Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Care este deosebirea dintre Evul Mediu si Renastere?
imi puteti spune cum se numeste volumul 2 al trilogiei Materiile intunecate de Philip Pullman? Dau fundita
Cum fur de la farmerma
Ce inveti de fapt la psihologie?:D Dati-mi exemple. Voua va place aceasta "materie"?
Ma puteti ajuta cu niste informatii in romana despre acest site? http://www.worldscibooks.com sau macar in engleza.
Cum fac umbre glittery? pe ce program? dau funda
Imi spune cineva o adresa de net pe wikipedia de unde pot afla de picurile lui... nu stiu cum se scrie numele ala care a pictato pe monalisa.
1.Cine stie o adresa de net pe care pot afla totul despre pictura? 2. Daca stiti care-i? 3.Sa nu ma mintiti pentru funda! 4.Sa fie adresa ori pe google ori pe Wikipedia.
Ce carti de psihologie imi recomandati?
Am un medalion de argint. si vreau sa-i lipesc poze in el ...cu ce pot sa le lipesc pozele dar sa nu strik medalionul si eventual sa pot sa le deslipesc? help plzz :D:D... fundita :*:*:*
Nu stiti niste site-uri de poezii in franceza dar nu despre iubire si din astea. Despre paris, sa nu fie lungi.
As vrea si eu sa stiu cum as putea sa fac bratari chiar eu? Din ce?
Dati-mi va rog cel putin 3 nume de sfinti pustnici.
Va rog niste ghicitori in fraceya care sa czprinda si forma, culoaerea etc. va rog! despre orce!
Hey! Vreau si eu un top 10 cele mai mari persoalitati din istorie... Vreau sa stiu raspunsul vostru:)
Traduceti si comentati urmatorul fragment scris de mine: El egoista! El egoista es la persona que se piensa solo en el, que no hace nada para ajudar...? (mai mult)
Cum v-a arata lumea noastra peste 100 de ani daca in mod miraculos se mai amana sfaritul asta al lumii pana atunci. :))?
Stiti. este concursul acela la chimie parca, care se numeste "Micul Inventator ". Si la inventia pe care ai facut-o tu, gen: masinuta cu motor de jucarie sau ceva de genu orice, trebuie sa scrii...? (mai mult)
"De cînd salcîmii…" Pe cînd trist s-a făcut pe pamînt Spre lună sîngeraţi cînd urlă cîinii La margine de jale şi nici un gînd Amor nici nu e, uscîndu-se de cînd salcîmii… ...? (mai mult)
Dau fundita; ). Cum se numeste melodia de la inceputul episodului 7 de la serialul Shake it up cand danseaza baiatul acela pe ea de incearca sa ghiceasca cine este... Please cat mai repede va rog;? (mai mult)
Buna TPU. Ei bine, am o tema la romana care imi cam da mari batai de cap. trebuie sa descriu tabloul realiazt de Stefan Luchian "Lunca la Poduri". Cine ma ajuta si pe mine? :d funda
Voi cum credeti ca ar arata camera roz cu mobila maro? vreau parerile vostre! verisoara mea vrea asa si as vrea si parerile voastre!
Cum credeti ca as putea confectiona propriile mele bratari? Dar in afara de bratarile acelea ale prieteniei. Vreo idee? Dau vot sau fundita, depinde cat de bun este raspunsul.
Cele mai multe funda vreau jocuri pentru urmatorul sistem:512mb ram; 3.06Ghz Intel Celeron; 128vram; driver video Intel media accelerator driver; chipset: Intel(R) 82915g/gv/910gl express chipset...? (mai mult)
Cine imi da cele mai bune glume?
Imi tr si mie cineva un site unde pot gasi informatii ( referat) despre portul popular romanesc ca eu cautai dar nu am gasit nimic! Mersi dau funda( cine vrea poate sa-mi dea idei concrete fara site...? (mai mult)
Imi poate spune cineva ceva despre artele decorative in Italia?
Buna!:)Ce parere aveti despre arta? Dupa parerea voastra este interesanta, plictisitoare? Vreau sa stiu neaparat parerea voastra;;)
Hey TPU.Cum se numea Apostolul care i-a botezat pe primi crestini?
De ce rămân unii arbori fără frunze toamna?
Ati fost vreodata la un pas de moarte? cum, cand, si ce ati simtit in acele momente "groaznice"?;))x)
Am nevoie de un poster A0 cu tema "Good vs Evil". Cum nu stiu sa lucrez in Photoshop, sau in alte programe de acest gen, si nu prea mai am timp, sper ca cineva pasionat de acest lucru si milostiv,...? (mai mult)
Imi puteți da linkuri cu desenele voastre sau ce desenele altora (desene alb negru) pentru ca as dori sa vad anumite dedali cum se creează
Doresc si eu un site unde pot gasi tabele indicatoare pentru planse de desen tehnic de liceu. Ofer fundita.
Heii! Puteti sa imi spuneti in ce consta nevoile de autorealizare din piramida nevoilor ( a lui Abraham Maslow). Funda pentru. cel mai bun raspuns;)
Stiti ceva personalitati din Franta? Multumesc! Cel mai bun raspuns primeste fundita!
Stiti unde pot gasi piesele de teatru ale lui William Shakespeare "Regele Lear" si "Cum va place" in romana, ca in engleza le-am gasit?
Cine stie cand apare naruto akippuden? va dau funda.
Va rog sa imi spuneti si mie daca stiti, despre ce calatorie e vorba in toate panzele sus.Multumesc frumos.
De unde pot descarca in limba romana cartea Ultimul vals al tiranilor de Ramtha? Fara logare etc ar fi perfect...Merci
Exista festivale de filme in romania?
As avea si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva cu niste imagini sau ceva instructiuni despre cum se bate toaca eu sunt incepator si as vrea sa invat si daca stie cineva sa imi spuna si mie...? (mai mult)
Ce credeti despre cei 4 calareti ai apocalispei? mai exact ce stiti despre ei sau daca credeti ca, asa cum spune biblia, acestia vor fii principalii contribuitori la venirea apocalipsei.Eu unul cred in...? (mai mult)
Buna! As vrea si eu cateva id care sa se bazeze pe numele meu Andreea! Multumesc! Cele mai bune primesc funda! Scuze pentru categorie:D:D:D
Buna! Ce parere aveti despre revista "Pictura" de la Deagostini?
Ce carti recomandati pentru copii de varsta mea?(12-14 ani)Am doar 11 ani dar ma plictisesc cartile de aceasta varsta...
Ce site-uri de fundaluri pentru reviste stiti?
Daca cu adevarat exista raiul si iadul, care credeti ca sunt diferentele dintre aceste doua "taramuri"?;))
O sa-mi postez inca o data poezia deoarece prima postare nu apare. astept parerile voastre :M-am scurs prin esenta de viata Prin forfota inceputului Prin nerabdarea si dorinta de "A FII" Am contemplat adanc...? (mai mult)
Are cineva vreo idee de produse handmade? m-ar interesa pentru o afacere! dau fundite!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice