Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Artă şi Cultură pe 25 Februarie 2025 sunt:
Exista grupuri, pe orice site gen Facebook unde sa pot posta desene pentru opiniile altora?
Cine face parte din 5 gang? Sunt vloggeri si cânta melodii nu? Iar cezara Cristescu încearcă sa i imite sau cum? Nu pricep
Dati mi va rog daca găsiți un site pe net unde este in stoc volumul numit Dependenta de nefericire - Martha Heineman Pieper. Eu n am găsit deloc. Mulțumesc mult!
Care e faza cu poezia,, lecția despre cub" a lui nichita? In cuvintele voastre. Adică perfecțiunea nu poate fi atinsă nu?
A fost odată ca si niciodata: e corecta folosirea structurii "ca si"?
Este cineva pe aici care deseneaza sau picteaza? Doresc sa ma apuc si eu de desen sau de pictura. Doresc sa ma consult cu cineva cu experienta, atat in privinta instrumentelor cat si a tehnicilor...? (mai mult)
Știe cineva un site de unde imi pot comanda sprayuri graffiti? Sau un magazin de acest gen in Ploiești?
Bună, o prietenă mi- a zis că verișora ei deseneaza anime pe telefon. A tot zis că are nu știu ce telefon special dar nu prea as vrea sa o întreb. Dacă știti ce fel de telefon e acela mai exact...? (mai mult)
imi poate da cineva versuri pentru colindatul cu ursul? pentru tiganc, doctor, tigan si ce mai era?
Aș vrea să îmi cumpăr un detector de metale. Am nevoie de un act ceva? Pentru început mi-aș lua un Duramaxx e bun?
Care este faza cu URSS ul? Cu cuvintele voastre, fara trimiteri la diverse site uri, ca nu înțeleg. Mersiii din tot sufletul!
Daca s-a uitat cineva la Independencia (despre independenta Angolei) si imi poate scrie o recenzie. Multumesc.
De ce oamenii din somalia nu au ce manca si sunt pe cale de moarte mai toți? Puteți sa mi detaliați va rog? Nu stiu cauzele si consecințele acestei probleme. Mulțumesc!
Hei. Cine a citit: calatorie prin Portugalia de Jose Saramago, imi poate face si mie o recienzie, mai lunga daca se poate? Multumesc.
Salut, îmi puteți spune și mie când încep colindele de Crăciun?
De ce Crăciunul se comercializează? Nu pricep ideea, detalii pls.
Care știe cum se poate face un comanac tip palat? (masca de anul nou). Ce materiale trebuie folosite?
Am si eu o întrebare... Am 17 ani si aș vrea să înființez o trupă de teatru... Care sunt etapele? Dacă nu pot să o fac din cauza vârstei se rezolvă :)) doar că vreau să știu exact ce trebuie...? (mai mult)
Pe ce data se merge cu Dom Dom, Steaua, Trei Pastori?
În ce ordine încep colindele în Dobrogea?
am un aparat Canon eos1300d si 2 obiective, unul de 50 si unul de18-55, care e diferenta intre ele? La ce e bun fiecare?
Deși e cam devreme, azi au venit ăștia cu capra printre blocuri... vreau sa știu din ce e făcută toba aia de sună așa tare?
Ce facea un monarh absolut(toată ziua gen ce mânca)? Dau fundă! Vă rog spuneţi-mi!????????
Din generala imi aduc aminte vag despre o opera literara iesita din comun, fiind scrisa la persoana a 2a, daca nu ma insel e si singura scrisa in felul acesta. Cum se numea opera si care ...? (mai mult)
Am nevoie neaparat de versurile colindului cantat de Fetele din Botosani.
am neaparat nevoie de versurile colindului Sa fii, gazda, sanatoasa! Grigore Gherman Multumesc mult
De ce liderii statelor de drept trebuie sa isi aiba discursurile scrise pe coli? De ce nu vorbesc liber fara niciun fel de fituica in fata audientei?
Am nevoie neaparat de versurile colindului "sus pe cer odata inspre rasarit" Multumesc mult!
Bună seara! Întrebare pentru cei din Maramureș, Bucovina: Un aș putea găsi trăistuțe tradiționale așa cum sunt cele de la secunda 0:10 din acest videoclip?...? (mai mult)
Poate cineva sa mi spune ce aparat s-a folosit la poza asta mai detaliat ca stiu si eu ca e cu film. Mersi! https://imgur.com/a/1IPUMlA
Salut,ce aparat imi trebuie ca sa fac poze de genul cu specificatii daca este posibil. https://imgur.com/a/UvyE2Zq
Cum developez sau scot niste fotografii de pe o rola sau pelicula fotografica(nu stiu exact cum se numeste) in format foto sau digital. Am o rola, care din cate stiu nu trebuie expusa la lumina de prin...? (mai mult)
Stie cineva pe cineva care editează poze foarte bine as vrea sa schimb backgroundul la o poza am incercat si eu si nu a iesit
Buna TPU as vrea sa stiu daca exista fantana arteziana de camera dar care sa functioneze fara baterii, sa pune ti un link daca cunoasteti, dau funda!
Stie cineva notele de la melodia lui Fuego " E vremea colindelor"? Stiam cândva sa o cant la vioara însă am uitat si as vrea sa învăț iar.
Eu desenez și vreau să știu la ce e bună estompa
Imi poate da si mie cineva rolurile de la sceneta Jienilor?
Caut arheolog sau cineva care are cunostinte în domeniu. Daca cunosti obiecte arheologice sau cunosti pe cineva care are cunostinte în domeniu, contactati- ma pe profilu de Facebook ionut.ciprian.37...? (mai mult)
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu stabilirea autorului si vechimii unei picturi? Sau macar tara de provenienta? Scrie ceva acolo si un numar. Numarul nu stiu daca e nr tabloului sau anul. Numele nu ...? (mai mult)
Am niște intrebări. Eu desenez de când sunt mică, acum am aproape 14 ani. Si in ultima vreme am inceput sa desenez lucruri mai complicate, portrete. Eu folosesc creioane BIC si markere Sharpie(...? (mai mult)
Pot grăbi uscarea culorile in ulei?
Am un buhai cu manivela. Ce fel de ata ar trebui sa folosesc pentru a avea un sunet de calitate?
Hei. Despre cultura franceza ce puteti spune,referitor la cărți,filme, muzica. Niste recomandări?
Ce artisti contemporani precum Andrea Bocelli, André Rieu știți?
Imi pare rau pentru cat de lunga va fi intrebarea si va multumesc anticipat celor care au citit tot si care mi- au raspuns. Recent m- am apucat sa scriu o carte, o nuvela fantastica. Este despre...? (mai mult)
Caut si eu pe cineva din Bucuresti "talentat in ale dansului". Vreau sa invaț, daca este cineva interesat de aceasta intrebare sau imi poate recomanda o persoana dispusa sa- mi fie instructor...? (mai mult)
Stie cineva sa imi explice si mie cum se joaca treambura pamporea?
Hey, la scoala trebuie sa facem un brad confectionat de noi, eu am ales sa il fac din paste. Aveti vreo idee cu ce pot lipi pastele de carton sa nu cada?
Hey, trebuie sa fac la scoala un brad confectionat de mine si eu am ales sa-l fac cu paste. Aveti vreo idee cu ce sa le lipesc de carton sa stea?
Buna dimineata! Am și eu niște întrebări legat de politica și despre înființarea unui institutii. 1) De ce noi nu ne- am păstrat numele pentru țara "Dacia" in loc de "România"? 2) ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!