Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cum realizez o coperta de carte tip A5?
Salut, sunt in clasa a 11a. Ce credeți că o să pice la simulări la istorie și română? Eu cred că la istorie o sa pice Romania in perioada interbelica, iar la română, ...habar nu am. voi?
Perlele de cultura pot fi gasite cultivate in Romania?
A făcut sau face cineva accesorii handmade(broșe, lanțuri)? Ce tutoriale folosiți și de unde luați materialele? Multumesc
Ce s-a intamplat pana la urma cu profesorul Gilderoy Lockhart din cartile si filmele Harry Potter? Profesorul acela cu pelerina galbena si uneori albastra si cu parul blond.
Exista locuri legale de graffiti in Ploiesti? Dacă da unde?
Tutoriale de dans modern ca in cluburi va rog dacă știți link aici!
Hei, TPU! Că tot vine primăvara, cine imi poate arăta cele mai frumoase modele de flori care pot fi confecționate manual?
Imi poate spune cineva un loc in Cluj in care pot sa invat cum sa meditez corect, o carte, un canal de Youtube, orice. Doresc sa practic meditatia dar nu stiu de unde sa incep si mi- as dori si parerea...? (mai mult)
Ce culoare au costumele nationale romanesti din toate regiunele?
Cum pot sa imi dezvolt competentele de oratorie? Tranks!
Ce este un habit tracker (nu stiu cum se scrie corect) si cum se foloseste? As dori sa imi fac unul in agenda dar nu stiu ce e...????
am gasit niste monezi vechi si am cautat pe net sa vad cat valoreaza doar ca preturile difera. Intrebarea mea este daca stiti unde sa gasesc preturile corect sau unde sa le vand.
Am nevoie urgent de CREION CHIMIC și nu gasesc nicăieri. In caz ca este cineva din Galati care citește acest anunț și are un creion chimic sau mai multe de vanzare, ar fi minunat....? (mai mult)
Am o întrebare, sper să-mi răspundeți.Îmi dați si mie sfaturi pentru a scrie un scenariu pentru o scenetă de teatru?
Salut.As vrea sa spun aceasta poezie unei fete.Ce parere aveti? Esti ca vremea cand e soare, Ca gradina cand in floare Esti ca noaptea cand e luna Esti ca cerul plin de stele Ca snurul plin de...? (mai mult)
Helloo! Imi puteti spune un personaj din anime care va place? Vreau sa il/o desenez. De preferat ca personajul sa fie fata.
Cat de groasa trebuie foaia pentru acuarele incat sa nu se increteasca daca pun multicica apa. Cat poate costa un bloc de desen cu acele foi?
Unde pot verifica dacă o monedă este reală în Iaşi?
Exista vreo sala de Muay Thai in Oradea?
Salutare! Stiti vreo carte despre istoria Tg Jiu-ului? Mersi!
Aveti idee ce carti sa cumpar pentru a-mi dezvolta imaginatia, vocabularul etc?
Voi ce motto aveti?
as vrea sa ii fac matusii mele un cadou si m- am gandit sa ii fac gen, , cutiuta cu 51/101 de motive pentru care te iubesc, , doar ca eu vreau sa scriu in acele motive ceva ca atunci cand le...? (mai mult)
Caut un program de animat desenand, gen sa desenezi ca in photoshop si sa animezi ca in Adobe animate Am incercat Adobe animate si adome after effects dar nici unu nu pare sa fie asa Adobe animate parca...? (mai mult)
Profesoara de canto a spus că eu nu transmit niciun sentiment când cânt. A spus că am voce buna, linia melodică e buna, dar doar cânt. Nu transmit nimic celui care mă ascultă. Mi a spus...? (mai mult)
FUNDA! Salut TPU, este medalia asta in forma de cruce? Nu de alta, doar ca aud pareri impartite >...? (mai mult)
Vreau sa ma inscriu la Scoala Populara de Arte din Brasov.Imi puteti spune cum se numeste profesorul de la clasa de instrumente de suflat(saxofon) si orarul acestei clase?
