Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Care sunt efectele daunatoare asupra societatii in urma defrisarilor padurilor?
Ia uitati ce am compus: Ahoo, aho copii şi fraţi, Ochii din calculator nu-i luaţi, Pe messenger să intraţi, La prieteni să uraţi: La mulţi ani cu bucurie! Şi un BUZZ să îmi daţi mie,...? (mai mult)
1.care este diferenta intre 1000 ursi albi si 1 urs alb? 2. ce se afla intre soare si pamant? 3.care este definitia unei seri romantice pentru un barbat? le-am facut grele cine le face ia fundita
Cine poate raspunde la asta? 1. O broasca fara carapace este fara locuinta sau dezbracata? Raspuns: este 2. Ce este rosu si vine regulat? 3. Cum iese un cal alb, care intra in Marea Neagra? ...? (mai mult)
Vreau idei de poze artistice... FUNDA PTR CEL MAI BUN RASPUNDS:)
va rog imi spuneti si mie caracterizarea lui praslea din praslea cel voinic si merele de aur?! nu am nici o idee! funda
Hi, TPU, Biblioteca pentru carti este ca o carte de a? a.Acoperi b.Copia c.Pagina d. Legare Please repede
Stie cineva unde pot gasi "Balada lunii" de Horia Furtuna pe net, in intregime? Am cautat-o pe mai multe site-uri dar nu e pe nicaieri.:|
Buna la toti as avea nevoie de un ajutor din partea voastra daca ma puteti ajuta as fi recunoscatoare pentru florii trebuie sa fac un priect adica sa construiesc ceva care s se rezume la flori si nu stiu...? (mai mult)
Dupa cunostintele voastre. ar fi pacat daca mi-as face un tatuaj pe antebrat. cu o inimioara si sub scris Jesus? adica (love jesus)? sa va aud.
Cine poate sa-mi spuna cat face 2+2=?
Trebue sa facem tot ce putem face pentru tara asta ce credeti despre asta?
va rog spuneti-mi si mie niste idei.de desene.schite.picturi.care sa transmita un mesaj. exemplu o pisica care se uita si vede un leu.va rpg sa ma ajutati:D
Stiti tutoriale cu desene in Photoshop 6.0? Dati-mi si mie pls.
Cum pot sa intru la sims 3 ca imi arata 4 casute si o - intre ele is nu stiu ce sa pun in ele ma ajutati?:D
Cat tine vacanta de paste?
Va rog sa-mi dati melodia a stille.sau cum se numeste...ganditiva la o mel a aparul si pe kiss fm pe 28 parca sau 29 martie 2011 seara. a dat mel ashta da nu a zis cum se numeste...
Ma puteti ajuta cu exercitiu urmator va rog? Nu stiu sa pun la toate, deci daca ma puteti ajuta? 1. Our neighbours must_____fortune on that new garden furniture of theirs. 2.It couldn't___you spoke to;...? (mai mult)
Dati-mi va rog un link unde gasesc povestea Fata babei si fata mosului in limba engleza adica sa fie scrisa in limba engleza, ca am gasit-o numai in romana.
Imi puteti spune si mie cat mai multe carti de Stephenie Meyer, in afara de "Amurg"..."Gazda"? dau fundita
Imi trebuie si mie niste versuri cu sarea(clorura de natriu).(Fundita:*)
Cine poate sa-mi dea si mie niste poze cu Sf. Parascheva, sa o pot reproduce? Adica nici prea mare nici prea mica, vreau s-o copiez, sa fac o icoana.nu gasesc nicaieri pe net.
Cine are un cont pe clopotel.ro si nu-l mai foloseste si ar vrea sa-mi-l dea va rog sa intrati e adresa de mall aniculae83@yahoo.com si sa-mi ziceti va rog
Ce importanta are Religia in viata voastra?
Vreau si eu niste site-uri cu desene/planse de colorat.Mersi mult. Fundita!:X
Umbra amintirilor incearca lumina renasteri Am murit insa mult pra mult Iar intunericul apasa dincolo de puteri pleoapele deja muribunde Ispita somnului va deveni prea mare Mai devreme sau mai tarziu Vom...? (mai mult)
Ce ar fi mai usor de desenat: un tigru sau un leu? In culori sau tus? Fundita la cel mai folositor;)
Buna dimineata! Stie cineva de aici vreun site cu planse de 1 aprilie sau cum poti confectiona diverse lucruri din hartie.etc. Dau funda la cel mai bun! Multumesc!
pentru cine le are cu arta fotografiei, la un aparat DSLR iti trebuie neaparat un obiectiv? sau e optional doar de efect si poti face poze fara el?! nu prea ma pricep, dar am de gand sa aflu mai...? (mai mult)
Ati citit "Cool Gardens" de Serj Tankian? Stiti daca exista si tradusa in romana, sua in engleza de cumparat in romania >?
Puteti sa-mi spuneti si mie despre religia penticostal? chestii d genu "ce pot sa faca " sau "ce nu au voie sa faca"...
:* vreau sa va spun ca imi place foarte mult sa fac poze si cand zic poze ma refer la peisaje, animale, flori, portrete, fotografii artistice si chiar pe mine :) si vreau sa ii arat pozele mele...? (mai mult)
Cum ini fac un dite gratuit?
Cine de aici a citit "Adolescentul miop" de Mircea Eliade? Imi spuneti si mie despre ce este vorba in acel roman?
Imi ziceti si mie niste site-uri pe care pot vedea pictorul si cea mai frumoasa pictura a lui?
Dati idei bune de desen! Sunt buna la desen! Va rog frumos cele mai multe idei primeste funda!
salut alzz! -imi dati si mie cateva poze frumoase cu fete -ca sa-mi pun la avatar de la mess! va rog plzzz! dau funda pentru cele mai frumoase poze!
dati-mi si mie o idee. Ce pot reprezenta intr-un desen pentru al realiza cat mai frumos.Va rog daca puteti sa va scrieti si id-ul de mess al vostru cand raspundeti.multumesc!
As vrea si eu niste programe unde pot face desene animate. Dau fundita!
Cine a fost la Teatrul Bacovia din Bacau la piesa O Scrisoare Pierduta? Imi puteti spune si mie cine era in rolul lui Fanica?
unde pot citi Copilaria Mea de Maxim Gorki urgent Funda
Cine stie sa imi zica si mie niste tablouri frumoase facute de pictori celebri? Dar nu Mona Lisa :D. Sa fie niste peisaje misto cu numele tabloului si a pictorului. Dau funda + vot!
As vrea sa stiu ce facultati cu sectia video-foto sunt, mai exact care si cum se intra(admiterea)ce se cere si tot.In principu eu vreau sa merg pe ceva gen editare foto(am auzit ca ar fi ceva).
Hey buna TPU! am si eu o nedumerire.nu stiam ca este in colectia adevarul cartea romeo si julieta, si se pare ca a fost data pe piata cu mult timp in urma.imi spune si mie cineva cum o mai pot cumpara...? (mai mult)
Va rog sa imi dati idei pentru desen! Dar nu pictura!:D Funda la cele mai multe idei!
Funda! De unde pot cumpara sprayuri graffiti din bucuresti?
CUm sa fac un mini tesut de razboi?
Cum se cheama puiul caprei? Scuze pentru categorie.
Cum se cheama puiul ratei?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Qweerrrtttyyy întreabă:
Estera2222222 întreabă:
AnonimXnX întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Picturi celebre
Esti un iubitor de arta? Haide sa vedem cator capodopere le poti recunoaste autorul.