Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna,Cum inseriez un tabel cu patrate pe o poza? va multumesc
Salut, va intreb daca aveti cumva din intamplare albului lui Cedry2k, Poezie u in format zip, sau orice format, va rog sa imi dati mesaj pe: Instagram :ivan. 1707_ Gmail: gabrieletare12@gmail.com ...? (mai mult)
Hei! Stiti vreun site în care să fie TOT alfabetul chinezesc, cu tot cu citiri?
Scrieti poezie? De unde va luati inspiratia?
Când are loc "Thanksgiving", sărbătoare anuală și dacă doar in USA este celebrată? Merçi
Buna, sunt curioasa daca sunteti sau cunoasteti arhitecti/ studenti la arhitectura, sa imi impartasiti si mie o impresie despre piata din Romania (cat se castiga in realitate/ cat este de greu sa iti...? (mai mult)
E adevărat că de 1 decembrie la Alba Iulia se face ceva mai special față de anii trecuți? Am auzit ceva vorbe... și de-aia întreb, eu merg, poate că prind vreun protest:))) mare lucru nu-i!
Concertul Extraordinar de Anul Nou „Celebrate 2019: Classical arias and dances"
As dori și eu o sceneta pentru jocul caprei de Anul Nou, cu 6 roluri dintre care un rol este capra. Nu va obosiți să- mi scrieți scenete cu 5 roluri, dintre care una e capra. Am nevoie...? (mai mult)
Stie cineva povestea aceea mitul acela din Alicante? Cu prințesa si sortitul ei? De unde vine numele? Am auzit odată povestea si nu mi- o mai amintesc bine. O stie cineva? Mi- o puteți povesti? Nu o...? (mai mult)
Sunt in clasa a 8- a si vreau sa merg mai departe pe Dinu Lipatti, mai exact in Pitesti. Vreau sa merg pe profil muzica, pe voce, dar nu sunt foarte sigura de probe si locurile disponibile. Ma...? (mai mult)
Vreau sa merg la facultatea de arte in Bucuresti, dar am nelamuriri si daca incerc sa caut pe net mai mult ma incurc. - care sunt toate sectiile si ce presupune pe scurt fiecare? - ce presupune...? (mai mult)
Ce e codex gigas?
Care ar fi asemanarea dintre floare edelweiss si un om?
Am nevoie de o idee buna pentru un proiect. Cum as putea reprezenta futurismul? (Fara prezentari power point)
Salutare tuturor! Caut inspiratie pentru un proiect. Este vorba despre bicicleta mea pe care vreau sa o colantez... oarecum, ideea este ca pot sa pun orice desen posibil pe ea, si orice sfat, idee,...? (mai mult)
Vreau si eu sugestii de câteva monologuri literare care se pot găsi pe net, dramatice eventual. Idei?
Unde pot găsi morala proverbelor romanesti?
HEI TPU! Vreau sa devin actrita (am 13 ani), realizez ca trebuie sa intru la UNATC dar am vazut actrite si actori mici, cum au reusit? As vrea sa apar intr- o reclama ceva ca sa devin oarecum "cunoscuta"....? (mai mult)
Ce credeti ca înseamnă semnul naziștilor de 4 ori într- un fel combinate toate, ele fiind înconjurate de un soare? Am un talisman cu acest simbol și sunt tare curioasă de semnificația lui....? (mai mult)
"Romanu furat Ardealulu la ungur " este adevărat? :)
Îmi puteți da idei de un moment artistic reprezentativ? (actorie) Filmarea nu trebuie să dureze mai mult de 2 minute.
În ultimul timp mi-am dat seama că mă pricep la desen. Puteți să îmi recomandați aplicații pe telefon pentru desenat gratuite? Mulțumesc!
De unde îmi pot cumpăra un bici, nu sexual, ci unul asemănător celor pentru cai?
Cui ii apartine citatul "Mai presus de ceea ce suntem este ceea ce ramane dupa noi"?
Mă puteți ajuta spunandu-mi câteva chestii despre școală din Afganistan? Dau funda
Imi doresc sa- mi comand niste carti de preferat dezvoltare personala, gen vreau o carte cu multe citate, spre exemplu am citit insomnii de irina binder si cartea asta mi- a schimbat mult mentalitatea,...? (mai mult)
Am gasit o moneda care este intr- o limba asemanatoare cu araba..pe o parte are un cap de barbat cu par scurt iar sub el este o stea mica si pe partea cealalta aceeasi stea unita cu un fel de tron iar ...? (mai mult)
Buna imi puteti spune mai multe despre liceul Victor Brauner din Piatra Neamt? Sau cu ce nota se intra.Multumesc
Salutare grup. Vin cu următoarea rugăminte la dumneavoastră: as dori dacă se poate sa ma ajutați sa obțin o schița in urma acestui tatuaj. Cu stima și respect! El este cel care a facut acest tattoo,...? (mai mult)
Salut, imi puteti spune cine este barbatul din imagine: https://uploadimage.ro/1DQ8/IMG_20180811_155811(7).jpg multumesc anticipat, dau funda.
Credeti ca moartea si viata pot fi jocuri?
Salut, intr- o pictura, pe hartie, pot sa folosesc si vopsea acrilica si tempera? Sau chiar sa le amestec, de exemplu albastru cu alb, dar albastrul sa fie acrilic, si albul sa fie tempera? Din cate...? (mai mult)
Sunt cls a 9a si vreau sa ma duc la facultatea de arhitectura de interior. Trebuie sa stiu si desen tehnic? Puteti sa- mi spuneti cum desenez?(mentionez ca nu am facut niciodata meditatii)...? (mai mult)
Imi poate arata cineva o schita a fetei the nun in creion?
Știe cineva cum se face gură din hârtie adică buze din acelea de care tragi și se deschide gura dacă șiie cineva să îmi scrie în comentarii, dau funda.
La ce s- a referit William Shakespeare in Hamlet când a scris *a fi sau a nu fi, aceasta- i întrebarea*? În ultimul timp aud foarte des aceste cuvinte, in muzică sau pe net, de exemplu ...? (mai mult)
Care este cartea voastră de "suflet"?
Salut, urmeaza sa dau la liceul de arte, insa nu stiu la ce profil: Arhitectura sau design- pentru a urma design vestimentar Ce ma sfatuiti?
TPU, in curand o sa-mi fac un tatuaj, ca imi plac la nebunie, iar intrebarea mea este urmatoarea. Odata ce l-am facut, cand o sa ma ingras sau o sa slabesc tatuajul se va deforma?
Salut, Cum găsesc o editură care să vrea să traducă și să publice o carte din engleză în română? Eu pot câstiga ceva dacă le dau un pont bun, și care ar fi procedura.
Ce festivaluri de artă interesante sunt în orașul vostru? Știți dacă se vor organiza și în 2019?
Doresc sa trec de la fotograf amator la fotograf profesionist! M-ar interesa care ar fi minimul de investie si ce echipament trebuie sa achizitionezi?
Mi- am luat acum cateva zile o carte pentru spaniola care se numeste "Invata spaniola fara profesor" scrisa de Paul Teodorescu, mai am si un dictionar. Credeti ca mi- ar mai trebui ceva? A, si mai ...? (mai mult)
Buna seara, doresc sa stiu ce animal este numit pentru zodia balanta in zodiacul chinezesc?
Dacă știe cineva valoarea unor timbre românești. Primul este cu Magellan VLASTO 450 de ani de moarte, al doilea expoziție filiatelica Naționala 78. Multumesc
Salutare tpu.Stiti poate unde as putea gasi versuri pentru o malanca cu capitan?
Salut. Sunt curios de un intrument muzical ce funtioneaza cu electro magnetisc ( iti aproprii mainile sau departezi scoate sunete de diferite frecvente ). Vreau denumirea si modul de functionare.
Buna,imi poate spune cineva de unde as putea cumpara vopsea de fata pentru corpse paint care sa fie destul de buna si la un pret ok?
La scoala se imprumuta o carte. La sfatul colegelor am imprumutat o carte. Si nu am timp sa citesc. As putea sa o dau inapoi si sa nu mai imprumut niciuna?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Simpsons
Ai ras si tu la fazele super amuzante din cel mai lung serial de animatie american? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!