Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Hey, TPU! Sunt a5a si m-am calificat la olimpiada natsionala de romana.Am nevoie de subiecte din anii trecuti, aceasta insemnand 2008, 2009, 2010. Daca gasiti sidin 2007, mi'l puteti da. Cel mai mult...? (mai mult)
Am vazut niste baieti la youtube care faceau graffiti cu un gen de lanterne in intuneric...imi dati niste informatii va rog...
Ce tinuta credeti ca este mai ok pentru un bal al bobocilor? Cea din stanga sau cea din dreapta ( http://fashion.mozku.com/2011/04/cum-sa-alegi-tinuta-potrivita )? Va multumesc pentru pareri :*
Unde pot gasi desene cu cu oras medieval?
Vreau si eu versurile in romana la Yellowcard-Only One... dau fanda :D!
Ce inseamna numarul 666? e a lui lucifer pentru ca uni zic ca da si uni ba deci vreau sa stiu corect e sau nu?
Cum se numeste melodia pe care au interpretato la semifinala 1 parca, cristina si alina? funda primul rasp coreect
Care e interesat de viniluri? Am cam 30 de bucati cu muzica veche si le-as da la vreo 200 - 300 ron pe toate da e negociabil. Pentru informatii id : andrei_059
Stiti conturi la pandanda?
As vrea și eu opiniile voastre. Daca ați citit "Frații Jderi" de M.Sadoveanu :Ucenicia lui Ionuț". Il considerați pe Ionuț vinovat ca și-a trădat prietenul, Alexăndrel-Vodă, și as vrea...? (mai mult)
Buna seara :] Anul trecut au aparut niste carti la Jurnalul National carti din "Colecția Carte De Buzunar" stiti cumva daca o sa mai apara? Multumesc :]
De ce se numesc cristale Swarovski? Care e diferenta drintre cristalele swarovski si altele? Am citit ca Swarovski a fost un geamgiu austriac si ca a confectionat o unealta care i-a facilitat munca;...? (mai mult)
La desen ne cere sa desenam cqeva cu pace. Ceva ideii?
Mai am si eu o intrebare! Cam cat costa o orga Gem Wk8 ca vreau sa-mi-o cumpar?
Va rog mult, cine ma poate ajuta sa scriu o intimplarie hazlie in limba engleza...sau macar sa nu fie hazlie totusi sa fie o intimplare, va rog mult!
As vrea si eu raspunsul la intrebarea : credeti ca a face o farsa unui profesor e un lucru rau?
Am nevoie de un pogram de Dj de pe net:D recomandati-mi o adresa de download care sa aiba programu nevirusat.va rog frumos...am nevoie urgent de un program de genu asta ( de preferat ZULU).
Urgent! stie cineva daca se gasesc sticuri in carefour orhideea. plz FUNDA:*
Um pot sterge o persoana de pe facebook?
Ce parere aveti de desenul meu? http://www.desenatori.ro/desen-1668115.htm
Care este politica romanilor pe care ei au adoptato pentru as forma cel mai mare imperiu al lumii vechi? URGENT! FUNDA
As vrea sa pun o melodie pe fundal la powerpoint 2003...si nu stiu cum sa fac ca sa mearga la toate slideuri'le...
Pictura e frumoasa, dar nu stiu site-uri unde sa vad poze si explicatii la tehnici, ma puteti ajuta? Pun fundita.
Am citi cartile,, Jurnalul unui pusti " volumul 1 si 2 stie careva unde se gasesc volumele 3 si 4 sau cand apar in Romania?
Cine stie cand apare noul volum din cronicile wardstone, dica dupa volumul cosmarul vraciului
Cine imi poate da un site de unde pot descarca un program pe care pot proiecta case. va rog mult. va raman recunoscatoare. FUNDA
Cei care fac graffiti vreau si eu ceva nume care sa le scriu:P de ex cum am numele badboy dar sa fie ceva original si sa arate misto cel cu numele mai misto primeste funda sau un fundoi de la mine daca...? (mai mult)
Cine imi poate face doua abecedare in stil graffiti de la a-z sa fie dierite abecedarele si sa fie facue de voi va las id daca vreti sa ma ajutati si sa primiti funda id: newbadboysby si inca ceva...nu? (mai mult)
Hey va pup pe toti am si eu nevoie de ajutor trebuie sa iau un desen de tras la imprimanta pentru la scoala cu zana primavara si nu am gasit deloc va rog ajutati-ma este urgent hai va las sa raspundeti...? (mai mult)
caut niste imagini cu avioane, masini, rachete... dar sa poata fi colorate. Stie careva un site?
Am nevoie de o scena de umor la romana si nu stiu cum sa o fac sh as dori la ea sh un titlu potrivit ...funda...mersi:X:*
După decolonizare, de ce statele se zicea că făceau parte din "Lumea a 3. a"? Dar de ce se numeau state nealiniate?(după al doilea război mondial ). Vă rog să îmi daţi un răspuns coerent, nu...? (mai mult)
Unde gasesc un site cu un referat despre Oratoriu? help. funda
Cine este cel mai mare pictor din moldova?
Intrebare pentru fanii de arta.:X Ce alegeti dintre Renasterea, Barocul, Rococoul, Romantismul, Realismul sau Impresionismul?:) (FUNDA)
TPU! Sunt in clasa a 7-a si am un concurs de desen cu tema: Egipt. Momentan nu prea am idei. Ce as putea desena? Cel mai bun raspuns are funda :)
Vreau si eu niste versuri pentru Paste... dau funda
Buna TPU. Care e rolul credintei in viata omului?
Credeti ca lumea mai apreciaza poeziile si romantismul? De exemplu: http://www.youtube.com/watch?v=4VV8YjmoqwQ&feature=channel_video_title
spuneti-mi si mie melodii noi... din 2011 pentru a le descarca
Puteti sa-mi descrieti o cladire din vremea noastra? orice :scoala, primarie, biserica...
vreau sa stiu si eu daca ma place sau nu persoana pe care eu o iubesc foarte mult va rog raspundeti-mi
Salut prieteni. am de povestit o poveste dar nu stiu nimic despre titlul ei sau despre autor. as vrea sa o recitesc dar nu stiu cum sa o caut pe net. va rog ajutati-ma! daca stiti ceva despre ea sa imi...? (mai mult)
Stiti daca sa deschis muzeul Grigore Antipa? (fundita)
vreau si eu niste programe de modificat poza. dar sa nu trebuiasca sa te loghezi... fundita cele mai bune
Am 13 ani, 1.65 inaltime si vreo 40 de kg, dar sunt cam slabut. As vrea sa ma ingras vreo 3-4 kg nici chiar batoza :)) Cum pot sa ma ingras in felul asta? Dau funda! S-au ce idei de mancaruri imi recomandati?! PS:...? (mai mult)
Cine imi poate da ceva idei e ce sa scriu de ex badboy in grraff cat mai multe nume misto plz si ajutaima cu un vot dau fundita la cele mai bune :*
Cat mai multe nume care pot sa le fac cu crionul de graff sau cu pixu deci cat mai multe nume misto care sa le fac in graff
Cum se numeste melodia care o canta la,, Regina" care era pe fundal Funda scuze categoria
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Qweerrrtttyyy întreabă:
Estera2222222 întreabă:
AnonimXnX întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?