Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
am un aparat Canon eos1300d si 2 obiective, unul de 50 si unul de18-55, care e diferenta intre ele? La ce e bun fiecare?
Deși e cam devreme, azi au venit ăștia cu capra printre blocuri... vreau sa știu din ce e făcută toba aia de sună așa tare?
Ce facea un monarh absolut(toată ziua gen ce mânca)? Dau fundă! Vă rog spuneţi-mi!????????
Din generala imi aduc aminte vag despre o opera literara iesita din comun, fiind scrisa la persoana a 2a, daca nu ma insel e si singura scrisa in felul acesta. Cum se numea opera si care ...? (mai mult)
Am nevoie neaparat de versurile colindului cantat de Fetele din Botosani.
am neaparat nevoie de versurile colindului Sa fii, gazda, sanatoasa! Grigore Gherman Multumesc mult
De ce liderii statelor de drept trebuie sa isi aiba discursurile scrise pe coli? De ce nu vorbesc liber fara niciun fel de fituica in fata audientei?
Am nevoie neaparat de versurile colindului "sus pe cer odata inspre rasarit" Multumesc mult!
Bună seara! Întrebare pentru cei din Maramureș, Bucovina: Un aș putea găsi trăistuțe tradiționale așa cum sunt cele de la secunda 0:10 din acest videoclip?...? (mai mult)
Poate cineva sa mi spune ce aparat s-a folosit la poza asta mai detaliat ca stiu si eu ca e cu film. Mersi! https://imgur.com/a/1IPUMlA
Salut,ce aparat imi trebuie ca sa fac poze de genul cu specificatii daca este posibil. https://imgur.com/a/UvyE2Zq
Cum developez sau scot niste fotografii de pe o rola sau pelicula fotografica(nu stiu exact cum se numeste) in format foto sau digital. Am o rola, care din cate stiu nu trebuie expusa la lumina de prin...? (mai mult)
Stie cineva pe cineva care editează poze foarte bine as vrea sa schimb backgroundul la o poza am incercat si eu si nu a iesit
Buna TPU as vrea sa stiu daca exista fantana arteziana de camera dar care sa functioneze fara baterii, sa pune ti un link daca cunoasteti, dau funda!
Stie cineva notele de la melodia lui Fuego " E vremea colindelor"? Stiam cândva sa o cant la vioara însă am uitat si as vrea sa învăț iar.
Eu desenez și vreau să știu la ce e bună estompa
Imi poate da si mie cineva rolurile de la sceneta Jienilor?
Caut arheolog sau cineva care are cunostinte în domeniu. Daca cunosti obiecte arheologice sau cunosti pe cineva care are cunostinte în domeniu, contactati- ma pe profilu de Facebook ionut.ciprian.37...? (mai mult)
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu stabilirea autorului si vechimii unei picturi? Sau macar tara de provenienta? Scrie ceva acolo si un numar. Numarul nu stiu daca e nr tabloului sau anul. Numele nu ...? (mai mult)
Am niște intrebări. Eu desenez de când sunt mică, acum am aproape 14 ani. Si in ultima vreme am inceput sa desenez lucruri mai complicate, portrete. Eu folosesc creioane BIC si markere Sharpie(...? (mai mult)
Pot grăbi uscarea culorile in ulei?
Am un buhai cu manivela. Ce fel de ata ar trebui sa folosesc pentru a avea un sunet de calitate?
Hei. Despre cultura franceza ce puteti spune,referitor la cărți,filme, muzica. Niste recomandări?
Ce artisti contemporani precum Andrea Bocelli, André Rieu știți?
Imi pare rau pentru cat de lunga va fi intrebarea si va multumesc anticipat celor care au citit tot si care mi- au raspuns. Recent m- am apucat sa scriu o carte, o nuvela fantastica. Este despre...? (mai mult)
Caut si eu pe cineva din Bucuresti "talentat in ale dansului". Vreau sa invaț, daca este cineva interesat de aceasta intrebare sau imi poate recomanda o persoana dispusa sa- mi fie instructor...? (mai mult)
Stie cineva sa imi explice si mie cum se joaca treambura pamporea?
