Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Salut, am 14 ani si ideea e ca daca faci vocalize poti sa inveti sa canti bine, adica iti imbunateste vocea sau iti trebuie sa ai talent? Eu de cand eram mic mi- am dorit sa cant iar de 1 an cant la ...? (mai mult)
De unde pot lua vopsele pentru mobilă din diferit lemne și pensule pentru o vopsi? Mă interesează să pot comanda vopseaua pe bază de cod de culoare.
Imi poate spune cineva un salon de tatuaje non-permanente din Craiova?
Buna, sunt noua pe acest forum. Am terminat, de curand clasa a 12 a, profil filologie si in aceasta vara vreau sa intru, la facultatea de arte si design din Timisoara, sectia Istoria si teoria artei. ...? (mai mult)
Puteti sa imi spuneti si mie cate alfabete are limba japoneza? Multumesc mult!
Merita sa imi cumpar un ghid turistic despre New York, America daca nu o sa ma duc niciodata acolo cel mai probabil? E bun cel de la editura Niculescu cu New York- ul? De mic ma pasioneaza tot ce tine...? (mai mult)
Deci, stiu ca suna cam ciudat, doar ca as vrea sa invat japoneza, macar putin intr- un mod mai repede. Cine stie care dintre sistemele de scris sunt mai intalnite in scrierea japoneza(ex. Kanji, ...? (mai mult)
Cum ma pot face manelist? Adică nu știu ce versuri sa fac. Știți un site unde pot genera versuri sau ma pot inspira? Ca as vrea sa fac piese(Audio) pe yt. Adică fără video sa pun doar un semn și...? (mai mult)
de vineri de cand am devenit fotbalist profesionist am ales Al Ahli din Arabia Saudită.Am fost prezentat si fac trenamente de 3 zile si eu tot ceea ce fac e sa mănânc, antrenament, stat ...? (mai mult)
Există vreun site-hartă-arhivă unde pot să introduc numele unei picturi celebre și pot afla în ce muzeu e expusă? Google-ul nu găsește întotdeauna.
Buna, vreau idei de teme pentru balul bobocilor. Vreau cât mai multe idei. Dau funda
Lucrez la un proiect fantasy si sunt putin blocata. Situatie- O planeta. Nu exista nici o stea in aproprierea sa, insa planeta este capabila sa sustina viata. Are caldura si lumina proprie, insa...? (mai mult)
Care este cea mai sigură metodă de evaluare a unei picturi?
Exista persoane iubitoare de muzica? Diferite genuri sa zicem dance, trance, rap, pop, poate exista persoane care creeaza instrumentale de diferite genuri... daca exista si aveti si piese (instrumentale)...? (mai mult)
De unde va vine inspiratie sa scrieti? Dar mai ales de unde le vine inspiratie autorilor cunoscuti?
Stiu ca e un subiect sensibil. Stiu ca mai de mult in Bucuresti exista un fel de ura pentru oamenii care veneau din zona Moldovei. Ce avea lumea cu moldovenii? Stiu ca gandirea asta nu mai exista...? (mai mult)
Bună TPU, credeți ca Moș Craciun, Moș Gerila sau Moș Nicolae este cumva personificarea a aceluia cu coarne sau doar e teorie? Am auzit undeva că chestia asta cu Moș Crăciun e preluată de la...? (mai mult)
Puteți sa-mi dați propuneri ce sa desenez?
Salutare, cum as putea sa învăț texte mai ușor? Trebuie sa învăț vreo 10 texte medii până vineri și nu prea ma pot concentra...
Cate muzee din Romania ati vizitat pana acum? Si care v-au placut cel mai mult? Stiati ca avem peste 1000 de muzee in Romania?
Ce fotografi urmariti? Social Media / evenimente / galerii etc
Întrebare pentru artiști și graficieni. Îmi puteți recomanda creioane colorate de mare calitate la un preț accesibil?
Daca esti foarte pasionat de compus muzica si vrei sa faci o cariera din asta, merita sa faci conservatorul? Sau sa fac ceva stabil pe piata muncii si sa pastrez muzica ca un hobby?
Ce cadou ai putea da unei persoane căreia îi plac mult cărțile, într- o zi în care deja va primi o tonă de cărți de la alte persoane? Îi place și arta și în urmă cu ceva ani a fost elevul...? (mai mult)
recent am descoperit ca- mi plac perucile. Nu prea vreau sa dau comanda pe internet pentru un suport/cap de manechin ca sa le tin, aveti vreo idee la ce magazin se poate gasi un suport de ...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog cum se numeste monumentul acela care se ciopleste singur?
Voi ce credeți, exista oameni cu puteri paranormale care pot vorbi cu Dumnezeu, cu îngerii sau care primesc mesaje divine, au previziuni, vorbesc cu mortii, prevăd viitorul, vindeca oameni etc? Exista...? (mai mult)
La ce festivaluri de arta mergeti vara asta?
cum se traduce "CHILDRENITE"? Multumesc!
Spuneti-mi ceva de desenat usor la desen pentru a primi 10.
Oare niste firme bune(nu f scumpe) de pensule, creioane, acuarele (goase, acrilice, etc) si in general obiecte pentru pictat, desenat stiti?
Care sunt factorii interni și externi care influentează felul in care ne exprimam prin arta? Dau funda
Doresc un blog sau ceva similar pentru a scrie o carte. Știe cineva cu ce pot să încep? Mulțumesc frumos!
Salut, cine stie sa animeze? Vreau sa fac cu cineva un proiect, sa creem un film tip anime.
Vreau și eu niste impresii foarte lungi despre aceste obiective turistice: Ulpia Traiana Sarmizegetusa, Cetatea Alba Carolina și Castelul Corvinilor. Ori impresii personale ori luate de pe net dar...? (mai mult)
Buna TPU. Acum ceva timp mi- am cumpărat un set de creioane colorate Polychromos de la Faber Castell și nu ma prea pricep sa colorez, la schița zic eu ca pot destul de bine (Chiar dacă nu ma prea...? (mai mult)
Cine imi poate descrie 2 evenimente desfășurate recent in România?
Am gasit o emblema din Tailanda si vreau sa stiu daca este valorasa sau nu, este o emblema a aniversarii de 60 de ani de la urcarea tronului a regelui Rama(cred). Daca un expert stie ceva rog sa...? (mai mult)
am o intrebare. De curand m- am mutat in Arad si vreau sa va intreb daca cunoasteti o biblioteca unde sa pot studia. Caut o biblioteca unde sa pot invata linistit, nu vreau sa aud de cafenele....? (mai mult)
A mai participat cineva la concursul "Ionel Teodoreanu" de la Iasi in anii anteriori? Imi puteti da niste modele de subiecte pentru proba orala la arta plastica? Sunt clasa a V-a.
De la cati ani poti cumpara sprayuri de graffiti adica din magazin exista vreo regula de varsta?
Înainte de apariția sticlei, anul 1200, ce se punea în geamurile cetăților și castelelor?
Nu înțeleg ce e ritmul... Adică știu și eu că sunt bataile alea de bas/chitara etc care sunt mai repezi sau mai lente, sunt la dansuri populare și chiar nu înțeleg ce pas se face pe un anumit...? (mai mult)
Hey. As vrea sa imi cumpar un pachet de creioane Faber Castell Polychromos. Inainte de asta as vrea sa ma informez mai bine despre ele. Nu am gasit pe Youtube asa ca va intreb pe voi. Daca aveti aceste...? (mai mult)
Exista cursuri sau altceva in Bucuresti ca sa iti vezi animalul de putere sau vietile anterioare prin meditatie?
Ce parere aveti de acest desen? https://imgur.com/a/iUKUmOC
Buna! Sunt clasa a VIII a si am dat miercuri si joi probele la liceul de artă Margareta Sterian Buzău pe teatru, stie cineva cat la% conteaza media de la examen? Cineva spunea ca e 50% apoi am auzit...? (mai mult)
Cum poti sa lucrezi impreuna cu Cartoon Network sa creezi desene animate la televizor, ce pasi trebuie sa urmez?
Salut, doresc sa devin un animator ( cel care creeaza desene animate ) la cine sa apelez?
As dori sa invat sculptura in lemn, mai exact sa invat sa sculptez cruci pentru gât, dar nu pentru vanzare! Ma poate ajuta cineva cu sfaturi utile, video etc.?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?