Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 11 Martie 2025 sunt:
Buna eu stau in italia si nu am posibileitatea sa cumpar carti din romania. intrebarea mea este unde pot sa citesc imbratisare in amurg de sandra brown? dar sa nu dati liku unde au pus 10 capitole ca il...? (mai mult)
Buna! Imi puteti spune daca Cosmin Costache(baiatul cu beatbox-ul)este unul dintre semifinalisti? Multumesc Fundaa!
Unde pot gasi in Romania Writer's Digest? Nu este tot una cu Reader's Digest.
Ce parere aveti despre cartile scrise de Anne Rice?
Hei! Cum sa invat sa fac problemele la fizica si la mate usor? Sunt cam vaza din ele.Sau eventual daca cineva mi le poate explica. Sunt a6a. Multumesc.
Cine are Microsoft Ofice ( 2009, 2010 sau 2011 ) va rog dati-mil prin messenger ok? Funda apropo adresa mea este ionutvictorpopa@yahoo.com.
Am 2 intrebari: 1. Cum scap de contul de pe clopotel ca sa nu-mi mai trimita mesaje? 2. Cum ma dezabandonez de pe TPU?
Cine are Microsoft Ofice ( 2009, 2010 sau 2011 ) va rog dati-mil prin messenger ok? Funda apropo adresa mea este ionutvictorpopa@yahoo.com
Cine mi-ar putea da si mie un link cu diverse obiecte de genu origami (dar nu origami), cu tot cu intructiuni cum se face si sa nu trebuieasca materiale scumpe, punda+vot
Spuneti-mi va rog niste Galerii de Arta din Bucuresti care nu apartin de Uniunea Artistilor Plastici. Multumesc
Vreau sa desenez ceva interesant si frumos... dar nusriu ce. Dati-mi idei si va dau funda.
La un filmulet, cum pun pe fundal o melodie?:d Funda.:*:*
Imi puteti zice o adresa de net pe care sa download ( gratis ) :D Microsoft Word, dar versiunea sa fie din anul 2009, 2010 ori 2011. Ca am incercat sa download dar nu-mi merge :( :( am doar...? (mai mult)
A aparut volumul 6 din casa noptii(Tentatia)? Cum vi se pare seria in general si cu cine ati vrea sa ramana Zoey?
Dati-mi si mie, va rog frumos, un nume de planeta imaginara, inventata.
am o tema la romana care imi cere sa ii compar pe GHIRAI( din dan capinat, de plai) si Baiazid ( Scrisoarea a IIIa) stiu cum sa-i compar problema e ca imi trebuie o introducere si nu ma pricep la...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati si pe mine... daca vreti imi puteti spune si mie ce probe se dau la teatru sau muzica la octav bancila? va rog mult fiindca vreau sa ma duc la acest liceu si nu stiu ce probe se dau...? (mai mult)
Are cineva cont de Tuenti? vreau invitatie, va rog! chrixsto@yahoo.es email. Fundaa.
Stie cineva cum se cheama melodia din clipul acesta de la minutul 0:28? http://www.youtube.com/watch?v=dA-hmrTg2wc Va rog mult de tot!
Oare se mai gaseste cartea Crimele din Rue Morgue scrisa de Edgard Allan Poe? Vreau neaparat sa o citesc...sunt din iasi daca imi poate spune cineva si un magazin de unde sa o cumpar ar fi super :). Multumesc!? (mai mult)
Vreau muzica muedini la rugaciune. P. S: muedinul este cel ce anunta rugaciunea
Puteti sa-mi dati proverbe despre stefan cel mare? va rog nu ma puneti sa caut pe google ca am cautat. multumesc!
Cine imi zice cum sa-mi fac o pagina web? Mai vorbim pe Messenger! Adresa mea e ionutvictorpopa@yahoo.com.::Funda::!
Stie cineva cum sa editeze o carte nu pe net.
Salut TPU cum se numesc fasiile inguste de pamant de-a lungul apelor curgatoare dau funda!
Cine a fost Ion Creanga
Cartile sunt cei mai tacuti si constanti prieteni; sunt cei mai accesibili si intelepti consilieri si cei mai rabdatori profesori. Cartile au aceiasi dusmani ca si oamenii: focul, apa, timpul - si propriul...? (mai mult)
Ce inseamna cand visezi ca iti moare sotul?
as vrea sa citesc o carte si nu prea stiu as vrea mai mult o comedie dar una pe care ai citit-o si tu ca sa fiu sigura ca e buna
Sunt tobosar intr-o formatie. dar mai avem nevoie de 1 chitarist. avem toate instrumentele necesare. cine are experienta la chitara rog sa ma contacteze pe id stefy.steffan. multumesc :D
Cine a fost Zoe Cantacuzino?
am auzit o melodie care suna cam asa:"tu eres mi amor. tu eres la pasion, tu eres la pasion!" as vrea sa stiu cum se numeste si cine o canta va rogg`!;)...Multumesc! :*
Cum poti face o astfel de poza? e aceeasi pers: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=355444161915&set= a.423064506915.209605.575566915&theater dau funda!
Vreau raspunsurile voastre sincere la o intrebare simpla : Ce parere aveti despere pictura? -nu vreau definitia picturii -raspundeti sincer -va dau funda -vreau sa imi spuneti care este tehnica voastra...? (mai mult)
M-am nascut in 1997 pe 22 iulie si as dorim sa calculez cate zile si secunde am trait, cum sa fac cate zile are un an, carei diferenta dintr-un an bisect si simplu si alea, nu-i nici o tema dar is curios,...? (mai mult)
Urgent! Referat la fizica despre dilatatre...Cat mai scurt. Funda si vot
Ce parere aveti despre taggul serial?
Ce intelegeti prin aceste cuvinte "Schimbarea este schimbat-oare dar schimbat fiind uiti de la ce ai fost schimbat, pentru ce si de ce ai facut-o cand soarele era departe si tot rasarea asupra ta "?...? (mai mult)
Cum se spune la Te iubesc in Peru?
Informatii despre colonizarea americii de nord si marile descoperiri geografice?(nu wikipedia)Funda
Trebuie sa-mi schimb pagina de FB dedicata site-ului meu. Ce sa fac diferit? Ce sa schimb la designul actual? http://www.facebook.com/Lascarica
Stie careva vreun site cu lectii VIDEO de matematica? daca stie careva pls dati-mi
De unde iau muzica din asta noua in engleza sau de unde iau radiourile plzzz
Imi da-ti va rog planul simplu de la mesele principale la romani de nicolae lascu? va rog am mare nevoie
As vrea sa stiu cum se numeste Melodia din reclama noua orange aia cu Flamingo.
Imi puteti da si mie cateva idei de scenete? Tema trebuie sa fie legata de natura, animale... dar vreau sa fie si comica. Dau funa pentru cea mai buna idee!
O lista de concursuri de desen anul acesta (se poate si de grafica, pictura, fotografie etc)?
As vrea si eu niste nume de messenger cu numele iulia.bad girl sau diana va rog frumoshhhh dau fundita!
Spuneti-mi si mie de unde pot lua o animatie sau un filmulet cu apa care se transforma in gheata... funda
Aty vazut filmul OMUL CU MASCA DE FIER? la istorie vrem sa facem o sceneta, si nu stiu exact care sunt personajele daca aty putea sa mi le spunati voi, va rog foarte frumos. si poate si replicile fundita...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
AnonimXnX întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Directia 5
Acordurile celor de la Directia 5 iti incanta urechile? Descopera cat de multe stii despre ei.