Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ce aţi face dacă cunoaşteţi o femeie blondă, ochi albaştrii, buze cărnoase, sâni voluptoşi, fund bombat ( 100 % naturală ), bogată având averea de 99 miliarde de lire sternine, dar fără...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc sa desenez Anime-uri :-?, imi dati idei cu ce as putea desena care sa nu fie greu de facut. Funda! P. S. Link;) :P
Am de facut o compunere cu titlul copilul in familie.si nu am nici o idee despre ce sa scriu in ea. imi puteti spune niste idei plz? cele mai bune si interesante au fudita
Imi zice cineva site-uri cu poze cu fluturi am cautat o multime dar imi mai trebuie inca vreo cateva poze. Funda!
De cine a fost scrisa cartea "Praful Zanelor si Salvarea Oului Fermecat "?
In ce basm eroul traverseaza o padure, o mare, un rau? Funda:-X :-*
Cum a facut luminitele acelea colorate? http://weheartit.com/entry/3138287 Multumesc!
Cand si pentru ce a fost ridicat Zidul chinezesc? dau fundita primului raspuns corect:);)
peste cateva saptamani vrea cineva sa organizeze o expozitie cu desenele si picturile mele. a mai organizat o data si mi-a pus tot felul de intrebari tampite sum ar fi "care e diferenta dintre acuarele...? (mai mult)
Unde pot gasi si eu rubrici cu pescuit si feng shui?
Ce intelegeti prin "Una este a te bucura, alta a nu suferi."?
cine ma poate ajuta cu niste mesaje de Paste in franceza? dau fundita;)
pe 5 aprilie, vine un elvetian la mine(eu sunt din bistrita-am 15 ani iar el 13). Ce as putea sa-i iau ca si cadou de plecare.Am gasit un monopoly original care mi-a fost daruit si niciodata nu l-am...? (mai mult)
FUNDA :X! As dori si eu niste melodii pe care se poate dansa vals vienez :D Multumesc anticipat;;)!
Cum se fac mastile vineze? Din ce se fac? (pot sa fac si din hartie? ) dau Fundita!
ma numesc andrei sau smile:) pentru inceput vreau sa va spun ca as vrea imi fac o formatie(trupa) rock, am mai facut parte dintr-o trupa dar din pacate s-a destramat din cauza neintelegerilor :(,...? (mai mult)
Poate sa imi gaseasca cineva cartea online Strigatea-mi catre tine doamne?
(voi avea mai multe intrebari) 1) Cum pot face sa vad aura? (eu stiam ca trebuie sa fac antrenament spiritual dar cum?) 2) De exemplu: eu sunt elementul apa. Pot sa fac un tsunami de exemplu? :)) 3)...? (mai mult)
buna fetelor voi ce le faceti la baietii care va poreclesc, va dau cu palmele la fund, va pun piedica si stau mai mult pe langa voi? si daca un baiat care va place si va intreaba in fiecare zi sa fiti...? (mai mult)
Imi puteti spune un link unde sa gasesc imagini amuzante cu camile? Vreau sa fac un pps cu imagini cu camile
Cum se confectionează o mască venețiană? Din ce se face?(se poate face si din hartie? ) dau Fundita!
Funda + vot folositor + inteligent! Am gasit pe net un text in limba latina si nu prea inteleg mare lucru.Ma ajutati si pe mine? "Tiberius, amico suo Anco salutem dat.Si tu vales, bene est, ego valeo....? (mai mult)
Funda + vot folositor + inteligent! Am gasit pe net un text in limba latina si nu prea inteleg mare lucru.Ma ajutati si pe mine? "Tiberius, amico suo Anco salutem dat.Si tu vales, bene est, ego...? (mai mult)
Salut, aceasta intrebare e adresata exclusiv persoanelor care au habar despre desen. Sunt clasa a 11a si din clasa a 9a sunt elev la liceu de arta. Problema e ca in astia 2 ani jumate n-am reusit sa-mi...? (mai mult)
de unde pot sa iau si eu, pozele de la concursul Din suflet de crestin, editia II? Ca eu pe net am gasit doar 5 poze, si grupul meu nu e in nici una din ele :D (Sau daca le are cineva.) Multumesc...? (mai mult)
Cata miere face o albina intr-un an sau in viata ei?
