Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ce fotografi urmariti? Social Media / evenimente / galerii etc
Întrebare pentru artiști și graficieni. Îmi puteți recomanda creioane colorate de mare calitate la un preț accesibil?
Daca esti foarte pasionat de compus muzica si vrei sa faci o cariera din asta, merita sa faci conservatorul? Sau sa fac ceva stabil pe piata muncii si sa pastrez muzica ca un hobby?
Ce cadou ai putea da unei persoane căreia îi plac mult cărțile, într- o zi în care deja va primi o tonă de cărți de la alte persoane? Îi place și arta și în urmă cu ceva ani a fost elevul...? (mai mult)
recent am descoperit ca- mi plac perucile. Nu prea vreau sa dau comanda pe internet pentru un suport/cap de manechin ca sa le tin, aveti vreo idee la ce magazin se poate gasi un suport de ...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog cum se numeste monumentul acela care se ciopleste singur?
Voi ce credeți, exista oameni cu puteri paranormale care pot vorbi cu Dumnezeu, cu îngerii sau care primesc mesaje divine, au previziuni, vorbesc cu mortii, prevăd viitorul, vindeca oameni etc? Exista...? (mai mult)
La ce festivaluri de arta mergeti vara asta?
cum se traduce "CHILDRENITE"? Multumesc!
Spuneti-mi ceva de desenat usor la desen pentru a primi 10.
Oare niste firme bune(nu f scumpe) de pensule, creioane, acuarele (goase, acrilice, etc) si in general obiecte pentru pictat, desenat stiti?
Care sunt factorii interni și externi care influentează felul in care ne exprimam prin arta? Dau funda
Doresc un blog sau ceva similar pentru a scrie o carte. Știe cineva cu ce pot să încep? Mulțumesc frumos!
Salut, cine stie sa animeze? Vreau sa fac cu cineva un proiect, sa creem un film tip anime.
Vreau și eu niste impresii foarte lungi despre aceste obiective turistice: Ulpia Traiana Sarmizegetusa, Cetatea Alba Carolina și Castelul Corvinilor. Ori impresii personale ori luate de pe net dar...? (mai mult)
Buna TPU. Acum ceva timp mi- am cumpărat un set de creioane colorate Polychromos de la Faber Castell și nu ma prea pricep sa colorez, la schița zic eu ca pot destul de bine (Chiar dacă nu ma prea...? (mai mult)
Cine imi poate descrie 2 evenimente desfășurate recent in România?
Am gasit o emblema din Tailanda si vreau sa stiu daca este valorasa sau nu, este o emblema a aniversarii de 60 de ani de la urcarea tronului a regelui Rama(cred). Daca un expert stie ceva rog sa...? (mai mult)
am o intrebare. De curand m- am mutat in Arad si vreau sa va intreb daca cunoasteti o biblioteca unde sa pot studia. Caut o biblioteca unde sa pot invata linistit, nu vreau sa aud de cafenele....? (mai mult)
A mai participat cineva la concursul "Ionel Teodoreanu" de la Iasi in anii anteriori? Imi puteti da niste modele de subiecte pentru proba orala la arta plastica? Sunt clasa a V-a.
De la cati ani poti cumpara sprayuri de graffiti adica din magazin exista vreo regula de varsta?
Înainte de apariția sticlei, anul 1200, ce se punea în geamurile cetăților și castelelor?
Nu înțeleg ce e ritmul... Adică știu și eu că sunt bataile alea de bas/chitara etc care sunt mai repezi sau mai lente, sunt la dansuri populare și chiar nu înțeleg ce pas se face pe un anumit...? (mai mult)
Hey. As vrea sa imi cumpar un pachet de creioane Faber Castell Polychromos. Inainte de asta as vrea sa ma informez mai bine despre ele. Nu am gasit pe Youtube asa ca va intreb pe voi. Daca aveti aceste...? (mai mult)
Exista cursuri sau altceva in Bucuresti ca sa iti vezi animalul de putere sau vietile anterioare prin meditatie?
Ce parere aveti de acest desen? https://imgur.com/a/iUKUmOC
Buna! Sunt clasa a VIII a si am dat miercuri si joi probele la liceul de artă Margareta Sterian Buzău pe teatru, stie cineva cat la% conteaza media de la examen? Cineva spunea ca e 50% apoi am auzit...? (mai mult)
Cum poti sa lucrezi impreuna cu Cartoon Network sa creezi desene animate la televizor, ce pasi trebuie sa urmez?
