Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
In propozitia : " Busy womens aicea, ce stie Bill Gates?", virgula intre "aicea" si "ce" este pusa sau nu este pusa bine? adica se accepta si cu virgula sau este corect fara virgula?
Cine are webkinz sa ma apeleze la id-ul pati. bucataru@yahoo.com deoarece am fost recomandata sa fac vreo 3000 de kinz chas pe zi pentru ca eu fac mereu bani si ii fac pe gratis numai sa accesati acesd...? (mai mult)
E bun Nikon L110 pentru poze profesionale?
Un film bun, va rooogg :)
Cine stie ce program sa folosesc pentru a face un desen animat precum acesta:http://www.youtube.com/watch?v=zqV7uABmRag,Ms anticipat dau fundita pentru tutorial de facut + download la program:)
Ce poti iesi de la facultatea de filozofie?
Buna:) cate pronume exista?:))) dar numerale?:) fundoiiii! :)) + vot la toate raspunsurile:)
Am si eu o intrebare...in care din operele lui Nichita Stanescu apare motivul zborului? Intreb deoarece am de facut o paralela intre Pasarea in Spatiu de C.Brancusi si Motivul zborului in lirica? (mai mult)
De unde as putea sa iau materie prima pentru lumanari?
Cartea tunele este o carte buna? sa daca stiti ceva carti in genul ucenicul vraciului, ceva interesant de aventura
Buna TPU. Vreau sa-mi recomandati si mie niste carti de dragoste gen: cuplul trebuie sa se desparta. vor rezista oare pana cand el se va intoarce?(ceva tip distanta) sau daca 2 oameni sunt sortiti sa fie...? (mai mult)
Salut.Am o chitara electrica si as dori sa stiu de ce cand ating putin comutatorul(schimbat-orul de doze) sau misc brusc chitara se intrerupe imediat sunteul.Am desfacut chitara crezand ca are un fir deslipit...? (mai mult)
Buna TPU: Care este cel mai lung cuvant pe care il stiti? (dar nu cautati pe net!)
Imi puteti spune va rog cine a fost primul conducator al Daciei. Eu am uitat :P
Spuneti-mi va rog nume de poeti francezi. Dau funda
Katherine apate in cartile jurnalele vampirilor?
Ce poezii din literatura franceza imi propuneti, care sa fie legate de obiecte(adica orice e palpabil, in afara de natura). Dau funda+vot
Http://imgur.com/P0OJ7
de cateva zile cand vreau sa dau un raspuns inrebarilor TPU imi apare Internet explorer cannot open the Internet site...de ce? dau funda pentru cel mai concret raspuns.
Cu ce programe pot pune pe poze scris? cel mai bun primeste funda.
Stiti site-uri cu pasi ca sa desenezi obiecte sau personaje de poveste?
Imi puteti spune si mie ce as putea face ca sa am vocea bass?
Hei! la webkinz la zona parintilor unde scrie gestionati acordul la kinz chat plus? Cine imi da primul si raspunsul este corect... FUNDAAAAAAAAAAAAAAAAA
Puteti sa ma ajutati si pe mine sa traduc acest paragraf in araba?, , , , Am fost răstignit împreună cu Hristos: cu toate acestea trăiesc, dar nu eu, ci Hristos trăieşte în mine, şi viaţa pe...? (mai mult)
Cum se zice la ``inchisoare`` in engleza? de exemplu: InchisoareaIngerilor :D cum se zice? cum se scrie in engleza? DAU FUNTITZA!
SAll! Puteti sa-mi da-ti niste site-uri romanesti...
Neata! vreau si eu niste reviste deste design interior downloadate m aputei ajuta dau funda[-O
Citi dintre voi iubiti muzica lui Celine Dion, ce parere aveti de muzica iei si de ia ca om? dar de Cherice Pempengo?
Cine crede ca emisiunea Romani au talent e stupida? Nu accept raspunusuri de genul : "eu, funda?'
