Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am mai creat încă o poezie cu aceeaşi temă, şi anume iubirea. Nu garantez că este ceva nemaipomenit, dar o să țin cont de sfaturile celorlalți utilizatori de la cealaltă poezie "Prea...? (mai mult)
As vrea sa adresez aceaste intrebari exclusiv persoanelor care au trecut prin etapa de admitere a UNARTE pe secția grafica(facultatea de arte plastice) si care au intrat(sau nu). Am mai multe ...? (mai mult)
Se poate sa mi instalez pe laptop canalele de la televizor? Plătesc? Sau e un anume site de unde pot să mi descarc
Ce vloggeri, canale, site uri etc îmi recomandati pentru dezvoltarea culturii generale în mod practic?
Cum poti mura patrunjel?
Ce rasa este Odie din Garfield?
Ce facultati imi recomandati dupa profil uman? Din care sa se castige ok in zilele noastre. Mersii!
Cum pot lua legatura cu un profesor de canto sau de chitara clasica din Baia Mare. Nu am gasit pe net nimic
Ma tot gandesc pentru viitor. acum am 15 ani si ascult cam 14 15 ore pe zi muzica si sunt foarte pasionat. Pe langa invat la chitara si la voce, dar la voce nu ma cam pricep. Cum as putea intra in domeniul...? (mai mult)
Există diferențe fizice între moldovenii din Republica Moldova și românii din România?
Nu stiu daca este categoria potrivita dar nu am gasit una legata de poze/ filmari. As vrea sa stiu daca un om de la pompieri are o camera care filmeaza misiunea, incidentul etc are voie sa ...? (mai mult)
URGENT! La liceul de arte pe profil arhitectura pana in ce clasa se face matematica?
Neața TPU! Aș vrea să fac cât mai cunoscut hobby- ul meu in pictură. de aceea am nevoie de voi să imi da- ti locatii site- uri galerii de artă din orașele voastre chiar si persoane interesate...? (mai mult)
stiti unde pot gasi design-ul tatuajului Deliei Matache? Am inteles, nu stiu sigur, ca genul tatuajului ar fi mandala dar nu il gasesc...
Care este diferenta dintre facultatea de Grafica si cea de Design Grafic de la UNArte Bucuresti? Funda raspunsului cu cele mai multe detalii!
Cum se numeste, de cine e realizat tabolul acela unde 2 personaje stau la distanta si isi ating degetul aratator una alteia? Stau buric de deget in buric de deget, undeva, suspendata in aer. unul in...? (mai mult)
Care este diferenta dintre A++ si AAA+? (la niste ceasuri replica)
Buna, am o intrebare, recent am inceput sa achizitionez monede de aur si vad mereu pe ele ex:( 1oz 1/25 oz 1/20 oz. Aici se refera la greutate sau puritate?
Stele pe cer... E pleonasm?
Cer o parere! Ma ocup cu HandMade, Personalizez foarte multe produse, si as dori sa imi schimb numele paginii ce o am acum ( HandaMade Loredana ) Doresc ceva mai "profi" dar sunt...? (mai mult)
am si eu o intrebare.La machedoni/aromani e o traditie speciala in a alege numele copilului? De exemplu la romani se pune dupa numele nasului, la asta ma refer. Exista ceva special?
Salut, vreau sa imi iau o tableta grafica, sunt la inceput si nu imi iau ceva profesional, dar voiam sa va intreb.Care dintre acestea 2 e mai buna? Asta https://www.emag.ro/tableta- grafica- trust- flex-...? (mai mult)
Am o curiozitate, care e faza la japonezi cu chematul pe primul nume?!
Buna, puteti rade de mine daca vreti, dar am 9 ani si vreau sa ma apuc de chitara electrica. Ziua mea este pe 20 august, iar banii pe care ii am sunt 1000- 1200, este ceva la pretul asta? M- as orienta...? (mai mult)
Stiti posturi de radio care pot prinde in Bucuresti fara muzica americana? In afara de cele de copii, culturale?
Am citit o carte care se numea, , Assassin's Creed".In traducere in limba romana ar insemna, , Crezul Asasinului".Am aflat si de un joc pe PC sau PS 4 care se numea, , Assassin's Creed" si am aflat ca...? (mai mult)
Am creat o poezie ce are ca subiect: mărturisirea târzie a sentimentelor, intitulată "Prea târziu...". Vă rog, dacă doriți, să vă spuneți opinia. Mulțumesc! Prea târziu... ...? (mai mult)
Știe cineva care sunt probele de admitere la faculatea de arte vizuale? Dar mai ales, ce voi studia mai exact în materie de desen?
Pentru cei care confectionati bijuterii handmade - coliere, cercei, bratari… Imi puteti recomanda cele mai bune magazine online cu materiale pentru acestea (cu o diversitate mare de produse)?...? (mai mult)
Cum aș putea deveni actrița dacă am 12 ani?
am de desenat o natura statica cu obiecte naturale. Cum adica naturale? Ce as putea desena?
DAU FUNDA! Planuiesc sa imi iau in curand prima masina. As vrea sa fie o marca fiabila, dar bine finisata, sa zic, precum Audi, Volkwagen, BMW. Ceva pana in 10k euro, maxim 15k. As prefera un model...? (mai mult)
Ce format trebuie sa aiba lucrarile din mapa de interviu de la Universitatea de Arta si Design din Cluj (grafica)? Profesorul meu mi- a zis sa fac cele 20 de lucrari pe A3, dar unii ziceau ca trebuia...? (mai mult)
In ce consta proba scrisa la UNATC, mai exact eseul?
Stie cineva care au fost ultimele cuvinte ale lui Michael Jackson inainte sa moare?
In Algeria se vorbeste franceza? Este cumva a doua limba? Mai exact, in nordul Algeriei… Ei pot discuta in franceza cum majoritatea europenilor pot in engleza?
Pe ce siteuri pe net pot sa-mi fac cont sa vând o carte de psihologice? E nouă si are la început sublinieri pe ea. Am auzit ca multi fac așa
Vreau sa ma apuc de un instrument si trebuie sa aleg dintre pian,vioara,clarinet, saxofon si chitara.Pe care sa il aleg?
Pentru ce se foloseste caietul cu puncte?
Ce atributii are un cumnat de mana (sau cavaler de onoare cum se spune mai nou) la o nunta in zona Olteniei?
vreau să devin actor, dar nu în telenovele și nici piese de teatru, vreau să joc în seriale, mai exact pe Nickelodeon, sunt niște seriale superbe. Școală de Rock este unul care ...? (mai mult)
DAU FUNDA! As vrea sa imi cumpar un creion de desenare 3D, dar nu stiu la ce sa ma uit. E prima data cand imi iau unul, dar ma pricep foarte bine la desenat/pictat si alte lucruri care au legatura cu...? (mai mult)
Mizerabilii de Victor Hugo este o carte despre istorie?
Cum pot face baloane zmeu? Sa le dau drumul sa zboare?
Ce probe se dau pentru admiterea la design grafic in Iasi? La a doua am inteles ca se da schita de proiect ( e mai mult proba de design de produs) dar nu sunt sigura ce presupune.
Ce presupune facultatea ASE Cibernetica (ore, dificultate)si dupa absolvire cam unde te poti angaja si pe ce salariu fara master?
Heei! Vreau să vă întreb dacă știți pe cineva din București care se ocupă cu copii care vor sa devină vedete. Am un prieten care știe sa compună, sa cante si cu vocea si la chitară si e păcat...? (mai mult)
Imi puteti spune cum se numeste arma aceasta? https://imgur.com/dceLZLM
O persoana care se pricepe in muzica pe partea de productie in Fl studio?
Poate sa imi spuna cineva niste locuri bune de dat cu grafitti in Bucuresti? Dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
nemur88 întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Rozatoare
Iubesti iepurasii, veveritele si porcusorii de Guineea? Afla acum cat de bine iti cunosti rozatoarele preferate!