Salut, doresc sa devin un animator ( cel care creeaza desene animate ) la cine sa apelez?
As dori sa invat sculptura in lemn, mai exact sa invat sa sculptez cruci pentru gât, dar nu pentru vanzare! Ma poate ajuta cineva cu sfaturi utile, video etc.?
Peste doua saptamani termina clasele de a 12- a la mine la liceu, si eu trebuie sa scriu "discursul" pentru ei, si nu o pot ruga pe doamna profesoara de romana sa ma ajute deoarece ea este diriginta...? (mai mult)
Ce sa ma fac...Am 3 de 3 la mate si vine teza....ar trebui sa iau 9 in teza sa imi iasa media.Cum dracu sa iau eu 9 in teza? Eu pe 26 dau teza.
Hey! Vreu câteva imagini cu picturi, pentru proba de creativite de la liceul de arte, pictura trebuie sa conțină 5 personaje, folosind contrastul de culori și respectând criteriile: personaje ...? (mai mult)
Stie cineva daca si unde as putea sa forjez ceva din metal (ex: cutit/dagger)? Ma refer la un atelier de forjat unde, contracost, m- ar lasa sa forjez eu ceva. Pentru experienta in sine de ...? (mai mult)
Face cineva cursuri de dans la Azurdance? Street dance? Daca da, cat costa pe luna?
Am nevoie de un sfat referitor la 3 culori de exterior pentru niste case. O culoare pentru geamuri si usi, una pentru casa si una pentru o rama a geamurilor si usilor astfel incat sa fie ...? (mai mult)
Buna Imi puteti spune si mie un scenariu pentru o singura persoana si aia fiind fata? Pentru probe la liceu de actorie Ceva usor va rog
Imi puteti spune asemanari si deosebiri intre arta 1800(impresionism) si arta 1900?
Am nevoie de ajutor! Cum as putea desena realistic cu creioane colorate?
Am acasa o colectie de timbre vechi, cel mai vechi fiind din 1961, restul fiind din 1964- 1988, imi poate spune cineva cam cu cat l- as putea vinde? Multumesc! Mentionez ca sunt peste 70 de ...? (mai mult)
Am nevoie de un monolog feminin pentru teatru, sa fie comic si cat mai lung. Ma puteti ajuta, va rog?
De unde pot cumpara acest tablou? https://imgur.com/gallery/aY33rTL
Trebuie să desenez niște modele pe niște stâlpi de lemn, dacă stâlpii sunt lăcuiți trebuie șlefuiți, sau pot aplica grund și vopsea lavabilă apoi vopseaua cu care desenez peste...? (mai mult)
Salut, am si eu nevoie de numele produselor acestea in romana: calico or other natural fabric, freezer paper, white vinegar. Sunt folosite pentru a face etichete home made. De aici si linkul https://youtu.be/vvFllb1ZAZg....? (mai mult)
Este adevărat că culoarea albastru este cea mai atrăgătoare dintre toate culorile? Dacă da, de ce? Dacă nu, care este cea mai atrăgătoare culoare?
Există în artă o opinie conform căreia valoarea si efectul creaţiei artistice s- ar afla undeva în sfera exclusivă a unor emoţii ce nu pot fi analizate si nici exprimate în cuvinte, dincolo de...? (mai mult)
Cum se pronunță corect numele filosofului Epictet?
Sunt in clasa a 8- a si vreau sa intru la liceu la COLEGIUL DE ARTE SIBION DRAGOI din Arad la profiulul de arta plastica. Vreau sa stiu cand se fac pregatirile acolo si cand sa ma duc sa dau ...? (mai mult)
Toata lumea spune ca eu as avea talent la creatie (compuneri, poezii etc...) Am ca hobby sa fac poezii... Puteti sa imi spuneti va rog daca am talent: Vara aia Vara aia, A fost o vara, In...? (mai mult)
Aș vrea sa cumpăr un detector de metale. Ma gândesc ce sa cumpăr un Garrett ace 150 ar fi bun pentru inceput? Nu stiu daca voi găsi ceva interesant in zona mea ce sa fac? Puteti sa- mi dati...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
rusucristinel1901 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!