Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Peste doua saptamani termina clasele de a 12- a la mine la liceu, si eu trebuie sa scriu "discursul" pentru ei, si nu o pot ruga pe doamna profesoara de romana sa ma ajute deoarece ea este diriginta...? (mai mult)
Ce sa ma fac...Am 3 de 3 la mate si vine teza....ar trebui sa iau 9 in teza sa imi iasa media.Cum dracu sa iau eu 9 in teza? Eu pe 26 dau teza.
Hey! Vreu câteva imagini cu picturi, pentru proba de creativite de la liceul de arte, pictura trebuie sa conțină 5 personaje, folosind contrastul de culori și respectând criteriile: personaje ...? (mai mult)
Stie cineva daca si unde as putea sa forjez ceva din metal (ex: cutit/dagger)? Ma refer la un atelier de forjat unde, contracost, m- ar lasa sa forjez eu ceva. Pentru experienta in sine de ...? (mai mult)
Face cineva cursuri de dans la Azurdance? Street dance? Daca da, cat costa pe luna?
Am nevoie de un sfat referitor la 3 culori de exterior pentru niste case. O culoare pentru geamuri si usi, una pentru casa si una pentru o rama a geamurilor si usilor astfel incat sa fie ...? (mai mult)
Buna Imi puteti spune si mie un scenariu pentru o singura persoana si aia fiind fata? Pentru probe la liceu de actorie Ceva usor va rog
Imi puteti spune asemanari si deosebiri intre arta 1800(impresionism) si arta 1900?
Am nevoie de ajutor! Cum as putea desena realistic cu creioane colorate?
Am acasa o colectie de timbre vechi, cel mai vechi fiind din 1961, restul fiind din 1964- 1988, imi poate spune cineva cam cu cat l- as putea vinde? Multumesc! Mentionez ca sunt peste 70 de ...? (mai mult)
Am nevoie de un monolog feminin pentru teatru, sa fie comic si cat mai lung. Ma puteti ajuta, va rog?
De unde pot cumpara acest tablou? https://imgur.com/gallery/aY33rTL
Trebuie să desenez niște modele pe niște stâlpi de lemn, dacă stâlpii sunt lăcuiți trebuie șlefuiți, sau pot aplica grund și vopsea lavabilă apoi vopseaua cu care desenez peste...? (mai mult)
Salut, am si eu nevoie de numele produselor acestea in romana: calico or other natural fabric, freezer paper, white vinegar. Sunt folosite pentru a face etichete home made. De aici si linkul https://youtu.be/vvFllb1ZAZg....? (mai mult)
Este adevărat că culoarea albastru este cea mai atrăgătoare dintre toate culorile? Dacă da, de ce? Dacă nu, care este cea mai atrăgătoare culoare?
Există în artă o opinie conform căreia valoarea si efectul creaţiei artistice s- ar afla undeva în sfera exclusivă a unor emoţii ce nu pot fi analizate si nici exprimate în cuvinte, dincolo de...? (mai mult)
Cum se pronunță corect numele filosofului Epictet?
Sunt in clasa a 8- a si vreau sa intru la liceu la COLEGIUL DE ARTE SIBION DRAGOI din Arad la profiulul de arta plastica. Vreau sa stiu cand se fac pregatirile acolo si cand sa ma duc sa dau ...? (mai mult)
Toata lumea spune ca eu as avea talent la creatie (compuneri, poezii etc...) Am ca hobby sa fac poezii... Puteti sa imi spuneti va rog daca am talent: Vara aia Vara aia, A fost o vara, In...? (mai mult)
Aș vrea sa cumpăr un detector de metale. Ma gândesc ce sa cumpăr un Garrett ace 150 ar fi bun pentru inceput? Nu stiu daca voi găsi ceva interesant in zona mea ce sa fac? Puteti sa- mi dati...? (mai mult)
Cand eram mica gaseam pe net niste desene cu animale (mai bine zis parti din animale) pe care le printam si le asamblam, astfel imi iesea un animal din hartie in varianta 3D. Stie cineva cum se numeste...? (mai mult)
Salutare TPU, eu peste 1 an voi merge la liceu, iar eu cu ai mei am cazut de acord sa ma mut în Coreea de Sud în Seul, acolo vreau sa fac un liceu de arte, daca stiti vreun liceu de arte din Coreea...? (mai mult)
Salut tovarasi TPU, am doua rame de tablou si nu am ce sa bag acolo, nu ma apuc de pictat:)). Vreau sa- i pun asa, gen peisaje cum sunt in calendare(sa decupez) mai mari, unde as putea gasi in Bucuresti...? (mai mult)
Am nevoie de informații despre admiterea la Dinu Lipatti (actorie). Care sunt probele prin care trebuie să treci pentru a fi admis? Ce materii se fac? Se pune accent pe muzică? Se...? (mai mult)
De ce este acea tendinta de a citi altfel decat sunt scrise cuvintele ca: albea, se citeste albeea; nivea se citeste niveea; forta motrica se citeste forta motrice?
