Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am cont pe shmessenger.ro si nu stiu de ce nu merge sa ma loghez pe telefon;;). Ajutati-ma. Imi zice ceva d setarile internetului help me dau fundita:*
cum gasesc un program pentru a viziona national geographic si discovery channel online?
Cum se numea sabia si moneda dacilor?
Ce imi puteti spune despre cultura japoneza?:)
am inceput o pictura pe panza care reprezinta un rasarit de soare dar nu prea stiu ce culori ar trebui sa amestec pentru a obtine culoarea nisipului
Pentru maine am de facut o pictura cu tema 8 martie.As vrea niste sugestii. P. S.:NU PORTRETE!:D
Cine il stie pe Garfield sa inceapa sa citeasca! Deci, eu am facut in realitate un desen cu niste scene cand Odie era in revista din luna aceasta. Mi-a iesit destul de bine, dar nu pot sa arat desenul...? (mai mult)
CE carte as putea citi? Nu conteaza despre ce, doar sa fie interesant.
Unde pot gasi desenele o lume disparuta? sau eu si ratusca cea urata? tupu?
Heloo...Am nevoie urgent de ajutor! cum pot sa cumpar revista Curs de pictura online? Cum imi fac abonament? Dati-mi un link ceva pentru ca am cautat pe net si nu gasesc nimic!
Hey tpu...nu stiti de unde as putea sa-mi cumpar tempera la bucata?
Am o intrebare :De unde pot lua revista Curs de pisctura nr 1(sunt din targoviste) mersi anticipat:8
Buna stie cineva ce insemna numele denisa. de unde vine.si chesti de genu? daca nu aveti rasp nu mai raspuindeti cu com rele K? astept...] funda
Am o tema la romana in care trebuie sa facem o povestire orala.Trebuie sa fie intr-un fel serioasa pentru ca va trebuii sa o prezint in fata clasei si a profei. Ea ne-a dat niste indicatii si...? (mai mult)
Imi ziceti si mie va rog frumos niste superstitii in limba engleza? dau funda
Heey :* eu am citit de curand o carte, a mai citit cineva : 'Dialoguri cu entitati din invizibil' de Diana Voivozeanu? Ce credeti despre ea(despre carte nu scriitoare)?
cineva stie care e animalutul lunii iunie sau care animalut al lunii este un catel dragalas? cine imi da fundita.
Cine stie unde pot gasi Povestea unui om necajit de M. Sadoveanu pe internet...Sau caracterizarea personajului:d Va rog mult:x fundita;)
Joc fifa 2008 la be a pro...Cand e un fault sau ceva imi zice sa apas 2 sau 4 pentru a bate eu. faza ca n-amn joy-stick si trebuie din tastatura. ce buton este? Mentionez ca am comenzilew normale de la? (mai mult)
Cine imi zice si mie niste probleme de cultura generala? cu tot cu rezolvare desigur:D
Spuneti-mi si mie ce inseamna propozitia asta: "When Did Your Heart Go Missing?"
Sall! am pierdut un nr dinn English today nr 2 si nu stiu de unde sa-l comand ma uteti ajuta:(
Stiti ce zodie sunt in horoscopul chinezesc.eu sunt zodia gemeni...pe 27 mai.ma ajuta si pe mine cineva va rog frumos. dau funda**
De unde pot face rost de fise de lucru clasa a III - a pentru englea?
As avea nevoie de niste recomandari de carti de la voi:) Ador romanele de dragoste (iar scriitori preferati din acest gen: Nicholas Sparks, Mihail Drumes...) dar si romanele thriller de actiune? (mai mult)
As vrea sa dau funda dar nu stiu la cine...cine imi da cele mai bune jocuri, desene sau ceva de genu, primeste funda
Ce isi doresc femeile de 8 martie? :P
As vrea si eu niste siteru unde sa invat sa fac bratari cu nume si in zig zag. Dau fundita.
As vrea sa achizitionez curs de limba sarba fara profesor de pe internet[sa il cumpar]! Daca se poate sa imi lasati link cu site-uri care au asa ceva! Mersi FUNDA!
Http://www.youtube.com/watch?v=eIj47lw3nKg& feature=autoplay& list=QL& index=1& playnext=7 ascultati piesa, super tare pentru cei care nu+ L cunosc inca pe Isus sfarsitul lumii este foarte aproape toti...? (mai mult)
Cui ii place galeria versioarei mele de 18 ani, Cristina? http://christinik2000.deviantart.com/gallery/
Ce sa fac ca sa-i intrec pe toti colegii din clasa la toate materiile. Of, ce greu e va rog sa-mi dati un raspuns.Multumesc
Stie cineva un program de realizat case? Un program 3d sau ceva care sa te lase sa faci ce vrei cum vrei.As vrea sa imi fac o casa dar ma gandesc la proiect intai. Ceva pentru arhitecti, nu stiu.Ms.
Cui ii place noua mea pictura? http://adriana2010.deviantart.com/#/d34h8j0
Va rog mult face-ti-mi si mie rezumatul la "cei trei muschetari" la volumul 2! Va rog mult imi trebuie urgen
Ce scriitori romani va plac cel mai mult?
Buna :) Cum se cheama melodia care au cantat-o Alina si Cristina la Romanii au talnet?:d
Linkuri cu site-uri despre cum se fabrica mastile venetiene? Si poate imi spuneti si ce materiale mi-ar folosi.
[funda][+ like]Am si eu nevoie de ajutorul vostru am de facut la Latina un referat si tema este aceasta" voi sunteti niste sabine(femei) si sunteti rapite de romani ce faceti?"ca un fel de poveste/intamplare este...? (mai mult)
Buna vreau si eu negativul de la melodia celine dion pour que tu m'aimes encore...va rog dau funditzsa;)...(sau site-ul de unde sa-l iau), mersi:*
Scuzati-ma am si eu o mica intrebare in special pentru fete. Care este idolul vostru? Ca am observat ca multe fete au idoli diferiti. La unele fete discotecile, la altele alcoolul, la altele tutunul s....? (mai mult)
Vreau un launcher de server aion care sa fie compatibil cu versiunea 1.5
Ziceti-mi niste melodii rap smechere cantate de rapperi care fac muzica underground, gen Dragonu, Chimie, Aforic, ADN, Subsapte, Deceneu etc.Nu vreau muzica comerciala!
Cine stie sa+mi spuna cel mai lung verset din Biblie, cel mai scurt verse si cel mai lung cuvant din romana?
Ce camera foto aveti? Pentru ca as vrea sa-mi fac o parere. Cei care au DSRL, stiti modele mai ieftine entry level?:D [De preferat Canon sau Nikon] Funda.
Aveti nevoie de un fotograf bun? http://servicii-foto.com
Ce trebuie sa fac ca sa pot lasa comentarii la desene pe desenatori.ro?(am cont);)
Cum dau o nota pe desenatori.ro?(am cont);)
Funda! care dintre urmatorii a carui pictor tablourile vi se par mai frumoase: 1. da vinci 2. boticeli 3. gogen 4. klod mone. dau funda parerii asemanatoare cu a mea
De unde pot invata limbajul semnelor?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Singur acasa
Te consideri fan al seriei de filme Singur acasa? Testeaza-ti chiar cum cunostiintele! :-)