Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna am si eu nevoie de un referat la religie unde sa cuprinda patile componente ale unei biserici (naos pronaos altar etc.) plsz dau funda
Cine imi spune si mie ce inseamna unitate la mate :(
Are cineva rezumatul de la Iliada primele 15 canturi?
Spuneti-mi daca va rog frumos o deosebire fata de constituirea statului dac in sec 1 i.Hr respectiv in sec 1 d.Hr. Dau funa+vot!:-s
Ok...chiar nu gasesc pe net nici o harta sau vreo informatie (poate gasiti voi) cu tarile care au devenit comuniste :-? Va dau fuunda
De unde sa down. photoshopu'? vr linkul'd unde l.ati descarcat si voi si va merge funda!;;)
Ce este a. o. l?
Funda! voi cum credeti cine a fost mona liza? 1. da vinci a incercat sa deseneze FEMEIA IDEALA 2. mama lui da vinci 3. insusi el cu trup de fata 4. ucenicul si iubitul lui eu cred ca 4 pentru ca am...? (mai mult)
Cu ce medie se intra la liceul mate-info petrosani?
URGENT FUNDA. Imi trebuie o prezentare pentru miss inteligenta la scoala.va rog frumos. Urgent!
Care ma poate ajuta si pe mine cu cateva exemple de rondel.compuse de voi :(
Ar vrea cineva cd-uri cu jocuri Disney le vand! Funda la toti care vreau!
Va rog raspundeti toti la acceasta intrebare : - Va rog imi ziceti cam cat costa o moneda din anul 1850 cu chipul lui Eminescu facuta din aur? Eu o am o vrea cineva?
Cum sa descui o usa fara cheie? Stie cineva? Inafara de a o sparge. Am pus intrebarea asta pentru ca in viata ne lovim de multe usi inchise.
Cand vreau sa intru pe mess, imi apare "the application failed initializ properly (oxc0150002). Click OK to terminate the application". de ce? :P. am incercat sa reinst mess, am dezinstalat si degeaba...? (mai mult)
As vrea si eu un site unde pot face felicitari sau scrisori si dupa sa le trimit prin e-mail. Va multumesc.
Site-ul SuperCado da premii celor ce aduna puncte sau este teapa, ca sa dai date despre tine?
Vreau si eu un program ceva sa pot sa urmaresc "acasatv"online sa vad un film ceva;)
Buna!:P; ; ):* tot timpul am chef si am mult timp sa desenez.:( insa nu prea stiu ce imi place sa desenez orice; ; ) am desenat chiar si portrete ale oamenilor dar parca ma plictisesc sa mai desenez dinalea;...? (mai mult)
Ce a scris Andreea Nestor?
Cine stie la mall world de pe face book cum pot sa iau 5 bani galbeni? ca acolo zici ca daca ajungi la levelul 3 la jocul baking life iti da 5 bani de aia galbeni eu am ajuns la lvl 3 dar nu stiu...? (mai mult)
Fundita(numai dupa ce citesc toate raspunsurile) de ce designerii trebuie sa cunoasca semnificatia culorilor?
Cine imi poate face cont pe imvu ii dau funda +vot :vb pe privat
Am o tema la desen de facut un desen cu non culorile...as vrea sa fac un desen frumos.idei de desene?
Buna ziua tuturor! st noua pe aici deci nu stiu daca am ales ategoria potrivita pentru intrebarea mea. imi puteti indica un site de unde sa pot descarca carti gratuit? eu am cateva dar gasesc carti numai...? (mai mult)
Am o intrebare pentru cultura mea generala sa nu radeti dar imi zice cineva cand s-a nascut si cand a murit Ion Creanga si Mihai Eminescu?
Ce este "fimo" si de unde pot lua astfel de material? Daca stie cineva si cum se prelucreaza.
Ce simbolizeaza martisorul pentru voi?
Caut persoane talentate pentru desen, cunoscatoare photoshop, corel dar nu neaparat.500$ pentru fiecare desen care e ales.desenatori,desenatoare.mai multe detalii la http://www.nudeem.com
Ce pot sa fac daca o prietena de-a mea e ingrijorata din cauza unui baiat?
Salut vreau si eu versurile de la piesa asta dj ryno - tu eres FUNDa!
iubesc dansul si cand aud muzica nu ma pot abtine sa nu dansez! si as dori sa-mi arat talentul in fata lumii numai ca sunt un pic timida! un pic de ajutor va rog! dau vot
Unde pot gasi cartea : Emily The Strange : Zilele Pierdute si Tentatia(Kristin Cast) ONLINE! Dau funda :>
Dati-mi si mie niste idei cam ce sa scrie o prietena de-a mea intr-un jurnal. Vrea sa scrie despre iubire. deci datii si ei niste idei. Funda
Sallz TPU tocmai mi-a expirat Paint Tool Sai si nu mai pot sa il folosesc, spuneti-mi va rog de unde pot sa iau paint care nu expira dar nu sa il si cumpar. Funda:X
Cine e interesat de o carte foarte buna, Neverwhere de Neil Gaiman? http://rosuto.paheal.net/Books/Neil%20Gaiman%20-%20Neverwhere.pdf p. s.: m-am uitat superficial pe ea, nu garantez integritatea...? (mai mult)
Urgent! Maine (28 februarie) impreuna cu clasa merg la un muze, acolo va trebi sa facem felicitari! Si sincera sa fiu nu am nici o idee despre cate modele! Va rog dati-mi niste idei, poze orce e bine...? (mai mult)
Asi dori sa imi spuneti va rog un sait pe care as putea sa gasesc desene animate (vechi)de pe FOX KIDS, altul decat "pe teava". Cum ar fi Jim Button, Dosarele secrete ale cainilor detectivi si multe...? (mai mult)
Ce programe de facut filmulete stiti, in afara de moviemaker?
Va intereseaza Steinhardt-Jurnalul fericirii? http://bataiosu.files.wordpress.com/2008/04/steindhardt-n-jurnalul-fericirii.pdf
Cine are o mine TPU?
Stiti cumva cum se traduce "gaudeamus" [cantecul ]? e o tema si n-am habar de unde sa incep :)
Va place lLove story 1970?
Stie cineva o lista cu literatura pentru clasa a 10-a? Multumesc anticipat.
As vrea si eu niste programe unde pot face mai multe modificari la filmuletze. Ma puteti ajuta?
ar putea cineva sa-mi explice ceea e genotip? am nevoie urgent, pentru pregatire la evaluare :S
Stie cineva cum imi pot cauta o prietena?
Heeei...este cineva din constanta? adica... vreau sa ma inscriu la un liceu care sa aiba bio-chimie si nu prea stiu unde sa ma duc. care liceu e mai bun din punct de vedere la invatatura?
Imi puteti da si mie niste "morale". De exemplu "Graba strica treaba"...sau site-uri unde pot gasi. Multumesc{dau funda}
Salutareee ce parere aveti despre acest site http://caporalul.sunphoto.ro/natura_si_satul pareri, cririci, primul primeste fundita ceilanti vot va rog comentari ((ar trebui sa continui...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?