Hey, la scoala trebuie sa facem un brad confectionat de noi, eu am ales sa il fac din paste. Aveti vreo idee cu ce pot lipi pastele de carton sa nu cada?
Hey, trebuie sa fac la scoala un brad confectionat de mine si eu am ales sa-l fac cu paste. Aveti vreo idee cu ce sa le lipesc de carton sa stea?
Buna dimineata! Am și eu niște întrebări legat de politica și despre înființarea unui institutii. 1) De ce noi nu ne- am păstrat numele pentru țara "Dacia" in loc de "România"? 2) ...? (mai mult)
Bună TPU, am o întrebare! Când se merge la colindat? Vreau toate datele fixe! Când se merge cu Steaua Când se merge cu sorcova Cu plugușorul Ect.
Heii! Am si eu nevoie de ajutor cu un cantec la chitara. Am nevoie de un cantec usor in franceza de cantat la chitara...dar am nevoie sa mi se spuna si masura pentru ca sunt incepatoare. Multumesc!...? (mai mult)
Bucovinenii au un accent mai deosebit si mai aparte? Adica, in vara lucram ca ospatar de sezon si am intalnit la mare un grup de oameni intre 40 si 60 de ani, si mai cu greu m- am inteles cu ei....? (mai mult)
Https://m.facebook.com/pg/Nuduri-Editate/2204084603206134/about/ Păreri?
Ce job pot avea după ce termin facultatea de arte?
Hei, cam cat de bun trebuie sa fiu la pictura ca sa intru la un liceu de arte?
Aș dori să știu unde aș putea găsi în biblia noastră despre cruce?
Salutare! Cum as putea sa aranjez literele astea " G, S, A, F, I, A, L, B " sa arate bine intr- un tatuaj? Pentru cei curiosi sunt initialele persoanelor care mi- au marcat viata de- a lungul ...? (mai mult)
Hei TPU, îmi poate spune și mie cineva care sunt semnificațiile cărților de ghicit Dal Negro treviso? Am căutat peste tot și nu găsesc. Îmi poate da cineva explicații? Mulțumesc...? (mai mult)
Buna seara TPU! Vreau ca cei creativi sa imi raspunda la intrebare.Am pentru scoala de facut o macheta dar trebuie sa fac o cladire...materiale din care as putea face!
Cum se cheama chestia aia rotunda indiana de o tot desenau astia pe insta?
Ce înseamnă pe țigănește ceaules baules bahtalo?
Astăzi am extras bilețele pentru Secret Santa și eu am nimerit cu un băiat. Poate cineva să îmi dea vreo idee de cadou? A spus doamna dirigintă că bugetul să fie de 20 lei ( mi se pare ...? (mai mult)
Va rog mult, lucruri nestiute sau interesante despre vampiri(nu de pe wikipedia) Gen, leacuri, puteri supranaturale... chestii legate de vampiri (si originali daca se poate). Multumesc.
Credeți că e o idee bună să mă apuc de artă digitală? Ce sfaturi aveți? Este bun programul Photoshop CS6?
În ce constă probele de la o facultate de artă?(Graphic Design) Și dacă știți, cu ce medie se intră? Am nevoie de o medie mare la bac încât să mă ajute și să se facă o medie ca la intrarea...? (mai mult)
De unde au arabii asa mulți bani? Ce părere aveti despre ei și despre cum se comporta cu femeile si ce drepturi și femeile? Mi-aș da și viața sa nu ma fi născut în România.
Nu stiu daca stie cineva. Vreau sa stiu ce implica structura picturii murale. Am avut o experienta cand am pictat pe un perete si cand eram aproape de final, a inceput sa se scorojeasca suportul....? (mai mult)
Cum pot convinge cat mai multe mame predispuse la avort sa renunte la idee?
Când se merge cu colindul și ce colinde?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Draghici_Andrei_Madalin_2000 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!