Salut tpu.Stie cineva cum se numeste foaia pe care artistul de tatuaje o foloseste sa iti puna desenul pe mana inainte sa inceapa sa tatueze? Si cum se foloseste?
Vreau sa ma apuc sa citesc. ce carti imi recomandati?
Cine ma poate ajuta cu o poezie pentru balul martisorului pentru o pereche? Am nevoi repede ca le-am promis ca ii ajut.
O intrebare: Hobby- ul meu este sa fac Graffiti. Daca politia ma prinde avand Graffiti- urile la mine [de exemplu sa le am in ghiozdan] ce se poate intampla? Nu mi s- a mai intamplat asa ceva...? (mai mult)
De ce nu le prea place românilor să meargă la teatru sau la cinema? Sincer am niste rude plecate la muncă în Spania şi mi- a povestit că acolo oamenii se duc destul de des la teatru, şi tineri...? (mai mult)
Replica pentru Titanic de va fi lansată în 2022, va avea la fel ca originalul- motoare pe abur? sau va fi prevăzut cu motoare moderne? Ca ambianță va fi la fel ca Titanicul sau va dispune de ...? (mai mult)
Salut,unde pot gasi poza asata https://imgur.com/a/gdd8DM0 eu nu o mai gasesc la dimensiunea ei originala dau funda celui care gaseste poza originala!
Slime-ul se usuca daca folosesti culori tempera? Dau funtita
Bună, deci am o mare problemă: eu vreau să îmi creez o carieră în actorie, pentru că îmi place foarte mult asta. Doar că problema e vocea mea. La licee trebuie să cânți pentru a fi admis ...? (mai mult)
Cum sa învăț sa dansez? Îmi dați va rog niste tutoriale video-uri de pe net ceva de tipul? Mersi mult de tot!
URGENT! Am o camera Sony fdr- ax33 si nu gasesc lentile/obiective pentru ea! Am vazut una... se numeste raynox dcr- 732. Daca a mea functioneaza, atunci va rog sa imi gasiti un site (din Romania, sau...? (mai mult)
Hei! Pun intrebarea aceasta aici pentru ca am vazut ceva si vreau mai multe detalii. Peste putin timp va fi ziua prietenei mele si am vazut o poza foarte draguta cu niste plicuri pe care scriau ceva gen"sa...? (mai mult)
Știți vreun aparat foto dslr oarecum bun pentru portrete și pentru începători până în 1600 de lei?
Ce parere aveti de genul asta muzical? https://www.youtube.com/watch?v=8zLDnwGJgaU
imi poate spune cineva cum face La povesti Jimmy animatiile? Si de unde ea toate desenele de fundal?
Hei, stiti cumva daca la liceul Dumitri Cuclin la sectia coregrafie se face doar dans popular..sau si street dance?
Am tatuat pe umeri 2 trandafiri pe piept 2 aripi si in mijloc o inima, ce citat as putea sa mi scriu deasupra?
Ati cumparat cursuri in format electronic de la Laura Mateescu? Merita achizitionate pentru un fotograf incepator? Cum vi s-au parut?
Vreau sa intru in chestia asta de arta digitala. Niste desene de ale mele https://imgur.com/a/qKpKcKq. Cu cat as putea vinde un portret, un logo/avatar sau un banner? Uitati- va la pozele de acolo...? (mai mult)
A cumparat cineva de la https://puneincui.ro? Vreau sa imi cumpar un tablou si vreau sa imi fac idee de calitate
Am chef sa desenez, nu stiu ce sa desenez in afara de persoane anime, vreau sa simt ceva cand desenez, ceva inspiratie, vreau sa ma las de desen, dar vreau sa desenez ceva ca ma plictisesc, ajutor,...? (mai mult)
Caut o muzica de orchestra cu o tema apocaliptica, i-am uitat numele, dar la inceputul acesteia sunt un fel de strigate in cor, are careva vreo idee?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
rusucristinel1901 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?