Buna! As vrea si eu un program de spart parole. O colega mi-a spart parola si mi-a schimbat-o iar acum vreau sa o stiu si sa mi-o schimb si eu. Va rog! Fundaa
De unde pot lua melodia "Pie Jesu" sau cine o are si poate sa mi-o dea?:D fundita
Buna >:D< acum cateva zile am spart un tablou in clasa si diriga ma pune sa ii refac ramam sparta. Unde as putea sa-i cumpar o rama noua si cat ar costa? Nu este de marime mare si are forma ovala.
va rog frumoooos sa-mi da-ti si mie site-ul unde pot citi online volumele din "Casa Noptii". Urgent! Va rog!
Buna! Am o catelusa de 9 luni si nu stiu ce are ca daca vede ca sar sau fac o miscare mai brusca sare imediat si ma apuca de picior. Ce sa fac ca de o perioada de timp s-a distantat mult de mine.Inainte...? (mai mult)
Mi+ar trebui o poya cu o fata cam de 18 ani cu parul putin ondulat dar sa fie ca o plansa de colorat, doar din creion... funda
Stie cineva revista Stefy? Este pentru clasa a II-a si a III-a. As putea sa o primesc online? Este urgent! As vea sa o primesc prin Messenger pentru fratiorul meu! Funda cred ca va va interesa :D!...? (mai mult)
Hey`ya all! Toti cei din cls mea am fost inscrisi la un concurs : Toleranta zero la violenta! si trebuie sa participam cu cate un desen. Eu habar nu am ce sa fac ( sunt pe langa rau de tot :)) ). Idei,...? (mai mult)
Unde pot sa gasesc cartea Gazda de Stephenie Meyer, pe internet, in limba romana?
imi puti da si mie niste siteuri cu litere? ( graffiti) pup dau fundita:)
Buna! Stiu ca exista o carte, cel putin in limba engleza stiu sigur ca este, in care sunt expuse scrisorile de dragoste ale celor mai cunoscuti oameni din istorie : Bethoven, Napoleon, Balzac etc.Imi...? (mai mult)
Buna seara TPU, as avea nevoie de ideile voastre, la scoala se face un concurs pentru cea mai frumoasa clasa, si nu prea stim cum sa o decoram, cum sa facem panourile etc. si as avea nevoie de ideile...? (mai mult)
Imi puteți da niște idei de natura moarta in creion...sunt destul de talentat dar nu foarte. Si va rog mult repede si sa fie originale(asta e cel mai important)
as vrea si eu vreo ideea cum sa imi mai prind parul:D. am parul lung, cret, brunet...stiu sa mi-l prind doar intr-o cosita sau cu parul pe spate.pentru cele mai bune idei dau funda.astept :P:D:D:D? (mai mult)
Ce carti imi recomandati sa citesc?
Cine se pricepe la chitara? va rog e important! am o chitara din 1987 care arata cam asa, ma refer la sistemul ala de sus cu butoane, unde rasucesti etc.merg schimbate corzile la ea?! http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://tortorici-guitars.com/graphics/2guitars.jpg&...? (mai mult)
Buna vreau si eu date despre Antoine Lavoisier! dar sa fie cu ce a facut el si mai multe lucruri despre el! dat funda!
Cum se face metoda grafica la aceasta problema? (am 10 ani ) Suma a 2 nr este 350. Al doilea nr este de 9 ori mai mic decat primul.Afla cele 2 nr. Urgeent! (cine da primul si bine are funda )
am nevoie de putin ajutor. Trebuie sa fac un desen intitulat " dreptul la alegere " si ceva care sa surprinda acest drept, in cateva cuvinte, un desen pe baza temei. Daca gasiti niste desene bazate...? (mai mult)
Va rog sa-mi recomnandati o carte, care este preferata voastra.Am 15 ani.Ms mult.
Buna pe site-ul http://www.breslo.ro se pot comanda produse de la diferite magazine, daca vreau sa comand de la 2 magazine diferite platesc pentru fiecare taxe de transport?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice