Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 25 Februarie 2025 sunt:
Sunt in clasa a 6- a si de anul viitor as vrea sa merg la un liceu de muzica precum Dinu Lipatti, chiar am muzica in sange si nu vreau sa imi irosesc talentul, de curand m- am axat pe muzica foarte...? (mai mult)
Cum fac si eu o poza de genu? https://imgur.com/9HJ9Gtn
Buna, imi puteti recomanda albume de arta ( mai ales despre renastere) cu imagini, pentru ca am o tema sa fac crochiuri dupa nuduri din renastere, dar la biblioteca nu am gasit si carti cu imagini. ...? (mai mult)
stie cineva ce valoare au aceste tablouri si ce denumire au? Sunt vechi dar sunt in stare exceptionala. https://www.olx.ro/oferta/vand-tablouri-vechi-IDcbWgF.html Apasa pe link.
Exista spatii special amenajate pentru Graffiti in Bucuresti? Daca da, unde?
Am o prietena pasionata de pictura, anul trecut i- am cumparat un sevalet si ii este de folos. Anul acesta m- ati putea ajuta cu sugestii pe aceeasi tema? Ma adresez, poate, celor care se pricep....? (mai mult)
Am o afacere cu tricouri pictate manual si de regula lucrez cu vopsea pentru textile, combinata cu acrilice. Ambele aplicate peste o baza lichida pentru decoratiuni textile care ma ajuta la intretinerea...? (mai mult)
Am încercat sa scriu câteva versuri de rap.O părere sinceră? Daiana changhing face How can you be so cruel? You look like leatherface kill me for your sick plesure How can such a creature...? (mai mult)
Salut Tpu.Cum as putea deveni mai bun la desen, adica desenez cam de 4 ani (formandu- mi stil de desen anime) doar ca nu prea vad cum as putea evolua in continuare, aveti niste sfaturi sau tutoriale...? (mai mult)
Concert de Gală – „I love PUCCINI"
Ce părere aveți despre croitoriile din iulius din IASI? Calitatea si prețul ma interesează in comparație cu croitoriile normale
Ce siteuri pe net recomandați pentru îmbunătățire experientei culturale referitor la evenimentele zilnice si contemporane relevante?
Top 10 vloggeri care sunt extrem de buni si care au cei mai multi abonați
Ce parere aveti despre bullet journal? Credeti ca sunt folositoare, ajuta cu ceva sau sunt inutile?
Stie cineva o firma in Timisoara care se ocupa cu personalizarea tricourilor sau anumite obiecte?
Daca iau o poză de pe net,și o transform(adică o fac in creion, o întorc în oglinda si-i pun reflecții)mai pot fi acuzată că am încălcat drepturile de autor?
La ce se refera proverbul "Fa-te prieten cu dracu pana treci puntea"? Scurt si la obiect va rog
Hei! Este cineva pe aici care colectioneaza monede?
Cum vi se par cursurile de dezvoltare personală din România?
Caut un cadou traditional si m- am gandit la o camasa barbateasca romaneasca, tip ie. As vrea insa ceva veritabil, un produs lucrat manual si unicat, executat la comanda. Mi- ar placea sa pot ...? (mai mult)
Cum realizez o coperta de carte tip A5?
Salut, sunt in clasa a 11a. Ce credeți că o să pice la simulări la istorie și română? Eu cred că la istorie o sa pice Romania in perioada interbelica, iar la română, ...habar nu am. voi?
Perlele de cultura pot fi gasite cultivate in Romania?
A făcut sau face cineva accesorii handmade(broșe, lanțuri)? Ce tutoriale folosiți și de unde luați materialele? Multumesc
Ce s-a intamplat pana la urma cu profesorul Gilderoy Lockhart din cartile si filmele Harry Potter? Profesorul acela cu pelerina galbena si uneori albastra si cu parul blond.
Exista locuri legale de graffiti in Ploiesti? Dacă da unde?
Tutoriale de dans modern ca in cluburi va rog dacă știți link aici!
Hei, TPU! Că tot vine primăvara, cine imi poate arăta cele mai frumoase modele de flori care pot fi confecționate manual?
Imi poate spune cineva un loc in Cluj in care pot sa invat cum sa meditez corect, o carte, un canal de Youtube, orice. Doresc sa practic meditatia dar nu stiu de unde sa incep si mi- as dori si parerea...? (mai mult)
Ce culoare au costumele nationale romanesti din toate regiunele?
Cum pot sa imi dezvolt competentele de oratorie? Tranks!
Ce este un habit tracker (nu stiu cum se scrie corect) si cum se foloseste? As dori sa imi fac unul in agenda dar nu stiu ce e...????
am gasit niste monezi vechi si am cautat pe net sa vad cat valoreaza doar ca preturile difera. Intrebarea mea este daca stiti unde sa gasesc preturile corect sau unde sa le vand.
Am nevoie urgent de CREION CHIMIC și nu gasesc nicăieri. In caz ca este cineva din Galati care citește acest anunț și are un creion chimic sau mai multe de vanzare, ar fi minunat....? (mai mult)
Am o întrebare, sper să-mi răspundeți.Îmi dați si mie sfaturi pentru a scrie un scenariu pentru o scenetă de teatru?
Salut.As vrea sa spun aceasta poezie unei fete.Ce parere aveti? Esti ca vremea cand e soare, Ca gradina cand in floare Esti ca noaptea cand e luna Esti ca cerul plin de stele Ca snurul plin de...? (mai mult)
Helloo! Imi puteti spune un personaj din anime care va place? Vreau sa il/o desenez. De preferat ca personajul sa fie fata.
Cat de groasa trebuie foaia pentru acuarele incat sa nu se increteasca daca pun multicica apa. Cat poate costa un bloc de desen cu acele foi?
Unde pot verifica dacă o monedă este reală în Iaşi?
Exista vreo sala de Muay Thai in Oradea?
Salutare! Stiti vreo carte despre istoria Tg Jiu-ului? Mersi!
Aveti idee ce carti sa cumpar pentru a-mi dezvolta imaginatia, vocabularul etc?
Voi ce motto aveti?
as vrea sa ii fac matusii mele un cadou si m- am gandit sa ii fac gen, , cutiuta cu 51/101 de motive pentru care te iubesc, , doar ca eu vreau sa scriu in acele motive ceva ca atunci cand le...? (mai mult)
Caut un program de animat desenand, gen sa desenezi ca in photoshop si sa animezi ca in Adobe animate Am incercat Adobe animate si adome after effects dar nici unu nu pare sa fie asa Adobe animate parca...? (mai mult)
Profesoara de canto a spus că eu nu transmit niciun sentiment când cânt. A spus că am voce buna, linia melodică e buna, dar doar cânt. Nu transmit nimic celui care mă ascultă. Mi a spus...? (mai mult)
FUNDA! Salut TPU, este medalia asta in forma de cruce? Nu de alta, doar ca aud pareri impartite >...? (mai mult)
Vreau sa ma inscriu la Scoala Populara de Arte din Brasov.Imi puteti spune cum se numeste profesorul de la clasa de instrumente de suflat(saxofon) si orarul acestei clase?
Salut tpu.Stie cineva cum se numeste foaia pe care artistul de tatuaje o foloseste sa iti puna desenul pe mana inainte sa inceapa sa tatueze? Si cum se foloseste?
Vreau sa ma apuc sa citesc. ce carti imi recomandati?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
GulubuntzBudulush întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!