Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 11 Martie 2025 sunt:
Unde gasesc cartile din seria twilight in focsani si cam cat costa?
Care au fost cauzele primului razboi mondial, eu cred ca expansiunea coloniala, dar mai exact decat mine, puteti sa-mi dati un raspuns de cateva randuri?(ma asculta la scoala din asta dar nu prea inteleg...? (mai mult)
Am inceput sa citesc cartile din seria Casa Noptii ( bine am citit decat prima carte:D~momentan~) si sunt foarte tari. Dar am o intrebare...de fapt cateva: 1.Stiti daca s-au facut filme/seriale dupa? (mai mult)
Am si eu o curiozitate : 1. Doua corpuri cu mase diferite, aflate in acelasi loc, in vid, la aceeasi inaltime, sunt lasate sa cada liber. Care dintre ele va ajunge mai repede la sol: cel cu masa mai...? (mai mult)
Ce simbolizeaza semnul cu maimuta care nu vede, nu aude, nu vorbeste?
Stie cineva carui designer ii apartine rochia Andreei Mantea? Cea pe care a avut-o la revelion la protv 2011 sau macar modelul, poze mai multe :D dau fundita
Stie cineva o piesa de teatru in engleza cu 7-8 personaje si cu multa miscare scenica? Imi trebuie mie si clubului meu pentru un festival de teatru :D
M-am hotarat, pentru desenul in creion, sa urmez asta: http://www.youtube.com/watch?v=LZ9Hpp8JygI&feature=related Ce parere aveti, e bine ce am ales?
Stie cineva carei tari ii este specific trandafirul?
Intotdeauna mi-am pus diferite intrebari legate de istorie. Si intotdeauna am considerat ca fiind cel mai intersant lucru faptul de a-mi pune intrebarea, , ce s-ar fi intamplat daca?". Voi ce credeti...? (mai mult)
De unde pot download programul http://blingee.com/?
Cine stie ceva programe grozave?
Imi puteti zice si mie niste programe mai grozave care sa nu fie despre muzica, video sau desen. Ceva progarme mai ciudate ( faine ). Funda la cel mai bun progarm!
As vrea sa fac o cart dar nu prea stiu ce nume sa-i dau, ce subiect sa aiba sau daca o termin cu sa o public? va rog ajutati-ma
Salut va rog dati-mi coduri la webkinz nefolosite va rog mult eu strang coduri la webkinz pentru copii cei mici fara parinti daca va e mila de ei dati va rog coduri reale si nefolosite datilie va rog pe...? (mai mult)
Ce propozitie se poate face cu expresia se-neaca in colb?
am de facut un desen cu un ulcior si o farfurie. ulciorul este maro iar farfuria este verde, albastru si mai vreau sa pun o culoare.intrebarea mea este:daca sa ii dau fond sau nu, ce fond si ce...? (mai mult)
cum as putea sa scap si eu de cosuri. Funda?
Daca va ganditi la Eminescu si trebuie sa desenati ceva. Ce ati desena? Eu una as desena portretul lui Dionis.Am nevoie de cateva poze sau picturi cu tema scriitorul.In special Eminescu. Daca m-ati...? (mai mult)
As vrea sa lucrez in pastel de data asta, ceva idei?
Nu pot sa deschid cartile twilight. Le-am descarcat, selectez programul si apar chestii de genul asta : %PDF-1.5 %µµµµ 1 0 obj dupa ce ma pune sa selectez o limba, ceva d egenul asta. Vreau...? (mai mult)
Salut, as vrea si eu un site cu carti online.//// si unde as putea sa le dau in cautare...mersi
Ma poate directiona cineva spre niste cursuri sau persoane care predau\cunosc urmatoarele programe, sau unul din ele: Adobe Illustrator 55, Manga Studio 3.0, SAI, Corel Draw? Sunt din bucuresti,...? (mai mult)
vreau si eu sa stiu cateva caracteristici ale poeziei contemporane [ Ex. : Mircea Cartarescu "O motocicleta parcata sub stele"]. Multumesc.
Comentati din perspectiva formelor fara fond o opera din creatia marilor clasici!( acta se intampla sa ie urmatoare mea lucrare -pe care se pare ca o am de predat luni). Pentru orice idee (incepand cu o?...? (mai mult)
Vreau si eu carti cu vampiri. Dar nu carti cu mai multe volume. Simplu, cu o singura carte... Ce-mi recomandati;;)?
Cn stie un program de creat desene animate? Sa le faci sa se miste!
Cand a murit parintele Arsenie Boca? Funda :X:X
Mi zice cineva programe bune de desen, pictura, muzica, scris etc. si de unde pot sa le downlaod?
Am nevoie urgent de niste poezii despre Arta-pictura VA ROG ajutor, am sa va fiu recunoscatoare! DAU FUNDA!
ma poate ajuta cineva cu o secenta cu daci si romani? va rooog frumos. mersi :*
Care sunt avantajele si dezavantajele de a trai in Haute Savoie? Help mee! [-O< Dau fundita! :x >:d<
Buna TPU :x Imi spuneti va rog si mie de ce scrisoare ||| de Mihai Eminescu este un poem eroic? :-? Mersi :* Dau fundita >:D
Cine stie de unde pot face rost de cartea, "Mein Kampf" de Adolf Hitler, cele doua volume, dar nu in format electronic?!
Heey as vrea mai multe detalii despre cartea "The Freedom Writers Diary". De cine si cum a fost scrisa, daca e tradusa in romana, daca o gasesc pe undeva pe net, etc :D cel mai amplu raspuns despre CARTE...? (mai mult)
TPU! Imi puteti spune va rog cum se numeste imnul Germaniei? Multumesc anticipat!
Cum accesez tastatura video? Funda?
Stie cineva un site cu exemple de examen national la matematica pentru calasa a8a?! 8-> Dau fundee:>
O poezie amuzanta pls... daca stiti:)
Cine imi poate face rost de versurile (sau un site unde le pot gasi ) poeziei "Dimineata" de Grigore Lese? Dau cea mai
Imi zice cineva programe bune de desen, pictura, muzica, scris etc. si de unde pot sa le downlaod?
Ce parere aveti despre http://www.youtube.com/watch?v=lvSXM3ZkITo&NR=1?
Cine imi zice si mie melodia de la inceput pe care a dansat Mysterious Boy de la Romanii au Talent? DAU fundita (http://www.onlytheone.ro/romanii-au-talent-25-martie/) LA PRIMUL VIDEO, MINUTUL 35
Cine stie de unde pot download fise de engleza cu verb, adjectiv etc? Funda?
Hey! Deci am auzit ca Bravo Girl iti publica creatile si as vrea sa trimit si eu dar nu stiu adresa si nu stiu ce ar trebui sa scriu in mail.Ma puteti ajuta va rog? Daca stiti adresa si sa imi dati niste...? (mai mult)
ce credeti ca mi-ar sta bine cu breton intr-o parte sunt putin grasuta nu exageratii.Am ochi caprui, parul lung...este drept
Va pricepeti la desen? daca ati putea desena/picta misto, la ce ati folosi asta?
Imi poate zice cineva un site de unde sa pot download Microsoft Ofice 2010 gratis? Raspunsull ecl mai folositor ia funda si vot! P. S.
Buna eu stau in italia si nu am posibileitatea sa cumpar carti din romania. intrebarea mea este unde pot sa citesc imbratisare in amurg de sandra brown? dar sa nu dati liku unde au pus 10 capitole ca il...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului