Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cand eram mica gaseam pe net niste desene cu animale (mai bine zis parti din animale) pe care le printam si le asamblam, astfel imi iesea un animal din hartie in varianta 3D. Stie cineva cum se numeste...? (mai mult)
Salutare TPU, eu peste 1 an voi merge la liceu, iar eu cu ai mei am cazut de acord sa ma mut în Coreea de Sud în Seul, acolo vreau sa fac un liceu de arte, daca stiti vreun liceu de arte din Coreea...? (mai mult)
Salut tovarasi TPU, am doua rame de tablou si nu am ce sa bag acolo, nu ma apuc de pictat:)). Vreau sa- i pun asa, gen peisaje cum sunt in calendare(sa decupez) mai mari, unde as putea gasi in Bucuresti...? (mai mult)
Am nevoie de informații despre admiterea la Dinu Lipatti (actorie). Care sunt probele prin care trebuie să treci pentru a fi admis? Ce materii se fac? Se pune accent pe muzică? Se...? (mai mult)
De ce este acea tendinta de a citi altfel decat sunt scrise cuvintele ca: albea, se citeste albeea; nivea se citeste niveea; forta motrica se citeste forta motrice?
Okay deci e un concurs de desen cu tema "Locul copilariei mele" și nu am deloc inspirație. Orice idee în legătură cu tema m-ar ajuta enorm!
Deci de curand am primit un caiet super fancy si frumos si nu am habar ce sa fac cu el. Nu vreau raspunsuri de genu; oracol, journal, de desene sau amintiri. Multumesc anticipat :*
Unde as putea gasi cartea Eckhart Tolle -Puterea prezentului? O pot gasi si la biblioteci? Sau trebuie comandata? M-ar ajuta sa scap de anxietate?
Colecționez monede și aș vrea să găsesc monede mai vechi de 1950. Unde as putea găsi? Știu ca unii bătrâni puneau la o casa noua monede dar nu știu exact unde. Îmi puteți da sfaturi unde sa...? (mai mult)
Helloooooooooooooo. Am nevoie de niste provocari de desen digital si cu niste idei cat mai tampite de desen. Stiu ca nu prea are logica ca am spus dar na. FUNDA
am găsit un tablou de Theodor Pallady "nud in sezlong", aș dori mai multe detalii despre tabloul respectiv, pe spate are următoarele semnalmente "ulei pe carton 700x800" "muzeul Zambaccian...? (mai mult)
Stie cineva vreun site cu produse DIY unde as putea gasi insigne goale? (Cum erau alea la 50 de bani de la aparate, dar simple)
Hey, vrei și eu niște site- uri sau fotografii cu picturi, care conțin 5 persoane fiind realizate în contrast de culori (rosu și verde, violet și Orange etc). Sora mea are nevoie pentru as face...? (mai mult)
În sec. 19 o serie de scriitori iluştri (Theophile Gautier, Flaubert ş.a.) au susţinut doctrina "artă pentru artă", în forma ei clasică. Formula era lansată cu fermitate de către profesorul...? (mai mult)
Hey. Sora mea, vrea sa dea probele la liceu de arta. Ideea este ca nu știe ce probe se vor da, are talent la desen însă, desenează după ochi, nu face totul gândit, calculat, (așezare în ...? (mai mult)
Ce gen de muzica era in evul mediu? (ce fel de muzica ascultau)
Fac pian de cateva luni si as vrea imvat pe langa ore o melodie pop. Ca imi recomandati pentru inceput? (Pop)
La ce supermarket as putea să găsesc sushi, stiu ca era la Lidl cand era saptamana japoneză sau chinezească. Dar acum unde aș putea gasi? Multumesc
Scriu articole. Există site-uri româneşti unde să primeşti bani pentru scrierea unor texte?
Este cineva care stie in ce data si la ce ora se dau probele la liceu Dinu Lipatti din capitala anul 2019- 2020 la sectia arta actorului (adica la actorie)? Pentru clasa a 9 a si as vrea sa ...? (mai mult)
Vreau sa îmi spuneți și mie va rog frumos cât costa sa îmi tatueze tot antebaratul stâng și cât timp îmi ia, va rog frumos sa ma ajutați ca sunt foarte grăbit! Ofer fundița!?
Salut, imi plac foarte mult tatuajele, zic din start ca nu le- am facut pentru frumusete sau sa par baiatul ala rau, nu, fiecare tatuaj ma reprezintă si face parte din viata mea, sunt multe amintiri...? (mai mult)
Sunt reprezentanta unui club sportiv din Galati, v-ar interesa un reportaj despre un Campionat International din 20-21 aprilie ce va avea loc in Galati?
