Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Hei TPU....as dori sa stiu pe ce se bazeaza examenul de diferente pe istoria artei pentru un transfer la liceu de arta? Vreau sa ma transfer in septembrie si mi s- a zis de acest examen plus probe..ma ...? (mai mult)
Salut, TPU! Recent am gasit o medalie veche de razboi(posibil) si nu ii stiu semnificatia. Detalii: Cruce malteza albastra in mijloc, fundal galben pe langa aceasta, medalie in forma de pentagon. Imi...? (mai mult)
Stie cineva unde pot sa fac cursuri de chitara in Botosani? Asorte media production se afla in Botosani?
Scriu versuri, vreau sa le vand (artiștilor) dar sa imi păstrez dreptul de autor, cum procedez?
Cum învăț engleza foarte repede și eficient?*dau funda celui mai bun raspuns*
Cat de tare si cum sa apas pe corzile chitara ca sa imi iasa bine orice acord? Ca ma dor degetele :)
Este o tehnica speciala de a apasa corzile cand invat acordurile la chitara? Am chitara de 2 zile si ma dor degetele, cam in cat timp imi trece durerea?
Imi dati niste sfaturi de vocalize si chestii sa imi imbunatatesc vocea in 2, 3 sapt pana ma duc la canto?
In cat timp se observa progrese vocale in urma vocalizelor si a cantatului, un progres cat de mic cam, care ar fi intervalul de timp >?
Ce tip vocal este aici? https://www.youtube.com/watch?v=3mMVcCMO_Ng
Ce as putea face sau lua dupa vocalize sa imi revina vocea mai rapid?
Am favut azi vocalize si am cantat si nu mai am vocea tensionata pe Si si Do dar dupa toate 4 ore de lucru cand am inceput sa ma odihnesc peste 10 min am facut o vocaliza si am vocea tensionata pe toate...? (mai mult)
Cand fac vocalize si cant rezultatele ar trebui sa ating note mai inalte sau sa am o voce mai placuta ce sa urmaresc?
Ce range vocal este aici? https://m.youtube.com/watch?v=-UIeiPxogm0
Se poate largi raza pe o octava sa canti mai sus in vedere ca am 14 ani?
Se poate mari vocal range-ul daca am 14 ani?
Octava a 5 a si a 4a pentru ce gen de voce se acorda? Bariton sau soprana?
De ce cand urc pe nota Si si Do mi se tensioneaza vocea?
Daca am inceput sa fac vocalize si sa cant acum 2 zile in fiecare zi si de atunci nu mai imi vibreaza vocea dar se aude rau pe nota Si si Do ce as putea sa fac? E un progres mare, adica am progresat rapid...? (mai mult)
Cat timp o sa ma doara degetele cand cant la chitara. Adica vreau sa zic ca, cu timpul nu ma va mai durea?
Buna, stie cineva un magazin bun de arta din Bucuresti?
Cum se citește Vsco?
De ce imi vibreaza vocea cand cant?
Daca ma doare gatul sa fac vocalize? Si de ce ma doare gatul in urma vocalizelor?
Se gasesc creioane bune de desen in magazinele din Bucuresti? Creioane cum ar fi Polychromos FABER- CASTELL sau Prisma Color (nu stiu daca astea sunt in Romania). Ori un creion de blending?...? (mai mult)
In cat timp se vad rezultate consistente in urma vocalizelor care ar fi cam o ora pe zi?
Poti face o cariera in muzica daca nu ai talent dar te apuci serios de canto si depui efort in fiecare zi?
Salut Tpu..Am o intrebare, poate pare ciudat,dar tot caut și nu prea inteleg,eu sunt din Galați si mă tot întreb din ce neam mă trag? Romani,traci, daci, geti etc..Multumesc!
Cat de departe se pot ajunge cu vocalizele? Eu tot timpul am fost atras de partea artistica si mi- a placat cantatul dar nu cred ca am voce si chiar nu prea am cantat si am 14 ani. Pana unde se poate dezvolta...? (mai mult)
Canto cu lectii de chitara e acelasi lucru?
