunt noua pe TPU si sunt innebunita dupa cartea, filmul etc Cei trei muschetari. Cine a citit-o va rog sa imi spuneti: V-a placut? Ce capitol v-a placut? Am o nelemurire, la un moment dat...? (mai mult)
cum vand ceva pe bran buddy pe credit al lvl 5:)) 9kk... si 500 credit plzz funda scuze pentru categorie
Cine stiu un site cu lectii de desen online? multumesc anticipat:)
Hey. Spuneti-mi si mie niste informatii depre cum isi petrec pastele cei din Marea Britanie si cei din Irlanda. Cele mai multe fundita:*
De cate ori mai incet se citeste o carte pe calculator in comparatie cu una pe hartie?
Cine a castigat Razboiul de treizeci de ani? Dau fundita:*
Cine are cimpoi cu pedale acasa? am nevoie neaparat la scoala sau iau 3:(( dau funda la care da
Ce adidasi sunt foarte buni pentru parkour
Unde pot gasi rezultatele de la Sadoveniana 2010?(am avut de facut o compunere cu titlul "mi-e dor")
Vreau sa stiu si eu unde pot vede doua loturi online sau daca nu sa il pot dowlanda de pe un site dar fara sa platesc ceva
As dori o integrama sau un rebus cu termeni din informatica...va rog mult
Cati cm trebuie sa aiba o hartie din care sa poti face un origami? cati cm latime si cati cm lungime?
Dupa parerea voastra ce este eleganta si cum va ajuta in viata?
Buna TPU care imii da un hack pentru bran buddy id meu sebastian. ssebi scuze pentru categorie funda+puncte
Eleganta are varsta? cum te poate ajuta eleganta? sub ce forma?
Vreau sa citesc cateva carti interesante, daca ma puteti ajuta cu cateva titluri (nume, autor si cateva lucruri despre carte/carti) FUNDA
Inchipuitiva ca eroul lui Shakespeare Hamlet este in viata. Ce ia-ti scrie voi?
Hey TPU:D As vrea niste video sau tutoriale cu trucuri pentru desenat:D Datsi cat mai multe linkuri:x mersi:D fundita:X
Hey TPU:D As vrea sa stiu cum se numeste acel pix sau ce este cu care deseneaza in acest videoclip mai pe la sfarsit? http://www.youtube.com/user/markcrilley?blend=1& ob=4#p/u/17/TZycGfCmZio fundita:x...? (mai mult)
Buna! Ce parere aveti despre aceste versuri scrise intr-o dupa-amiaza melancolica? Orice comentariu este bine venit. E liniste in casa, doar umbrele se vad Pe cer sunt stele cazatoare, ce-n intuneric...? (mai mult)
Buna TPU.stie vreunul niste siteu-ri dinalea care sa le scoti la imprimanta-sa le decupezi si faci ceva din ele. un exemplu de site este papertoys, dar cu modele de paste
Cum pot sa editez o poza (oarecare) ca in spatele acesteia?( Adica mai stearsa) http://www.2shared.com/photo/hwtjp6VJ/tumblr_kzb5xmi9VY1qbqn53o1_500.html Si as vrea sa spuneti si numele programului!...? (mai mult)
as vrea sa citesc romeo si julieta online, dar sa fie toata. cunoasteti vreun site? mersi.
Cui ii plac romanele politiste? Ce romane politiste ai recomanda unui cititor aflat la inceput de drum in acest domeniu:)?
Care este cel mai bun roman politist semnat de Rodica Ojog-Brasoveanu?
Am mai postat cate ceva pe blog http://loveisdarkness.blogspot.com/ spuneti-mi ce parere aveti si dati niste comm`uri pe acolo sa vad ce le place cititorilor:)
Daca stiti vreun profesor bun de chitara sa imi trimiteti un mail cu numele si cu numarul de telefon! mersi! va pup!
Stie cineva carti bune scrise de autori Americani in care se descrie viata unui American obisnuit (gen De veghe in lanul de secara)? Astept raspunsuri!
Cine stie sa imi zica si mie un site de unde pot citi carti online nu sa vad doar descrieri si comentarii? Dau funda + vot!
Imi poate da si mie cineva un serial number pentru Adobe Photoshop CS5?
Care au fost caile prin care Spiru Haret dorea sa ridice lumea satului?
Cine stie smecherii ca sa faci desene cu efecte speciale?
Cine joaca silkroad si este pe servarul Mercury sa imi zica ce lvL ARE
Cum sa fac sa inteleg teoriile si lectiile la geometrie. funita pentru cel mai folositor raspuns
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Inchisoarea Ingerilor
Te numeri si tu printre fanii filmului de succes Inchisoarea ingerilor? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!