Acum ceva timp am întrat în corul scolii și acum vreo luna sau doua m- am retras. Profesoara de muzica de atunci îmi face morala ca trebuie sa bage copii fără voce. In aprilie are o inspecție la...? (mai mult)
Buna, am o intrebare. Daca dau probele eliminatorii pentru liceul I.N. Socolescu si le trec, o sa am optiunea sa aleg intre Socolescu si Tonitza pe baza acestor note? Deoarece eu vreau sa intru la Tonitza...? (mai mult)
Merită să cumperi șasiuri cu pânze și să pictezi tablouri ( folosesc acrilice) pentru a le vinde pentru un ban in plus drept un hobby (tablouri nu mari ≈30x40 ) Cu cat trec astfel de tablouri și...? (mai mult)
Bună, exista în Sibiu locuri unei poți face canto în afară de Palatul Copiilor și Scoala de arte? Dacă da, unde?
Poate cineva sa imi faca rost de o poza cu doua statui, o femeie si un barbat si in loc de cap au doua boluri ce se varsa ulul in celalalt? Imi trebuie neaparat, nu am apucat sa salvez poza...? (mai mult)
Cum faci un slime cumparat sa nu mai fie lipicios?
Este cineva din Curtea de Argeş? Am nevoie de niste poze,pe care ar trebui sa le fac eu, dar nu am cum sa ajung pana acolo. As aprecia daca ar putea cineva sa ma ajute. :)
Sunt in clasa a 6- a si de anul viitor as vrea sa merg la un liceu de muzica precum Dinu Lipatti, chiar am muzica in sange si nu vreau sa imi irosesc talentul, de curand m- am axat pe muzica foarte...? (mai mult)
Cum fac si eu o poza de genu? https://imgur.com/9HJ9Gtn
Buna, imi puteti recomanda albume de arta ( mai ales despre renastere) cu imagini, pentru ca am o tema sa fac crochiuri dupa nuduri din renastere, dar la biblioteca nu am gasit si carti cu imagini. ...? (mai mult)
stie cineva ce valoare au aceste tablouri si ce denumire au? Sunt vechi dar sunt in stare exceptionala. https://www.olx.ro/oferta/vand-tablouri-vechi-IDcbWgF.html Apasa pe link.
Exista spatii special amenajate pentru Graffiti in Bucuresti? Daca da, unde?
Am o prietena pasionata de pictura, anul trecut i- am cumparat un sevalet si ii este de folos. Anul acesta m- ati putea ajuta cu sugestii pe aceeasi tema? Ma adresez, poate, celor care se pricep....? (mai mult)
Am o afacere cu tricouri pictate manual si de regula lucrez cu vopsea pentru textile, combinata cu acrilice. Ambele aplicate peste o baza lichida pentru decoratiuni textile care ma ajuta la intretinerea...? (mai mult)
Am încercat sa scriu câteva versuri de rap.O părere sinceră? Daiana changhing face How can you be so cruel? You look like leatherface kill me for your sick plesure How can such a creature...? (mai mult)
Salut Tpu.Cum as putea deveni mai bun la desen, adica desenez cam de 4 ani (formandu- mi stil de desen anime) doar ca nu prea vad cum as putea evolua in continuare, aveti niste sfaturi sau tutoriale...? (mai mult)
Concert de Gală – „I love PUCCINI"
Ce părere aveți despre croitoriile din iulius din IASI? Calitatea si prețul ma interesează in comparație cu croitoriile normale
Ce siteuri pe net recomandați pentru îmbunătățire experientei culturale referitor la evenimentele zilnice si contemporane relevante?
Top 10 vloggeri care sunt extrem de buni si care au cei mai multi abonați
Ce parere aveti despre bullet journal? Credeti ca sunt folositoare, ajuta cu ceva sau sunt inutile?
Stie cineva o firma in Timisoara care se ocupa cu personalizarea tricourilor sau anumite obiecte?
Daca iau o poză de pe net,și o transform(adică o fac in creion, o întorc în oglinda si-i pun reflecții)mai pot fi acuzată că am încălcat drepturile de autor?
La ce se refera proverbul "Fa-te prieten cu dracu pana treci puntea"? Scurt si la obiect va rog
Hei! Este cineva pe aici care colectioneaza monede?
Cum vi se par cursurile de dezvoltare personală din România?
Caut un cadou traditional si m- am gandit la o camasa barbateasca romaneasca, tip ie. As vrea insa ceva veritabil, un produs lucrat manual si unicat, executat la comanda. Mi- ar placea sa pot ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
rusucristinel1901 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!