Okay deci e un concurs de desen cu tema "Locul copilariei mele" și nu am deloc inspirație. Orice idee în legătură cu tema m-ar ajuta enorm!
Deci de curand am primit un caiet super fancy si frumos si nu am habar ce sa fac cu el. Nu vreau raspunsuri de genu; oracol, journal, de desene sau amintiri. Multumesc anticipat :*
Unde as putea gasi cartea Eckhart Tolle -Puterea prezentului? O pot gasi si la biblioteci? Sau trebuie comandata? M-ar ajuta sa scap de anxietate?
Colecționez monede și aș vrea să găsesc monede mai vechi de 1950. Unde as putea găsi? Știu ca unii bătrâni puneau la o casa noua monede dar nu știu exact unde. Îmi puteți da sfaturi unde sa...? (mai mult)
Helloooooooooooooo. Am nevoie de niste provocari de desen digital si cu niste idei cat mai tampite de desen. Stiu ca nu prea are logica ca am spus dar na. FUNDA
am găsit un tablou de Theodor Pallady "nud in sezlong", aș dori mai multe detalii despre tabloul respectiv, pe spate are următoarele semnalmente "ulei pe carton 700x800" "muzeul Zambaccian...? (mai mult)
Stie cineva vreun site cu produse DIY unde as putea gasi insigne goale? (Cum erau alea la 50 de bani de la aparate, dar simple)
Hey, vrei și eu niște site- uri sau fotografii cu picturi, care conțin 5 persoane fiind realizate în contrast de culori (rosu și verde, violet și Orange etc). Sora mea are nevoie pentru as face...? (mai mult)
În sec. 19 o serie de scriitori iluştri (Theophile Gautier, Flaubert ş.a.) au susţinut doctrina "artă pentru artă", în forma ei clasică. Formula era lansată cu fermitate de către profesorul...? (mai mult)
Hey. Sora mea, vrea sa dea probele la liceu de arta. Ideea este ca nu știe ce probe se vor da, are talent la desen însă, desenează după ochi, nu face totul gândit, calculat, (așezare în ...? (mai mult)
Ce gen de muzica era in evul mediu? (ce fel de muzica ascultau)
Fac pian de cateva luni si as vrea imvat pe langa ore o melodie pop. Ca imi recomandati pentru inceput? (Pop)
La ce supermarket as putea să găsesc sushi, stiu ca era la Lidl cand era saptamana japoneză sau chinezească. Dar acum unde aș putea gasi? Multumesc
Scriu articole. Există site-uri româneşti unde să primeşti bani pentru scrierea unor texte?
Este cineva care stie in ce data si la ce ora se dau probele la liceu Dinu Lipatti din capitala anul 2019- 2020 la sectia arta actorului (adica la actorie)? Pentru clasa a 9 a si as vrea sa ...? (mai mult)
Vreau sa îmi spuneți și mie va rog frumos cât costa sa îmi tatueze tot antebaratul stâng și cât timp îmi ia, va rog frumos sa ma ajutați ca sunt foarte grăbit! Ofer fundița!?
Salut, imi plac foarte mult tatuajele, zic din start ca nu le- am facut pentru frumusete sau sa par baiatul ala rau, nu, fiecare tatuaj ma reprezintă si face parte din viata mea, sunt multe amintiri...? (mai mult)
Sunt reprezentanta unui club sportiv din Galati, v-ar interesa un reportaj despre un Campionat International din 20-21 aprilie ce va avea loc in Galati?
Acum ceva timp am întrat în corul scolii și acum vreo luna sau doua m- am retras. Profesoara de muzica de atunci îmi face morala ca trebuie sa bage copii fără voce. In aprilie are o inspecție la...? (mai mult)
Buna, am o intrebare. Daca dau probele eliminatorii pentru liceul I.N. Socolescu si le trec, o sa am optiunea sa aleg intre Socolescu si Tonitza pe baza acestor note? Deoarece eu vreau sa intru la Tonitza...? (mai mult)
Merită să cumperi șasiuri cu pânze și să pictezi tablouri ( folosesc acrilice) pentru a le vinde pentru un ban in plus drept un hobby (tablouri nu mari ≈30x40 ) Cu cat trec astfel de tablouri și...? (mai mult)
Bună, exista în Sibiu locuri unei poți face canto în afară de Palatul Copiilor și Scoala de arte? Dacă da, unde?
Poate cineva sa imi faca rost de o poza cu doua statui, o femeie si un barbat si in loc de cap au doua boluri ce se varsa ulul in celalalt? Imi trebuie neaparat, nu am apucat sa salvez poza...? (mai mult)
Cum faci un slime cumparat sa nu mai fie lipicios?
Este cineva din Curtea de Argeş? Am nevoie de niste poze,pe care ar trebui sa le fac eu, dar nu am cum sa ajung pana acolo. As aprecia daca ar putea cineva sa ma ajute. :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!