As vrea pentru desen ceva de colorat de iarna! vreau site-uri! si inca ceva: -site-uri cu pauni de colorat -site-uri cu primavara de colorat -site-uri cu desktop poze faine peisaje Ms!...? (mai mult)
As dori sa imi cumpar o tableta grafica ca tot am reusit sa lucrez cu programul manga studio ex 4 pe care l-am luat nu de mult timp si ma intrebam ce tablete de calitate dar nu foarte scumpe stiti. voi...? (mai mult)
Dau funda unde gasesc rezumatul adela de gabaret ibraileanu? sau daca imi poveste cineva in mare cine a citit cartea :D mersi :* si nu caracterizare vreau sa stiu actiunea:D
Cine stie un site pe care sa vad multi pictori dar sa arate poza cu fata pictorului si cea mai valoroasa pictura a lui. ( Leonardo Da Vinci / Mona Lisa ).
Am si eu o intrebare. care stie cum iti reactivezi contul de pe deviantart. [L-am sters si acum vreau sa-l activez iar si imi da asta cand vreau sa-mi vad pozele "You have deactivated their account...? (mai mult)
Imi puteti si mie cum as putea face ca Michael Jackson ( stiti voi atunci cand se duce cu picioarele in spate si aluneca usor.in fine stiti despre ce vorbesc ) Cine imi da cel mai bun raspuns? (mai mult)
Argumentati ca Romania a intrat in primul razboi mondial fiind nepregatita de operatii militare! CIneva ma poate ajuta cu un raspuns la asta?
De pe ce site pot lua poze cu ceva castele ( castelul Peles, Bran etc. )? Funda la site-ul cu cele mai mule poze!
Inainte de a trece in revista domnia Cleopatrei, sa aruncam o privire la contextul international de la acea vreme. Slabirea puterii dinastiei Ptolomeu a coincis cu expansiunea Imperiului Roman, faraonii...? (mai mult)
De ce agricultura din SUA este una dintre cele mai dezvoltate din lume? dau funda plizz
Unde pot citi online crimele din rue morgue de edgar alan poe vreau va rog link-ul exact
Dati-mi si mie niste exemple de parghii folosite in bucatarii si cofetarii parghie de genul 1 : de genul 2 : de genul 3 :
Vreti sa-mi dati si mie niste melodi in romana sau engleza la chitara dar sa fie mai usor de memorat. Dau vot si funda! (Cat mai urgent)
Cine stie cum se numeste creionul sau nu stiu ce careface astfel de desene superbe ca in videoclipul acesta http://www.google.ro/url?url=http://www.trilulilu.ro/sorinake/3b9c849266b0f0& rct=j& sa=X& ei=ZgOSTfraEYSHhQfVx-iQDw&...? (mai mult)
Dau cont lvl 41 la metin 2 RO iteme +8 pe el pentru iteme, ruby, emerald sau cont lvl mare pe TALISMAN ONLINE!
Cine imi spune unde pot gasi rezumatul cartii Panza de paianjen de Cella Serghi? Dau funda!:*
Vreau o idee la desen despre pace dar nu am niciuna, nu vreau porumbei si altele de genul asta!
Am doua intrebari. Ele sunt : - Stie careva cum se cheama programul acela cu efecte speciale ( ca danseaza ceva pe poza ta in continu, foc care arde si nu se opreste etc. )? Si de unde il pot...? (mai mult)
Cine vrea sa ajute un copil sa mearga la Carreofur ----> Diverta si sa doneze o carte sau o jucarie dar sa nu fie stricata! Sper sai ajutati!
Ce inseamna versurile acestea: "Si daca dragoste nu e...parca e bine Dormi linistit chiar daca o iei prin 5 masini straine" Cum adica dormi linistit chiar daca o iei prin 5 masini straine? Interpretati-mi? (mai mult)
Voi ce faceti cand va plictisiti? Ceva idei? Ma plictisesc de moarte plz ajutati-ma urgent!
Pe cat este Invierea Domnului in anul 2011?
Care sunt efectele pozitive si negative ale 'unui' razboi?
Helau.Nu am gasit pe internet. spuneti-mi si mie cum pot sa pun un acatist? dar de acela cand vreau ca o pers sa plateasca pentru ce a facut:). Dau funda (scuzati categd:d)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Qweerrrtttyyy întreabă:
Estera2222222 întreabă:
AnonimXnX întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cenusareasa
Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?