Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cine are probleme cu engleza sa dea add rolex_96. Traduc romana engleza, engleza romana, fac exercitii dar nu compuneri si solicit ajutor la romana sau franceza.
Daca un tricou este 100% din bumbac intra la apa?
Ce inseamna inainte de Hristos (i.Hr) si dupa Hristos?
Ati fost vreaodata la un film singuri in toata sala cinematografului? eu da
Ce contine primul numar al revistei Curs de pictura de la Deagostini? fundita
ma adresez celor care au citit cartea charlie bone si scoala de magie. pai iata la urma cartii scrie ca gandul lui charlie era la o persoanacare la ora 12 adormise. cine e aceea persoana ca nu am...? (mai mult)
Ce inseamna urmatoarele:"a-si exprima trairile la nivel simbolic" si "medii structurate"?
http://img823.imageshack.us/i/dsc00196od.jpg/, aici e o imagine spuneti-mi daca e chiar foarte putin artistica sau ce as mai putea schimba la ea ori ce! Astept raspunsuri multumesc!
Va rog spuneti-mi si mie, rondelele acelea crocante din bagheta dinacea din paine, cum se pun condimentele pe ele, trebuie facut ceva anume?
Cine imi spune si mie care este mottoul de anul acesta al francofoniei, dar va rog sa ii scrieti si traducerea langa. multumesc mult!
Va place Arcul de Triumf noaptea? http://bit.ly/fIvZ8Q
Cum dau la blogspot ca la altii sa apara in romana optiunile, ca DESPRE MINE sau ceva de genu, ca la mine e in germana...Va rog... DAU FUNDAAAA, nu se pune problema!
Cum este postul la evanghelisti?!
Salut, va rog mult cine stie mai multe site cu diferite brodari...sau croshetari.
JUSTIN-BIEBER-GAY.TK Uitati ce a auns justin bieber... e cu selena gomez doar ca sa vada lumea ca nu e gay, dar chiar e
Buna! Din ce in ce mai putine persoane (cel putin din cate vad eu) citesc carti. As vrea sa stiu care dintre voi considerati ca inca mai merita sa citim carti si care credeti ca filmul este o alternativa...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste trucuri de magie, PLZ! Dau funda +vot
Cum despart in atomi de exemplu H2O, profesoara fecea acolada si scria atH, at O si inca ceva, ce nu stie ce, si nici nu m-am prea prins si maine am test plss help in seara asta, CEVA DE GENU H2O...? (mai mult)
Cum despart in atomi de exemplu H2O, profesoara fecea acolada si scria atH, at O si inca ceva, ce nu stie ce, si nici nu m-am prea prins si maine am test plss help in seara asta
vreau si eu o descriere despre primavara, vara, toamna sau iarna nu conte dar sa nu fie ff lunga (nu uitati descriere nu compunere raspuns cat mai rapid)multumesc mult! o zi buna!
Spuneti-mi va rog care aur este mai bun,,, cel rus sau cel italian si cite carate are cel rus? si cite carate are cel italian?
Trebuie sa fac un papitoi din ciorapi de dama ca rumegus si grau.cum se numeste casa stiu cum sa caut pe net sa stiu sa il fac maine la scoala!
Ajutooor! nu stiu ce cadou sai dauu mamei de 8 martie.cine are o idee buna? va rog
Ajutati-ma va rog frumos sa gasesc cum se numeste melodia asta de aici: http://www.youtube.com/watch?v=TxPZt9AUp58
Hello TPU, de curand mi-am facut un blog, ceva simplu. As vrea sa stiu cum as putea sa-l fac mai cunoscut. Pe el as vrea sa-mi postez, capitol cu, capitol povestea mea (The tragedy of a true vampire)...? (mai mult)
Vreau sa dau la teatru si nu stiu nici un monolog comic sau dramatic. Daca ma poate ajuta cineva i-asi ramane recunoscator. Multumesc anticipat:)
Stiu ca este o intrebare cam stupida dar... imi stie cineva parola de la webkinz si imi tot din casa daca stie cineva ceva spuneti-mi dau funda:d
Considerati practicarea Wicca benefica vietii daca nu ai experienta?
Cum pun velentele sa Elementele de chimie, cum?
Hey`ya all! Vesnica problema: chef de desen, idei 0... Idei? Plz
Am nevoie de niste expresii frumoase, va rog. Multumec! Dau fundita!:d
Unde as putea face in Bucuresti cursuri de spaniola(sa fie totusi calitative, nu sa simt ca sunt in bataie de joc) iar preturile sa fie accesibile? Intentionez sa imi iau un certificat de vorbitor...? (mai mult)
1. Cand s-a nascut Hans Christian Andersen si cand a murit? 2. Une s-a nascut? 3. A fost pe vreo moneda? 4. De unde pot lua o poza o statuie a lui? Funda! :D
Cine imi da si mie un site unde sa gasesc informatii despre Leonardo Da Vinci? Funda si voturi
Cum reinoiesc licenta la paint tool sai cand iti expira?
Heyy; ; )! Stiti ca sunt acele filme coreene pe TVR1 si as vrea si eu sa aflu mai multe despre palatul regal adica ma refer despre ce se gasea cum erau impartiti de exemplu era : bucataria regala, cusatoria...? (mai mult)
De unde pot downloada Programul Terra de dr Toni Victor Moldovan... dau fundita :)
In ce consta examenul de admitere la facultatea de arhitectura?
Am si eu nevoie de niste siteuri cu proiecte, schite arhitectura, va rog. Nu vreau poze de pe google. Multumesc anticipat.
Imi poate spune cineva despre ce este vorba in cartea "Casa Nopti" ca as dori sa incep sa o citesc...si vreau sa stiu daca merita :) multumesc anticipat
Care sunt functiile sintactice in cazul Dativ la pronume posesiv? poate si un exemplu. ca nu ma supar ^^
Intrebarea mea este, se pot comanda markere Copic si reviste manga de pe Amazon.com daca locuiesti in Romania? As vrea toate detaliile, cat costa livrarea, cu ce se plateste, in aproximativ cat timp...? (mai mult)
Cum transfer credit de pe cosmot pe vodafone?
Ce valoare are o moneda din 1894 de 2 lei a lui Carol 1
Pentru a picta un cer in timpul apusului de soare, ce culori sa folosesc, mai ales daca este o culoare de portocaliu mai inchis? (Cele mai bune si usoare optiuni castiga)
Unde pot gasi cartea Arvet efter Arn (Mostenirea lasata de Arn) de Jan Guillou? aveti idee daca a aparut in romania tradusa?
De unde pot face rost de hartie pentru. origami? Dau funda! P. S:As aprecia daca mi-ati arata prin intermediul Google Maps.
Cine imi poate psalmul 36 versetul 7 din biblia catolica? dau funda P. S. daca nu puteti in cuvinte poate fi si un link mersi anticipat.
Hey am o urgenta...cine imi poate spuna si mie cum pot face o felicitare pentru mama de 8 marteie ceva lucrat manual sau daca nu un site de unde pot lua un model va rog e urgent... fundita
URGENT!: imi puteti da si mie toate compozitiile lui G. Enescu? multumesc anticipat! p. s.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!