Salut, am 14 ani si ideea e ca daca faci vocalize poti sa inveti sa canti bine, adica iti imbunateste vocea sau iti trebuie sa ai talent? Eu de cand eram mic mi- am dorit sa cant iar de 1 an cant la ...? (mai mult)
De unde pot lua vopsele pentru mobilă din diferit lemne și pensule pentru o vopsi? Mă interesează să pot comanda vopseaua pe bază de cod de culoare.
Imi poate spune cineva un salon de tatuaje non-permanente din Craiova?
Buna, sunt noua pe acest forum. Am terminat, de curand clasa a 12 a, profil filologie si in aceasta vara vreau sa intru, la facultatea de arte si design din Timisoara, sectia Istoria si teoria artei. ...? (mai mult)
Puteti sa imi spuneti si mie cate alfabete are limba japoneza? Multumesc mult!
Merita sa imi cumpar un ghid turistic despre New York, America daca nu o sa ma duc niciodata acolo cel mai probabil? E bun cel de la editura Niculescu cu New York- ul? De mic ma pasioneaza tot ce tine...? (mai mult)
Deci, stiu ca suna cam ciudat, doar ca as vrea sa invat japoneza, macar putin intr- un mod mai repede. Cine stie care dintre sistemele de scris sunt mai intalnite in scrierea japoneza(ex. Kanji, ...? (mai mult)
Cum ma pot face manelist? Adică nu știu ce versuri sa fac. Știți un site unde pot genera versuri sau ma pot inspira? Ca as vrea sa fac piese(Audio) pe yt. Adică fără video sa pun doar un semn și...? (mai mult)
de vineri de cand am devenit fotbalist profesionist am ales Al Ahli din Arabia Saudită.Am fost prezentat si fac trenamente de 3 zile si eu tot ceea ce fac e sa mănânc, antrenament, stat ...? (mai mult)
Există vreun site-hartă-arhivă unde pot să introduc numele unei picturi celebre și pot afla în ce muzeu e expusă? Google-ul nu găsește întotdeauna.
Buna, vreau idei de teme pentru balul bobocilor. Vreau cât mai multe idei. Dau funda
Lucrez la un proiect fantasy si sunt putin blocata. Situatie- O planeta. Nu exista nici o stea in aproprierea sa, insa planeta este capabila sa sustina viata. Are caldura si lumina proprie, insa...? (mai mult)
Care este cea mai sigură metodă de evaluare a unei picturi?
Exista persoane iubitoare de muzica? Diferite genuri sa zicem dance, trance, rap, pop, poate exista persoane care creeaza instrumentale de diferite genuri... daca exista si aveti si piese (instrumentale)...? (mai mult)
De unde va vine inspiratie sa scrieti? Dar mai ales de unde le vine inspiratie autorilor cunoscuti?
Stiu ca e un subiect sensibil. Stiu ca mai de mult in Bucuresti exista un fel de ura pentru oamenii care veneau din zona Moldovei. Ce avea lumea cu moldovenii? Stiu ca gandirea asta nu mai exista...? (mai mult)
Bună TPU, credeți ca Moș Craciun, Moș Gerila sau Moș Nicolae este cumva personificarea a aceluia cu coarne sau doar e teorie? Am auzit undeva că chestia asta cu Moș Crăciun e preluată de la...? (mai mult)
Puteți sa-mi dați propuneri ce sa desenez?
Salutare, cum as putea sa învăț texte mai ușor? Trebuie sa învăț vreo 10 texte medii până vineri și nu prea ma pot concentra...
Cate muzee din Romania ati vizitat pana acum? Si care v-au placut cel mai mult? Stiati ca avem peste 1000 de muzee in Romania?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
nemur88 întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Spiderman
Ai trait in suspans la fiecare film cu Spiderman? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acestea!