Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am o lucrare de licenta de vanzare. Am inteles ca exista site-uri specializate in vanzari-cumparari de lucrari de licenta/disertatie. Poate sa-mi dea cineva exemple de astfel de site-uri?
stie cineva niste lacuri in Suceava ori bt unde poti face sedinte foto?
Cu ce aplicatie pot sa imi editez poza a doua? Cum sa fac acele "scrijelituri" pe poza din prima poza link : https://imgur.com/a/j3BsBB5 Multumesc!
Salut TPU! Știe cineva cum aș putea sa învăț sa desenez de la 0?
Hei, am o carte și aș dori să o public. Voi ați făcut asta vreodată? Dacă da, la ce editură? Aș vrea una mai populară, dar totuși ieftină. Și să am și eu un profit decent. ...? (mai mult)
De ce românii nu pot să fie cei mai buni magicieni din lume? De ce românii nu pot să ajungă campioni mondiali la nimic (la niciun hobby)?
Salutare! Știe cineva de unde aș putea să să îmi comand o katana personalizată sau un kunai?
Am cumparat de curand o masina. Azi ma suna fostul propietar sa imi spuna ca a luat numerele de pe masina ca sunt numerele lui si sunt preferentiale. Intrebarea mea ar fi : are voie sa le ia asa pur si...? (mai mult)
As dori sa știu dacă în județul Suceava exista liceu care sa aibă o filiera de arta și nu ma refer la arhitectura sau desen ci arta, actorie, as vrea sa încep o cariera pas cu pas și nu...? (mai mult)
Știe cineva cum e admiterea de la unarte? Eu nu prea am talent la desen, dar nici praf nu sunt. Am o imaginație bogată, nebună, dar când pun pensula pe foaie nu iese exact ce imi doresc....? (mai mult)
Stie cineva care este numele pe Instagram al avocatului Ted Wells. Am găsit un nume de Instagram @tedwells dar este al unui fotograf. Multumesc.
Salutare! Este normal ca in tatuaj sa face coaja?
Daca vreau să mă transfer la alt liceu, pot duce mâine cererea la acesta? Precizez că mâine este ultima zi înainte de vacanță intersemestriala. Sau în vacanta aceasta? Se poate? Ca din semestrul...? (mai mult)
Pentru voi fotografia este : 1.Arta 2.Stiinta Am nevoie de opiniile voastre, nu exista raspuns corect sau gresit, e strict parerea voastra.
Muzica văzută prin ochii unui dirijor: „Pentru ce mergem la operă?" și „Nouă povești muzicale"
Stiind ca organismele au un nume in latina format din doua cuvinte gen si specie. Unele se pronunta cum se scriu de exemplu Picea abies dar altele nu. Cum se pronunta: Plantago major, Helianthus annuus...? (mai mult)
Cum se creeaza o limba noua de vorbit?
Salut, https://ibb.co/fkYvXZ2 cine poate reface desenul(sau sa il foloseasca pe acela) cu maini si picioare
Ce culori pot amesteca pentru a obtine alb?
Ce înseamnă "notă de lectură" mai exact? La ce se referă?
Ce parere aveti de arta abstracta? Este o pseudo- arta? Se pare ca exista si un cuvant din germana, Kitsch. Eu niciodata nu am putut intelege arta abstracta (picturi dubioase, cantece fara sens, poezii...? (mai mult)
Buna tuturor, unde imi pot posta desenele in creion? Multumesc!
Salut, cum as putea sa scriu o carte si dupa sa o public pe internet ca sa ma ajut financiar? P.s: IMI PLACE SA SCRIU SI SA CITESC, SA STUDIEZ...asa ca doresc sinceritate...cel mai sincer raspuns primete...? (mai mult)
Nu stiu daca e categoria potrivita insa am o intrebare legata de Istorie. De ce de spune ca dacii erau cei mai bravi dintre traci? Tracia nu era ca si teritoriu partea din Bulgaria, Grecia, si Turcia...? (mai mult)
Cine a pictat tavanul capelei sixtine?
Am dioptrie de -4 si CV la ambii ochi. Credeți ca i posibil sa mi pun lentile de contact in locul ochelarilor?
Heei! Ma ajutati cu cateva idei pentru balul bobocilor? M am tot gandit, dar nu vreau sa fac un moment de dans basic cum face toata lumea, dar vreau si sa uimeasca publicul, sa aiba impact. Mersi!
Vreau si eu un program de editare video pentru pc, fara bani Mersi!
Ce părere aveți despre cartea Insomnii de Irina Binder?(pentru cei care au citit-o) Cum vi s-a părut? As dori să-mi sugerați și niște cărți horror pe care le-ați citit și v-au plăcut
Cum se numeste "limba" din india in care sunt niste cuvinte si se citesc ca si cum se scriu?
Am 13 ani. Sunt din Ploiesti si as vrea sa fac cursuri de chitara la Art Academy. Nu am mai cantat niciodata. Cat costa cursurile?
Buna Seara, as dori sa invat sa cant la pian dupa ureche. Momentan stiu sa cant doar daca am acordurile scrise deasupra versurilor, stiu toate acordurile. Am nevoie de un site sau ceva care sa imi arate...? (mai mult)
De ce barbatii(baietii) nu pot descrie culorile la fel de bine ca si femeile(fetele)?
Trebuie sa ma duc la teatru, știe cineva daca la teatru se pun întrebări celor care au venit(adică ma duc in sala si dupa ceva timp imi pune o intrebare)cel de pe scena pune întrebare publicului?
Ce parere aveti despre arta biografica?
Aveti vreo idee cum as putea promova o pagină de Instagram care se ocupa cu fotografia? Nu vreau sute de followers, ci doar sa intri in atentia persoanelor normale care vor sa vada ceva frumos....? (mai mult)
Mi- am luat de curând un caiet super cute cu coperta cu sclipici și chiar nu știu ce sa scriu un el. Nu as vrea sa îl fac jurnal pentru ca am unul și nici sa compun poezii sau cântece. Aștept...? (mai mult)
Hei, am nevoie de ajutor! Trebuie să scriu o "carte" SF, dar problema e că nu am inspirație, și trebuie să fie ceva original, așa că dacă ați avut parte de o întâmplare mai neobișnuită ...? (mai mult)
Trebuie sa ducem la scoala decorații, ce decorații mi- ati recomanda? A spus proful un fel de tablou ceva de la bunici, un coleg a spus că duce ceva din Grecia, antic, ceva special, ...? (mai mult)
Ce pot face cu copiii în scoala altfel? Ceva idei de creație, arta sau orice alt ceva. Menționez ca nu pot face nici o ieșire trebuie ceva făcut în interior. Dacă mă puteți ajuta cu orice idee,...? (mai mult)
Salut, am o intrebare! Un autor de anime este cel care creeaza pocestea si "schițeaza" personajele, nu?
Vorbim despre logo design, am curiozitatea asta de mai multă vreme: A fost o zi când firma SELGROS a stabilit că trebuie să- și schimbe logo- ul. Și s- a făcut. Ce vedeți în noul logo? Ce ...? (mai mult)
pot sa intru la un show de stand up comedy daca am 14 ani?
De curând am cumpărat două aparate de tatuat. Unul este de umbre iar celălalt pentru umplere, linii, etc Problema este ca nu stiu care este de linii și care pentru umbre. Unul este verde...? (mai mult)
am pavat curtea cu piatra adusă de la un râu secat de la poalele unui munte si cand am spart o piatră mai mare am descoperit un schelet cum ar fi de șarpe. Stie cineva cum as putea descoperi...? (mai mult)
[URL=http://www.image- share.com/ijpg- 3915- 24.html][IMG]http://www.image- share.com/upload/3915/24.jpg[/IMG][/URL] o poza cu o pagina de carte, pusa de delia la un sory pe insta. In partea ...? (mai mult)
Cărți pentru dezvoltarea glandei pineale, despre Spiritualitate și secrete ale minții umane?
As vrea sa stiu ce se intampla daca vernisez o pictura( in culori se ulei) dupa 2-3 luni de la finalizarea picturii. (Pe vernis scrie sa il folosesc dupa cel putin 6 luni de la finizare)
La festivitatea de premiere a unui concurs de poezie sunt invitati toti participantii sau doar cei care au castigat? Ofensez daca intreb asta pe organizatori?
Imi puteti da sfaturi pentru un manuscris electronic?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
rusucristinel1901 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
American Pie
Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!